Η εταιρεία στατιστικών μετρήσεων ComScore έδειξε ότι τον Μαϊο η μάχη των social-networking σελίδων είχε νέο νικητή. Το Facebook φαίνεται να ξεπερνάει σε αριθμό επισκεψιμότητας μοναδικών επισκεπτών τον ανταγωνιστή του, Myspace, σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αντιπρόσωποι απ' το ComScore αναφέρουν ότι αυτή η κυριαρχία του Facebook ως προς το Myspace ξεκίνησε τον Απρίλιο και εδραιώθηκε τον Μαϊο.
Το Facebook, σύμφωνα με το ComScore, είχε 123.9 εκατομύρια μοναδικούς επισκέπτες τον Μάιο ενώ το Myspace έφτασε τα 114.6 εκατομύρια. Επίσης το Facebook κατέχει τα πρωτεία στα views με 50.6 δισεκατομμύρια έναντι του MySpace με 45.4.
Πηγή: CNET
Εμφάνιση 1-15 από 71
-
21-06-08, 00:06 Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nm96027 : 21-06-08 στις 09:17.
-
21-06-08, 00:30 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #2
Δεν γνωρίζω ούτε το ένα ούτε το άλλο.
-
21-06-08, 00:33 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #3
-
21-06-08, 00:39 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #4
Αναμενομενο.
Μονο αν εκλαβετε το γεγονος οτι δεν ειμαι γραμμενος στο mySpace φτανει...
Spoiler:
-
21-06-08, 00:39 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #5
Αν επιτρέπεται με τι ασχολούνται;
-
21-06-08, 00:43 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #6
Εγώ αν και τα γνωρίζω καλά εδώ και καιρό, δεν νιώθω την ανάγκη να χρησιμοποιήσω τέτοιου είδους επικοινωνία...
κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον είμαι βέβαιος όμως ότι θα ενδώσω και εγώ
-
21-06-08, 00:43 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #7I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
21-06-08, 00:45 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #8
Ώρα να επισκεφθώ το facebook να δω τι παίζει..
-
21-06-08, 00:48 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #9
Μάλιστα.Δεν νομίζω όμως πως κάτι τέτοιο αρμόζει σε έναν 43άχρονο οικογενειάρχη βιοπαλαιστή.
Οι δικτυακές μου αναζητήσεις κινούνται σε άλλο επίπεδο.Γιά τη 17άχρονη κόρη μου πάντως μιά χαρά το βλέπω.
-
21-06-08, 00:49 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #10
ανίδεα θύματα της ποπ κουλτούρας προσέλθετε!!
-
21-06-08, 00:50 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #11
-
21-06-08, 00:51 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #12
Στο facebook αναφέρονταν ο Κυργιάκος Μητσοτάκης στην εκμπομπή Ψηφιακή Ελλάδα πρόσφατα κι έκανε λόγο για κάμποσες χιλιάδες επαφές?
-
21-06-08, 00:54 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #13...Ο Gates ξόδευε περισσότερο από 30 λεπτά τη μέρα επικοινωνώντας με παλιούς του φίλους. Όμως, όταν έφτασε να λαμβάνει περισσότερες από 8000 αιτήσεις φιλίας τη μέρα και σε συνδιασμό με κάτι "περίεργα" site από θαυμαστές, αποφάσισε να διαγράψει το λογαριασμό του....
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=174904I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
21-06-08, 00:54 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #14
-
21-06-08, 00:55 Απάντηση: Το Facebook ξεπέρασε το Myspace σε μηνιαία επισκεψιμότητα #15
Μπα, το Facebook είναι πολύ πιο "κυριλέ".
Στο Facebook π.χ. κάνω add ad friend τον πατέρα μου και τον θείο μου και στο hi5 (που είναι πάνω-κάτω ίδιο με το MySpace) κάνω add όλα τα "μικρά" ().
Επίσης άλλο μειονέκτημα του (hi5 & MySpace I think) είναι το "πρήξιμο" με άχρηστα friend requests που με κάνουν/κάνω... έχω καταλήξει στο hi5 να έχω εκατοντάδες φίλους - ενώ γνωρίζω τους 30 απο αυτούς και έχω δεί άτομα που έχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ () φίλους.
Το facebook είναι αλλιώς, όλοι με real names κλπ.
Bookmarks