Σελ. 24 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 4141922232425262934 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 346-360 από 603
    Downloads
    33
    Uploads
    0
    γιατι ειναι μακρια και δεν εχω χρονο, εδω βαριεμαι να παω στην στουρναρη να ρωτησω, θα παω το σαββατο που θα εχουν περασει και οι 2 εβδομαδες και γιαυτο θελω και τον σχετικο νομο.
    Quality is not an act, it is a habit.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από therion Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ παράγγειλα εναν υπολογιστη την περασμενη Τριτη απο το eshop,και τον παρέλαβα σήμερα έτομο συναρμολογημενο.Ειμαι απόλυτα ευχαριστιμένος απο τον χρόνο που κάνανε.4ις εργάσιμες ακριβώς!Το καλοκαιρι ειχε παραγγειλει ο ξαδερφός μου εναν υπολογιστη,και περασαν 15 μερες,και δεν ειχαν ξεκινησει να βάλουν ούτε μια βιδα.Στην τελική πήγαμε μαζι και τον πήραμε και τον φτιάξαμε μόνοι μας.Οπως κάτσει ειναι το σερβις
    Το πρόβλημα είναι στην αντικατάσταση προιόντος εντός εγγύησης.Τότε χωλαίνει το eshop.Στις τιμές,ποικιλία και ταχύτητα είναι κορυφάιοι.Μη λέμε τα ίδια κάθε φορά.Εγώ για να καταλάβεις παρήγγειλα 10(δέκα) πισι με components της αρεσκείας μου και ήρθαν (βέροια) την μεθεπόμενη
    Συνήθως ακούμε ότι... "τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά"!Τα πράγματα είναι ΠΑΝΤΑ απλά.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/10240
    ISP
    Nova
    Router
    Linksys WAG200G
    SNR / Attn
    6(dB) / 41(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jimaslan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πρόβλημα είναι στην αντικατάσταση προιόντος εντός εγγύησης.Τότε χωλαίνει το eshop.Στις τιμές,ποικιλία και ταχύτητα είναι κορυφάιοι.Μη λέμε τα ίδια κάθε φορά.Εγώ για να καταλάβεις παρήγγειλα 10(δέκα) πισι με components της αρεσκείας μου και ήρθαν (βέροια) την μεθεπόμενη

Σε αυτό εχεις δικαιο.Ευτυχώς δεν εχω χρεισαστει ποτε αντοκατάσταση προιοντος.Πάντως εχει τυχει πολλες φορές,οταν εχω πάει να παραλάβω κατι απο eshop,να πέσω σε μια διαμαχη του πελατη με τον πωλητη,για την αντικατάσταση προιοντος.Στο θεμα αντικαταστασης προιοντος,ειναι σπαθι μόνο το πλαισιο για μενα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Σε αυτό εχεις δικαιο.Ευτυχώς δεν εχω χρεισαστει ποτε αντοκατάσταση προιοντος.Πάντως εχει τυχει πολλες φορές,οταν εχω πάει να παραλάβω κατι απο eshop,να πέσω σε μια διαμαχη του πελατη με τον πωλητη,για την αντικατάσταση προιοντος.Στο θεμα αντικαταστασης προιοντος,ειναι σπαθι μόνο το πλαισιο για μενα
    Aν θέλεις διάβασε τα μηνύματά μου για να μην τα γράφω ξανά όλα.Αφορούν μόνο αυτή την ενότητα για το eshop.Θα καταλάβεις πολλά αλλά και ένα που θα σου πώ τώρα.Μην αγοράζεις τίποτα από eshop ,του οποίου η ενδεχόμενη βλάβη θα σε "τσούξει".
    Συνήθως ακούμε ότι... "τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά"!Τα πράγματα είναι ΠΑΝΤΑ απλά.

Περιοχή
    Περιστέρι Αττικής
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Άρθρα
    12
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Mερικοί ίσως θυμάστε την πρόσφατη μεγάλη ταλαιπωρία μου από το e-shop αλλά και την σχετική καταγγελία μου.
    Χρειάζεται μεγάλη προσοχή με το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά και υπομονή σε περίπτωση επιστροφής ή επισκευής προιόντος.
    Αν δεν έχετε υπομονή, καλύτερα να μην αγοράσετε από αυτούς σημαντικά προιόντα, διότι ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε αφάνταστα...
    Jazz is the teacher, Funk is the preacher !

