Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 17
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα την συμβουλή σας για την αγορά pda τηλεφώνου με κάμερα,windows mobile 6 pro ελληνικά,κάμερα(δεν με ενδιαφέρουν πόσα Megapixels),επέκταση μνήμης και όλα τα σχετικά.Τώρα αν έχει ή οχι gps δεν με απασχολείΈνα μοντέλο που μου άρεσε είναι το HTC TOUCH P3452...Φυσικά μπορείτε να μου προτείνετε και σεις άλλη λύση..Τέλος θα 'θελα να ρωτήσω αν είναι εύκολο να συνηθίσεις να δουλεύεις μόνο με touch screen και αν είναι εύκολο να γράψεις ένα sms με touch screen...Γιατί θα 'ναι η πρώτη μου εμπειρία αυτή με οθόνη αφής!Επίσης αν είναι εύκολα στην χρήση,αν η οθόνη αντέχει και γενικά την ποιότητα της κατασκευή...Κοιταω κυρίως της HTC μηχανήματα!Περιμένω απόψεις από όλους αλλά κυρίως από κατόχους του συγκεκριμένου pda που προανάφερα πιο πάνω αλλά και κατόχους άλλων HTC!Ευχαριστώ!http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000971
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails HTC_P3452.jpg  

Περιοχή
    Planet earth
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    400/40
    ISP
    Ziggo-Vodafone
    Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ο ίδιος κάτοχος μίας τέτοιας συσκευής αλλά το αντικείμενο πάντα με ενδιέφερε και είναι στα υπόψιν για το προσεχές μέλλον. Έχεις δίκιο ότι τα windows mobile είναι μονόδρομος για κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει τώρα, καθώς το PalmOS έχει ξεφτίσει, τα Android και Limo δεν έχουν παρουσιάσει συσκευές ενώ το Symbian παραείναι κλειστό και σε περιορίζει στις διαθέσιμες εφαρμογές. Από όσα έχω διαβάσει, θεωρώ τον επεξεργαστή της συγκεκριμένης συσκευής πολύ "φτωχό" για windows mobile 6. Φοβάμαι ότι το μηχανάκι θα σέρνεται... Για το συγκεκριμένο λειτουργικό 400 MHz φαντάζουν ως το ελάχιστο αποδεκτό - 520 ακόμα καλύτερα. Επίσης, είναι "αμαρτία" να δώσεις τόσα χρήματα και να μην έχεις δέκτη GPS πάνω αλλά βέβαια εσύ αποφασίζεις τι θέλεις και τι όχι. Πολύ καλές κριτικές από χρήστες (και με καλή αναλογία κόστους-ποιότητας κατασκευής) έχω ακούσει για τα μηχανάκια της ETEN. Δεν είναι τόσο όμορφα όσο της HTC βέβαια αλλά αυτό λίγο με ενδιαφέρει όταν ψάχνω για ένα "εργαλείο". Χρήσιμες πληροφορίες για επερχόμενες συσκευές μπορείς να βρεις και εδώ. Καλό ψάξιμο!
    "Δεν ελπίζω τίποτα. Δε φοβάμαι τίποτα. Είμαι λέφτερος."
    Ν. Καζαντζάκης

Περιοχή
    Ν.ΙΩΝΙΑ-ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ(Αττικη)
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Router
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ikar6 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ο ίδιος κάτοχος μίας τέτοιας συσκευής αλλά το αντικείμενο πάντα με ενδιέφερε και είναι στα υπόψιν για το προσεχές μέλλον. Έχεις δίκιο ότι τα windows mobile είναι μονόδρομος για κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει τώρα, καθώς το PalmOS έχει ξεφτίσει, τα Android και Limo δεν έχουν παρουσιάσει συσκευές ενώ το Symbian παραείναι κλειστό και σε περιορίζει στις διαθέσιμες εφαρμογές. Από όσα έχω διαβάσει, θεωρώ τον επεξεργαστή της συγκεκριμένης συσκευής πολύ "φτωχό" για windows mobile 6. Φοβάμαι ότι το μηχανάκι θα σέρνεται... Για το συγκεκριμένο λειτουργικό 400 MHz φαντάζουν ως το ελάχιστο αποδεκτό - 520 ακόμα καλύτερα. Επίσης, είναι "αμαρτία" να δώσεις τόσα χρήματα και να μην έχεις δέκτη GPS πάνω αλλά βέβαια εσύ αποφασίζεις τι θέλεις και τι όχι. Πολύ καλές κριτικές από χρήστες (και με καλή αναλογία κόστους-ποιότητας κατασκευής) έχω ακούσει για τα μηχανάκια της ETEN. Δεν είναι τόσο όμορφα όσο της HTC βέβαια αλλά αυτό λίγο με ενδιαφέρει όταν ψάχνω για ένα "εργαλείο". Χρήσιμες πληροφορίες για επερχόμενες συσκευές μπορείς να βρεις και εδώ. Καλό ψάξιμο!

