Τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα κάποια περίεργα πράγματα με ταχύτητες download από Rapidshare. Βάζω να κατεβάσω πχ 7 αρχεία. Στην αρχή ξεκινάνε όλα με 150-180KB/s. Αυτά με download χωρίς download manager (απλό download με firefox). Κι εκεί που είναι πχ στο 50%, πατάει γκάζι σε νούμερα που είναι σίγουρα εικονικά. Δείτε το συνημένο και θα καταλάβετε. Συμβαίνει κάτι; Μου φαίνεται πολύ περίεργο...
Εμφάνιση 1-9 από 9
-
02-06-08, 22:14 Download από Rapidshare και περίεργες ταχύτητες #1
-
02-06-08, 22:21 Απάντηση: Download από Rapidshare και περίεργες ταχύτητες #2
δοκίμασες download manager?
-
02-06-08, 22:35 Απάντηση: Download από Rapidshare και περίεργες ταχύτητες #3
Ειναι σιγουρο εικονικο.....κατεβασε κανενα DU Meter να δεις τις αντιστοιχες ταχυτητες που σου λεει εκει
-
02-06-08, 22:43 Απάντηση: Download από Rapidshare και περίεργες ταχύτητες #4
Το ότι είναι εικονικό είναι. 40mbps ακόμα δεν έφτασαν στην Ελλάδα!
Το θέμα είναι τι φταίει... Αυτό είναι που με απασχολεί...
-
02-06-08, 22:48 Απάντηση: Download από Rapidshare και περίεργες ταχύτητες #5
Τπτ....απλα ισως το προγραμμα να μπερδευει την κινηση....η να μετραει στιγμιαια το Lan,.....δεν νομιζω να ειναι προβλημα...
-
02-06-08, 23:14 Απάντηση: Download από Rapidshare και περίεργες ταχύτητες #6
Γιατί είμαι σίγουρος ότι κάτι παίζει με το rapidshare; Μέχρι τα 45MB, η ταχύτητα είναι με το ζόρι 170-180KB. Μετά τα 45MB/αρχείο, πάει με την εικονική ταχύτητα. Τωρα δοκίμασα και με IE και συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο...
........Auto merged post: manicx πρόσθεσε 15 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τελικά βρήκα τι το προκαλεί!Είναι το Webguard του Avira Premium. Το απενεργοποίησα και 4 αρχεία κατεβαίνουν σταθερά με 400KB/s έκαστο... Αν θέλουν οι mods ας το μετακινήσουν σε ανάλογο forum καθώς δεν σχετίζεται με την Forthnet...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manicx : 02-06-08 στις 23:14. Αιτία: auto merged post
-
04-06-08, 02:06 Απάντηση: Download από Rapidshare και περίεργες ταχύτητες #7
Φιλε ακριβώς το ιδιο πρόβλημα και εγώ...και εχω και εγω avira...Kαι συμβαινει σε rapidshare και σε άλλα αν όχι σε όλα τα site από τα οποία κατεβάζω...λογικα το μονο που αλλάζει ειναι η ενδειξη της ταχυτητας (δεν δειχνει την κανονική)
αλλα εικονική...Εχω το netmeter και ενω βλέπω από τους browsers ταχυτητα 50 kb/sec,το netmeter δειχνει 100+ kb/sec
-
04-06-08, 02:10 Απάντηση: Download από Rapidshare και περίεργες ταχύτητες #8
Μαλλον το κάνει για να σας ανεβάζει το ηθικό
-
04-06-08, 10:08 Απάντηση: Download από Rapidshare και περίεργες ταχύτητες #9
Το WebGuard του Avira σου επιτρέπει να αποτρέψεις συγκεκριμένους τύπους αρχείων από το να ελέγχονται. By default, το Avira WebGuard ελέγχει τους περισσότερους τύπους συμπιεσμένων αρχείων (ZIP, RAR κλπ). ΑΝ πας στο Config του WebGuard μπορείς να το αλλάξεις να μην κοιτάει κάποια αρχεία.
Παρόμοια Θέματα
-
Free Download Manager και ομαδική λήψη από Rapidshare
Από africa_twin στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-08, 01:42 -
Χαμηλές ταχύτητες απο rapidshare
Από Terry Meynolds στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-08, 10:35 -
Αναβάθμιση από 1Mbps σε 4 Mbps και περιεργες ταχυτητες
Από prokoz στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 20-02-08, 21:11 -
Περίεργες ταχύτητες από ftps
Από steli0s στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-08, 17:33 -
Rapidshare και download manager!!
Από gtsia στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-07, 23:23
Bookmarks