Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 20
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καλησπέρα,

Πρόκειται να κάνει μια ξαδέρφη μου αίτηση για μια νέα σύνδεση ADSL και μου ζήτησε να της προτείνω την πιο συμφέρουσα επιλογή. Οπότε και εγώ με την σειρά θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο θέμα. Λόγο του ότι δεν έχει καθόλου απαιτήσεις όσον αναφορά την ταχύτητα(για απλό σερφάρισμα το θέλει), σκεφτόμουν ότι το 1 Mbps θα είναι αρκετό. Επίσης λαμβάνοντας υπόψιν πως όταν έκανα την δικιά μου σύνδεση πριν απο αρκετό καιρό(σε μεγαλύτερη ταχύτητα), το conn-x ήταν η πιο συμφέρουσα επιλογή. Αυτό λοιπόν ισχύει και στην παρούσα περίπτωση; Υπάρχει κάτι πιο συμφέρον;

Περιοχή
    ILION
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    232000/33000
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΟΝ
    Σαν πιο συμφερον θα ελεγα altec telecoms στο 1 mbps με 13.99
    Τα 24 mbps είναι στα 19.99.
    Προς το παρον ειναι μεσω του δικτυου του οτε και απλα η συνδρομη είναι της altec.Αν θα φτιαξει αργοτερα δικο της ιδιοκτητο δε ξερω..
    Τωρα αν δε σαρεσει η εταιρια και θες Οτε τοτε οκ..

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8222/923
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΔΟΚΟΣ
    Router
    ZTE3
    SNR / Attn
    6.2(dB) / 43(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Θα την συνδεσουν αμεσως θα εχει γενικα καλη αποδοση σαν υπηρεσια αλλα οταν θα ρθει ο λογαριασμος θα φαει μεγαλη πικρα.Εγω σαν φοιτητης φαντασου τηλεφωνο(δεν το χρησιμοποιω)+adsl 1Mbs μου ηρθε ο λογαριασμος 96 ευρω το διμηνο!!!Ντροπη ρε παιδια ειχαν χρεωσει ουτε και εγω ξερω ποσα παγια. παγια εδω παγια εκει δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου αμα δεν την πειραζει το κοστος ας το βαλει αλλιως ας εξοπλιστει με κουραγιο και ας παει σε καποιο εναλλακτικο πχ lannet 13/μηνα για 1Μ ή αλτεκ 14/μηνα στο 1Μ αυτες ειναι οι φθηνοτερες

Υγ:Αν η ξαδερφη σου ειναι φοιτητρια θα προτεινα διοδος

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    HA35
    Path Level
    Fastpath
    @SirAggelos στο πρωτο λογαριασμο πληρωσες τα παγια απο τη στιγμη ενεργοποιησης μεχρι τη στιγμη εκδοσης λογαριασμου και 2 παγια (προπληρωσες) για τους επομενους 2 μηνες.
    Εται ειναι παντα, δεν υπαρχει τιποτα το κακο.

Περιοχή
    Πεύκα Θεσσαλονίκης
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.999/4.998
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΥΚΑ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    20.0(dB) / 12.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SirAggelos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα την συνδεσουν αμεσως θα εχει γενικα καλη αποδοση σαν υπηρεσια αλλα οταν θα ρθει ο λογαριασμος θα φαει μεγαλη πικρα.Εγω σαν φοιτητης φαντασου τηλεφωνο(δεν το χρησιμοποιω)+adsl 1Mbs μου ηρθε ο λογαριασμος 96 ευρω το διμηνο!!!Ντροπη ρε παιδια ειχαν χρεωσει ουτε και εγω ξερω ποσα παγια. παγια εδω παγια εκει δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου αμα δεν την πειραζει το κοστος ας το βαλει αλλιως ας εξοπλιστει με κουραγιο και ας παει σε καποιο εναλλακτικο πχ lannet 13/μηνα για 1Μ ή αλτεκ 14/μηνα στο 1Μ αυτες ειναι οι φθηνοτερες

Υγ:Αν η ξαδερφη σου ειναι φοιτητρια θα προτεινα διοδος
    Δε μου λες, τον "φουσκωμένο" λογαριασμό τον κοίταξες; Για την ανάλυση των χρεώσεων λέω.

Αν τον κοιτάξεις θα δεις ότι τα 30 € είναι για το πάγιο PSTN.
    Ένα ποσό είναι από την ημέρα που ενεργοποιήθηκε to conn-x, μέχρι την ημέρα που εκδόθηκε ο λογαριασμός.
    Το υπόλοιπο είναι το διμηνιαίο πάγιο που σε κάθε πάροχο προπληρώνεις.

Και στην altec/lannet να πάει, ο πρώτος λογαριασμός είτε θα είναι "φουσκωμένος" όπως λές, είτε θα έρθει και δεύτερος στο καπάκι, με τη χρέωση του επόμενου διμήνου.

Να ξέρουμε τι λέμε.

