Όπως τα λές manoulamou.Μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι.
Εμφάνιση 271-285 από 603
-
09-09-08, 21:03 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #271ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
http://slightlymagic.net
-
09-09-08, 21:15 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #272
- Περιοχή
- Περιστέρι Αττικής
- Downloads
- 0
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 12
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 500M/250M
- ISP
- Cosmote
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Speedport Plus 2
- Path Level
- Interleaved
Καταγγελία ενάντια σε απαράδεκτες πρακτικές και όχι σιωπή - ανοχή εκ μέρους μας !
Φροντίζουμε να γνωρίζουμε καλά τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις μας και πράττουμε αναλόγως όταν μας κοροιδεύουν ή ταλαιπωρούν τέτοιες "εταιρείες".Jazz is the teacher, Funk is the preacher !
-
09-09-08, 22:23 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #273
Τό 'χεις κάνει πράξη ,στην πρόσφατη κι εν εξελίξει περιπέτειά σου με το εν λόγω κατάστημα.
-
10-09-08, 17:00 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #274
-
10-09-08, 17:08 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #275
Διπλασιαστηκε σχεδον για το Πλαισιο, αλλά στο E-shop παρεμεινε το ιδιο;
Δεν εχω τις καλυτερες εντυπωσεις απ το Πλαισιο, ομως απ το E-shop
ακομη και τεμαχια hardware πολυ το σκεφτομαι πλεον οταν αγοραζω!Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
10-09-08, 17:11 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #276
μόνη σου το λες....ήταν στα μισά του eshop...ζορίστηκε περισσότερο δηλ στις αποστολές του.
-
10-09-08, 17:16 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #277
Προσωπικά έχω αποτρέψει 4 φίλους και γνωστούς να πάρουν ολόκληρα μηχανήματα απ το eshop.
Τους έκανα γύρω στα 3000€ ζημιά (βγάζοντας εμένα απ έξω που δε χαλάω λίγα σ αυτό το θέμα).
Έτσι μόνο θα καταλάβουν. Κράξιμο όπου βρεθείτε κ σταθείτε.
-
10-09-08, 17:53 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #278
παιδια http://www.katagelies.gr/katagelies/index.php αυτοί οι άνθρωποι μόνο με βοήθησαν εμένα όταν είχα πρόβλημα.
Ούτε ΙΝΚΑ ούτε ΕΚΠΟΙΖΩ. Στο εκποιζω μάλιστα μου είχαν ζητήσει και συνδρομή για τη καταγγελία ...???? στο ίνκα έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που του είχα στείλει τη καταγγελία, απάντηση δεν έλαβα ποτέ.
Γενικά όλα τα σερβις στην Ελλάδα είναι προβληματικά. Εμένα πχ με έχουν ταλαιπωρήσει απερίφραστα στο πλαίσιο και με κινητό και με κάρτες γραφικών κ.α. . Στο e-shop δεν έτυχε αλλά και ούτε θέλω να τύχει.Μακριά και αγαπημένοι.
-
10-09-08, 18:05 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #279
Ψηφίστε τους πιο αναξιόπιστους παροχείς internet-σταθερής τηλεφωνίας ...
Πολλη δραση βλεπω ...
Πισω εχει η αχλαδα την ουρα ομως : αυτοκολλητα με Στοχο ...
κατι μου θυμιζουννα κι ενα μεγαλο Εύγε στον Βγενόπουλο
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
10-09-08, 21:45 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #280
Η πιό αξιόπιστη δράση είναι η γενική γραμματεία καταναλωτή που είναι και κρατικό.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
http://slightlymagic.net
-
11-09-08, 11:57 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #281
Εκτος απο την κρατικη Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη
υπαρχει και ο Συνηγορος του Καταναλωτη (Ανεξαρτητη Αρχη)
όπου υπαρχουν και πολυ χρησιμα σχετικα links ...Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
-
11-09-08, 12:44 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #282Κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης και ένταξη στην Ευρωπαϊκη Ένωση
Ένας ιδιόμορφος «τρίτος κόσμος» γεννιέται στην Ελλάδα
-
11-09-08, 15:52 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #283Το δύσκολο οικονομικό κλίμα δε φαίνεται να αγγίζει την e-shop.gr A.E., η οποία πέτυχε για το πρώτο εξάμηνο του 2008, αύξηση κατά 58% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Συγκεκριμένα, ο τζίρος της εταιρίας για το πρώτο μισό του 2008, φτάνει τα 50,9 εκ. ευρώ, ενώ την ίδια χρονική περίοδο του 2007, ήταν 32,2 εκ. ευρώ.
Time is not your enemy.Forever is.
-
11-09-08, 15:56 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #284
-
11-09-08, 16:14 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #285
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Από gpro στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14
Bookmarks