Εμφάνιση 1-14 από 14
    Το avatar του μέλους Ermhs
    Ermhs Guest
    Καλησπέρα θα ήθελα να αναφέρω ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με θέμα ένα mp3 walkman και ταυτόχρονα δυνατότητα χρήσης ως σκληρός μεταφοράς αρχείων.
    Ποιο συγκεκριμένα για το μοντέλο της TEAC MP-1000. θέλω να το αναφέρω ποιο πολύ γιατί έχω ανάγκη συμβουλής στο τι να κάνω, αφού σε λίγες ημέρες θα φύγω για σπουδές στην Αγγλία.

Πέρυσι στις 22/8/04 αγόρασα το παραπάνω προϊών από ένα τοπικό κατάστημα της Μυτιλήνης. Τα πάντα ήταν τέλεια μέχρι που τον Ιούνιο του 2005 το μηχάνημα παρουσίασε ένα πρόβλημα πιθανόν λογισμικού αφού μου δινόταν η δυνατότητα να το χρησιμοποιώ σαν external σκληρό αλλά όχι στο να ακούω μουσική.
    Έστειλα σαν πρώτη κίνηση email στην TEAC EUROPE αναφέροντας όλα τα στοιχεία του προϊόντων serials κτλ καθώς και το πρόβλημα και σαν απάντηση μου είπαν να κοιτάξω για αναβάθμιση λογισμικού και αν δεν φτιάξει να το προωθήσω στο καταστιμα που το αγόρασα για service.
    Όπως και έκανα.

Από εδώ ξεκινάνε τα ευτράπελα.
    Το κατάστημα μετά από μικρό χρονικό διάστημα με ενημέρωσε ότι το μηχάνημα θα πήγαινε για αντικατάσταση και ότι θα το έστελναν πολλή σύντομα. Μετά από λίγες ημέρες μου ανέφεραν ότι η αντιπροσωπεία (ΙΝΤΕΡΣΕΤ Σ.Α.) ενημέρωσε ότι το πρόβλημα διορθώθηκε ότι έκαναν αντικατάσταση λογισμικού ρεσετ κτλ. Και ότι ερχόταν λίαν συντόμως.
    Αυτό το βιολί συνέχιζε περίπου ένα μήνα και καθώς πλησίαζαν οι ημέρες να φύγω αποφάσισα να πάρω εγώ την αντιπροσωπεία τηλέφωνο να μάθω τι πραγματικά συμβαίνει και πόσο καιρό πια θα περιμένω το μηχάνημα μου.

Όταν πείρα την αντιπροσωπεία με συνδέσανε από το τηλεφωνικό κέντρο (δεν θέλω να αναφέρω το όνομα αυτού του ατόμου δεν ξέρω αν επιτρέπετε αλά αν ναι και βέβαια μπορώ και θέλω να το αναφέρω) με ένα κύριο ο οποίος μου είπε με πλατύ χαμόγελο ότι πολύ απλά το μηχάνημα μου δεν πρόκειται να το πάρω διότι το τοπικό καταστιμα τους χρωστάει λεφτά!!!!!!!! Εγώ εξοργισμένος απλά ανέφερα ποσώς με απασχολεί τι του χρωστάει και απαιτούσα το μηχάνημα.
    Εντέλει ο κύριος αυτός από την INTERSET S.A. άρχισε να μου δίνη πληροφορίες περί ακάλυπτων επιταγών περί μπλοκαρισμένων κινήσεων ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ και ότι δεν τους απασχολεί το πότε θα το πάρω εγώ το μηχάνημα μου παρά να πάρουν αυτή τα λεφτά τους από το κατάστημα.
    Επίσης είχε το θράσος να μου πει ότι κρύβεται το κατάστημα στις τηλεφωνικές επικοινωνίες τους και να τους το πω εγώ να επικοινωνήσουν.!!!!!!!!!
    Έκλεισα το τηλέφωνο πείρα το κατάστημα και αυτή έκπληκτη όπως είπαν που είχαν πληροφορία ότι ήταν στη μεταφορική μου είπαν θα κάνουν τα πάντα και θα εξετάσουν περί τίνος πρόκειται.

