Προς αποφυγή τέτοιων περιστατικών με το e-shop, όταν παραλαμβάνω κάτι, ζητάω να το δω πρώτα, και δεν αφήνω τα παιδιά στον πάγκο ότι βγάλουν από το κλασικό χαρτόκουτο μεταφοράς να το βάλουν απευθείας στην σακούλα.
Εμφάνιση 421-435 από 603
-
05-01-11, 12:50 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #421AMD FX-8350||ASUS M5A97 EVO R2.0||KINGSTON 4x4GB DDR3-1600||ASUS GTX750 Ti 2GB Strix||2XLG M2752 27" Ips||HYPERX Savage 240GB SSD||COOLERMASTER Nepton 140XL||PHANTEKS Enthoo Pro||BE QUIET Straight Power 10 600W 80+ GOLD||1xWD500GB-2ABYS||1xWD750GB-1AALS||1xWD20EFRX-2TB
-
05-01-11, 12:57 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #422
Aυτό ακριβώς, ελέγχουμε κατά την παραλαβή. Τώρα δυστυχώς δε μπορείς να αποδείξεις τίποτα.
Συμβουλή: Πούλα τη μνήμη να πάρεις μέρος από τα χρήματά σου και σκέψου καλύτερα απο που θα κάνεις τις μελλοντικές αγορές σου.
-
05-01-11, 13:23 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #423
Αμα επελεγα αποστολή στο σπιτι το ιδιο δεν θα γίνονταν? θα επρεπε να υποχρεώσω τον τυπο να περιμένει ωστε να ανοιξω το κουτι μπροστά του?
Μάλλον δεν θα παω να παραλάβω το προιον και θα επικοινωνήσω με τον Συνήγορο του Καταναλωτή.
-
05-01-11, 14:18 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #424
Μέγα λάθος 1ο : Το νήμα αυτό, υπάρχει εδώ και δυόμισυ χρόνια.Μιά ματιά, δεν μπορούσες να του ρίξεις ;
Mέγα λάθος 2ο : Παραλαμβάνεις ο ίδιος απο το κατάστημα και δεν τσεκάρεις επι τόπου τί παραλαμβάνεις ;
Κακώς που δεν σε ενοχλεί για τα λεφτά.Τόσο πλούσιος είσαι ;
Καλοκαιρινό, όχι, να μήν το κάνεις.
Μπορείς, όμως, να πάς και να κάνεις φασαρία, όταν θα είναι γεμάτο κόσμο.
Spoiler:
-
05-01-11, 16:25 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #425
Ναι, αν επιλέξεις αποστολή στο σπίτι, είναι υποχρεωμένος να περιμένει πριν υπογράψεις ότι παράλαβες. Ή μπορείς να παραλαμβάνεις υπογράφοντας και προσθέτοντας "με επιφύλαξη", δε νομίζω πως σε διασφαλίζει σε τίποτα αυτό.
Μπορείς να επιλέξεις πολλούς δρόμους επίλυσης του προβλήματος, δύσκολα όμως θα δικαιωθείς στη συγκεκριμένη περίπτωση. Σου εύχομαι καλή τύχη.
-
05-01-11, 16:45 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #426
-
05-01-11, 18:31 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #427
Τρεις φορες στις τεσσερις που δεν εχω ελεγξει το περιεχομενο (συμπτωματικα
εξαιρεθηκε το e-shop) απο e-direct, Plaisio και apothema την πατησα πανηγυρικα!
ΠΟΤΕ μην παραλαμβανετε (ιδιως απο courrier) χωρις να δειτε
εαν ειναι συμφωνα με την παραγγελια...Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
05-01-11, 20:18 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #428
-
06-01-11, 00:50 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #429
@ cranky
Το eshop ειχε να δειξει μονο αριστη συμπεριφορά μαζι μου κατα το παρελθον, βεβαια δεν εμπλεξα ποτε με το σερβις. Ηταν η τελευταία συναλλαγή μαζι τους.4 χρονια
@29gk
Στην συγκεκριμένη φαση βιαζομουνα αφάνταστα για αυτο και δεν πηγα στο κατάστημα επιτόπου. Τωρα αν θελουν να παμε δικαστικός για δυσφήμιση, απατη και οτι αλλο γουστάρουν ας παμε, Στην Ελλαδα ειμαι τουρίστας οχι κάτοικος, να δω που θα με βρουν και τι θα παρουν. Εξαλλου γνωριζω απο πρωτο χερι τι γίνετε μεσα στις αποθήκες ολων των καταστημάτων ηλεκτρονικών.
Θα το παω οσο μπορω με τον Συνηγορο και οτι βγει, αν δεν βγει θα το βγαλω εγω με το ζορι.
-
06-01-11, 00:57 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #430
-
07-01-11, 04:39 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #431
Κάτσε να δεις τώρα.. τους τρέχω με 5 καταγγελίες και σύντομα μήνυση λολ..
Μου έκαναν αντικατάσταση προϊόντος χωρίς να με ενημερώσουν ότι στέλνουν μεταχειρισμένο. Την πρώτη φορά το έλεγξα πριν το λάβω και είδα ότι είναι μεταχειρισμένο, επίσης στην ποιο άθλια κατάσταση που έχω δει στην ζωή μου!.. το επιστρέφω επιτόπου και απέτισα ότι δεν δέχομαι μεταχειρισμένα παρά καινούργιο είχα αγοράσει και καινούργιο θα λάβω, η τα λεφτά μου.
