Οι 3 μέρες για σένα θεωρούνται εξυπηρέτηση; Εξυπηρέτηση θεωρείται άμεση αντικατάσταση. Αυτό θα πει εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 7/14 μέρες.
Δυστυχώς στο eshop στη Στουρνάρη τα παιδιά που εργάζονται εκεί είναι άσχετα. Λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτό ισχύει. Ποτέ δε με εξυπηρέτησαν και γενικά ό,τι ερωτήσεις κάνω λαμβάνω κουφές/άσχετες απαντήσεις λες και ρωτάω κάποιον άσχετο με τεχνολογία. Εκτός αυτού, δε τους ενδιαφέρει να σε εξυπηρετήσουν, δε θέλουν να βοηθήσουν. Αλλά γιατί να το κάνουν; Δικό τους είναι μήπως το μαγαζί; Απλοί υπάλληλοι είναι.![]()
Εμφάνιση 331-345 από 603
-
16-10-08, 14:01 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #331
-
16-10-08, 14:14 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #332
Ακου,φιλε .Τα έγραψα και πιο πριν και θα κουραζουμε τον κόσμο...Εχω αγοράσει απο eshop προιόντα 7500 ευρώ, τα τελευταια 3 χρονια.Απο πλαισιο μολις 1000, γι αυτό μην μπαινεις στο κόπο να γράφεις χωρις να είσαι πληρως ενημερωμένος για τί ακριβώς μιλάει κάποιος που ποστάρει(εγώ).Κατα άλλα είπα ότι έχεις δίκιο δε διαφωνούμε, γράφε ότι θέλεις , καλό είναι αλλά μην απαντάς προσωπικά ενώ δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τί ακριβώς έπαθα.(προηγούμενα post)..Καλές αγορές
Συνήθως ακούμε ότι... "τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά"!Τα πράγματα είναι ΠΑΝΤΑ απλά.
-
16-10-08, 16:12 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #333
@jimaslan
αν διαβασεις παραπανω θα προσεξεις οτι πρωτος εσυ απευθυνθηκες προσωπικα σε μενα και οχι εγω.
αυτο που εγραφα δεν ειχε καμμια σχεση με τυχον προβλημα σου οποτε και επρεπε να το αγνοησεις.
αλλα τελος παντων παμε παρακατω.
ο Q6600 ηταν 155€ χτες,179€ σημερα το πρωι και μολις τωρα που ξανακοιταξα τον πηγαν στα 184€.
και τα δυο μαγαζια το ιδιο εννοειται,αφου εχω υποψιαστει τοσο που αγοραζοντας απο το ενα φοβαμαι μηπως τα λεφτα πανε και στο αλλο.!!
για να κερδισουν κατι δε νομιζω να το εκαναν,μαλλον θα χασουν αφου αυτος που θα αγοραζε ενα τετοιο θα επαιρνε μαζι και μητρικη ισως και μνημες που τωρα θα τα παρει απο αλλου.
μαλλον τους τελειωνει το stock και ισως αποσυρθει γρηγορα το κομματι απο την αγορα,η μαμα intel
πρεπει να πουλησει και τους καινουργιους....
-
16-10-08, 16:28 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #334
Εγώ βλέπω να έχουν ακριβίνει αρκετά πράγματα σε πολλά μαγαζιά και μαζί με αυτά και τα 2 που αναφέρετε.
........Auto merged post: GnF πρόσθεσε 9 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........
και για να μην λεω αερολογίες....
ο Q9550 Box αγοράστηκε απο τον πελάτη μου πριν μια εβδομάδα απο το πλαίσιο με την έκπτωση της παραγγελίας απο το Internet στο ποσό των 243€.
τώρα το ίδιο μαγαζί τον έχει 297€
Και άλλα μαγαζιά έχουν αρχίσει να ανεβάζουν τιμές.
Δεν είναι λοιπόν ότι πάνε να κλέψουν απλά ίσως οι ισοτιμίες άλλαξαν ή ο προμηθευτής για κάποιο λόγο ανέβασε τιμές (ίσως περισσότερα έξοδα).Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GnF : 16-10-08 στις 16:28. Αιτία: auto merged post
-
16-10-08, 16:31 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #335
Μα καλα ειναι δυνατο σε 2 μερες η τιμη του 6600 να εφτασε 184 ευρω? Ειμαστε σοβαροι?
