Όχι. Είναι υποχρέωση του E-Shop να του το αντικαταστήσει με ίδιο ή νεώτερο μοντέλο. Όχι να του δώσει χρήματα πίσω.
Χρήματα πίσω = Υπαναχώρηση από την αγορά = εντός 15νθημέρου σύμφωνα με το Νόμο
Κι επειδή γίνεται πολύς λόγος γι αυτό το νόμο, σας τον επισυνάπτω. Τα θέματα δικαιωμάτων σε service είναι μαρκαρισμένα για εύκολη πρόσβαση.
Εμφάνιση 556-570 από 603
-
18-07-11, 16:39 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #556Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
18-07-11, 16:48 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #557
Και εαν πραγματικά δεν ειχε ίδιο ή νεώτερο μοντέλο γιατι πχ έκλεισε το εργοστάσιο ή δεν συνεργάζεται πλέον με την εταιρία αυτή το eshop (οπως είδα το πληκτρολόγιο ειναι σχεδιασμένο ειδικά για το Mac) τι θα τον έδιναν?
-
18-07-11, 16:49 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #558
Ευχαριστώ για το doc yiapap είσαι άψογος.
Τράβηξα και screenshot την διαθεσιμότητα.
Για να τους ψαρέψω θα κάνω το εξής μιας και δεν νομίζω πως θα με θυμούνται φατσικά.Θα πάω σαν πελάτης ο οποίος ενδιαφέρεται να αγοράσει το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο για να δω τι θα μου πούνε για την διαθεσιμότητα.
-
18-07-11, 16:54 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #559
Οποιοδήποτε άλλης εταιρείας που είναι της ίδιας "αξίας". Το "αξία" το βάζω σε εισαγωγικά επειδή είναι λίγο θολό το αν πρόκειται για τεχνολογική αξία (specs) ή οικονομική αξία (value). Η κάθε εταιρεία κρατά το δικαίωμα προσδιορισμού ανάλογα την περίπτωση. Π.χ. αγοράζεις ένα κινητό ή μια ηλεκτρονική συσκευή που είναι δεδομένο ότι σε 2 χρόνια χανει το 70% της αξίας της. Η εταιρεία μπορεί να σου δώσει ένα σύγχρονο μοντέλο ανάλογο των χρημάτων που έδωσες τότε, μπορεί όμως να σου δώσει και ένα παλαιότερο μοντέλο που είναι τεχνολογικά αντίστοιχο με αυτό της πρώτης αγοράς.
Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
18-07-11, 17:07 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #560
Κωσταντή, τράβα μιά εκτύπωση και την σελίδα (απο το doc) με τα κοκκινισμένα, και είσαι έτοιμος.
-
18-07-11, 17:14 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #561
Κάτι ακόμη.
Το ότι αναφέρουν διαθεσιμότητα στο site τους δεν είναι δεσμευτικό. Αν ψάξετε στους Όρους Χρήσης του site κάπου με μικρά γράμματα λέει ότι τίποτε δεν είναι δεσμευτικό.
Να υπενθυμίσω πρόσφατη περίπτωση που ηλεκτρονικό κατάστημα είχε βγάλει ένα UPS σε εξωφρενική τιμή και όταν πλακώσαμε τις παραγγελίες, μας ενημέρωσαν ότι πρόκειται για πολύπριζο και όχι για UPS. Στο Site είχαν μέχρι και φωτό του UPS πριν!Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
18-07-11, 17:39 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #562Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.
Στην δική μου περίπτωση ο προμυθευτής αρνείται να το επισκευάσει;
-
18-07-11, 17:42 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #563
Τα πληκτρολόγια, δεν επισκευάζονται, Κωσταντή (τουλάχιστον απο τους eshop-ιανούς).
Άρα, πάς γι' αντικατάσταση.
-
18-07-11, 17:43 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #564
Ναι το γνωρίζω ότι δεν επισκευάζονται.
Εάν επισκευάζονταν σιγά μην το εμπιστευόμουν να το επισκευάσουν αυτοί.
-
18-07-11, 17:47 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #565
Α! Και που 'σαι...
Κάνεις ότι σου είπαν τα παιδιά παραπάνω, αλλά να επιμένεις να σου δίνουν γραπτά τις απαντήσεις τους. Τα γραπτά μένουν...
-
18-07-11, 17:50 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #566
Άντε να δούμε τι θα δούμε.
Σε περίπτωση που μου πούνε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο να ζητήσω αντικατάσταση με ανώτερο έτσι;
-
18-07-11, 17:51 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #567
Φυσικά...
Επιστρέφεις ελαττωματικό προϊόν στα πλαίσια της εγγύησης, δεν κάνεις υπαναχώρηση αγοράς όπως σωστά ειπώθηκε.
Και αν συνεχίσουν να πουλάνε τρέλα, ανοίγεις ticket στη Logitech και τους εξιστορείς τα καθέκαστα. Και το πιο πιθανό είναι να σου στείλουν αυτοί καινούργιο.
-
18-07-11, 17:53 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #568
Καλώς,ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Εάν έχετε κάποια άλλη συμβουλή ρίχτε την για να πάω έτοιμος για όλα.
-
18-07-11, 17:56 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #569
Ρίξε και μια ματιά εδώ να δεις τι παίζει με την Logitech.
Χάλια μαύρα από υποστήριξη, σε λλλλλέω
-
18-07-11, 17:58 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #570
Έχω έρθει σε επαφή με την logitech για να μου αντικαταστήσουν ποντίκι πάλι από e-shop αλλά ούτε μου το αντικαταστήσανε γιατί δεν είχανε άλλο στοκ αλλά ούτε και μου στείλανε κάποιο ανώτερο αλλά μου είπανε να απευθυνθώ στο κατάστημα.
Επικοινώνησα μαζί τους εφόσον είδα ότι από την μεριά του e-shop ΔΕΝ και τους εξήγησα τι και πώς αλλά τίποτα.
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Από gpro στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14
Bookmarks