nec δεν έχει καν τα δυο χρόνια στην ελλάδα
sony, εδω απλά γελάμε, 1 μήνας για να πάει βέλγιο και αν πουνε οτι φταίες εσύ την εβάψεες
lg, έχουν την alman hellas (και την Μδι)
gigabyte LOL
Asus LOL
saphire LOL
seagate LOL
WD LOL
ποιο πάνω λες οτι σου στέλνουν αυτοί χωρίς χρεώση, εγώ σε λέω ψέυτή, αν έχεις αποδείξεις στείλε τες και σε εμένα αλλά και στους αντιπροσώπους έτσι για να γελάσουμε λίγο
Εμφάνιση 151-165 από 603
-
02-07-08, 22:45 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #151
-
02-07-08, 23:12 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #152
ναι μου τα στελνουν με courrier συνηθως την DHL χωρις καμια χρεωση απλα πρεπει να εχω συσκευασμενο το προιον προς αντικατασταση.
πρωτα απο ολα στους αντιπροσωπους γιατι να στειλω τις αποδειξεις? δεν το καταλαβα
σε εσενα ναι να στις στειλω αφου ψαξω να της βρω πρωτα και μετα να στις σκαναρω οπως ειναι με τα στοιχεια πανω και να στις στειλω μεσω εμαιλ αυτο το καταλαβαινω αν και δεν μου αρεσει ο χαρακτηρισμος που λες και κανονικα θα επρεπε να σε αγνοησω για τον χαρακτηρισμο και μονο.
γιατι αλλωστε φιλε μου δεν με νοιαζει προσωπικα αν με πιστευεις εσυ η οχι
αυτοι που με ξερουν γνωριζουν παρα πολυ καλα αν λεω αληθεια σε αυτο το θεμα (εχω πολλους φιλους ελληνες σωστους επαγγελματιες πληροφορικαριους σε εταιρειες και μικρα μαγαζια που συνεργαζομαι ως ιδιωτης αλλα και ως επαγγελματιας) αλλα σιγουρα υπαρχουν και οι κακοι και αυτο ολοι το ξερουμε το κακο ειναι ομως αν ειναι οι επισημοι "αντιπροσωποι".
οσο για την NEC κανενα προβλημα (DVDRW) αγορασα 2 φορες δεν δουλευε την μια το αλλο εκαιγε οτι και να εβαζα τα αλλαξαν και ολα καλα.
αυτο που δεν σε πιανω ειναι το LOL που λες στις ASUS που σου ειπα οτι μου αλλαξαν και M/B και την VGA που δεν την αλλαζε το eshop που την ειχα αγορασει και ηταν και μεταχειρισμενη αλλα και καμμενη.
sapphire = VGA "DOA"
seagate/maxtor = hard disk "DOA"
wd = hard disk "DOA"
αλλα αυτο που δεν σε επιασα ειναι για την LG και SONY και οι δυο TFT αλλαχτηκαν σε πολυ λιγοτερο χρονο και η αιτια ηταν καμμενα πιξελ.
τωρα αν θα γελασετε δεν ξερω. γιατι οι αντιπροσωποι αυτων των εταιρειων η οι υπαλληλοι τους θα πρεπει να ντρεπονται που ελληνας καταναλωτης απευθυνεται στο εξωτερικο για να κανει τα αυτονοητα.
-
02-07-08, 23:18 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #153
-
02-07-08, 23:26 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #154
σε DOA (dead or arrival) εισαι σιγουρος? γιατι εμενα δεν με χρεωσαν τιποτα απολυτως (Registered on site + εγγυηση προιοντος ουτε 10 ημερων δεν ηταν + RMA οπως προβλεπουν).
αποψη σου αυτη (εμενα αυτοι οι ανθρωποι με τιμουν με τον επαγγελματισμο τους και με την φιλια τους)
σχετικα με το ΥΓ να υποθεσω οτι λες για αντιπροσωπια μπραβο σου ελπιζω να εισαι απο τους σωστους επαγγελματιες του χωρου.
εγω απλα θα σου πω οτι ειμαι πληροφορικαριος (δεν εχει σημασια τα χρονια αν ειναι περισσοτερα η λιγοτερα απο σενα) ειτε σε εταιρειες μεγαλες/μικρες/δημοσιο αλλα θεωρω τον εαυτο μου σωστο επαγγελματια (τουλαχιστον οταν ημουν στο εμποριο και δεν κοροιδευω τον πελατη ψαχνοντας αφορμη για να μην του αλλαξω το προιον που εις γνωση μου η ως αστοχια υλικου δεν δουλευει.
