Εμφάνιση 1-15 από 15
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport Plus & R7000
    Σκοπευω να αγορασω desktop ,σκαλισα το forum για ιδεες,ευχαριστω για τη βοηθεια ολους, και παραθετω τη γνωμη μου.

Καταρχην 2 παρατηρησεις:Α.το budget ειναι οριακο που σημαινει να μην προτεινετε κατι ιδιαιτερα πιο ακριβο και Β. ο υπολογιστης θα αγοραστει εξολοκληρου απο plaisio για λογους ευκολιας και κακης σχεσης με (απο)συναρμολογηση parts και 3 ετους εγγυησης αν αποκτησεις ολη τη συνθεση απο εκει.Θα παρακαλουσα λοιπον να υπαρχει διαθεσιμοτητα των προτασεων στο συγκεκριμενο καταστημα αν και γνωριζω οτι αυτο δεν συνεπαγεται το μικροτερο κοστος κτησης

με ενδιαφερει ιδιαιτερα η αξιοπιστια καθως προοριζεται για πολυωρη χρηση

η συνθεση

Corsair 750W CMPSU-750TXEU
    http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1030116
    ΑΤΧ CoolerMaster Cosmos RC-1000
    http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1011634
    Μ/Β P5K Premium WiFi-AP (s775, DDR2)
    http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1010824
    CPU Core 2 Quad Q6600(775\2,4Ghz) Tray
    http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1026526

Απο ψυξη δεν εχω ασχοληθει και με ενδιαφερουν ιδιαιτερα προτασεις
    2 πιθανες επιλογες
    http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=964484
    http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1093169

GPU ECS 8800 GT 512 MB
    http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1039806
    OCZ Ram DDR2 4GB Kit Reaper 1066MHZ
    http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1112945
    Western Digital
    640GB -16MB -7200 Rpm Sata X 2
    http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1120727
    H 1 WD και ενα raptor οπου σε stock υπαρχει μονο αυτος
    http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1133381
    αξιζει τα 245,00 €?raptor θελω κυριως για τα ΟS

Οθονη
    Eizo
    ΤFT 19" S1932SH την εχω δει σε videos και καταλαβαινω γιατι ξεχωριζει το μονο που με προβληματιζει εινα ανη αναλυση ειναι οκ.--Nα σημειωσω οτι παιζω κυριως RΡG και strategy

θα εκτιμουσα αν μου προτεινατε καποια S-PVA υλοποιηση σε αναλογο κοστος καθως η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα καμμια ιντσα παραπανω σε αυτην την τιμη.Αν και δεν πιστευω οτι τη χτυπαει καμμια σε χρωμα.--φυσικα στην οθονη δεν υπαχει περιορισμος στο καταστημα αγορας...

περιμενω αποψεις και εμπειριες για τα υλικα καθως φυσικα και τυχον αντιπροτασεις....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος puffy : 14-06-08 στις 08:13. Αιτία: μορφη

Το avatar του μέλους razorblade1100
    razorblade1100 Guest
    ολα τα κομμματια που εχεις διαλεξει ειναι αρκετα καλα.
    μονο την ψυξη θα μπορουσες να αλλαξεις σε αυτην που ειναι λιγο φθηνοτερη αλλα πολυυ καλη
    Scythe
    Cooler Ninja Plus Rev.B

Downloads
    56
    Uploads
    18
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Router
    speedtouch(Thomson..)
    SNR / Attn
    17(dB) / 45(dB)
    Πολυ καλα τα κομματια σου μονο CPU cooler παρε την δευτερη και δικαιοθεις και σε επιδοση και σε θορυβο.
    Μεγια κιολας.

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Κατά τη γνώμη μου, πολλές κάκιστες επιλογές.

Ορίστε η δική μου πρόταση.

Συν άλλα €99 για ένα:

COOLERMASTER CM STACKER STC-T01 FULL TOWER CASE BLACK
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    Peiraiaus
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    0/0
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    ZTE ZXV10
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 16.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    πολυ καλες επιλογες, την δουλεια σου θα την κανεις μια χαρα, καλυτερα θα ηταν παντως να εβαζες 2 σκλυρους με 320 giga το καθενα αν φυσικα χρειαζεσαι χορο.

