Σελ. 29 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 9192427282930313439 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 421-435 από 603
    Περιοχή
    Γλυκά Νερά - Αθήνα
    Downloads
    79
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
    Router
    Netgear DGN-3500
    Προς αποφυγή τέτοιων περιστατικών με το e-shop, όταν παραλαμβάνω κάτι, ζητάω να το δω πρώτα, και δεν αφήνω τα παιδιά στον πάγκο ότι βγάλουν από το κλασικό χαρτόκουτο μεταφοράς να το βάλουν απευθείας στην σακούλα.
    AMD FX-8350||ASUS M5A97 EVO R2.0||KINGSTON 4x4GB DDR3-1600||ASUS GTX750 Ti 2GB Strix||2XLG M2752 27" Ips||HYPERX Savage 240GB SSD||COOLERMASTER Nepton 140XL||PHANTEKS Enthoo Pro||BE QUIET Straight Power 10 600W 80+ GOLD||1xWD500GB-2ABYS||1xWD750GB-1AALS||1xWD20EFRX-2TB

Περιοχή
    Rotterdam-Περιστέρι-Στο δρόμο...
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Χαμηλή
    ISP
    Όποιος τύχει
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Aυτό ακριβώς, ελέγχουμε κατά την παραλαβή. Τώρα δυστυχώς δε μπορείς να αποδείξεις τίποτα.

Συμβουλή: Πούλα τη μνήμη να πάρεις μέρος από τα χρήματά σου και σκέψου καλύτερα απο που θα κάνεις τις μελλοντικές αγορές σου.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Αμα επελεγα αποστολή στο σπιτι το ιδιο δεν θα γίνονταν? θα επρεπε να υποχρεώσω τον τυπο να περιμένει ωστε να ανοιξω το κουτι μπροστά του?

Μάλλον δεν θα παω να παραλάβω το προιον και θα επικοινωνήσω με τον Συνήγορο του Καταναλωτή.

Περιοχή
    Νότια Φινλανδία
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17640/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Asus DSL-N17U
    SNR / Attn
    1.0(dB) / 20.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μέγα λάθος 1ο : Το νήμα αυτό, υπάρχει εδώ και δυόμισυ χρόνια.Μιά ματιά, δεν μπορούσες να του ρίξεις ;
    Mέγα λάθος 2ο : Παραλαμβάνεις ο ίδιος απο το κατάστημα και δεν τσεκάρεις επι τόπου τί παραλαμβάνεις ;

Κακώς που δεν σε ενοχλεί για τα λεφτά.Τόσο πλούσιος είσαι ;
    Καλοκαιρινό, όχι, να μήν το κάνεις.
    Μπορείς, όμως, να πάς και να κάνεις φασαρία, όταν θα είναι γεμάτο κόσμο.

Spoiler:
    Έχεις και φορουμογεννέθλια σήμερα.
    Κλείνεις τέσσερα χρόνια μέλος.
    Runtime Erro
    Τον Ken Lee, τον ξέρετε ;
    Με τη βοήθεια του θεού, λεφτά υπάρχουν.

Περιοχή
    Rotterdam-Περιστέρι-Στο δρόμο...
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Χαμηλή
    ISP
    Όποιος τύχει
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kstefanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμα επελεγα αποστολή στο σπιτι το ιδιο δεν θα γίνονταν? θα επρεπε να υποχρεώσω τον τυπο να περιμένει ωστε να ανοιξω το κουτι μπροστά του?

Μάλλον δεν θα παω να παραλάβω το προιον και θα επικοινωνήσω με τον Συνήγορο του Καταναλωτή.
    Ναι, αν επιλέξεις αποστολή στο σπίτι, είναι υποχρεωμένος να περιμένει πριν υπογράψεις ότι παράλαβες. Ή μπορείς να παραλαμβάνεις υπογράφοντας και προσθέτοντας "με επιφύλαξη", δε νομίζω πως σε διασφαλίζει σε τίποτα αυτό.

Μπορείς να επιλέξεις πολλούς δρόμους επίλυσης του προβλήματος, δύσκολα όμως θα δικαιωθείς στη συγκεκριμένη περίπτωση. Σου εύχομαι καλή τύχη.

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    καλη χρονια σε ολους,

να και η δικια μου ιστορια με το eshop περιμενω σχολια και γνωμες.