καταλαβαινω οτι ηλεκτρονικα εξαρτηματα ειναι και χαλανε αλλα οχι να με κοροιδευουν η να κοροιδευω τον κοσμο αυτο δεν μου αρεσει εμενα και ενας λογος που εφυγα απο μεγαλη εταιρεια ηταν τα "κακα προιοντα".
αφου ξερεις απο εταιρειες φανταζομαι την οκταβιτ την ξερεις ετσι δεν ειναι? αυτοι γιατι δεν ειναι ετσι οπως οι αλλοι? που αναφερα με τον υπολογιστη.
και αλλες εταιρειες σαφως υπαρχουν δεν λεω οτι ολες ειναι κακες.
-
02-07-08, 23:31 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #155
Αυτο που ξερω εγω στανταρ γιατι το εχω ζησει οσον αφορα την πολιτικη της WD οταν μου εσκασε δισκος της αγορασμενος Ελλαδα ενω βρισκομουν Αγγλια συνοψιζεται στο εξης:
"Καντε αιτηση online για RMA, θα σας στειλουμε εναν ιδιο δισκο καινουργιο με κουριερ, θα βαλετε στην συσκευασια του τον παλιο και θα μας τον στειλετε πισω. Πληρωνουμε την αποστολη κι εσεις την επιστροφη."
Επειδη το κοστος του κουριερ πλησιαζε επικινδυνα αυτο του δισκου (επρεπε να παει Γερμανια ή Ολλανδια, δεν θυμαμαι), τον κρατησα μεχρι το καλοκαιρι οποτε και τον αλλαξα χερι με χερι στο Πλαισιο απ'οπου τον ειχα αγορασει (και ας ειχα χασει την αποδειξη).
-
02-07-08, 23:32 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #156
-
02-07-08, 23:34 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #157
-
02-07-08, 23:51 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #158
δεν ξερω τι συμβαινει στην δικη σου περιπτωση αναφερα δικη μου περιπτωση.
σαφως και εχω αλλαξει και εγω προιοντα εδω ειτε απο πλαισιο ειτε απο αλλους ακομα και απο το eshop.
αλλα το ζητημα ειναι να μην ταλαιπωρουμαστε για κατι το οποιο επρεπε να ειναι οκ.
οσο αφορα τους δισκους οπως ειπα ηταν DOA και ουτε καν 10 μερες απο τοτε που αγοραστηκαν (σαφως και αν πηγαινα στο μαγαζι θα τους αλλαζαν επιτοπου φανταζομαι)
απλα προτιμησα το εξωτερικο
και εγω ετσι νομιζα φιλε μου για το courrier αλλα στην πραξη απλα ανοιξα την συσκευασια πηρα το νεο και εβαλα μεσα το παλιο και το πηρε ο ανθρωπος πισω χωρις να δωσω τιποτα χρηματα.
........Auto merged post: Zer0c00L πρόσθεσε 13 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα αργότερα ........
DOA = plextor , nec για τα CDRW και DVDRW που ειπα
DOA = seagate/maxtor
DOA = wd
οπως και στην ASUS για την καρτα γραφικων by eshop.
καμια χρεωση δεν ειχα (αν και εγω αυτο νομιζα).
στα υπολοιπα τα προιοντα που αναφερα πιο πανω ειχα καποια χρεωση για την αποστολη.
36 χρονων ειμαι (28 ιανουαριου του 1972).
μετα το στρατιωτικο μου το 93-94 πηγα αστυνομικος (δοκιμος αστυφυλακας ετσι για την ιστορια αλλα δεν εγινα ποτε αστυφυλακας γιατι παραιτηθηκα)
απο εκει και περα ημουν στον ιδιωτικο τομεα (καμποσες εργασιες) και απο το 2006 εως να βαρεθω ειμαι στο δημοσιο.
για ολα φυσικα υπαρχουν τα γνωστα ενσημα.
οσο αφορα το αλλο που αναφερεις οτι εχεις αλλη αποψη για μενα σεβαστο ειναι δεν το κρινω βεβαια μερικες φορες φευγεις λιγο απο τα ορια χαρακτηριζοντας με αλλα δεν δινω σημασια απλα γιατι ειναι μια επικοινωνια μεσω ιντερνετ και τιποτα αλλο και ξερω οτι δεν τα εννοεις.