YΣ: Wantilles εισαι Anti-Intel;
    I followed the voice in the night, beautiful as black sky, but nothing i found.

I will never forget...Sonisphere 2011,Greece.

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από joeyGR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι.

Απλά απεχθάνομαι-σιχαίνομαι την κοροϊδία και τον εμπαιγμό.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/10999
    ISP
    Wind
    Router
    Zyxel VMG8623-T50B
    SNR / Attn
    23(dB) / 3.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από joeyGR Εμφάνιση μηνυμάτων

Εισαι καινουριος στο forum?

Περιοχή
    Peiraiaus
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    0/0
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    ZTE ZXV10
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 16.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Theos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εισαι καινουριος στο forum?
    πες το και ετσι τους τελευταιους μηνες ειμαι active

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport Plus & R7000
    Η προταση του wantilles ειναι καλη κ αν σκεφτω τελικα ΑΜD θα επιλεξω παρομοια.Σε cpu και τα 2 μοντελα τα θεωρω τερατα.
    Μετα απο καποιο διαστημα ομως,αν δεν βαριεμαι,ισως κανω ο/c(σε 1 χρονο ισως χρειαστει) και σιγουρα τον 6600 τον θεωρω απο τα καλυτερα μηχανακια της ιntel γενικοτερα. Aν και εαν τελικα μεινω stock με 6600, μαλλον θα εχω κανει λαθος αγορα (οπως και να το το κανουμε δεν ειναι ιδιας γενιας )

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το gpu φιλε wan,9600 γιατι?

Πλεον οι βασικες αποριες μου
    α.ο 300gb velociraptor αξιζει τα λεφτα του η να παρω κανενα μικροτερο raptor,μονο για τα ΟS
    b.Η αναλυση της eizo 1932 κρινεται πολυ ικανοποιητικηι και για gaming?(strategy kai rpg)
    c.Το cosmos με το stacker με προβληματιζει και μενα.τελικα αξιζει τα 70Ε+ το cosmos?.Η αληθεια ειναι οτι ΑΤΧ εχω να κοιταξω χρονια και ξεχωρισα το cosmos σαν κατασκευη και χωρο χωρις να τo χω ψαξει και πολυ.Δεν με ενδιαφερει η μουρηΑπλα θελω μια πολυ ποιοτικη full atx case.Με το πιθανο πλεονασμα βαζω Q9450

Ευχαριστω ολους για τις υποδειξεις
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος puffy : 14-06-08 στις 20:38. Αιτία: μορφη

Περιοχή
    Peiraiaus
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    0/0
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    ZTE ZXV10
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 16.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    puffy ποσα λεφτα δινεις για το PC που θες να αγορασεις; Τσεκαρε την υπογραφη μου αν θες

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport Plus & R7000
    @ joey
    1700 περιπου -700 η οθονη και ο velociraptor που εχω καταληξει.Tα υπολοιπα κομματια αν εξαιρεσεις την cosmos δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβα αλλα με καλυπτουν απολυτα.E βαλε budget γυρω στα 1000-1100 με τα vista ultimate (μονο tower χωρις να μπαινει στην τιμη ο velociraptor ) χωρις ηχεια πληκτρολογιο ποντικι
    Και δεν υπαρχει αλλη υπερβαση κοστους αυτη μαλλον εγινε με velociraptor.(αρχικο budget max 1600 με οθονη)

δεν θελω dual core δεν ειμαι gamer αλλα αρκετα heavy multitasker.Αν και δεν πιστευω οτι ουτε για gamer πλεον ειναι απαραιτητη η αγορα του dual αν θελει το συστημα για καποιο βαθος χρονου

Παντως εχω μπει το εξης διλημμα(αν και οι 2 επιλογες ειναι μια χαρα)
    cosmos και Q6600 η
    stacker και Q9450
    δηλαδη
    Το θεμα ειναι αν υπερεχει το cosmos αισθητα του stacker .Mιας κι εσυ joey εχεις το stacker πες μου γνωμη.

