Είναι ένας τεράστιος πεζόδρομος όπως και να το κάνεις. Και γω οδηγός είμαι αλλά ή το αφήνω ποιο έξω από το κέντρο όταν κατεβαίνω ή παω με το λεωφορείο. Και σιγά το επείγον τώρα για τον καφέ.Δεν χρειάστηκε να πας και στο νοσοκομείο.Ας έπαιρνες το αστικο.Εδώ δεν λέμε για 100% νόμιμο αλλά για 100% παράνομο
Υποθέτω ότι ήθελες να πας για καφέ στη Μελενίκου που είναι δίπλα και δεν ήθελες να περπατήσεις λίγο. Ποιο μακριά μπορούσες να βρεις
Εμφάνιση 16-30 από 75
-
27-05-08, 20:36 Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #16
-
27-05-08, 20:40 Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #17
-
27-05-08, 20:41 Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #18Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
27-05-08, 20:46 Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #19
Δεν είπα πως ο καφές ήταν επείγον.
Απλώς έτυχε να πάω για καφέ σ'αυτή την περίπτωση κι αυτό γιατί προηγήθηκε μια δουλειά στο κέντρο και είπα να κάνω μια στάση για έναν καφέ στα γρήγορα.
Όχι, ποσοστά στην παρανομία δεν χωρούν.
Ή θα είναι κάτι νόμιμο ή δεν θα είναι.
Το θέμα είναι η κλιμάκωση της ποινής της παρανομίας.
Έχει διαφορά να παρκάρεις επάνω σε διάβαση, σε στάση λεωφορείου, σε μέρος όπου απαγορεύεται η στάση ή/και η στάθμευση με το να παρκάρεις σε μέρος όπου δεν ενοχλείς κανέναν και απλά παραβαίνεις κάποιο σημείο του KOK.
Όπως δεν είναι ίδιο να σε γράψουν για αλκοόλ όταν έχεις πιει μια μπύρα κι όταν έχεις πιει 3 κασόνια.
Το θεωρώ παράλογο να σου παίρνουν την πινακίδια για τέτοιου είδους παρανομία.
Εκεί είναι η ένσταση μου.
Και η οργή μου οφείλεται στην λαμογιά που κρύβεται πίσω απ'αυτές τις τιμωρίες.
........Auto merged post: AddictedToChaos πρόσθεσε 3 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ξέρεις τι είναι 10 μέρες να μην μπορείς να χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο;
Στην οικογένεια μου χρειαζόμαστε καθημερινά το αυτοκίνητο τουλάχιστον 4 φορές λόγω προβλημάτων υγείας των γονιών μου.
Και άσε κι εσύ στην άκρη το εκδηκητικό ύφος γιατί θα βρεθείς και συ λογικά σε παραπλήσια θέση, κάποια στιγμή, κατά πάσα πιθανότητα.
Αφού έχετε τόσο μένος για τα αυτοκίνητα, να πάτε στα βουνά να ζήσετε.
Στην πόλη, το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο σε όλους τους πολίτες, είτε οδηγούν, είτε όχι.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AddictedToChaos : 27-05-08 στις 20:49. Αιτία: auto merged post
-
27-05-08, 20:48 Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #20
Δεν είναι έτσι....Το αυτοκίνητό μου είναι με μακροχρόνια μίσθωση και έχει πινακίδες Θεσσαλονίκης και κανέναν χαρτί,αυτοκόλλητο,ή πλαίσιο πινακίδας που να το αναφέρει...
Σε περίπτωση δηλαδή που μου πάρουν τις πινακίδες, είναι υποχρεωμένοι να μου τις δώσουν πίσω επειδή το αυτοκίνητο είναι εταιρικό με leasing;
-
27-05-08, 20:54 Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #21
Δεν έχω νιώσει αυτή την έλλειψη ακόμη.
Ας πρόσεχες, ορίστε τώρα τι έπαθες.Σε έκαψε ο καφές.
Τέλος πάντων, δεν έχω κανένα εκδικητικό ύφος. Απλά δεν μ'αρέσει ενώ φταίει κάποιος, να λέει διάφορα.
Βασικά, στο βουνό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το αυτοκίνητο. Βλέπεις ούτε ταξί, ούτε αστικά, όυτε ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει.Οπότε, είσαι μια χαρά με τις ενναλακτικές.