Εγώ ξαναπήρα τηλέφωνο μετά και μίλησα με τον ίδιο κύριο ο οποίος άρχισε αυτή τη φορά να με απειλή επειδή του είπα ότι ΕΑΝ δεν μου το δώσουν θα κινηθώ νομικά, ότι αν εγώ ως καταναλωτής έχω δικαιώματα αυτή έχουν 1000 τρόπους να τα αποφύγουν και καθώς ότι καλύπτονται αναφέροντας ότι μπορούν να κρατήσουν το μηχάνημα μου μέχρι και 6 μήνες λέγοντας ότι είναι χαλασμένο μέχρι να τακτοποιηθεί το οικονομικό τους πρόβλημα.

Αμέσως έκλεισα το τηλέφωνο και επικοινώνησα με την TEAC EUROPE τηλεφωνικά τους έκανα καταγγελία καθώς ανέφερα ότι μου είπαν. Η τεακ έκπληκτη ότι δεν έχουν ξανακούσει παρόμοιο περιστατικό είπαν ότι θα προσπαθήσουν καθώς και προωθήσουν στα δικά τους αρμόδια γραφεία το θέμα.

Από τότε δεν ξανά επικοινώνησα με την εν λόγο σε εισαγωγικά αντιπροσωπεία το κατάστημα από μέρα σε μέρα με πηγαίνει ότι και καλά θα το πάρω
    Έχω προβεί σε ηχογράφηση συνομιλιών… και ταυτόχρονα τρομαξει που μου έχουν στην ουσία κλέψει το μηχάνημα και μάλιστα σε περίοδο που έχω και το ανχος της ξενιτιάς.

Παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να με συμβουλέψει τι να κάνω, διότι δεν θέλω να χάσω τα λεφτά μου και κυρίως το μηχάνημα που με βοηθάει υπερβολικά μεταφορά εργασιών μου.
    Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μεγάλο γράμμα

Να αναφέρω συμπληρωματικά ότι το τοπικό καταστιμα ανέφερε ότι η ιντερσετ και συγκεκριμένα ο κύριος αυτός το χρέος που ανέφερε ήταν ένα λάδωμα που απαιτούσε και κοιτούσε να φάει από την μικρή εταιρία… καταστιμα. 7000 euro
    Αν είναι δυνατών που καταντήσαμε να είμαστε μάρτυρες στης απάτες κατά τον εαυτών μας .

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα!

Καλή τύχη.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    ZTE H288A
    SNR / Attn
    9.7(dB) / 6.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Το ότι έκανες καταγελία στην μητρική εταιρεία ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση καθότι η teac την ενδιαφέρει το όνομα της και το να μην χάνει πελάτες από βλακείες των τοπικών αντιπροσόπων. Από εκεί και πέρα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συμβουλευθείς κάποιο δικηγόρο, καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου, ινστιτούτο καταναλωτών κ.τ.λ. Δυστηχώς όμως οι διαδικασές αυτές αργούν. Επίσης θα μπορούσες να απαιτήσεις να σου στείλουν το μηχάνημα πίσω έστω και χωρίς να διορθωθεί η βλάβη και σε συνενόηση με την teac να το στείλεις στην αντιπροσωπεία της χώρας που πας. Αν και χώρις να είμαι δικηγόρος μου φαίνετε περίεργο να μπορεί μια εταιρία να έχει δικαίωμα να σου κρατήσει ένα μηχάνημα για επισκευή 6 μήνες. Επίσης θα μπορούσες να κάνεις καταγγελία σε κάποια από τις εκπομπές της τηλέορασης, στιλ Παπαδάκη κ.τ.λ. Καμιά φορά δυστηχώς η τηλεόραση έχει περισσότερη δύναμη από 10 δικηγόρους μαζί.
    Τέλος αυτό με την μαγνητοφώνηση της τηλεφωνικής συνδιάλεξης δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο.

Να σου ευχηθώ καλή τύχη, γιατί έτσι πως έμπλεξες φαίνετε να την χρειάζεσε.