Q9450 δεν τον εχω δει σε δραση αλλα αναρωτιεμαι τι θα γινεται με 12 MB buffer.Και μαλλον τεινω στη δευτερη επιλογη πλεον.
    (Αν και ακομα παιζει το σεναριο 6600 και σε 2 χρονια αν δεν φτανει βλεπουμε - που με 1 ο/c πιστευω οτι θα φτανει
    -καθως ο 1.8 του λαπτοπ εβγαλε το gears of war μια χαρα στη δουλεια)

@wan δυστυχως αν και το κοιταξα η αποuσια καλων Μ/Β για ΑΜD στο πλαισιο προσγειωσε την ιδεα
    για διατημοπλοιο αλλα αν παω απο κει θα ρωτησω κι απο κοντα για μεγαλυτερη ποικιλια και ισως μου φερουν διαστημοπλοιο σπιτι -στο κατω κατω ισως και να χουμε γερασει για clocking ....
    με το stacker με μπερδεψες καθως σε μενα το προτεινες στο νημα για τη δικη σου παραγγελια το ενοχοποιεις...μονο fanless δεν δουλευε καλα?

Γενικα αναμενω προτασεις σε full ΑΤΧ στα 100Ε χωρις φυσικα να απορριπτω οποιαδηπωτε αλλη προταση για βελτιωση...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος puffy : 15-06-08 στις 02:28. Αιτία: auto merged post

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Πετάς λεφτά σε κουτί, σε τροφοδοτικό (τι τα θες το 750 w?? θα καταναλώνεις και περισσότερο το 80% efficiency είναι πάνω από 40-50 % load) ,σε ράπτορ δεν αξίζει προτίμησε το raid 0 , σε οθόνη 420 ευρώ για 19 ίντσες απλά για να έχεις λίγο καλύτερες γωνίες θέασης και λίγο καλύτερα χρώματα δεν αξίζει.Πάρε τη samsung 2232bw είναι άψογη.Σύνολο από αυτά πετάς 350 ευρώ με τα οποία θα έβαζες καλύτερη cpu καλύτερη κάρτα γραφικών(πάρε μια 260 που θα βγει σε λίγο).Τέλος προτίμησε μητρική με το chipset p45 και όχι με το p35.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport Plus & R7000
    Φιλε gmaitre να σου απαντησω.Καρτα γραφικων αυτη θα με υπερκαλυψει .Αν ειναι να δωσω +200 για μια καρτα που τον αλλο χρονο θα ειναi επισης ξεπερασμενη για να ειμαι τωρα τοπ.. θεωρω πιο χρησιμο να παρω μια κονσολα.Αντιθετα η οθονη με τα χαρακτηριστικα που εδωσα θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερη απορροφηση των προσθετων 200Ε και δεν θα πω για τα ματια σου ,απλα θα ρωτησω τι αλλαζεις πιο συχνα οθονη η gpu.
    Επισης ο raptor θα με παει μεχρι solid state με πολυ καλους χρονους .Ο 0.2 mhrtz πιο γρηγορος επεξεργαστης που θα με παει?και τι βελτιωνει πιο ριζικα επιδοσεις
    Το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι too much ο μονος λογος που επελεγη ειναι το οτι
    θα μπει σε ενα συστημα με αρκετους σκληρους και η σχεδον ιδια τιμη με το 650.
    Τελικα μαλλον θα επιλεγει αυτο
    http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1019325

Στο κουτι μαλλον θα παρω κατι γυρω στα 100 αλλα και η αισθητικη παιζει τον ρολο της περα απο την
    εργονομια και ειναι επισης μια αγορα με σαφως μεγαλυτερη αντοχη στον χρονο και αρα επισης αξιζει
    να παρεις κατι καλο.