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    13944/1227
    ISP
    Forthnet
    Router
    TP-LINK W8961NB
    SNR / Attn
    9.2(dB) / 8.3(dB)
    Εγώ παράγγειλα εναν υπολογιστη την περασμενη Τριτη απο το eshop,και τον παρέλαβα σήμερα έτομο συναρμολογημενο.Ειμαι απόλυτα ευχαριστιμένος απο τον χρόνο που κάνανε.4ις εργάσιμες ακριβώς!Το καλοκαιρι ειχε παραγγειλει ο ξαδερφός μου εναν υπολογιστη,και περασαν 15 μερες,και δεν ειχαν ξεκινησει να βάλουν ούτε μια βιδα.Στην τελική πήγαμε μαζι και τον πήραμε και τον φτιάξαμε μόνοι μας.Οπως κάτσει ειναι το σερβις
    4 μέρες το λες γρήγορο; Σταθερό δικής μου έμπνευσης με οθόνη το συναρμολογήσανε και μου το έστειλαν την επομένη. Σε 1 μέρα δηλ. Πλαίσιο.

Περιοχή
    Καλαμάκι
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/10240
    ISP
    Wind
    Κανείς δεν είναι τέλειος, είναι ανάλογα τί θα έχεις βάλει στο σύστημα, αν θα είναι άμεσα διαθέσιμο, κλπ κλπ.

Η συναρμολόγηση του συστήματος εξαρτάται πάντα από διάφορους παράγοντες, και δεν νομίζω ότι σε αυτούς όταν συναρμολογούν ένα σύστημα, δεν "σκάνε" προϊόντα με πρόβλημα, οπότε πάμε πάλι από την αρχή.
    Και αυτό σίγουρα ισχύει για όλα τα καταστήματα, όχι μόνο για τους μεγάλους, αλλά και για τους μικρούς.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Η συνέχεια της περιπέτειάς μου με την αντικάτάσταση της κάρτας γραφικών από το e-shop μπορώ να πώ ότι ξεπερνάει τη λογική.Αφού παρέλαβα για 2η φορά την κάρτα την τοποθέτησα στον υπολογιστή και δούλευα με αυτή.Εν τω μεταξύ παρήγγειλα άλλη κάρτα(πλαίσιο) η οποία ήρθε 20/10/08.Στο διάστημα που μεσολάβησε , η "υγεία" της ελλατωματικής κάρτας επιδεινώθηκε.Πλέον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε 1 λεπτό και στην πιο απλή 3d εφαρμογή.Την 21/10(σήμερα) την επέστρεψα για τρίτη φορά στο υποκατάστημα της βέροιας.Ο υπεύθυνος εκεί θέλησε να δει το πρόβλημα ιδίοις όμμασι, απορημένος προφανώς πως γίνεται και δεν εντοπίζεται αυτό, στα κεντρικά τους service.Γίνεται η εγκατάσταση κανονικά ,και στη συνέχεια μου ζητάει τί ακριβώς θέλω να "τρέξει" στον υπολογιστή ώστα να αναπαραχθεί το πρόβλημα.Του απαντώ ότι δεν έχω μαζί μου(!) κάποιο πρόγραμμα αλλά υπάρχει ένα freeware (furmark)το οποίο μπορούμε να κατεβάσουμε εάν θέλει.Ετσι και έγινε.Φαντάζεσται εύκολα ότι στα πρώτα 20" η οθόνη μάυρισε ,το πρόγραμμα τερμάτισε κλπ κλπ.Ο υπεύθυνος από το σημείο εκείνο και έπειτα άρχισε,επιτρέψτε μου την έκφραση, τα "κινέζικα"."Δε λέει τίποτα μια επανεκκίνηση", "εγώ θα τη στείλω πίσω και ότι μας πούν","τί πρόγραμμα είναι αυτό, οι δικοί μας εκεί έχουν σοβαρά προγράμματα"και τέτοια χαριτωμένα....Δε ξέρω εσείς αλλά εμένα μου έρχεται στο νού μια έκφραση:"ότι να 'ναι".Οι άνθρωποι των eshop points ξέρω ότι δεν έχουν εξουσιοδότηση service και δεν μπορούν να κάνουν πολλά και ούτε εξάλλου περίμενα κάτι από αυτόν, όμως περίμενα τουλάχιστον να μπορεί να πιστέψει στα μάτια του!Μου είπε ακόμη ότι έχει πολλή δουλειά και ότι εγώ είμαι εκεί από τις 8μιση(είχε πάει 1 το μεσημέρι)και προφανώς τον ταλαιπωρώ με τις υπερβολές μου τόσες ώρες!Αντί να μου ζητήσει συγγνώμη ακριβώς για τον ίδιο λόγο αλλά και για το ότι 1μιση μήνα μετά ακόμη δεν μου λύσανε το πρόβλημα, αυτός ο κύριος ενοχλήθηκε και από την παρουσία μου.Ανταλλάξαμε διάφορα(όχι βρισιές) αλλά το ζήτημα είναι ότι η νοοτροπία κάποιων είναι από άλλο πλανήτη(τον ελληνικό).Από ΓΓΚ και ΙΝΚΑ ,ακόμη περιμένω απάντηση..