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Άρθρα
    30
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    EdgeRouter™ X
    Μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί. Απαίτησε πίσω το μηχάνημα άμεσα και φυσικά κάποια αποζημίωση... (για τις σπουδές σου στην Αγγλία κιόλλας...) ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ man
    OK boomer

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ZORO
    Το ότι έκανες καταγελία στην μητρική εταιρεία ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση καθότι η teac την ενδιαφέρει το όνομα της και το να μην χάνει πελάτες από βλακείες των τοπικών αντιπροσόπων. Από εκεί και πέρα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συμβουλευθείς κάποιο δικηγόρο, καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου, ινστιτούτο καταναλωτών κ.τ.λ. Δυστηχώς όμως οι διαδικασές αυτές αργούν. Επίσης θα μπορούσες να απαιτήσεις να σου στείλουν το μηχάνημα πίσω έστω και χωρίς να διορθωθεί η βλάβη και σε συνενόηση με την teac να το στείλεις στην αντιπροσωπεία της χώρας που πας. Αν και χώρις να είμαι δικηγόρος μου φαίνετε περίεργο να μπορεί μια εταιρία να έχει δικαίωμα να σου κρατήσει ένα μηχάνημα για επισκευή 6 μήνες. Επίσης θα μπορούσες να κάνεις καταγγελία σε κάποια από τις εκπομπές της τηλέορασης, στιλ Παπαδάκη κ.τ.λ. Καμιά φορά δυστηχώς η τηλεόραση έχει περισσότερη δύναμη από 10 δικηγόρους μαζί.
    Τέλος αυτό με την μαγνητοφώνηση της τηλεφωνικής συνδιάλεξης δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο.

Να σου ευχηθώ καλή τύχη, γιατί έτσι πως έμπλεξες φαίνετε να την χρειάζεσε.
    Δεν αργουν καθολου στη Γενικη Γραμματεία Καταναλωτή, φιλε παρε τηλεφωνο στο 1520 τωρα κιολας, ειναι εκει ολο το 24ωρο, στο υπογραφω οτι αυριο κιολας θα σε ενημερωσουν απο το καταστημα οτι θα εχεις το μηχανημα σου πισω. Αν ειναι δυνατον!!!

Περιοχή
    adslgr.com
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    usr 9107
    τι να πω.να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε!το καλυτερο {κατα τη γνωμη μου}που εχεις να κανεις ειναι να παρεις τελευτεα φορα τηλεφωνο στξν αντιπροσοπια και να ζητησης να μιλησης με καποιον υπευθηνο {η ακομη και τον διευθηντη}και να προσπαθησης για τελευταια φορα να τους εφηγησης τι σηνεβη.

καλο κουραγιο παντως οτι και να κανεις!

Το avatar του μέλους Ermhs
    Ermhs Guest
    Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια αν και έχω πάρει ένα κανονικό νούμερο το οποίο όπως μου είχε πει ο οτε ήταν προστασίας καταναλωτών… αλλά δεν με βοηθισαν σε κατι ούτε καν άκουσαν… μου είπαν απλά κάνε μήνυση το μίνι καταστιμα.
    Το 1520 δεν το δοκίμασα… την Δευτέρα θα πάω σε δικηγόρο να καταθέσω μηνύσεις
    Καθώς και θα επικοινωνήσω με τον γενικό διευθυντή πωλήσεων τις TEAC EUROPE Ξέχασα πριν να το αναφέρω ότι μου συμπεριφέρθηκε η τεακ άψογα αν και περιττό να πω ότι δεν μπορούσαν να κρατηθούν από τα γέλια ακούγοντας τι έχει συμβεί.

Μου έδωσαν όλα τα εσωτερικά τηλέφωνα υπεύθυνων και με ευχαρίστησαν που τους ενημέρωσα.
    Για ότι νεότερο θα ενημερώσω και εδώ. Θα έλεγα ότι το έχω ανάγκη ο_Ο
    Λέω να στείλω και ένα email στον Παπαδάκι ωραία ιδέα.