Και αν μπαινει κατι στο κουτι υπερβολικο δεν ειναι αυτα που αναφερεις αλλα η cpu Q9450
    http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1057731

Ποσοι μπορουν να ισχυριστουν οτι τη χρειαζονται .Μεχρι χθες δεν γνωριζα καν τη
    συγκεκριμενη μιας και ειναι δεδομενο οτι ο Q6600 με καλυπτει με σημαντικα χαμηλοτερη τιμη.Πιστευω ομως,σημερα με το λιγο που εψαξα οτι αυτη η CPU θα θεσει standards...
    λιγο η νεα αρχιτεκτονικη λιγο το απιστευτο buffer...Και ετσι θεωρω οτι αξιζει τα +100 Ε.
    Και παλι στο CPU μπορει να πεφτω εξω ,την οθονη ομως τη βλεπω με τα ματια μου

Λοιπον δεν νομιζω οτι πεταω τα χρηματα μου δινοντας εμφαση σε αγορες με μεγαλυτερη διαρκεια
    ζωης παρα σε επιδοσεις που ειναι θεμα 3-6 μηνων.

για τα σχολια για τη Μ/Β θα το κοιταξω...θα εκτιμουσα καποια παραθεματα

φιλικα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος puffy : 15-06-08 στις 07:35.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Πρώτον για την κάρτα γραφικών περίμενε λίγο.Ακόμα και αν πάρεις τη συγκεκριμένη θα την πάρεις σε καλύτερη τιμή.Δεύτερον στο θέμα της οθόνης όπου έχουν θεοποιηθεί τα pva πάνελ θα σου πω ότι το καλό πάνελ δεν το κάνει μόνο το καλό χρώμα και οι καλές γωνίες θέασης.Αλλά το contrast , η ομοιογένεια, η συχνότητα ανανέωσης , το pixel size , η διαγώνιος.Προσωπική μου άποψη τα 420 ευρώ για τη συγκεκριμένη οθόνη είναι πάρα πολλά για τα χαρακτηριστικά της.Θα σου έλεγα να πας να δεις από κοντά τα πάνελ για να δεις τις διαφορές και θα καταλάβεις.Τρίτον ο raptor δεν αξίζει πολύ απλά γιατί σε ένα χρόνο θα πάρεις ssd με τα ίδια λεφτά και μέχρι τότε θα σε βγάλει άνετα ένας
    στα 7200 rpm...

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport Plus & R7000
    Στο mediamarkt και στο πλαισιο ειδα απο καμμια 30 και η eizo ξεχωριζε μακραν.Για το μεγεθος κι εγω ηθελα 1 καλη 20-22 αλλα το παρηγορο ειναι οτι δεν προοριζεται ως βασικη για θεαση ταινιων
    Σε browsing rpg strategy που παιζω και σε ξεκουραστη θεαση πιστευω οτι ειναι πληρης.Παντα ειχα κολλημα με τη χρωματικη πιστοτητα....

Δεν νομιζω οτι θα ερθει του χρονου φθηνος SSD στα 80Gb.Στην τεχνολογια αιχμης οι βελτιωσεις και η μειωση τιμων γινονται με το σταγονομετρο.Δες το Blue ray που εχει κατρακυλησει...Με τον raptor κολλησα γιατι θα ριξω τα vista το κubuntu και θα μεινουν και καμμια 180 για τις εφαρμογες και τα games
    .Απο την αλλη 250 ειναι ενα ΕΕΕPC για να παιζω, αν και η τιμη γι αυτα που δινει πλεον δεν ειναι τοσο ληστρικη μιας κι εχει καλο μεγεθος.Ειναι οτι πιο γρηγορο μπορεις να βαλεις αυτη τη τη στιγμη και δυστυχως οι raptor ειναι μονοπωλιο.

παω για υπνο.Η συνεχεια απο μενα το μεσημερι,εξαντληθηκα

YΓ Κατι πολυ βασικο η εξοφληση θα γινει σε 12 ατοκες και δεν με ενοχλει αν η μηνιαια δοση θα ειναι 120 η 150,παραπανω ομως υπαρχει θεμα.Αν και μολις τωρα θυμηθηκα το ιpod touch με safari στο wifi(++ διαβαζω μονο με μουσικη σε portable player)_o AΣΕΠ ερχεται και ο ραπτορας απομακρυνεται.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος puffy : 15-06-08 στις 08:57.

Παρόμοια Θέματα

1. Aγορά Laptop για χρήση ως TV
    Από ch_and2003 στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computing
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-08, 09:58
  2. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-05, 21:45

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα