Γειά. θέλω να ρωτήσω αν έχει κάνει κανείς αναννέωση στο OnDSLkit αγοράζοντας ξανά ένα ακόμη κουτί OnDSLkit. Και αν ναι, τι γίνεται? Προστίθενται άλλοι 3μήνες δωρεάν? Ίσως φαίνεται περιττό που ρωτώ αφού είναι περίπου τα ίδια λεφτά με το να συνέχιζα απλά τη συνδρομή και να με χρέωναν, αλλά προμηθεύτικα το κουτί σε τιμή πολύ φτηνότερη από ότι το πωλούν ο ΟΤΕ και οι επίσημοι αντιπρόσωποι τους και με συμφέρει να κάνω αυτό το πράγμα.
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
22-09-05, 16:37 Ανανέωση του OnDSLkit γίνεται ? #1
-
27-09-05, 17:01 #2
Αρχικό μήνυμα από neuralgia333
-
27-09-05, 17:14 #3
Ειναι σιγουρο αυτο poromenos? το χεις δοκιμασει?
-
27-09-05, 17:35 #4
και εγω θα συμφωνήσω με τον πορομένο
πρεπει να τα κόψεις όλα πρώτα και μετά να τα ξαναενεργοποιήσεις
αλλα καλήτερα ριξε ενα τηλεφωνο στην οτενετ και πες τους και καλα οτι σου κανανε δώρο ενα
πακέτο ondslkit και θα σου πουν αυτοί τι να κάνεις
-
27-09-05, 17:57 #5
Σωστα σκεφτεσαι Κουκουλακι. Ετσι θα αποφυγω και την διαδικασια της "ανακρισης" στο να τους πω απο ποιους το πηρα φθηνοτερα και να τους τσακισουν.Αν και δεν το πουλανε παρανομα, ξερουμε ολοι πως αντιδρα ο πΟΤΕ οταν παμε να του στερησουμε το μονοπωλειο.
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις info.
-
27-09-05, 18:05 #6
-
27-09-05, 18:28 #7
Μια που εισαι και συ απο θεσσαλονικη σε βολευει. Το πηρα απ τα seven 50€!! ενω κανει 130€ με φπα. αλλα τωρα που ξαναπηγα να ρωτησω για ενα φιλο μου, μου παν 79€. αλλα και παλι πιο φτηνα ειναι. το χουν και για ISDN και για PSTN
-
27-09-05, 19:09 #8
-
27-09-05, 20:09 #9
Λοιπον. 1ον το πηρα εγω. 2ον ειναι το κουτι που περιλαμβανει ολα τα απαραιτητα για να συνδεθεις. μοντεμ ή φιλτρο αναλογα αν εχεις pstn isdn γραμμη.πληρωμενο τελος ενεργοποιησης γραμμης dsl 3μηνες πληρωμενα παγια γραμμης dsl και provider(otenet). Επισημος αντιπροσωπος δεν ειναι αλλα εμενα μια χαρα ειναι ολα.εχει 2μηνες που το χω βαλει. Επειδη και εμενα μου κανε εντυπωση η χαμηλη τιμη, τους ρωτησα πως το δινουν τοσο φτηνα και μου παν πως πηραν μαζικη παραγγελια και τους βγηκαν φτηνα. Επισης, οι ταχυτητες ειναι πολυ καλες.ποιανω και 41kb/sec και δεν εχω dslam. Το μοντεμ ειναι απλο βεβαια. Δεν εχει router. Αυτα.
-
30-09-05, 16:46 #10
Εχεις τσεκάρει οτι μπορεις να ξαναενεργοποιησεις το κιτ πανω στην ίδια γραμμη ;
Ποτέ δεν ξέρεις με αυτους ....".... all I ask is a fast ship and a star to steer her by ."
-
30-09-05, 16:54 #11
Δεν το χω τσεκαρει ακομη domen. Μαλλον θα τους ρωτησω μολις ειναι να τελειωσουν οι τρεις προπληρωμενοι μηνες. Αυτα που θα μου πουν θα τα δημοσιευσω στο φορουμ για να ξερετε και σεις τι παιζει.
-
10-10-05, 15:34 #12
Γεια σας και εδω περα. Λοιπον σημερα πηγα και αγορασα το ondsl kit. Ρωτησα μετα τους τρεις μηνες τι γινεται, και μου ειπαν οτι μορω να συνεχισω κανονικα να πληρωνω μηνιαια συνδρομη και σε οπιο προγραμμα θελω εγω να μπω. Τωρα βεβαια αν δεν το δοκιμασεις τιποτα δεν ειναι σιγουρο με αυτους εκει περα...
-
12-10-05, 22:21 #13
Πήγα από περιέργεια να ρωτήσω, είχε μεν 50e το κουτί αλλά χωρίς τα πάγια γραμμής....
Δείτε εδώ επίσης
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=21056
-
13-10-05, 11:49 #14
Αρχικό μήνυμα από kalligator
Εγω οταν το πηρα μου παν οτι ειναι πληρες το πακετο. Αλλα, πριν λιγες μερες πηγα σε ενα αλλο υποκαταστημα του βιντεο κλαμπ με εναν φιλο μου για να ρωτησει γι'αυτον και μας ειπαν αλλα. Μας ειπαν πως με 50€ παιρνει το κουτι με τον εξοπλισμο και μετα πρεπει να πληρωσει αλλα 70€ ευρω περιπου για τους 2+1 μηνες. Τωρα δεν ξερω για μενα. Εγω το πηρα στις 3 Αυγουστου 2005 και λογω μιας ασυνεννοησιας με την υπαλληλο καναμε την ενεργοποιηση στις 23 Αυγουστου. Οι προπληρωμενοι μηνες μου τελειωνουν 30 Νοεμβριου καπου εκει. Ο λογαριασμος του τηλ. μου δεν εχει ερθει απο τοτε που ενεργοποιησα το dsl και δεν ξερω αν θα με χρεωσουν αυτα τα 60€ περιπου που αναφερουν στα threads που μου δειξες. Ελπιζω να μην συμβει κατι τετοιο γιατι θα ειναι απατεωνια χοντρη. Σιγουρα θα φταιω και γω που πηγα να το παρω απο κει αλλα οταν σου λενε πως σου δινουν το ιδιο ακριβως πακετο με την οtenet αλλα αντι για 109€ (χωρις ΦΠΑ) που ηταν τοτε, 50€(με ΦΠΑ) ε, δεν θα ενδιαφερθεις? Εχω διαβασει πολλες περιπτωσεις σε διαφορα threads στο site οπου ο πΟΤΕ τους χρεωνει επιπλεον παγια γραμμης dsl παρολο που το dslkit το πηραν απο καταστημα οτενετ. Τι να πεις. Μαλλον θα πρεπει να αρχισω να ψαχνω την καρτα αναληψης μου lol.
Παρόμοια Θέματα
-
Εκτροπή κλήσης του ΟΤΕ μέσω του Elastix. Πως γίνεται;
Από dimangelid στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) SoftwareΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 02-10-10, 00:21 -
Ανανέωση του conn-x
Από calendar2 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-07, 11:43 -
Ανανέωση, αναβάθμιση .. τι γίνεται?
Από androu στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 24-12-06, 18:24 -
Εχω Γραμμη Dsl Γινεται Να Παρω Ondslkit Για Να Παρω To Wifi Router Τσαμπα?
Από Diktyo στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-05, 12:20 -
Λογαριασμός της Otenet μετά από διακοπή του OnDSLKit
Από babis_11 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-05, 16:00
Bookmarks