Γι' αυτό σου είπα να ζητάς πάντα γραπτώς απαντήσεις του e-shop, ώστε να τις επισυνάψεις στην αλληλογραφία σου με την Logitech για να πειστούν ότι δεν τους λες παραμύθια.
Εμφάνιση 571-585 από 603
-
18-07-11, 18:03 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #571
-
18-07-11, 18:05 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #572
Τι ακριβώς να ζητήσω γραπτώς;
Ότι αρνούνται να μου αντικαταστήσουν το πληκτρολόγιο με το ίδιο ή ανώτερο;
Να το ζητήσω από τον υπεύθυνο του e-shop point ή να ζητήσω να μου το στείλουν από τα κεντρικά με mail;
Δεν νομίζω ότι θα δεχτούν κάτι τέτοιο,δεν τους συμφέρει...
-
18-07-11, 18:09 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #573
Τους λόγους που αρνούνται να σου αντικαταστήσουν το προϊόν στα πλαίσια της εγγύησης. Εκεί επί τόπου από τον υπάλληλο/προϊστάμενο, που αρνείται παραλαβή/αντικατάσταση.
-
18-07-11, 18:11 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #574
Ok
-
18-07-11, 18:18 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #575
Αν δεν κανω λαθος δεν διάβασα κάπου ότι αρνήθηκαν να το αντικαταστήσουν αλλα αυτοβούλως το eshop πίστωσε με το πόσο της αγοράς.
Εσυ αυτό που πρέπει να κανείς πρώτα είναι να ζητησεις αντικατάσταση και αν αρνηθούν να πράξεις τα δέοντα
-
18-07-11, 18:23 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #576
Μα δεν είπα κάπου ότι αρνήθηκαν να μου το αντικαταστήσουν.
Ισχύει αυτό που είπες ότι αυτοβούλως το e-shop πίστωσε το ποσό αγοράς.
Αλλά επειδή ξέρω ότι δεν θα δεχτούν να μου το αντικαταστήσουν ή θα δεχτούν να μου το αντικαταστήσουν με keyboard των 18€,στην ουσία δηλαδή με το ποσό που μου πιστώσαν,θέλω να είμαι έτοιμος για όλα.
Την έχω ξαναζήσει την ιστόρια με ποντίκι αλλά επειδή εκείνη την φορά το βιαζόμουν και δεν ήμουνα διαβασμένος,με πιάσανε κορόιδο κανονικά.
-
19-07-11, 10:32 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #577
Μόλις γύρισα από e-shop.
Μπαίνω μέσα και ρωτάω το εξής:To dinovo mac υπάρχει διαθέσιμο;
Το ψάχνει μου λέει βεβαίως αλλά θα κάνει 2-3 ημέρες και του λέω κανένα πρόβλημα.
Θα μου το φέρετε σαν αντικατάσταση για το dinovo mac που έφερα για rma και διαπιστώθηκε προβληματικό.
Του λέω κιόλας ότι μου ήρθε πιστωτικό αλλά δεν το θέλω,θέλω αντικατάσταση.
Του βγάζω και το χαρτομάνι κλπ μπροστά.
Το έδωσε παραγγελία μπροστά μου οπότε πλέον δεν μπορεί να μου πει ότι δεν είναι διαθέσιμο.
Όμως όταν του είπα για το πιστωτικό ότι δεν το θέλω και θέλω αντικατάσταση,είπε κάτι στα σιγανά ψουψουψου κλπ και ακούγεται στο τέλος:"Θα συμψηφιστεί στο πιστωτικό".
Δεν είπα κάτι άλλο,απλά έφυγα και περιμένω τώρα να πάω να το παραλάβω.
Περιμένω τώρα στην παραλαβή να μου ζητήσουν 61€ εξτρά μιας και το είχα αγοράσει 18€ και τώρα κάνει 79€.
Θα πέσει πολύ γέλιο.
-
19-07-11, 11:08 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #578
Δεν ειναι να πεσει γελιο (εσυ θα ταλαιπωρηθεις με το πηγαινε-ελα περισοτερες απο μια φορες στο μαγαζι που σε εξυπηρετει-γιατι ως εχει η περιπτωση, θα το συμψηφισουν)...Να τους ενημερωσεις τι εισαι διατεθημενος να πραξεις,στελνωντας ολα αυτα που σου ειπαν τα παιδια σε Mail στο service τους και να απαιτησεις απαντηση με το γιατι ΔΕΝ ή οτιδηποτε αλλο απαντησουν...
Worlds are conquered, galaxies destroyed -- but a woman is always a woman.
-
19-07-11, 11:12 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #579
Ας ταλαιπωρηθώ δεν με πειράζει αρκεί να πάρω αυτό που πρέπει να πάρω και όχι να πάρω αυτό που θέλουν αυτοί να πάρω.
Ήδη προετοιμάζομαι για το τι θα πω και θα πράξω σε περίπτωση που δεν μου το αντικαταστησουν αλλά το συμψηφίσουν με το πιστωτικό.
Το ξεκίνησα έτσι το παιχνίδι γιατί εάν ξεκινούσα κατευθείαν με μανούρα για αντικατάσταση,το πιθανότερο ήτανε να μου πούνε ότι dinovo ΔΕΝ είναι διαθέσιμο και ας ήτανε διαθέσιμο,μόνο και μόνο για να μην μου το αντικαταστήσουν.
Έτσι τουλάχιστον ξέρω ότι θα έρθει το ίδιο,το παράγγειλε μπροστά μου οπότε δεν μπορεί να κάνει πίσω μετά.
Αυτό που μένει είναι να διεκδικήσω αυτό που δικαιούμαι.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostantis : 19-07-11 στις 11:18.
-
19-07-11, 11:49 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #580
-
19-07-11, 13:39 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #581
Όλα θα γίνουν με την σειρά τους μην αγχώνεσαι.Θα του εξηγήσω τι ισχύει και αν δω ότι δεν είναι συνεργάσιμος,θα μιλήσω και με τα κεντρικά και μετά θα αρχίσω να ξεφουρνίζω το τι είμαι διαθέσιμος να κάνω.
........Auto merged post: kostantis πρόσθεσε 98 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Έστειλα και mail στην γενική γραμματεία καταναλωτή εξηγώντας τους την κατάσταση έτσι ώστε να μου πούνε και αυτοί τι ισχύει επίσημα έτσι ώστε να είμαι έτοιμος για καταγγελία.
Βρήκα και το παρακάτω άρθρο στην ιστοσελίδα τους.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostantis : 19-07-11 στις 13:53. Αιτία: auto merged post
-
19-07-11, 14:50 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #582Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
19-07-11, 15:05 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #583
Aυτό ακριβώς θα γίνει*.
Έχε έτοιμο ένα χαρτί που θα υπογράψει ο courier το οποίο θα λέει ότι σου ζητούν +61€ και ότι δεν σου το παραδίδουν γιατί δεν πληρώνεις τη διαφορά από τα 18€ του πιστωτικού.
*<edit>
Εκτός αν κάποιος διαβάζει αυτό το νήμα
........Auto merged post: yiapap πρόσθεσε 3 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Aν δεν κάνω λάθος μόνο ο νόμος χρειάζεται αφού έχει ενσωματωμένο τον ακόλουθο νόμο και την εγκύκλιο. Όπως γράφει:
Άρθρο 5 του Ν. 2251/1994, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύειΤελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 19-07-11 στις 15:05. Αιτία: auto merged post
Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
19-07-11, 15:09 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #584
Yiapap δεν θα μου το φέρει courrier αλλά θα πάω να το παραλάβω από το e-shop point στο οποίο πήγα και το χαλασμένο.
-
19-07-11, 15:11 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #585
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Από gpro στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14
Bookmarks