Συμφωνω απολυτως!!!!!!!!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΕΤΡΟΣ
    HP Elitebook 8730w DreamColor,Asus eeepc 1000H,Navigon 8110,Nokia N97,iphone 3gs, iPad, Samsung Galaxy Note , Asus eee transformer TF101.
    www.navifree.blogspot.com | NaviPhone Hellas

Είμαι απογοητευμένος απο το htc p3600. Το έχω εις... διπλούν. 400 Mhz επεξεργαστής; ram ελάχιστη; Μόνο η ομορφιά του έμεινε, αλλά το ξέρετε ότι... ξεφλουδίζει κι όλας; Απο σερβις δε λέει και πολλά, ανελαστικοί, είμαι πολυ απογοητευμένος... WM6 επίσημα δε μα ς έδωσαν ποτε, και αν τα βάλεις χάνεις την εγγύηση.
    Τώρα θα βγεί το diamond htc, είναι κουκλί αλλά... θα προτιμήσω κάτι πιό αξιόπιστο και λιγότερο όμορφο εν ανάγκη, για το μέλλον. Επειδή έχω κάκιστη εμπειρία με την htc. Τι θα ψάξω; Δε νοείται επεξεργαστής κάτω απο 500 mhz για wm6 και γενικώς να είμαστε απαιτητικοι!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexandergreek : 26-05-08 στις 18:27.

Περιοχή
    Πετρουπολη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    Router
    Tornado wireless
    Αυτη τη στιγμη αν μπεις στο χωρο των PDA θα μπλεξεις
    Πραγματικα δεν υπαρχει ισως συσκευη που να μην εχει προβληματα καπου
    και θα χρειαστεις παρα πολυ χρονο και δοκιμες για να κανεις την συσκευη σου να δουλευει οπως την θες εσυ
    Μην ξεχναμε οτι περνουμε PDA για την ελευθερια παραμετροποιησης

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tuluba Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτη τη στιγμη αν μπεις στο χωρο των PDA θα μπλεξεις
    (...)
    ...και δυστυχώς θα μπλέξεις με Windows Mobile. Τα μηχανάκια με το εξαιρετικό Palm OS σιγά-σιγά σβήνουν , και έτσι φτάσαμε σήμερα στο σημείο "PDA" να σημαίνει "Windows Mobile". Δηλαδή: Συσκευές που θέλουν 300 και 400 MHz για να κάνουν περίπου την δουλειά που έκανε το Palm OS με 200. Προγράμματα που τα απεγκαθιστάς και αφήνουν πίσω αρχεία (στο Palm OS σχεδόν όλα τα προγράμματα αποτελούνται από ένα μόνο αρχείο). Προγράμματα που όταν υποτίθεται ότι τα κλείνεις, στην πραγματικότητα απλά ελαχιστοποιούνται και συνεχίζουν να τρώνε πόρους, μέχρι να κλατάρει το μηχάνημα. Κολλήματα. Αστάθειες. κλπ. κλπ.

Ακούς εκεί 500 και 600 MHz σε PDA...Τόσα δεν είχαν οι κανονικοί υπολογιστές πρίν από 8 χρόνια;
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Downloads
    80
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Έχω ένα HTC TOUCH P3452 εδώ και 5 μήνες. Σαν κινητό το θεωρώ δύσχρηστο όχι μόνο στα sms, αλλά και στο να πάρεις τηλέφωνο. Έχει καλή ποιότητα κατασκευής και είναι το πιο compact και ελαφρύ από όλα τα σύγχρονα PDAs ανάλογων δυνατοτήτων.

To πήρα από το expansys και πρόσφατα πήρα και ένα bluetooth gps receiver. Το Cruise ήταν >100€ ακριβότερο και δεν τα έδωσα, αν και με το gps ήρθε σχεδόν στα ίδια χρήματα. Θα σου πρότεινα να πάρεις οπωσδήποτε συσκευή με gps, π.χ. αν μπορείς να διαθέσεις ~550€ ένα είναι το gadget.

Τέλος, μη ξεχνάς ότι τα PDAs απαξιώνονται απίστευτα γρήγορα, μετά από 6 μήνες είναι ξεπερασμένα.

Περιοχή
    Πετρουπολη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    Router
    Tornado wireless
    παντως αν τελικα παρεις καποιο PDA φροντισε να τα εχει ολα μην τσιγγουνευτεις 100 ευρω ας πουμε οπως ο παραπανω φιλος
    το GPS το χρειαζομαστε σπανια αλλα οταν ερθει εκεινη η ωρα μας λυνει τα χερια
    και φανταζομαι φιλε ikaros δεν ειναι και οτι καλυτερο να εχεις επιπλεον φορτιστες και καλωδια στο αυτοκινητο για το Bluetooth GPS

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Το diamond πραγματικα ειναι απιστευτο.

Να ειχε και 5MP camera με flash (νομιζω δεν εχει αλλα δεν ειμαι σιγουρος) θα το επαιρνα ΤΩΡΑ...
    No Justice - No Peace

Περιοχή
    Planet earth
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    400/40
    ISP
    Ziggo-Vodafone
    Έχω δει αυτό το μηχανάκι της HTC, το diamond και πραγματικά είναι απίστευτα όμορφο και φαίνεται πλήρες. Επίσης στα 534 Ευρώ που το δίνει το expansys δεν είναι εξωπραγματική τιμή. Να ρωτήσω μόνο κάτι για όποιον τυχόν γνωρίζει... Ποια η διαφορά του A-GPS από το GPS (σκέτο)? Δεν έχουν δέκτη Sirf και τα δύο? Μπορείς να φορτώσεις δικό σου πρόγραμμα πλοήγησης πάνω? (π.χ Destinator) Thx εκ των προτέρων!
    Ν. Καζαντζάκης

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    To A-GPS ειναι μια επιπλεον λειτουργια του GPS (δεν ειναι standalone δηλαδη, πρεπει να υπαρχει δεκτης GPS) οπου χρησιμοποιεις κεραια (μεσω GPRS) για λιγα δευτερολεπτα μεχρι να lockαρεις τους δορυφορους και μετα αποσυνδεεσαι. Χρεωνεσαι ελαχιστα αλλα λοκαρεις πολυ πιο γρηγορα και ειδικα οταν δεν "βρισκεις" πολλους δορυφορους. Φυσικα απενεργοποιειται αν θες.

Μπορεις να φορτωσεις δικο σου προγραμμα.
    No Justice - No Peace

Περιοχή
    Planet earth
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    400/40
    ISP
    Ziggo-Vodafone
    Ο.Κ, ευχαριστώ!
    Ν. Καζαντζάκης

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    Ευχαριστω παιδια για τις αποψεις...Βεβαια λετε αν μπεις στον κοσμο των windows mobile θα μπλεξεις...και απο την αλλη ομως να γυρισεις στα symbian??Νομιζω οτι ο κοσμος αρχισε να ξεγραφει τα symbian και να στρεφετε ολο και περισσοτερο σε pda συσκευες...για αυτο και γω ειπα να στραφω εκει....Προσφατα ανακαλυψα μια αλλη ωραια συσκευη...οχι τοσο ομορφη οσο το touch..αλλα σε χαρακτηριστικα πολυ καλυτερο...Το eten glofish x600...Καλο μου φαινετε και απο οσα εχω διαβασει...Βεβαια αν δεν το τεσταρεις με τα ματια σου...Για το που θα καταληξω θα σας ενημερωσω

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    Τελικα κατεληξα στο wmg atom life μετα απο μεγαλη ερευνα!

Περιοχή
    Πετρουπολη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet