Εμφάνιση 361-375 από 603
-
21-10-08, 21:33 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #361Συνήθως ακούμε ότι... "τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά"!Τα πράγματα είναι ΠΑΝΤΑ απλά.
-
01-11-08, 13:40 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #362
Η σχετική ελληνική νομοθεσία έχει εναρμονιστεί με την ευρωπαϊκή ήδη από το 2003. Είναι ο 3ος σύνδεσμος (Εγκύκλιος Ζ1-71/2003) στην πρώτη σελίδα από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή που παρέθεσε η μανούλαμου. Τα κρίσιμα άρθρα που καθορίζουν τον ελάχιστο χρόνο εγγύησης είναι τα 554-555:
Άρθρο 554
Παραγραφή
Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά.
Άρθρο 555
Η παραγραφή αρχίζει από την παράδοση του πράγματος στον αγοραστή, έστω και αν ο αγοραστής ανακάλυψε το ελάττωμα ή την έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας αργότερα. Δηλ. ο αγοραστής δικαιούται να ασκήσει τα δικαιώματά του από τη στιγμή της παράδοσης του πράγματος και για 2 χρόνια, εφόσον στο διάστημα αυτό εκδηλωθεί πραγματικό ελάττωμα ή έλλειψη συμφωνηθείσης ιδιότητας.
-
02-11-08, 18:18 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #363
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,απο το e-shop.Μονο cd-dvd,και χαρτια.Οχι αγορες πανω απο 40 ευρω.Απαραδεκτο, αθλιο service.ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ,τα χαλασμενα και κανουν 2 εβδομαδες και ανω για να σου το επιστρεψουν χαλασμενο, αλλα που δουλευει κατα αυτους.Εχει χαρη που δεν μενω Αθηνα, να τα κανω λαμπογυαλο εττσι και με πιασει το καραγκουνικο μου.Το παληκαρι στο e-shop point τις περιοχης μου δεν φταιει.Ενα μεροκαματο παει να βγαλει ,αλλα βλεπω να μπαινει κανενα τρακτερ καμια μερα μεσα
-
04-11-08, 20:39 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #364
Εδω που τα λέμε έχουν περάσει 12 ημέρες για επιστροφή απο το χαλασμενο ποντίκο - DOA- το οποίο έφυγε πακέτο απο e-shop point και μου είχαν αναφέρει ότι θα με έπαιρναν τηλέφωνο αλλά τίποτα μεχρι σήμερα. Μήπως να πάρω βρεγμένη σανίδα και να τους κάνω καταγγελία?
-
03-12-08, 15:14 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #365
Την πάτησα κι εγώ με το SERVICE, όπου η συμπεριφορά τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο ως αντιεπαγγελματική. Συνοπτικά σας αναφέρω ότι το πρόβλημα αναφέρεται σε επιστροφή για τεχνικό έλεγχο ηλεκτρονικού υπολογιστή μια μέρα μετά την αγορά του, καθώς η μητρική κάρτα δεν ανταποκρίνονταν στις προδιαγραφές της. Μέσα σε δύο εβδομάδες από την επιστροφή για τεχνικό έλεγχο έγιναν τα εξής:
- 1 Ψευδής ενημέρωση από υπάλληλο SERVICE για κατάσταση RMA. Η υπάλληλος μου είπε ότι βρίσκεται σε κατάσταση «Τεχνικού Ελέγχου» και μία μέρα μετά όπου κοίταξα την κατάσταση του RMA online διαπίστωσα ότι είναι ακόμα σε κατάσταση «Παραλαβής Προϊόντων».
- 5 Προσπάθειες επικοινωνίας με SERVICE με δεκάδες τηλεφωνήματα που τερματιζόντουσαν λόγω πεσίματος γραμμής ή μη απάντησης. 3 Φορές κατάφερα να συνδεθώ τελικά με το SERVICE αλλά μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα και μεγάλους χρόνους αναμονής κάθε φορά.
- 2 Ψευδείς διαβεβαιώσεις ότι το προϊόν μου θα εξεταζόταν άμεσα.