(όσο για το θέμα υγείας, πάω πάσο, είναι όντως απαραίτητο ... Περαστικά εύχομαι.)
Spoiler:
-
27-05-08, 21:07 Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #22
Chaos μη την ψαχνεις τη δουλεια αλλο. Εισουνα παρανομος την πηρες την κληση , αντε πληρωσε τη να τελειωσει το θεμα.
Εαν το κανεις και εντος 10ημερου νομιζω οτι πεφτει στο μισο το προστιμο.Did they get you to trade your heroes for ghosts ?__________________________________________________________________________
-
27-05-08, 21:09 Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #23
Η δημοτική σίγουρα πρέπει να στις δώσει
Αddicted εχεις φαγωθεί ότι δεν ενοχλεις κανέναν, εκεί όμως είναι πάρκο και ενοχλεις τον όποιον κάνει τη βόλτα του. Μπορεί κάποια να θέλει να κάνει βόλτα με μωρό με καροτσάκι, πρέπει να σκοντάφτει πάνω στα αμάξια δηλαδή; Είναι το ίδιο με το να παρκάρεις σε ράμπα και σε στάση, ενοχλεις. Η θεσσαλονίκη έχει μεγάλο πρόβλημα πάρκινγκ και η νοοτροπία του στυλ "να κάνουν πρώτα παρκινγν και να γράφουν μετά" δεν βοηθάει. Η κίνηση με λεωφορείο βοηθάει. Φαντάζομαι δεν τους άρεσε και τους δικούς σου που σου πήραν την πινακίδα αλλά αφού ήξερες ότι το χρειάζεστε οπωσδήποτε το αμάξι ας το άφηνες αλλού. Πάνω από την αγίου δημητρίου κοντά στο μουσείο αθλητισμού εχει συνήθως χώρο, όλο κάποιος φεύγει. Και μετά ποδαράκια. 22 χρονών είσαι!
-
27-05-08, 21:32 Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #24
Επειδή την είχα πάθει και εγώ αντίστοιχα (στην Αθήνα όμως), πρέπει να σου πω ότι μπορείς κανονικότατα να κυκλοφορείς. Εμένα μου τις είχαν πάρει κυριακή βράδυ και το επόμενο πρωί έφυγα κύριος για Ιωάννινα. Μάλιστα με σταμάτησαν αρκετές φορές τους 3 μήνες που είμουν χωρίς την μπροστά πινακίδα (μέχρι να ξανακατεβώ Αθήνα) αλλά καμία κύρωση. Από όσο γνωρίζω μόνο η πίσω που έχει την σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι απαραίτητη.
Ένα μικρό tip : Όταν τις πάρεις πίσω με το καλό, μην τις βιδώσεις απλά αλλά προτίμησε τα λεγόμενα πριτσίνια. Και μπροστά και πίσω πλέον έτσι τις έχω τις δικές μου.Αν τις θέλουν τόσο πολύ θα πρέπει να πάρουν και τους προφυλακτήρεςA very minor case of serious brain damage.
-
27-05-08, 21:34 Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #25
Φυσικά και δεν ενοχλούσα ΚΑΝΕΝΑ εκεί που το άφησα.
Έχει άπειρο χώρο να περάσει ολόκληρη στρατιά καροτσιών.
Στα πεζοδρόμια που το χώνουν όλο πάνω στο πεζοδρόμιο και δεν γράφουν, εκεί τι έχεις να πεις για τα καρότσια;;;
Αρχικό μήνυμα από nmavro
Άλλο η ενόχληση και άλλο η παρακώλυση της κυκλοφορίας των πεζών ή/και των αυτοκινήτων.
Αρχικό μήνυμα από nmavro
Τα πρόστιμα δεν είναι η λύση.
Γιατί στα στενά και στις γειτονιές να μη γράφουν;
Εκεί το πρόβλημα είναι χειρότερο.
Αρχικό μήνυμα από nmavro
Αρχικό μήνυμα από nmavro
Περπατάω 20-25χμ την ημέρα, περίπου 2-3 φορές την εβδομάδα.
