την απαντηση τη εχω γραψει απο πανω για το ποιο λογο δε αλλαζει ΚΑΝΕΙΣ τις μητρικες σε τετοια βλαδη και ειναι ΟΡΟΣ μεσα στις εγγυησης ολων των μητρικων..
και η δικη μου ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ που στοιχοισε 3 μητρικες=500 ευρω ζημια..και μαλιστα 2 MSI kai 1 ASROCK motherboard.
Δε ειναι ανακριβεια να δινεις τις πιο ασφαλης οδηγιες για αποφυγη τετοιων ζημιων γιατι δε το εχεις παθει και δε σου καηκε η τσεπη ....
Τα σοκετ 775 αυτα τα θεωρω επικινδυνα για αποτομες αλλαγες ενω ειναι ζεστα..
Εσυ τωρα μπορεις αν αλλαζεις οτι 8ες οποτε θες εγω που πληρωσα 3 μητρικες απο και περα θα κανω οτι πιο ασφαλες γινετε,
και Δε ειναι ανακριβεια ...αλλα μετρα ασφαλειας.
και μη προσβαλεις εμπειριες αλλων τεχνικων ολα ειναι στο πακετο ..για τα παντα υπαρχει πρωτη φορα. μη το ξεχνας
Εμφάνιση 376-390 από 603
-
07-12-08, 19:13 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #376
-
07-12-08, 19:32 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #377
-
07-12-08, 19:42 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #378
Eγω ειχα συνθεσει ενα υπολογιστη.
Μητρικη, CPU και μνημες απο e-shop.gr και ολα τα αλλα απο αλλα μαγαζια.
Μετα απο κανα 5μηνο μου χαλασε η μητρικη (ειχα BSOD ενω ολα τα αλλα υποσυστηματα ειχαν ελεγχθει ενα ενα)
Μετα απο συννενοηση με το service, πηγα ολο το κουτι οπως ηταν για ελεγχο της μητρικης.
Αφου διαπιστωθηκε η βλαβη, εβαλαν νεα μητρικη το ξανασυνθεσανε οπως ηταν - παρολο που το συστημα δεν ηταν συναρμολογημενο απο το e-shop.
Η διαδικασια βεβαια αργησε (8-9 εργασιμες) αλλα ειμαι ευχαριστημενος.
Tελικα υπαρχει κ service στο point του Ελληνικου, ουτε που θελω να σκεφτομαι ποσο θα ειχε αργησει αν ειχε παει Μενιδι.
-
09-12-08, 16:38 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #379
Tι ηθελα να πω καλο λογο;
Τελικα μου βαλαν αλλη μητρικη,προηγουμενης γεννιας.
-
10-12-08, 13:18 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #380
και εγω φίλε μου είχα ένα παρόμοιο συμβάν.μου έσπασε το πλαστικό απο την μπαταρία του bios τώρα οσο και άν φαινετε περίεργο δεν ξέρω πως έγινε..μου είπαν οτι τέτοια πραγματα δεν τα καλυπτουν..μου είπαν να πάω σε ηλεκτρoνικο.. OMG να βγάλει από άλλο mobo και να το περάσει.με δικιά μου ευθύνη
-
11-12-08, 13:50 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #381
-
10-09-10, 21:13 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #382
Εγω παιδια εχω 2 βδομαδες που εχω στειλει το pc για ελεγχο και ακομα τιποτα,μαλλον ειναι στα κεντρικα τους,να αρχισω να ανησυχω λετε?
-
11-09-10, 10:46 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #383
-
11-09-10, 17:18 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #384
Επειδη δε ξερω γι αυτο ρωταω,ενας νορμαλ χρονος ποιος ειναι?Μου ειπαν οτι εχουν βρει τη νητρικη οτι εχει προβλημα και οτι τωρα λεει ψαχνουν να βρουν συμβατη αλλη για να βαλουν πανω τα υπολοιπα για να τα δουν.
-
12-09-10, 19:39 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #385
μην το ψάχνεται πολύ...
όλοι τα ίδια χάλια ειναι στην Ελλάδα!
αν θέλεις support θα πάρεις...
Lg, Phlips, Dell, Πλαισιο, Toyota.
Ολα τα άλλα είναι ημίμετρα εώς χαώδεις καταστάσεις.
-
12-09-10, 20:04 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #386
-
13-09-10, 01:33 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #387
Παντως μην εξιδανικευουμε κανεναν. ΟΛΟΙ εχουν τις ατυχες στιγμες και κανεις δεν ειναι τελειος, υπαρχουν πολυ προσφατες ιστοριες και με το Πλαισιο όπως και με τη DELL.
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
13-09-10, 12:44 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #388
-
14-09-10, 02:24 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #389
πριν περιπου 2 χρονια αγορασα ενα πισι κομματι κομματι απ το e-shop, αξιας 1.300€, το οποιο αφησα να συναρμολογησουν οι ιδιοι. μετα απο περιπου ενα μηνα λειτουργιας με τρελαινε στις BSOD και στα κολληματα κατα τη χρηση των windows(γνησια), ενω στα παιχνιδια εκανε κατι μικρα τετραγωνακια σαν τα χιονια που βλεπουμε καμια φορα στην τηλεοραση και επανερχοταν μονο με restart. αφου σταλθηκε ολος ο πυργος για service εντοπιστηκε προβλημα στη μητρικη και στις ram, τα οποια και αντικατασταθηκαν. μετα απο καποιο σχετικα συντομο χρονικο διαστημα, ξεκινησαν και παλι οι BSOD. service ξανα και δευτερη αλλαγη ram, μαλιστα μου προτειναν καποιες αλλες απ αυτες που ειχα ηδη στον υπολογιστη μου υποστηριζοντας οτι μπορει να ειναι θεμα συμβατοτητας, τις οποιες φορεσε τελικα το μηχανημα. το αποτελεσμα κανενα, τα ιδια ξανα και ξανα, ο πυργος εχει παει 4 φορες πλεον στο service του e-stop αλλα το προβλημα ζει και βασιλευει. μαλιστα μου ειπαν οτι φταιει το ρευμα της περιοχης, κ οταν τους απαντησα οτι στην περιοχη δεν ειμαι ο μονος που εχει υπολογιστη η αλλες ηλεκτρικες συσκευες, τοτε μου ειπαν οτι φταιει το ρευμα του σπιτιου μου. δεν εχω πληρωσει φραγκο αλλα δεν εχω απαλλαγει και απο το προβλημα. σκεφτομαι πλεον να παω το μηχανημα σε κανενα απ τα μαγαζια της γειτονιας.
οποιος εχει να προτεινει κατι,καλοδεχουμενο!
-
14-09-10, 02:38 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #390OS: Win 10 Pro x64, MoBo: Asus P5QD Turbo, CPU: E5450 (E0) @3.6Ghz, RAM: Trancend DDR2 4x2gb 6-6-6-18 800 MHz, GPU: Saphire RX 480 8gb Nitro+, PSU: Enermax EG565AX-VE(G) FMA II 535W (Modded), SDD: Samsung 840 PRO 128GB, Case: Thermaltake VB1000BWS (Modded), CPU Cooler: Zalman CNPS9700 LED (Modded), Monitor: AOC Q3279VWFD8 32'' 2560x1440.
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Από gpro στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14
Bookmarks