28/12 παραλαμβάνω απο το υποκαταστημα στην Καλλιθεα δυο προϊόντα στο κλασσικο κουτακι του eshop, εκ των οποιων μια μνημη kingston ddrr2 2gb. Την ιδια ημερα που επιστρεφω σπιτι ανοιγω το κουτι και βλεπω οτι το αυτοκόλλητο ασφαλειας ειναι σπασμενο και μεσα το κουτι εχει μια μνημη lumix ddr3 2gb. επιτοπου λοιπον ενημερωνω τηλεφωνικα και μου λενε να την παω πισω στο καταστημα. Ετσι και εγινε αλλα την επομενη.

Μεχρι σημερα 05/01 κανενα τηλεφωνο και καμια ενημερωση απο μερους τους οποτε τους καλω εγω, το αποτελεσμα ειναι να επιστρεψουν την μνημη στο καταστημα και κατοπιν σε εμενα. Συμφωνα με τα λεγομενα τους η μνημη ειναι μεταχειρισμένη (αλλα λειτουργική) και δεν εμπορεύονται αυτην την μαρκα.

Η ουσια ειναι οτι εγω εχω πληρωσει για μια μνημη που δεν θα παρω. Και για να κανω και τον δικηγορο του διαβολου καθως στην τηλεφωνικη συνομιλία μαζι με το τμημα service το υπονοούμενο ετεθει, αντε και αλλαξα εγω την μνημη λογικο δεν θα ηταν να θελω ίδιου τυπου? το γεγονος οτι σε καμια συναλλαγή μαζι τους δεν εχω επιστρεψει τιποτα ουτε για service δεν παιζει ρολο?

Στο φινάλε δεν ειναι το χρηματικό ποσο που με ενοχλει αλλα το στυλακι και η συμπεριφορα τους, εμμέσως πλην σαφως με αποκαλούν απατεώνα αν μπω μεσα και το κανω καλοκαιρινο θα φταιω?
    Aπο την στιγμη που :

α) δεν εμπορευονται αυτο το προιον
    β) παρελαβες ο ιδιος και οχι ταχυδρομικα
    γ) απομακρυνθηκες απο το ταμειο "εχοντας καλως"

η ολη ιστορια μπορει να σου γυρισει και μπουμερανγκ.

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Τρεις φορες στις τεσσερις που δεν εχω ελεγξει το περιεχομενο (συμπτωματικα
    εξαιρεθηκε το e-shop) απο e-direct, Plaisio και apothema την πατησα πανηγυρικα!
    ΠΟΤΕ μην παραλαμβανετε (ιδιως απο courrier) χωρις να δειτε
    εαν ειναι συμφωνα με την παραγγελια...
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    -
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manoulamou Εμφάνιση μηνυμάτων
    μια φορά την πατάς... μετά μαθαίνεις

Downloads
    1
    Uploads
    0
    @ cranky
    Το eshop ειχε να δειξει μονο αριστη συμπεριφορά μαζι μου κατα το παρελθον, βεβαια δεν εμπλεξα ποτε με το σερβις. Ηταν η τελευταία συναλλαγή μαζι τους. 4 χρονια

@29gk
    Στην συγκεκριμένη φαση βιαζομουνα αφάνταστα για αυτο και δεν πηγα στο κατάστημα επιτόπου. Τωρα αν θελουν να παμε δικαστικός για δυσφήμιση, απατη και οτι αλλο γουστάρουν ας παμε, Στην Ελλαδα ειμαι τουρίστας οχι κάτοικος, να δω που θα με βρουν και τι θα παρουν. Εξαλλου γνωριζω απο πρωτο χερι τι γίνετε μεσα στις αποθήκες ολων των καταστημάτων ηλεκτρονικών.

Θα το παω οσο μπορω με τον Συνηγορο και οτι βγει, αν δεν βγει θα το βγαλω εγω με το ζορι.