Το θέμα είναι πως σ'αυτή την δεδομένη στιγμή, βρέθηκα με το αυτοκίνητο στο κέντρο και είπα να καθήσω μια ωρίτσα για καφέ και είχα ακριβώς μια ώρα διαθέσιμη γιατί μετά έπρεπε να πάω σε μία ακόμη υποχρέωση.
Επομένως, μην εξάγουμε εύκολα συμπεράσματα.
Και ξαναλέω. ΔΕΝ έχω πρόβλημα για το πρόστιμο.
Η ένσταση μου είναι για τις πινακίδες.
Δηλαδή, αν με το παραμικρό παίρνουν τις πινακίδες, τότε δεν πρέπει να κυκλοφορούμε πουθενά στο κέντρο με το αυτοκίνητο.
Εκτός αν είμαστε οι ζάμπλουτοι που έχουν να πληρώνουν σε ιδιωτικά πάρκινγκ.
Anyway, το περίμενα εξαρχής ότι θα χάσω το δίκιο μου ανοίγοντας το θέμα, αλλά ειλικρινά δεν με απασχολεί η ηθικολογία όλων σας.
Εγώ ξέρω και σέβομαι τους κανόνες οδήγησης και δεν θεωρώ την νοοτροπία μου αντίστοιχη με τους κάφρους που παρκάρουν όπου να 'ναι.
Δεν θα ένιωθα καλά να παρκάρω σε άκυρο σημείο ούτως ή άλλως.
Αλλά όσο νόμιμα παρκάρουν όλοι στα πεζοδρόμια στα στενά, τόσο νόμιμα πάρκαρα κι εγώ στο συγκεκριμένο μέρος.
........Auto merged post: AddictedToChaos πρόσθεσε 1 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Καλά ναι. Κι εγώ θα το κυκλοφορώ, τι να κάνω.
Ας με ξαναγράψουν
Την επόμενη φορά, λέω να τις παίρνω μαζί μου στον καφέ να 'μαι ήσυχοςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος AddictedToChaos : 27-05-08 στις 21:34. Αιτία: auto merged post
-
27-05-08, 21:34 Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #26
Ειδικά στη Ροτόντα πάντως μπορεί να καλέσουν και γερανο και να πάρουν όλο το αμάξι. Είναι νόμιμα αυτά που λές αν εμποδίζουν το να βγει η πινακίδα;
Πάντως ότι και να λες πιστεύω ότι καλώς σου τις πήραν. Δεν είναι αρκετό το πρόστιμο για παρκάρισμα σε πεζόδρομο. Ειδικά στη Ροτόντα που είναι και κτίριο που επικέπτεται κόσμος.Και για τη δουλεια στο κέντρο ας μην το έπαιρνες. Η αν το χρειαζόσουν να πλήρωνες πάρκινγκ.
ΔΕΝ εχεις δίκιο. Ποιο δίκιο σου χάνεις. Και ναι καλά λες, ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιούμε το αμάξι στο κέντρο
-
27-05-08, 21:41 Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #27
-
27-05-08, 21:47 Re: Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #28
-
27-05-08, 21:52 Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #29
-
27-05-08, 21:55 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημοτική Αστυνομία (a.k.a. Βρήκατε τον μπελά σας) #30
Εννοείς τις πινακίδες; Εντάξει, είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Εμενα περισσοτερο με ενοχλει που αυτα δεν εχουν στόχο την καλυτέρευση της κατάστασης ούτε καν απλώς σωφρονιστικό χαρακτήρα, όπως υποτιθεται. Αυτό που επιδιώκουν ειναι να κανουν μιαν αρπαχτή, όπως κάνει κάθε έλληνας, δυστυχώς...
Παρόμοια Θέματα
-
Σε ποιο oteshop βρήκατε το st585v7
Από anergos13 στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 637Τελευταίο Μήνυμα: 28-06-09, 15:34 -
Επικοινωνία ADSLgr.com με Δημοτική Επιχείρηση Αποχέτευσης Λάρισας
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-08, 16:54 -
οσοι επιστρεψατε απο εναλλακτικους,βρήκατε καλυτερη ταχυτητα με τον οτε;
Από therion στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-08, 14:54 -
Θα μπορούσε η δημοτική οπτική ίνα να νικήσει το δημοτικό Wi-Fi;
Από euri στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-06, 20:23 -
Βαθμολογήστε τον ISP σας!
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-02, 19:06
Bookmarks