Να συμπληρώσω ότι τρώνε την εγγύηση, δηλαδή πασάρουν από το στοκατζιδικο τους τον 5 ευρώ κατι, (ΚΑΙ ΑΝ δουλεύει γιατί παίζει 50-50) με υποτιθέμενη εγγύηση 6 μηνών αντί 2-3-5 χρόνια που δίνει το προϊόν σου για παράδειγμα. (και όχι επίσημη εγγύηση).
Μου έρχεται άλλη αντικατάσταση και αυτό μεταχειρισμένο!!! Πάλι χωρίς να με ενημερώσουν σε 3 τηλέφωνα που έκανα ότι θα στείλουν μεταχειρισμένο.
Μου λέει ο υπεύθυνος του eshop, άντε έλα να δούμε τουλάχιστο αν δουλεύει μιας και είναι 2-3 μοντέλα πάνω από το δικό σου.. αν δουλεύει, βολέψου έτσι και αλλιώς εγγύηση θα έχεις για λίγο καιρό..
Το παίρνει και το δοκιμάζει σε ένα pc που έχει στο εργαστήριο του (μέσα στο eshop point), καμένο ήταν!!!!!!!!!! Έφυγε πίσω και απέτισα με κεφαλαία στο χαρτί ότι μόνο πιστωτικό δέχομαι.. Περίμενα καμιά 15ρια ημέρες και έστειλαν πίσω το ίδιο!!! Είπαν ότι σε αυτούς δουλεύει!! ΧΑΧΑΧΑ.. και ότι ο κάθε ισχυρισμός του τοπικού eshop (διότι το δοκίμασε μπροστά στα μάτια μου και δεν δούλευε!!), δεν ισχύει διότι δεν έχει την αρμοδιότητα του σέρβις ο κάθε υπάλληλος του εσοπ και πρέπει να πιστέψω αυτούς και κάτι τέτοιες μπαρούφες!! ΧΑΧΑΧΑ..
Τέλος πάντων δεν το παραλαμβάνω, τους έκανα καταγγελία στο υπουργείο, στον συνήγορο και σε άλλα 2.. και ετοιμάζομε και για μήνυση εξαπάτησης. Να συμπληρώσω πάλι ότι στο τελευταίο τηλέφωνο που έκανα μήπως και βρεθεί λύση, από το σέρβις μου είπαν, « αν θες μεγάλε εγγύηση του προϊόντος που αγόρασες να πας στο εργοστάσιο όχι σε εμάς.. εμείς είμαστε eshop” !! τους έκανα στο υπουργείο καταγγελία για εξαπάτηση διότι πουθενά στα προϊόντα τους δεν γράφει ότι η εγγύηση τις μαμάς εταιρίας δεν ισχύει και ότι όλα είναι εγγύηση eshop.
Αυτό το γράφω γιατί μερικά προϊόντα πχ στο πλαίσιο γράφουν από κάτω (εγγύηση πλαίσιο).. εκεί ξέρει ο πελάτης ότι έχει να κάνει με πλαίσιο και μόνο..
Έχουν περάσει περίπου 3 μήνες και το πηγαινοφέρνουν το μεταχειρισμένο τους.. εγώ απλά μαζεύω μηνύματα στο κινητό… θα τους κάνω και για παρενόχληση..
Spoiler:Τελευταία επεξεργασία από το μέλος atlandis : 07-01-11 στις 05:49.
-
07-01-11, 05:58 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #432
-
07-01-11, 08:45 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #433
Αφού τους έκανες 1 εκατ. ευρώ ζημιά, αξίζει να τους συγχωρέσεις και να μην ξανασχοληθείς μαζί τους.
-
07-01-11, 14:41 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #434
Κι εμένα μου είχαν κάνει πονηριές με ένα coolermaster.
Μου κάηκε στο όριο εγγύησης(3 χρόνια) και θέλαν να μου πουν ότι αυτό που λέει το e-shop είναι κανόνας(1 χρόνος εγγύησης), κι ότι ότι λεει η μαμά εταιρεία στο site και στο βιβλιαράκι της εγγύησης (3 χρόνια εγγύηση στην ΕΕ) δεν ισχύουν στην Ελλάδα αλλα στις υπόλοιπες χώρες.
Τους έκραζα μπροστά σε πελάτες που χαν κάνει ουρά δίπλα στις παραλαβές ότι κάνουνε παραεισαγωγές και κοροϊδέυουν τον κόσμο ως προς τις εγγυήσεις (σε κόσμιο όσο μπορούσα επίπεδο) μιας και εμμέσως αρνούνται ότι είμαστε ευρωπαϊκή χώρα...
Και δεν μπορούσαν να πουν τίοποτα γιατί είχα φέρει το προιόν με τα πάντα όλα, μερι και τις ζελατίνες και τις βίδες του για συναρμολόγηση κι ένα βιβλιαράκι που έγραφε 3 χρόνια εγγύηση για να τους τρίψω στα μούτρα!
Να μην τα πολυλογώ 1 μήνα ο υπολογιστής βαρειανάσαινε με ένα τροφοδοτικό της πλάκας με το οποίο έβγαζα σκληρούς και περιττές μνήμες(!) για να λειτουργεί χωρίς κρασαρίσματα και λαμβανα αντικρουόμενα μυνήματα, κλήσεις και πήγαινε έλα στο κατάστημα μέσα στα νεύρα, για το αν δικαιούμε αλλαγή προιόντος, αν θα πάρω πιστοτικό ή αν θα πάρω τα @@ μου.
Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-ΚΤ-Ο-Ι !
Μόνο αφού είχα κάνει καταγγελία και είχα γράψει σε φόρουμ παραδέχτηκαν το σφάλμα τους... και πήρα πιστωτικό.
-
07-01-11, 15:22 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #435
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Από gpro στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14
Bookmarks