Περιοχή
    Νότια Φινλανδία
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17640/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Asus DSL-N17U
    SNR / Attn
    1.0(dB) / 20.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Το eshop ειχε να δειξει μονο αριστη συμπεριφορά μαζι μου κατα το παρελθον, βεβαια δεν εμπλεξα ποτε με το σερβις.
    Φυσικό και επόμενο, τότε.
    Τί προστριβές να υπάρξουν κατα την πώληση ;
    Runtime Erro
    Τον Ken Lee, τον ξέρετε ;
    Με τη βοήθεια του θεού, λεφτά υπάρχουν.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Κάτσε να δεις τώρα.. τους τρέχω με 5 καταγγελίες και σύντομα μήνυση λολ..
    Μου έκαναν αντικατάσταση προϊόντος χωρίς να με ενημερώσουν ότι στέλνουν μεταχειρισμένο. Την πρώτη φορά το έλεγξα πριν το λάβω και είδα ότι είναι μεταχειρισμένο, επίσης στην ποιο άθλια κατάσταση που έχω δει στην ζωή μου!.. το επιστρέφω επιτόπου και απέτισα ότι δεν δέχομαι μεταχειρισμένα παρά καινούργιο είχα αγοράσει και καινούργιο θα λάβω, η τα λεφτά μου.
    Να συμπληρώσω ότι τρώνε την εγγύηση, δηλαδή πασάρουν από το στοκατζιδικο τους τον 5 ευρώ κατι, (ΚΑΙ ΑΝ δουλεύει γιατί παίζει 50-50) με υποτιθέμενη εγγύηση 6 μηνών αντί 2-3-5 χρόνια που δίνει το προϊόν σου για παράδειγμα. (και όχι επίσημη εγγύηση).
    Μου έρχεται άλλη αντικατάσταση και αυτό μεταχειρισμένο!!! Πάλι χωρίς να με ενημερώσουν σε 3 τηλέφωνα που έκανα ότι θα στείλουν μεταχειρισμένο.
    Μου λέει ο υπεύθυνος του eshop, άντε έλα να δούμε τουλάχιστο αν δουλεύει μιας και είναι 2-3 μοντέλα πάνω από το δικό σου.. αν δουλεύει, βολέψου έτσι και αλλιώς εγγύηση θα έχεις για λίγο καιρό..

Το παίρνει και το δοκιμάζει σε ένα pc που έχει στο εργαστήριο του (μέσα στο eshop point), καμένο ήταν!!!!!!!!!! Έφυγε πίσω και απέτισα με κεφαλαία στο χαρτί ότι μόνο πιστωτικό δέχομαι.. Περίμενα καμιά 15ρια ημέρες και έστειλαν πίσω το ίδιο!!! Είπαν ότι σε αυτούς δουλεύει!! ΧΑΧΑΧΑ.. και ότι ο κάθε ισχυρισμός του τοπικού eshop (διότι το δοκίμασε μπροστά στα μάτια μου και δεν δούλευε!!), δεν ισχύει διότι δεν έχει την αρμοδιότητα του σέρβις ο κάθε υπάλληλος του εσοπ και πρέπει να πιστέψω αυτούς και κάτι τέτοιες μπαρούφες!! ΧΑΧΑΧΑ..

Τέλος πάντων δεν το παραλαμβάνω, τους έκανα καταγγελία στο υπουργείο, στον συνήγορο και σε άλλα 2.. και ετοιμάζομε και για μήνυση εξαπάτησης. Να συμπληρώσω πάλι ότι στο τελευταίο τηλέφωνο που έκανα μήπως και βρεθεί λύση, από το σέρβις μου είπαν, « αν θες μεγάλε εγγύηση του προϊόντος που αγόρασες να πας στο εργοστάσιο όχι σε εμάς.. εμείς είμαστε eshop” !! τους έκανα στο υπουργείο καταγγελία για εξαπάτηση διότι πουθενά στα προϊόντα τους δεν γράφει ότι η εγγύηση τις μαμάς εταιρίας δεν ισχύει και ότι όλα είναι εγγύηση eshop.
    Αυτό το γράφω γιατί μερικά προϊόντα πχ στο πλαίσιο γράφουν από κάτω (εγγύηση πλαίσιο).. εκεί ξέρει ο πελάτης ότι έχει να κάνει με πλαίσιο και μόνο..

Έχουν περάσει περίπου 3 μήνες και το πηγαινοφέρνουν το μεταχειρισμένο τους.. εγώ απλά μαζεύω μηνύματα στο κινητό… θα τους κάνω και για παρενόχληση..