τωρα οσο αφορα αν ειναι αληθεια η ψεμματα καποια πραγματα που λεω εγω η αλλος ανθρωπος (αγνωστος η γνωστος) δεν εχει σημασια αν τα πιστευουμε η οχι διοτι αν στον αλλον εγιναν παει και τελειωσε αλλο η πραγματικη ζωη και αλλο το διαδικτυο εχει διαφορα ξερεις.
προσωπικα για μενα ειτε πιστευει καποιος κατι που λεω ειτε οχι δεν με ενδιαφερει αμα θελω να τον κανω να δει το λαθος του η να δει οτι λεω την αληθεια παντα εχω τις αποδειξεις γραπτες για αυτα που λεω.
αυτα απο μενα καλο σου βραδυ προς το παρων και για την ιστορια οπως σου ειπα θα της βρω τις εν λογω αποδειξεις και θα τις στειλω να τις βαλεις στο αρχειο σου και να γελας.
γιατι εγω οντως γελαω με τα χαλια μας.
........Auto merged post: Zer0c00L πρόσθεσε 1 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........
μια μικρη χαλκινη επαφη (σαν αυτα που εχουν π.χ οι σκληροι δισκοι που βαζουμε την καλωδοταινια)
ξερεις ποσο ευκολα κοβονται αυτα τα ρημαδια η στραβωνουν αν δεν πιανουν τα χερια σου.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 02-07-08 στις 23:54. Αιτία: auto merged post
-
03-07-08, 00:03 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #159
Καμμένος κι εγώ από e-shop.
Κατα βάση, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δνε πρέπει να παραδίδεται εξοπλισμό χωρίς απόδειξη.
Οταν είχε χαλασει το τροφοδοτικπό μου, ζήτησα και μου δώσαν πιστοποιητικό-απόδειξη παραλαβής.
ΤΟ χαρτί δεν έλεγε όμως τίποτα για την άριστη ποιότητα του προιόντος
(πχ. αν ήταν γατζουνισμένο, είχε φθορες, κλπ...)
Ισως έπαιξε ρόλο ότι μετα από δύομιση χρόνια που τους το πήγα (πριν 1 μήνα), το έδωσα με όλα μα όλα τα περιφεριεκά του, ακόμη και τις βίδες μία -μία, στο κουτι του!
Μονο τα φελιζόλ είχα πεταξει.
Αν ας πούμε το "ζουλούσαν ή τους έπεφτε κάτω, κατα την μεταφορα (ας πούμε ότι μιλάμε για κάτι πιο ευαίσθητο , όπως οθόνη ή εκτυπωτή), θα μου το φορτώναν?
Η αντίστροφα, αν εγώ το είχα πάει τρακαρισμένο και δνε το είχαν δει θα το φορτωνονταν?
ΤΟ χαρτί λεει (το χω ακόμη) τους κωδικούς, ΠΟΥΘΕΝΑ δνε αναφέρει την κατασταση το προιόντος, ή κάποια επιβεβαίωση , ότι το προιόν γίνεται δεκτό ή όχι.
Τους το έκανα θέμα, αλλα δώσαν διαβεβαιώσεις.
Δεν είναι όμως πολύ φλου, να εμπιστευόμαστε την καλή θελήση και μνήμη των πωλητών τους?
Δεν θα έπρεπε να δώσουν απόδειξη επιτυχους, χωρίς υλικες φθορες , παραλαβής?
-
03-07-08, 00:03 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #160
-
03-07-08, 00:04 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #161
Καμμένος κι εγώ από e-shop.
Κατα βάση, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δνε πρέπει να παραδίδεται εξοπλισμό χωρίς απόδειξη.
Οταν είχε χαλασει το τροφοδοτικπό μου, ζήτησα και μου δώσαν πιστοποιητικό-απόδειξη παραλαβής.
ΤΟ χαρτί δεν έλεγε όμως τίποτα για την άριστη ποιότητα του προιόντος
(πχ. αν ήταν γατζουνισμένο, είχε φθορες, κλπ...)
Ισως έπαιξε ρόλο ότι μετα από δύομιση χρόνια που τους το πήγα (πριν 1 μήνα), το έδωσα με όλα μα όλα τα περιφεριεκά του, ακόμη και τις βίδες μία -μία, στο κουτι του!
Μονο τα φελιζόλ είχα πεταξει.