-
16-10-08, 16:35 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #336
Και να περιμένεις και απο Multirama να ανέβουν οι τιμές εντός ημέρας η 2μερου ισως. Αν προλάβεις είναι ακόμα on site πιο φτηνά. Πάρε βέβαια και ένα τηλέφωνο πρώτα
-
16-10-08, 21:02 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #337
αλλαξαν οι ισοτιμιες;
μας επιασε η οικονομικη κριση δηλαδη;
μεχρι τωρα εδω και χρονια ανεβαιναν οι τιμες στα τροφιμα και τα λαχανικα και γενικα στα ειδη της καθημερινοτητας,
στα ειδη πληροφορικης ομως οι τιμες επι χρονια επεφταν συνεχως.
γι αυτο οποιαδηποτε αυξηση χτυπαει ασχημα.
-
16-10-08, 21:09 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #338
υπομονη εχει ξαναγινει αυτο , δωστε μερικες μερες μπορει να ξαναπεσει
They see me postin', they hatin'...
-
17-10-08, 11:12 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #339
Εαν κατι δεν σας ειναι απολυτως και αμεσα απαραιτητο, μην το αγοραζετε.
Παντα οταν αναμενονται καινουργια μοντελακια, τα παλια ανεβαινουν προσωρινα!
Επισης αποφευγετε την εποχη που ανοιγουν τα σχολεια και
περιοδους εορτων πχ Χριστουγεννα...
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
17-10-08, 20:40 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #340
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Τα παλιά όταν είναι να τελειώσουν τα ανεβάζουν; Δεν φοβούνται μην τους μείνουν; Επίσης στις γιορτές ανεβαίνουν οι τιμές; Εγώ έχω σκοπό να πάρω laptop από το Πλαίσιο αρχές Νοεμβρίου. Λέτε να είναι ΟΚ τότε;
-
18-10-08, 09:24 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #341
"Κλασσική" αντιμετώπιση από service του E-shop. Στις περισσότερες εταιρίες, το after sales support είναι απαράδεκτο.....
-
18-10-08, 09:34 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #342
Τα εχουμε πει... Μακρια απο το e-shop....
Γνωμη μου...
-
21-10-08, 00:17 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #343
Εγώ παράγγειλα εναν υπολογιστη την περασμενη Τριτη απο το eshop,και τον παρέλαβα σήμερα έτομο συναρμολογημενο.Ειμαι απόλυτα ευχαριστιμένος απο τον χρόνο που κάνανε.4ις εργάσιμες ακριβώς!Το καλοκαιρι ειχε παραγγειλει ο ξαδερφός μου εναν υπολογιστη,και περασαν 15 μερες,και δεν ειχαν ξεκινησει να βάλουν ούτε μια βιδα.Στην τελική πήγαμε μαζι και τον πήραμε και τον φτιάξαμε μόνοι μας.Οπως κάτσει ειναι το σερβις
-
21-10-08, 11:44 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #344
παιρνω τηλεφωνο στο τμημα service του e-shop και δεν απανταει κανενας και πεφτει αμεσα η γραμμη
πηρα στο τμημα πωλησεων και μου λενε οτι μαλλον υπαρχει μεγαλος φορτος εργασιας και γιαυτο δεν απαντανε , επειδη θελω να παραλαβω τον δισκο που αφησα για αλλαγη το προηγουμενο σαββατο εχει κανενας λινκ για τον νομο (αν υπαρχει) που λεει οτι εντος 2 εβδομαδων το προιον που πηγε για service πρεπει να αντικατασταθει η αλλιως να δινεται πιστωτικο;
γιατι αν μου πουν οτι δεν εχουν ακομα ετοιμο τον δισκο θελω να εχω καποιο χαρτι να τους δειξω(μην παω στον πολεμο χωρις το τουφεκι μου
)
Quality is not an act, it is a habit.
-
21-10-08, 13:45 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #345
Γιατι δεν πας εσυ ο ιδιος στo Μενίδι για να μιλήσεις με κάποιον προιστάμενο;
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Από gpro στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14
Bookmarks