Περιοχή
    Παγκρατι - Αθηνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15.996/935
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 21,5(dB)
    Οπως σε ολες τις δουλειες υπαρχουν και σε αυτο τον χωρο αρκετοι απατεωνες, χωρις αυτο βεβαια σε καμμια περιπτωση να σημαινει οτι δεν πρεπει εσυ να παρεις αυτο που εδωσες για επισκευη και παλι στην κατοχη σου...
    Κανε ολες τις απαραιτητες ενεργειες για να βρεις το δικιο σου

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ermhs
    Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια αν και έχω πάρει ένα κανονικό νούμερο το οποίο όπως μου είχε πει ο οτε ήταν προστασίας καταναλωτών… αλλά δεν με βοηθισαν σε κατι ούτε καν άκουσαν… μου είπαν απλά κάνε μήνυση το μίνι καταστιμα.
    Το 1520 δεν το δοκίμασα… την Δευτέρα θα πάω σε δικηγόρο να καταθέσω μηνύσεις
    Καθώς και θα επικοινωνήσω με τον γενικό διευθυντή πωλήσεων τις TEAC EUROPE Ξέχασα πριν να το αναφέρω ότι μου συμπεριφέρθηκε η τεακ άψογα αν και περιττό να πω ότι δεν μπορούσαν να κρατηθούν από τα γέλια ακούγοντας τι έχει συμβεί.

Μου έδωσαν όλα τα εσωτερικά τηλέφωνα υπεύθυνων και με ευχαρίστησαν που τους ενημέρωσα.
    Για ότι νεότερο θα ενημερώσω και εδώ. Θα έλεγα ότι το έχω ανάγκη ο_Ο
    Λέω να στείλω και ένα email στον Παπαδάκι ωραία ιδέα.
    Για να μη δινεις τζαμπα χρηματα σε Δικηγορο, καλεσε τωρα το 1520 και θα δεις οτι θα βγει ακρη

Περιοχή
    Καβάλα
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΦΙΛΙΠΠΟΥ
    Router
    Linksys AP - WAG354G
    Μου πέσαν τα μαλλιά! Mytilene city για πάντα lol

Περιοχή
    df0:devs/
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    16987/1021
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΙΡΑΙΑ
    Router
    Siemens CL-110
    SNR / Attn
    6.8(dB) / 30.5(dB)
    Δεν στέλνεις στην εταιρεία 3-4 φίλους σου απο Αθήνα λέω εγώ να ζητήσουν ευγενικά αυτό που σου ανήκει, στο site τους έχουν και τη διεύθυνση... Στείλε τους την απόδειξη μέσω ταχυδρομείου να είναι και καλυμένοι.

EDIT: Αν τους κάνεις μήνυση, βάλε μέσα και έξοδα για τηλέφωνα στο εξωτερικό, ας βγούν μια φορά και οι χρεώσεις του πΟΤΕ σε καλό...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gothic : 10-09-05 στις 23:51.

Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    1520 οπωσδήποτε, και καταγγελία στο Ινστιτούτο Καταναλωτών (http://www.inka.org.gr/contact.htm)
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Περιοχή
    Αγία Παρασκευή
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Αντε να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε...
    Καλη τυχη...
    Enthoo Pro | Maximus VII Hero | i7 4770K | 8GB Kingston HyperX 2400 | 290 Tri-X OC | 840 Evo | AX760

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Υμαρτον και έλεος μαζί.

Έχω την εντύπωση οτι θα έπρεπε να στείλεις μαιλ στην interset και επίσης να ζητήσεις να μιλησεις με κάποιον προϊστάμενο του "κυρίου" που σου έλεγε τις @@ριες για τις επιταγές.

Είναι τόσο γελοίο, που καταντάει αστείο. Συγνώμη αλλά γέλασα πολύ.
    Είμαι σίγουρος οτι θα πάρεις πίσω το προϊόν σου.

Edit : Βρήκα και 2 mail sales @ interset.gr, info @ interset.gr

Παρόμοια Θέματα

1. Παρακαλω την βοηθεια σας για μια αναβαθμιση.....
    Από emmstra στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-06, 23:07
  2. μια μικρη βοήθεια για ενα αρχαριο..
    Από seabird στο φόρουμ Shareaza
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-03-06, 19:18
  3. sos Θεμα,παρακαλω βοήθεια.....
    Από Supremum στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-12-04, 18:32
  4. Μια βοήθεια για ενα ping me 384 ?
    Από MoonRipper στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-04, 05:03
  5. Ενα σοβαρό θέμα... τα Firewalls...