Περιοχή
    Γκύζη, Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    16445 / 1021
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΘΗΝΑ
    Router
    speedtouch 536
    SNR / Attn
    5.9(dB) / 24(dB)
    Αν η Άλτεκ δίνει το 1Μbit με 13 Ε τότε βουρ.
    Tώρα είδα ότι ξεκινάει με 2 Mbit στα 16 Ε μέσω ΑΡΥΣ

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8222/923
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΔΟΚΟΣ
    Router
    ZTE3
    SNR / Attn
    6.2(dB) / 43(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Απ οτι μου ειπανε και του δευτερου διμηνου που ηρθε παλι πολλα ητανε θα ρωτησω ποσα και θα σας πω.Παιδια και ετσι οπως λετε να ειναι τα θεωρω πολλα τοσα λεφτα 100 ευρω για ιντερνετ 1Μ και τηλεφωνο που δεν χρησιμοποιω.Τον ειχαν παστωσει τον λογαριασμο στο παγιο!

Υγ:Να ρωτησω κατι φιλε cuper,αμα κανω αιτηση για adsl απ τη Lannet σε περιοχη ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΥΣ ΣΤΑ 2Μβs παλι θα ερθει φουσκωμενος το πρωτο διμηνο?Εμενα μου ειπανε μονο τα 14/μηνα θα δωσεις

Περιοχή
    Πεύκα Θεσσαλονίκης
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.999/4.998
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΥΚΑ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    20.0(dB) / 12.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SirAggelos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απ οτι μου ειπανε και του δευτερου διμηνου που ηρθε παλι πολλα ητανε θα ρωτησω ποσα και θα σας πω.Παιδια και ετσι οπως λετε να ειναι τα θεωρω πολλα τοσα λεφτα 100 ευρω για ιντερνετ 1Μ και τηλεφωνο που δεν χρησιμοποιω.Τον ειχαν παστωσει τον λογαριασμο στο παγιο!

Υγ:Να ρωτησω κατι φιλε cuper,αμα κανω αιτηση για adsl απ τη Lannet σε περιοχη ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΥΣ ΣΤΑ 2Μβs παλι θα ερθει φουσκωμενος το πρωτο διμηνο?Εμενα μου ειπανε μονο τα 14/μηνα θα δωσεις
    Μα δεν έδωσες 100€ το μήνα για 1024 Conn-x.
    Έδωσες 30 ευρώ για 2 μήνες πάγιο PSTN
    και τα υπόλοιπα είναι για 4 μήνες 1024 conn-x.

Για τη lannet.
    Κοίταξα τον τιμοκατάλογο του "1024 Broadnet ADSL" αλλά δεν αναφέρει αν ο λογαριασμός είναι μηνιαίος ή διμηνιαίος.

Βασικά στο site λέει ότι πληρώνεις στην αρχή 59,90€, ποσό που αφορά τους πρώτους 4 μήνες. Με το που τελειώσει ο 4ος μήνας:

Αν ο λογαριασμός είναι μηνιαίος, τότε ο πρώτος θα σου έρθει 13,99€ στην αρχή του 5ου μήνα (δηλαδή πριν καν διανύσεις τον 5ο, θα τον προπληρώσεις) ή θα σου έρθει μέσα στον 5ο μήνα λογαριασμός 28€ που θα αφορά χρέωση για τον 5ο+6ο μήνα (πάλι προπληρωμή).
    Οι επόμενοι λογαριασμοί θα είναι 13,99€ αλλά θα αφορούν τον επόμενο μήνα (αφού το μήνα που διανύεις, τον έχεις ήδη πληρωμένο).

Όπως και να χει, ένας λογαριασμός σου φαίνεται φουσκωμένος όταν περιλαμβάνει χρεώσεις παραπάνω του μήνα.
    Αν δλδ η Lannet έρθει και σου πει ότι θα πληρώνεις μόνο μια φορά το χρόνο το adsl ,με πάγιο 13,99€/μήνα και ο λογαριασμός σου έρθει 13,99x12= 167,88€ πάλι θα τον θεωρούσες φουσκωμένο;

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    -(dB) / -(dB)
    Στην περιοχη που θελει να μπει το ιντερνετ υπαρχει αλλο ιδιοκτητο εκτος απο οτε?

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8222/923
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΔΟΚΟΣ
    Router
    ZTE3
    SNR / Attn
    6.2(dB) / 43(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Οκ καταλαβα,παντως δεν ισχυριστηκα οτι εδωσα 100 ευρω για ιντερνετ αλλα για ιντερνετ και τηλεφωνο μου φανηκαν πολλα.Καταλαβα πως βγαινουν οι χρεωσεις.Βασικα ενταξει της λανετ δεν ειναι πολλα καθως δεν εχει παγιο γραμμης ενω στο κονεξ το πληρωνω φανερα(το παγιο γραμμης ειναι ενσωματωμενο στην τιμη και το πληρωνει ο παροχος στον οτε)

ΥΓ:ΔεΝ Ξερω αν ο φιλος utp το λεει για εμενα αλλα στην περιοχη μου δεν υπαρχει αλλο δικτυο μονο του Οτε με ταχυτητες μεχρι 2048/256

