Δεν αντιλέγω, αλλά μπορεί κάλλιστα να σου πει "Φίλε ξέρεις κάτι? Από εμένα αγόρασες υπολογιστή ολόκληρο και η εγγύηση είναι για όλο το "κουτί"". Αν το πας με σπασμένη τη "ζώνη αγνότητας" είναι ικανοί να σου το βγάλουν εκτός εγγύησης και μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Εμφάνιση 511-525 από 603
-
03-03-11, 09:35 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #511
-
03-03-11, 14:34 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #512
δεν είχε ταινία ασφαλιας
-
03-03-11, 15:25 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #513
Βρε κάνε αυτό που σου είπα, να ενημερώσω ότι σήμερα το έπιασαν το θέμα οι καταναλωτές, τους ενημέρωσα με όλα τα στοιχεία και τι άλλο να πεις…
Στείλε email στην εταιρία κατασκευής για να σου δώσουν αυτοί ρμα..
Αφού μάλιστα ο άνθρωπος λέει ότι επέλεξε τα κομμάτια ξεχωριστά, δεν επέλεξε ένα πακέτο προσφοράς δεν υπάρχει λόγος να δώσει όλο το σύστημα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος atlandis : 03-03-11 στις 15:32.
-
03-03-11, 15:39 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #514Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
03-03-11, 15:41 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #515
Έχουν βρεί και τα κάνουν, manoulamou.
-
03-03-11, 18:39 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #516
Τελευταια φορα που τα ειχα δει ηταν στο αληστου μνημης RAMshop.
Απο στησιμο δεν ειχα παραπονα μια χαρα δουλεψε και προ και μετα τις αναβαθμισεις εως τωρα!
Οι επιλογες δικες μου βεβαιως-βεβαιως...Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
03-03-11, 21:42 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #517
Αναβαθμησεις μπορεις να κανεις οσες θελεις....4h service μοναχα μην ζητησηεις απο το eshop (αν θρεθει αλλου μαγαζιου εξαρτημα μεσα)...
Αυτο που σου ζητησαν ειναι το λιγοτερο χαζο....
Να στειλεις Mail και στο Service και στο comments....Προφανως καποιος βαριοταν να εξυπηρετησει εκεινη την στιγμη.ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
03-03-11, 22:39 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #518
-
04-03-11, 00:05 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #519
Παλι καλά
Αν φωνάξεις τελικά όλα γίνοντε, αλλά γιατί να πρέπει να φωνάξεις; Γιατί να πρέπει να χαλάει κάποιος την ηρεμία του επειδή καποιοι δεν θέλουν να κάνουν την δουλειά τους; Μόνο εδώ αυτά.
Δύο από αυτά είχα στο TowerΣυν το αυτοκόλλητο με το όνομα, και ξεκολλάν και δύσκολα. Σώνει και καλά να σ'έχουν σταμπαρισμένο.
Αλλά πρώτη και τελευταία φορά. Δεν ξαναστέλνω PC για επισκευή σε αυτούς ,κι ας είναι στην εγγύησηΤελευταία επεξεργασία από το μέλος biggeo65 : 04-03-11 στις 00:10.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
-
04-03-11, 12:17 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #520ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
-
04-03-11, 15:14 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #521
Πιο δεν έχει λογική. Το ότι δεν ξαναστέλνω όλο τον υπολογιστή στο e-shop?
Κομμάτι -κομματι τα αγόρασα, κομμάτι θα τους στείλω για αλλαγή, κι όχι όλο το μηχάνημα.
Όχι όπως την πρώτη φορά, κάηκε η μητρική και πήραν όλο τον υπολογιστη.
Και έμεινα πάνω από μήνα χωρίς υπολογιστή. Τώρα έμαθα.ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
-
04-03-11, 22:51 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #522
Δηλαδη για να καταλαβω και εγω (που δεν με την πρωτη)....ΑΝ τους στειλεις την μητρικη την επομενη φορα τι θα γινει? Θα εχεις να παιζεις με το Pc?
Απο το Point της πολης σου δεν μπορεις να περιμενεις κατι αλλο εκτος απο το να το στειλουν Σαλλονικη ή και ΑΘηνα για επισκευη...ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
-
05-03-11, 00:29 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #523
Και βέβαια θα έχω. Θα βάλω καινούργια, που θέλει μια ώρα δουλειά το πολύ, όχι ένα μήνα. Μαγαζια υπολογιστών έχουμε αρκετά, e-shop δεν έχει.
Επισκευή μόνο Αθήνα, αν η αγορά είναι online, ούτε καν Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι η πολιτική τους, ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν εμένα.
Χώρια που στον νομό έχει μόνο ένα point, κι αυτό 30 χιλιόμετρα μακρυά. Και 30 η επιστροφή 60. Πρέπει εγώ να τους το πάω δεν έρχωντε να το πάρουν.
Αλλά τώρα θα κάνω ότι έκανε ο PANOS. Δεν ξαναταλαιπωρούμαι άδικα.
Και τελικά μετά από τόση ταλαιπωρία, βρίσκω ότι συμφέρει να τα παραγγείλεις από έναν γνωστό στην πόλη σου κι ας πληρώσεις κι 100€ παραπάνω για το PC.ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
-
05-03-11, 19:17 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #524ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
-
06-03-11, 01:57 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #525
Από που κατάλαβες ότι μου αρέσει η πίστωση
Η δεν διάβασες τι έγραψα, ή σε κουβέντα να βρισκώμαστε. Πάντα με ενδιαφέρει το θέμα εγγύησης και μάλιστα εκεί που γίνεται πληρώνω και κάποιο ποσό για παραπάνω εγγύηση.
Αλλάθα στέλνω μόνο το κομμάτι που χάλασε κι όχι όλον τον υπολογιστή.
Εσένα αν τα παπούτσια σου θέλουν διόρθωμα πας και κάθεσαι με τις ώρες στον τσαγκάρη και περιμένεις να τα πάρεις;ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Από gpro στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14
Bookmarks