- 3 Ψευδείς διαβεβαιώσεις, 2 από το τμήμα Γραμματείας/Πωλήσεων και 1 από το SERVICE, ότι θα με ενημέρωναν για την κατάσταση του RMA.
- 0 Φορές που επικοινώνησαν μαζί μου.
Αγόρασα τον υπολογιστή στις 18/11, τον πήγα για τεχνικό έλεγχο στις 19/11 και σήμερα 3/12 ακόμα δεν έχουν ασχοληθεί μαζί του. Τι να κάνω;
-
03-12-08, 15:19 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #366
Καταγγελια αμεσα στην προστασια καταναλωτη. Κανονικα μετα απο 2 εβδομαδες επρεπε να σου επιστρεψουν επισκευασμενο το pc και αν αδυνατουσαν να σου δωσουν ενα αλλο προσωρινο μεχρι να στο φτιαξουν (οχι οτι γινεται και ποτε απο το e-shop αλλα λεμε..).
Quality is not an act, it is a habit.
-
03-12-08, 15:42 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #367
Με τι τεκμηρίωση μπορώ να καταγγείλω την υπερβολική καθυστέρηση; Δυστυχώ, μονό λεκτικά δεσμεύονται για 3-5 ημέρες ολοκλήρωσης του τεχνικού ελέγχου.
Αυτό που σκεπτόμουν, αλλά αφορά τη μη τήρηση των προδιαγραφών από τη μητρική, ήταν να προχωρήσω σε καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για Αθέμιτη Εμπορική Πρακτική.
-
03-12-08, 16:13 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #368
ειδικα στα mobos εχουν αυτη τη μεθοδο μου εχει τυχει ακριβως το ιδιο και σκεψου ειμαι και τεχνικος οποτε standar δεν το εκανα εγω.Εστειλα πισω m/b και μου την επιστρεψανε με χαλασμενα pins cpu , αυτο που δεν ξερω (ισως επρεπε να την σημαδεψω κρυφα καπου) ειναι αν κοψανε την ιδια η μου στειλαν πισω καποια αλλη...απλως αναρωτιεμαι .
περαστικα.
-
03-12-08, 18:20 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #369
Εγω, άμεση ανταπόκριση είχα από συνήγορο του καταναλωτή.Μου τηλεφώνησαν σε 2 μέρες αφότου είχα στείλει ηλεκτρονικά την καταγγελία για μια εκκρεμότητα.Η ΓΓΚ ανταποκρίθηκε μετά 1 μήνα και βάλε!Επομένως σου προτείνω Συνήγορο καταναλωτή.
........Auto merged post: jimaslan πρόσθεσε 2 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........
ΈΠΡΕΠΕ να κάνω παράθεση αλλά τελος πάντων, απαντώ στον NEVANGΤελευταία επεξεργασία από το μέλος jimaslan : 03-12-08 στις 18:20. Αιτία: auto merged post
Συνήθως ακούμε ότι... "τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά"!Τα πράγματα είναι ΠΑΝΤΑ απλά.
-
03-12-08, 19:48 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #370
Τhanks, θα το έχω υπόψη μου. Ποτέ δεν ξέρεις.
Πάντως μετά από ένα e-mail διαμαρτυρίας που τους έστειλα το πρωί, τόσο σχετικά με τα παράπονα μου για τη μητρική όσο και για την υπερβολική καθυστέρηση του SERVICE, με πήρανε τηλέφωνο το απόγευμα και δέχτηκαν να αντικαταστήσουν τη μητρική με άλλο μοντέλο. Ίσως έπαιξαν ρόλο και τα post που έκανα εδώ και στο insomnia.
-
03-12-08, 21:39 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #371
φέξε μου και γλίστρισα....
1) C2QUAD 6600, ASUS P5WDH, 8800GTS 512, 2X1GB, 200+200+200GB, USR 9108, CHIEFTEC 750, CM STACKER. 2) C2D 6600, BLITZ FORMULA, 2X1GB, 200+160GB, ATI 3870, TAGAN 480 3) C2D 6400, ASUS P5V-VM DH, 1950XTX, 2X1GB, 500+200GB, TAGAN 480, TT BACH. 4) X2 4400+, GAK8NF, 4X512MB, 320GB. 5) X2 3800+, ASUS A8R32MVP DLX, 7950GX2, 4X512MB, 160GB, CM 500W. 6) AMD 3700+, MSI NEO4F, 2X512, 7600GS, 120GB
-
04-12-08, 03:33 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #372
ΤΟ θέμα θα τριανταρίσει κι ακόμη άκρη δνε βγηκε...