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια!
    Ξέχασα να αναφέρω ότι η ξαδέρφη μου είναι φοιτήτρια! Απ' ότι βλέπω στο δίοδος, η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι της ALTECTELECOMS με 9,50 ευρώ/μήνα και Τέλος Ενεργοποίησης 41,64. Σωστά;;;

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΡΗΣ
    Κοίτα, το πακέτο της Οτενετ είναι μόνο 2,40 ευρώ ακριβότερο το μήνα και παρέχει 2mbps (ας μην την ενδιαφέρει η ταχύτητα, δεν παύει να είναι ένα πλεονέκτημα)

Απλά, ακόμα και οικονομικά να το δεις το θέμα, αφού στην οτενετ δεν πληρώνεις καθόλου τέλος ενεργοποίησης, η διαφορά είναι τόσο απειροελάχιστη, που αξίζει να πας να σκάσεις 143 ευρώ για ένα χρόνο (αναλογεί 11,90 το μήνα) και να είσαι λίγο πιο σίγουρος για τη σταθερότητα της υπηρεσίας σου.

Σε ορίζοντα ενός χρόνου η αλτεκ θα έχει κοστίσει (9,50*12)+41,64= 114+41,64= 155,64 ενώ η Οτενετ 142,80

(υπόψιν, αν η ξαδέρφη σου είναι φοιτητρια επι πτυχίο, π.χ. 5ο έτος, καλύτερα να μην παιδεύεται με τα φοιτητικά, και να σκεφτεί ξανα το connx, γιατι παίζει μετά το 12 μηνο να μην είναι πια δικαιούχος και να τρέχει πάλι)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Art2007 : 31-05-08 στις 23:57.

Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2045/256
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από utp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην περιοχη που θελει να μπει το ιντερνετ υπαρχει αλλο ιδιοκτητο εκτος απο οτε?
    Αυτο ειναι η αρχη? Διοτι αν δεν υπάρχει τι το συζητάμε?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Art2007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα, το πακέτο της Οτενετ είναι μόνο 2,40 ευρώ ακριβότερο το μήνα και παρέχει 2mbps (ας μην την ενδιαφέρει η ταχύτητα, δεν παύει να είναι ένα πλεονέκτημα)

Απλά, ακόμα και οικονομικά να το δεις το θέμα, αφού στην οτενετ δεν πληρώνεις καθόλου τέλος ενεργοποίησης, η διαφορά είναι τόσο απειροελάχιστη, που αξίζει να πας να σκάσεις 143 ευρώ για ένα χρόνο (αναλογεί 11,90 το μήνα) και να είσαι λίγο πιο σίγουρος για τη σταθερότητα της υπηρεσίας σου.

Σε ορίζοντα ενός χρόνου η αλτεκ θα έχει κοστίσει (9,50*12)+41,64= 114+41,64= 155,64 ενώ η Οτενετ 142,80

(υπόψιν, αν η ξαδέρφη σου είναι φοιτητρια επι πτυχίο, π.χ. 5ο έτος, καλύτερα να μην παιδεύεται με τα φοιτητικά, και να σκεφτεί ξανα το connx, γιατι παίζει μετά το 12 μηνο να μην είναι πια δικαιούχος και να τρέχει πάλι)

Βασικά είναι φοιτήτρια στο πρώτο εξάμηνο. Αναλογιζόμενος λοιπόν ότι έχει ακόμα άλλα 3,5+ χρόνια τα πράγματα έχουν ως εξής.
    Άλτεκ: (9,50*12)+41,64= 114+41,64= 155,64 + 42*9,50= 554,64
    Οτενέτ: 142,80 + 42*11.90 = 642,60

Αρκεί λοιπόν να μην έχει προβλήματα με την Αλτεκ όσο αναφορά την σταθερότητα...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nixori Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο ειναι η αρχη? Διοτι αν δεν υπάρχει τι το συζητάμε?
    Δεν ξέρω αν έχει σημασία στην περίπτωση του Δίοδος, αλλά το ADSL θα μπει στην Κοζάνη. Τώρα τι παίζει εκεί με τα ιδιόκτητα δεν ξέρω...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    14840/902
    ISP
    Οtenet Δίοδος
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗΣ
    Router
    FRITZ!Box Fon WLAN 7140 A
    SNR / Attn
    11(dB) / 20(dB)
    Προσωπική άποψη για 2,5 ευρώ το μήνα δεν αππορίπτεις την ΟΤΕνετ (ειδικά άμα είσαι επάρχία).Και κάτι άλλο το τηλ της οτενετ έχει μηδαμινή αναμονη και εξυπηρετει πολύ καλά.

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Conn-x 24 mbps στο Ηράκλειο
    Από diegito στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-08, 13:10
  2. Αναβάθμιση από 8 Mbps (OTEnet) --> 24 Mbps (conn-x)
    Από DrDSL στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-06-08, 19:24
  3. CONN-X 4 MBPS H ΨΕΜΑ
    Από eagle2001 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-07, 16:01
  4. Συρσιμο με conn-x 1 Mbps
    Από body125z στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-10-07, 17:03
  5. Οικονομικά πιο συμφέρουσα;
    Από morpheous στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-06, 17:44

Tags για αυτό το Θέμα