Spoiler:
    Ευτυχώς αυτό το προϊόν είναι το τελευταίο από εσοπ που σαν βλάκας είχα σκάσει τα λεφτά μου πριν 1+ έτος..
    Ότι άλλο έχω τα αγοράζω από αλλού πλέον.. από τότε. Έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ετοιμάζω και γράμμα για την μαμά εταιρία του προϊόντος μου.. Το καλό είναι ότι από τότε που έκαναν αυτό με το τροφοδοτικό, όποιο προϊόν έτυχε να στείλω πίσω πρώτα περνούσε από macro photography – studio και ευτυχώς που το έκανα αυτό για να στείλω στην μαμά εταιρία και όλα τα στοιχεία του προϊόντος.
    Γενικότερα σταμάτησα να αγοράζω ούτε καρφίτσα από αυτό το.. «κατάστημα» , από τότε που έφαγαν απατηλά το τροφοδοτικό μου 850 bat. 150 ευρώ. Τους κατήγγειλα και για αυτό..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος atlandis : 07-01-11 στις 05:49.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manoulamou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και σε εμένα έδωσαν σπασμένο πορτάκι σε θήκη υπολογιστή και έλειπε ένα ποτενσιόμετρο για ρύθμιση στροφών ανεμιστήρα.
    Από τότε ΠΑΝΤΑ έλεγχος πριν την παραλαβή.
    Ενός λάθους μύρια έπονται...

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atlandis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτσε να δεις τώρα.. τους τρέχω με 5 καταγγελίες και σύντομα μήνυση λολ..
    Μου έκαναν αντικατάσταση προϊόντος χωρίς να με ενημερώσουν ότι στέλνουν μεταχειρισμένο. Την πρώτη φορά το έλεγξα πριν το λάβω και είδα ότι είναι μεταχειρισμένο, επίσης στην ποιο άθλια κατάσταση που έχω δει στην ζωή μου!.. το επιστρέφω επιτόπου και απέτισα ότι δεν δέχομαι μεταχειρισμένα παρά καινούργιο είχα αγοράσει και καινούργιο θα λάβω, η τα λεφτά μου.
    Να συμπληρώσω ότι τρώνε την εγγύηση, δηλαδή πασάρουν από το στοκατζιδικο τους τον 5 ευρώ κατι, (ΚΑΙ ΑΝ δουλεύει γιατί παίζει 50-50) με υποτιθέμενη εγγύηση 6 μηνών αντί 2-3-5 χρόνια που δίνει το προϊόν σου για παράδειγμα. (και όχι επίσημη εγγύηση).
    Μου έρχεται άλλη αντικατάσταση και αυτό μεταχειρισμένο!!! Πάλι χωρίς να με ενημερώσουν σε 3 τηλέφωνα που έκανα ότι θα στείλουν μεταχειρισμένο.
    Μου λέει ο υπεύθυνος του eshop, άντε έλα να δούμε τουλάχιστο αν δουλεύει μιας και είναι 2-3 μοντέλα πάνω από το δικό σου.. αν δουλεύει, βολέψου έτσι και αλλιώς εγγύηση θα έχεις για λίγο καιρό..

Το παίρνει και το δοκιμάζει σε ένα pc που έχει στο εργαστήριο του (μέσα στο eshop point), καμένο ήταν!!!!!!!!!! Έφυγε πίσω και απέτισα με κεφαλαία στο χαρτί ότι μόνο πιστωτικό δέχομαι.. Περίμενα καμιά 15ρια ημέρες και έστειλαν πίσω το ίδιο!!! Είπαν ότι σε αυτούς δουλεύει!! ΧΑΧΑΧΑ.. και ότι ο κάθε ισχυρισμός του τοπικού eshop (διότι το δοκίμασε μπροστά στα μάτια μου και δεν δούλευε!!), δεν ισχύει διότι δεν έχει την αρμοδιότητα του σέρβις ο κάθε υπάλληλος του εσοπ και πρέπει να πιστέψω αυτούς και κάτι τέτοιες μπαρούφες!! ΧΑΧΑΧΑ..

