ΕΧΩ ΤΟ REMOTE ADMIN ΣΤΟ PC ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΧP ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ REMOTE SERVER ΣΤΟ LAPTOP TO ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ VISTA ΣΥΝΔΕΩΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ REMOTE SCREEN MOΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ.ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ?
![]()
Εμφάνιση 1-9 από 9
Θέμα: RADMIN
-
13-06-08, 21:35 RADMIN #1
-
14-06-08, 00:03 Απάντηση: RADMIN #2
Καλησπέρα σου,
διάβασα στο forum του radmin οτι αντιμετωπίζουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα με τα vista sp1
και οτι προσπαθούν να το λύσουν
έχει να κάνει λέει με το security των vista μετά από το sp1
Κάνε μια επίσκεψη στο forum τους για more info.
-
14-06-08, 11:48 Απάντηση: RADMIN #3
Ανν κατάλαβα καλ΄ακαι εννοείς πως όλα δουλεύουν κανονικά και απλά αντί για το φόντο που έχεις σουβγάζειμαύρο από πίσω, ψάξε κάπου στιες ρυθμίσεις, έχει μια επιλογή που λέει αυτό για το φόντο. Νομίζω πως το κάνει γιατί έτσι κεργίζει σε ταχύτητα.
...και όπως λέει ένας φίλος, ανοίγω τον Internet Explorer μόνο για να κατεβάσω τον Firefox.
.........................I don't care about winning, but I hate it when I lose!
-
14-06-08, 12:46 Απάντηση: RADMIN #4
Πολύ πιθανό να έχει πρόβλημα με το AERO των Vista. Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και μετά δες.
Είπε......"Πού πάτε, άνθρωποι; Τσακίζεστε να αποκτήσετε περιουσίες, και λίγο νοιάζεστε
για τα παιδιά που θα τις κληρονομούν."
ΣΩΚΡΑΤΗΣ (470-399 π. Χ.)
-
22-06-08, 19:30 Απάντηση: RADMIN #5
Duffyfx θελο να μιλισουσε. Εχεις msn ? Σου εχο στειλει και ενα μινιμα τσεκαρε το
-
23-06-08, 11:51 Απάντηση: RADMIN #6
Λογικά είναι πρόβλημα του sp1 των vista. αλλιώς έστω και παραμορφωμένα ή με λιγότερα bits χρωμάτων αν το έκανε για να κερδίσει ταχύτητα και θα έδειχνε κάτι στην οθόνη και όχι μαύρα
-
23-06-08, 12:02 Απάντηση: RADMIN #7
Παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει και με το VNC και λύνεται με απενρεγοποίηση του AERO. Το έκανε ο φίλος ? δεν γνωρίζω όταν απαντήσει προχωράμε
Είπε......"Πού πάτε, άνθρωποι; Τσακίζεστε να αποκτήσετε περιουσίες, και λίγο νοιάζεστε
για τα παιδιά που θα τις κληρονομούν."
ΣΩΚΡΑΤΗΣ (470-399 π. Χ.)
-
23-06-08, 13:03 Απάντηση: RADMIN #8
δεν νομίζω να είναι πρόβλημα του aero, για απίθανο μου φαίνεται, ωστόσο για τσέκαρε το και αυτό και πες μας
-
10-07-08, 23:57 Απάντηση: RADMIN #9
Παιδια καλησπερα.
Μολις κατεβασα το radmin 3.2 και προσπαθησα να συνδεθω με καποιον που εχει vista.Υπαρχει προβλημα...
Δεν μπορω να συνδεθω.Μου δινει τον κωδικο του αλλα δεν συνδεωμαι .
Παιδια τις λεξεις αγγλικα,δεν τις καταλαβαινω.Γραψτε μου Ελληνικα.
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με Radmin & Switch user
Από gtzam στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-08, 15:50
Bookmarks