E-shop αθάνατο, χρειάζεσαι θάνατο!
-
04-12-08, 22:17 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #373
Προσωπικα και επι της ουσιας εχω δωσει καποια πραγματα στο σερβις του συγκεκριμενου και δεν ειχα ποτε προβλημα..
Επειδη ομως τοσα χρονια εχω διαβασει/ακουσει απειρα και τους εχω μαθει πως λειτουργουν κατεληξα οτι..
..αγοραζω μονο κατ'αναγκη απ'αυτους..ουτε θα τους εμπιστευομουν να στησουν ενα πισι αν δεν ηξερα εγω..καλυτερα να πληρωσω ενα τοπικο μαστορα και να βλεπω/μαθαινω συγχρονως ..οπως κι εγινε πριν καποια χρονια..φυσικα αυτα δεν τα ξερει κανεις απο πριν..
Τεσπα..ο νομοθετης πλεον στηριζει τον καταναλωτη κι οποιος το πιστεψει κι επιμεινει κερδιζει στο τελος..!
-
07-12-08, 03:40 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #374
Φιλε μου ειμαι τεχνικος και εχω σκοτωθει με το θεμα αυτο με το eshop δε φταινε γιατι οι εταιριες μητρικων πλακετων το εχουν ορο μεσα οτι αν δουνε στραβωμενο πιν στην θεση του επεξεργαστη δε το δεχονται πισω γιατι θεωρειται λαθος απο μη εξειδικευμενο τεχνικο που εβαλε η εβγαλε το επερξεγαστη δε λενε ομως οτι τα κολοπιν φταινε που ειναι απο ενα μειγμα μεταλλου που ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ και σταβρωνει μερικες φορες απο την υπερθερμανση των επεξεργαστων αν δε εχει παγωσει ενα 24ωρο η μητρικη και βγαλεις το επεξεργαστη στραβωνουν...μαλιστα σε μενα ειχε κολλησει πανω στο επεξεργαστη και εσπασε... αλλαξανε το επεξεργαστη αλλα η μητρικη πηγε για πεταμα...να σκεφτεις εχω παρει και λαβηδα ειδικη να τους βαζω ...
Στο μονο που δε φταινε ειναι αυτο σε ολα τα αλλλα φταινε....
Δεν καταλαβαινω με την γνωμονα κατασκευαστικα βγαλανε αυτα τα ΗΛΙΘια 775 σοκετ... το καλυτερο σοκετ ητανε το 478(P4) στραβωνε? κανενα προβλημα το ισιωνες με το καταβιδακι και μετα οταν εμπαινε στο σοκετ ισιωνε μονο του..
Απλα απο και περα να θυμασαι τα νεα σοκετ ειναι πολυ ευαισθητα.. δε φταις αμα τα χαλασεις θα φταις αμα το ξανακανεις τωρα που στο ειπα.. απο και περα βαζεις το επεξεργαστη καθετα και οχι οριζοντια στο κουτι ...και παντα να εχει παγωσει η μητρικη 1 μερα .....
-
07-12-08, 10:10 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #375και παντα να εχει παγωσει η μητρικη 1 μερα .....
σας παρακαλω μη λετε ανακριβειες,εχω βγαζει βαλει εκατονταδες cpu ζεστους μολις εκλεινε το pc,δεν υπηρχε ποτε προβλημα με το socket.
αυτος που θα τοποθετησει το cpu να προσεχει,με ευαισθητα ηλεκτρονικα εχει να κανει και οχι με μηχανες
αυτοκινητων.
αλλο ειναι το θεμα εδω,η εξυπηρετηση.
ηθελα να μας πει καποιος,το αλλο μαγαζι,το γνωστο,σε περιπτωσεις στραβου pin στο socket τι κανει; αλλαζει τη μητρικη η επικαλλειται τον ιδιο λογο;
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Από gpro στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14
Bookmarks