Παιδες Καλησπέρα! Μετα κόπων και πολλών βασάνων ίστερα απο έρευνα πάνω στο θέμα αποστασης απο τον DSLAM κεραμεικού, προτείνω να μαζευτούμε, όσοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα με αποσυνδέσεις, κυρίως να οφείλονται καθαρά στην αποσταση και να στείλουμε μια ωραία επιστολή στον Αγαπητό ΟΤΕ μπας και κάνει κάτι και φτιάξει η κατάσταση!
Ασχολούμαι ενα χρόνο σχεδόν με αυτό το πρόβλημα και πηγαίνοντας απο πάροχο σε πάροχο....κάνοντας τεχνικούς ελένχους...(ξέρετε...τα κλασικα!)...και φτάνοντας στα όρια μεγάλου εκνευρισμού, αυτό που σκέφτομαι είναι οτι όσοι περισσότεροι είμαστε τόσο το καλύτερο!
Φυσικά, κάτι ανάλογο μπορούν να κάνουν και όσοι άλλοι αντιμετωπίζουν θέματα απόστασης-αποσυνδέσεις σε άλλες περιοχές...
Δεν είμαστε λίγοι...και στην τελική αν μαζευτούμε όλοι όσοι εχουμε τα προβλήματα....τότε βλέπω να πέρνουμε Κατσαβίδια...Πένσες....Καλώδια...και όλα τα σύνεργα τα κατάλληλα και να πηγαίνουμε να τα φτιάχνουμε Μόνοι μας!
Γιατί αν περιμένουμε απο τον ΟΤΕ να πάρει μόνος του την πρωτοβουλία να βάλει miniDSLAM στα σημεία που πρέπει έτσι ωστε να μειωθούν τα προβλήματα.....Ζήτω που Καήκαμε...![]()
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
09-06-08, 21:51 Οσοι Πιστοί Φίλτατοι ανήκετε στο Κέντρο Κεραμεικού....Προσέλθετε! #1
-
09-06-08, 23:42 Απάντηση: Οσοι Πιστοί Φίλτατοι ανήκετε στο Κέντρο Κεραμεικού....Προσέλθετε! #2
Επειδη δουλεψα -πολυ παλιοτερα- σε αυτο το κεντρο και ειδικα στα δικτυα, -δεν ξερω αν εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα- (στην Ελλαδα ζουμε) αλλα ειναι τρομαχτικα δυσκολη και "κακη" περιοχη. Το τι εναεριο δικτυο εχει ειναι κατι το απιστευτο! Σε αλλα κεντρα (οπως Αθηνάς) το καθε "συνεργειο" αποτελειτο απο 2 ατομα πεζα για τις διαφορες δουλειες, στον δε Κεραμεικο πηγαιναν 2 φορτηγα μεγαλα, φορτωμενα με καλωδια, υλικα, σκαλες και τουλαχιστον 10 τεχνικοι. Εκει κυριολεκτικα τα ειδα ολα. Ασε με το δικτυο στα σπιτια στα προσφυγικα του Ταυρου! Εκει θελει miniDSLAM σε καθε οικοδομικο τετραγωνο!
Για μενα αν βαλουν μπροστα τωρα σε μια 10ετια το βλεπω να συμμαζευεται, και αν το πλακωσουν οι Γερμανοι με μπολικους αλλοδαπους εργατες σε μια 5ετια.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει χειροτερη κατασταση -αν οχι σε ολη την Ελλαδα- σιγουρα στην Αθηνα!
-
10-06-08, 00:48 Απάντηση: Οσοι Πιστοί Φίλτατοι ανήκετε στο Κέντρο Κεραμεικού....Προσέλθετε! #3
Τηλεφώνησε στο 121 και κλείσε ραντεβού με τεχνικό του ΟΤΕ.
Συγκεκριμένα, πές στον υπάλληλο του 121 ότι έχεις πρόβλημα αποσυνδέσεων σε 24άρα γραμμή(υπάρχει ειδικός κωδικός βλάβης στο σύστημά τους για αποσυνδέσεις σε 24άρες γραμμές).
Εσύ από τη δική σου πλευρά θα πρέπει να έχεις σε άριστη κατάσταση τηλεφωνικές πρίζες, καλώδια έτσι ώστε έρχοντας ο τεχνικός στο χώρο σου να μιλήσει με τη διαχείριση για να δούν σε ποιά ταχύτητα κλειδώνει η γραμμή σου χωρίς διακοπές.
Πολύ πιθανόν να μειωθεί από αυτήν που δείχνεις στο profile σου.Μές του τσιγάρου το καπνό
και του πιοτού τη ζάλη,
έρχεσαι μές στη σκέψη μου
και με παιδεύεις πάλι.
-
10-06-08, 01:35 Απάντηση: Οσοι Πιστοί Φίλτατοι ανήκετε στο Κέντρο Κεραμεικού....Προσέλθετε! #4
φιλε μου αυτή που βλεπεις στο προφιλ μου ειναι δυο γραμμες μαζι!