Αν ας πούμε το "ζουλούσαν ή τους έπεφτε κάτω, κατα την μεταφορα (ας πούμε ότι μιλάμε για κάτι πιο ευαίσθητο , όπως οθόνη ή εκτυπωτή), θα μου το φορτώναν?
Η αντίστροφα, αν εγώ το είχα πάει τρακαρισμένο και δνε το είχαν δει θα το φορτωνονταν?
ΤΟ χαρτί λεει (το χω ακόμη) τους κωδικούς, ΠΟΥΘΕΝΑ δνε αναφέρει την κατασταση το προιόντος, ή κάποια επιβεβαίωση , ότι το προιόν γίνεται δεκτό ή όχι.
Τους το έκανα θέμα, αλλα δώσαν διαβεβαιώσεις.
Δεν είναι όμως πολύ φλου, να εμπιστευόμαστε την καλή θελήση και μνήμη των πωλητών τους?
Δεν θα έπρεπε να δώσουν απόδειξη επιτυχους, χωρίς υλικες φθορες , παραλαβής?
Οχι μόνο για τους πελάτες, αλλα και για αυτούς τους ίδιους!
-
03-07-08, 00:12 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #162
ναι το προιον του φιλου ειναι μια μητρικη απο σταθερο υπολογιστη.
βασικα αποδεικνει το γεγονος οτι το ειδε υπαλληλος του eshop και το παρελαβε (ειναι η διαδικασια)
απο εκει και περα το στελνει στο κεντρικο τους σερβις και απο εκει στην αντιπροσωπεια.
η αποδειξη του φιλου ειναι οτι το μαγαζι που πηγε το προιον το παρελαβε σε σωστη συσκευασια (αλλιως φανταζομαι οτι δεν θα το επαιρναν πισω)
........Auto merged post: Zer0c00L πρόσθεσε 3 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα αργότερα ........
τουλαχιστον οταν δουλευα σε παρομοιο καταστημα τετοιες παραλαβες τις εκανε παντα ο τεχνικος του καταστηματος και στο δελτιο παραλαβης προιοντος παντα εγραφε την κατασταση του προιοντος και με τι παρελκομενα ειχε ερθει μαζι προσκομιζοντας ο πελατης μια φωτοτυπια της αποδειξης αγορας η το βγαζαμε απο το συστημα εμεις.
με την το δελτιο παραλαβης το οποιο ειχε την υπογραφη του τεχνικου + σφραγιδα καταστηματος και υπογραφη απο τον υπευθυνο του καταστηματος και την υπογραφη του πελατη εφευγε ο πελατης απο το καταστημα.
μετα εμεις το στελναμε στο κεντρικο σερβις αν δεν το αλλαζε το δικο μας σερβις εφευγε και πηγαινε στην αντιπροσωπεια.
τωρα κατα ποσο γινεται αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
το δελτιο παραλαβης ΠΡΕΠΕΙ παντα να λεει κωδικο ειδους - προιον - τεμαχια - κατασταση - παρελκομενα.
ετσι ειναι καλυμμενοι και οι δυο πλευρες.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 03-07-08 στις 00:31. Αιτία: διορθωση και προσθηκη στοιχειων
-
03-07-08, 00:13 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #163
Κάτι τέτοια θα πρέπει να λέγονται γιά να μην την πατάμε και εμείς οι υπόλοιποι.Βέβεαια με τα παθήματα των άλλων βελτιωνόμαστε εμείς.Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
-
04-07-08, 22:32 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #164
Αμφιβάλω ότι στο e-shop θα δέχονταν να δώσουν τέτοιο χαρτί κατά την παραλαβή. Απλές δικαιολογίες όπως δεν γίνεται να το κοιτάξει τεχνικός τώρα ... θα πρέπει να σταλεί κεντικά κτλ. Αν και πιστεύω οτι ούτε για απλά πράγματα δεν θα το δέχονταν. ΠΧ ότι ένα προιόν είναι σε άριστη κατάσταση εξωτερικά δεν είναι χτυπημένο κτλ ...
-
08-07-08, 13:32 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #165
αυτο ειναι σιγουρο οτι δεν δινουν τετοιο χαρτι πλεον και δεν ξερω αν το δινει και κανεις.
αλλα αν θελετε καποιοι δειτε αυτη την σελιδα Ε-Shop: Αύξηση 58% των πωλήσεων
οπως θα ειδατε ειναι απο τις καλυτερες αλυσιδες πληροφορικης ολα τα υπολοιπα περισσευουν.
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Από gpro στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14
Bookmarks