Τέλος πάντων δεν το παραλαμβάνω, τους έκανα καταγγελία στο υπουργείο, στον συνήγορο και σε άλλα 2.. και ετοιμάζομε και για μήνυση εξαπάτησης. Να συμπληρώσω πάλι ότι στο τελευταίο τηλέφωνο που έκανα μήπως και βρεθεί λύση, από το σέρβις μου είπαν, « αν θες μεγάλε εγγύηση του προϊόντος που αγόρασες να πας στο εργοστάσιο όχι σε εμάς.. εμείς είμαστε eshop” !! τους έκανα στο υπουργείο καταγγελία για εξαπάτηση διότι πουθενά στα προϊόντα τους δεν γράφει ότι η εγγύηση τις μαμάς εταιρίας δεν ισχύει και ότι όλα είναι εγγύηση eshop.
    Αυτό το γράφω γιατί μερικά προϊόντα πχ στο πλαίσιο γράφουν από κάτω (εγγύηση πλαίσιο).. εκεί ξέρει ο πελάτης ότι έχει να κάνει με πλαίσιο και μόνο..

Έχουν περάσει περίπου 3 μήνες και το πηγαινοφέρνουν το μεταχειρισμένο τους.. εγώ απλά μαζεύω μηνύματα στο κινητό… θα τους κάνω και για παρενόχληση..

Spoiler:
    Ευτυχώς αυτό το προϊόν είναι το τελευταίο από εσοπ που σαν βλάκας είχα σκάσει τα λεφτά μου πριν 1+ έτος..
    Ότι άλλο έχω τα αγοράζω από αλλού πλέον.. από τότε. Έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ετοιμάζω και γράμμα για την μαμά εταιρία του προϊόντος μου.. Το καλό είναι ότι από τότε που έκαναν αυτό με το τροφοδοτικό, όποιο προϊόν έτυχε να στείλω πίσω πρώτα περνούσε από macro photography – studio και ευτυχώς που το έκανα αυτό για να στείλω στην μαμά εταιρία και όλα τα στοιχεία του προϊόντος.
    Γενικότερα σταμάτησα να αγοράζω ούτε καρφίτσα από αυτό το.. «κατάστημα» , από τότε που έφαγαν απατηλά το τροφοδοτικό μου 850 bat. 150 ευρώ. Τους κατήγγειλα και για αυτό..
    Αφού τους έκανες 1 εκατ. ευρώ ζημιά, αξίζει να τους συγχωρέσεις και να μην ξανασχοληθείς μαζί τους.

Περιοχή
    Μπουγατσούπολη
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    24άρα
    ISP
    Forthnet
    Router
    Pirelli Ανελαστι
    Path Level
    Interleaved
    Κι εμένα μου είχαν κάνει πονηριές με ένα coolermaster.

Μου κάηκε στο όριο εγγύησης(3 χρόνια) και θέλαν να μου πουν ότι αυτό που λέει το e-shop είναι κανόνας(1 χρόνος εγγύησης), κι ότι ότι λεει η μαμά εταιρεία στο site και στο βιβλιαράκι της εγγύησης (3 χρόνια εγγύηση στην ΕΕ) δεν ισχύουν στην Ελλάδα αλλα στις υπόλοιπες χώρες.

Τους έκραζα μπροστά σε πελάτες που χαν κάνει ουρά δίπλα στις παραλαβές ότι κάνουνε παραεισαγωγές και κοροϊδέυουν τον κόσμο ως προς τις εγγυήσεις (σε κόσμιο όσο μπορούσα επίπεδο) μιας και εμμέσως αρνούνται ότι είμαστε ευρωπαϊκή χώρα...
    Και δεν μπορούσαν να πουν τίοποτα γιατί είχα φέρει το προιόν με τα πάντα όλα, μερι και τις ζελατίνες και τις βίδες του για συναρμολόγηση κι ένα βιβλιαράκι που έγραφε 3 χρόνια εγγύηση για να τους τρίψω στα μούτρα!

Να μην τα πολυλογώ 1 μήνα ο υπολογιστής βαρειανάσαινε με ένα τροφοδοτικό της πλάκας με το οποίο έβγαζα σκληρούς και περιττές μνήμες(!) για να λειτουργεί χωρίς κρασαρίσματα και λαμβανα αντικρουόμενα μυνήματα, κλήσεις και πήγαινε έλα στο κατάστημα μέσα στα νεύρα, για το αν δικαιούμε αλλαγή προιόντος, αν θα πάρω πιστοτικό ή αν θα πάρω τα @@ μου.
    Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-ΚΤ-Ο-Ι !

Μόνο αφού είχα κάνει καταγγελία και είχα γράψει σε φόρουμ παραδέχτηκαν το σφάλμα τους... και πήρα πιστωτικό.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N