του οτε μονο κλειδώνει στα 8125/850.
........Auto merged post: Fixman_cc πρόσθεσε 9 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Όταν μιλησα με τους Τεχνικούς του κεραμεικού ....ενα πρωινο(η παναγια μου....που λεει και το τραγουδι) μου παν "αν θελετε βελτιωση..παρτε τσαπα και σκαφτε και οταν σκαψετε σας βάζουμε το αντιστοιχο καλώδιο!" λες και φταιει το καλώδιο και όχι η αποσταση!
Έχω αλλαξει 3 φορες βρόνχο απο τον κατανεμητη μέχρι το ψηφιακό κέντρο βάζοντας γνωστό μου να φέρει συνεργείο του ΟΤΕ να κάνει την δουλειά. Κανενα όμως αποτέλεσμα! Συγκεκριμένα ήταν τεχνικοί απο τα κεντρικά βλαβών στην Αλεξανδρας και επειδή ασχολήθηκαν αρκετά με το θέμα μου καταλήξαμε στην αποσταση!
Πριν έρθουν οι τεχνικοι,ειχα κάνει όλα τα άλλα εγώ! Μέχρι και καλώδιο UTP κατ 5 έβαλα απευθείας απο τον κατανεμητή στο διαμερισμα μου.Τίποτα όμως.....και έτσι μονο miniDSLAM μας σώζει....
Εκτός απο αυτο, με τους προκομένους του κεραμεικου δεν υπάρχει ελπίδα διοτι για να μπει miniDSLAM θέλει εξωτερική τροφοδοσία έξω απο το καφάω και κάτι άλλα διαδικαστικα συντονισμου...που αν τους τα πεις να τα κάνουν....θα σου πουνε "Ξεκινα και σκάβε και μετα βλέπουμε!" και πίνουν σαν κύριοι τον καφέ τους απο τις 7 μέχρι τις 8 το πρωί που πέρνουν συνήθως να σε ρωτήσουν τι προβλημα έχεις...και όταν δεις το τηλεφωνο τους στην αναγνώριση και τους πάρεις...μετά δεν το σηκώνουν! Μια φορά έτυχε να το σηκώσουν και μου παν "Ξαναπάρτε γιατι δεν σας ακουω καλά! Ενώ ήταν πεντακάθαρη η επικοινωνία" Και μετα δεν το ξανασηκώσανε......Αυτά είναι φίλοι μου.....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fixman_cc : 10-06-08 στις 01:35. Αιτία: auto merged post
-
10-06-08, 09:10 Απάντηση: Οσοι Πιστοί Φίλτατοι ανήκετε στο Κέντρο Κεραμεικού....Προσέλθετε! #5
Οι τεχνικοί στο συγκεκριμένο dslam είναι για κλάματα. Είχα δηλώσει πρόβλημα αποσυνδέσεων σε 8mbit γραμμή όταν είχα connx, και χωρίς να ελέγξουν τίποτα την κατέβασαν στα 4. Σε αυτό το θέμα, οι τεχνικοί της netone ελέγξανε όλες τις πρίζες του σπιτιού και τον κατανεμητή και εκτός οτι λύθηκε το πρόβλημα, η ταχύτητα ανέβηκε παραπάνω.. οπότε τι να λέμε τώρα... Τουλάχιστον οι της netone ενδιαφέρθηκαν για το πρόβλημα..
-
10-06-08, 10:55 Απάντηση: Οσοι Πιστοί Φίλτατοι ανήκετε στο Κέντρο Κεραμεικού....Προσέλθετε! #6
Όσοι σκέφτεστε να μετακομίσετε,το πρώτο πράγμα που θα κοιτατε οταν βρείτε σπίτι είναι να είστε απέναντι απο τον ΟΤΕ ή να απέχετε σχετικά λίγο απο αυτόν!
Παρόμοια Θέματα
-
Την Κυριακή 14/10, ο Addicted, o Condor και ο βλινδγ πάνε studio. Όσοι πιστοί, προσέλθετε!
Από BlindG στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκιΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 08-12-07, 00:07 -
Όσοι πιστοί προσέλθετε Sabayon 3.4a
Από Iannis στο φόρουμ ADSLgr.com Folding@Home team # 36673Μηνύματα: 42Τελευταίο Μήνυμα: 05-10-07, 16:30 -
Άρχισε το beta testing του Windows SMP client (Όσοι πιστοί προσέλθετε)
Από panosaoua στο φόρουμ ADSLgr.com Folding@Home team # 36673Μηνύματα: 153Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-07, 16:02 -
LLU 2Mbit και ανώ, όσοι πιστοι πρόσελθετε!
Από union1 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 182Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-06, 15:10 -
6/6/6 και όσοι πιστοί προσέλθετε!!!
Από BlindG στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκιΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-06, 13:13
Bookmarks