Υ.Γ Περιττό να πώ ότι το σύστημά μου με την νέα κάρτα ,"πετάει".

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από crypter Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιρνω τηλεφωνο στο τμημα service του e-shop και δεν απανταει κανενας και πεφτει αμεσα η γραμμη
    πηρα στο τμημα πωλησεων και μου λενε οτι μαλλον υπαρχει μεγαλος φορτος εργασιας και γιαυτο δεν απαντανε...
    Αυτή η ιστορία με τα τηλέφωνα που δεν απαντάνε ή περιμένεις με τις ώρες και την ώρα που φτάνει η σειρά σου όλως τυχαίως "πέφτει η γραμμή" όσες φορές και να πάρεις, γίνεται εδώ και μήνες...

Από την άλλη και να καταφέρεις να μιλήσεις με κάποιον δεν σημαίνει ότι θα λύσεις το πρόβλημά σου...
    Πιο πιθανό είναι ότι θα καταφέρεις να σπάσεις τα νεύρα σου (στις περιπτώσεις που έχεις δίκιο και δεν το βρίσκεις).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 21-10-08 στις 18:25.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    13944/1227
    ISP
    Forthnet
    Router
    TP-LINK W8961NB
    SNR / Attn
    9.2(dB) / 8.3(dB)
    Γιατί δεν πάτε στο eshop point της περιοχής σας; Από το να βγάλετε το χτικιό στο τηλ ας χάσετε λίγο χρόνο...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από savids Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί δεν πάτε στο eshop point της περιοχής σας; Από το να βγάλετε το χτικιό στο τηλ ας χάσετε λίγο χρόνο...
    Εαν το προϊον βρίσκεται στο service τι να σου κάνει το e-shop της περιοχής σου;

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    13944/1227
    ISP
    Forthnet
    Router
    TP-LINK W8961NB
    SNR / Attn
    9.2(dB) / 8.3(dB)
    Δεν εξειδικεύω ...μιλάω γενικά.

Περιοχή
    Περιστέρι Αττικής
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Άρθρα
    12
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Εκεί όποιος πάει, καταλαβαίνει και τη σημασία της παροιμίας " Στου κουφού (e-shop) την πόρτα... όσο θέλεις βρόντα ! "
    Jazz is the teacher, Funk is the preacher !

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Δεν εξειδικεύω ...μιλάω γενικά.
    To thread αναφέρεται στο service του συγκεκριμένου καταστήματος, όχι γενικά.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    13944/1227
    ISP
    Forthnet
    Router
    TP-LINK W8961NB
    SNR / Attn
    9.2(dB) / 8.3(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jazzer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκεί όποιος πάει, καταλαβαίνει και τη σημασία της παροιμίας " Στου κουφού (e-shop) την πόρτα... όσο θέλεις βρόντα ! "
    για αυτό πάμε πλαίσιο...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    To thread αναφέρεται στο service του συγκεκριμένου καταστήματος, όχι γενικά.
    ΟΚ, άκυρο τότε.

Σελ. 24 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 4141922232425262934 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
    Από gpro στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα