Εμφάνιση 46-60 από 603
-
24-06-08, 13:56 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #46
-
24-06-08, 13:59 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #47
-
24-06-08, 14:56 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #48
Η αναφορά εστάλει:
Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ΓΓΚ
Γενική ομοσπονδία καταναλωτών Ελλάδος ΙΝΚΑ
Ένωση Καταναλωτών ΕΚΠΟΙΖΩ
Και κοινοποιήθηκε στα περισσότερα τμήματα του e-shop.
-
24-06-08, 15:01 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #49
-
24-06-08, 15:09 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #50
Εγώ ένα ξέρω..
Αν θέλει η εταιρεία να αλλάξει ένα προϊόν θα το αλλάξει.Είτε κάνει 20€ είτε 300€.
Αν είναι αλήτες και έχουν "μαγαζάκι" θα ζορίζουν τον πελάτη χωρίς λόγο..
Δεν είναι δυνατόν κάποιες αντιπροσωπείες να αλλάζουν τα χαλασμένα τους την επόμενη μέρα και το eshop να ζητάει και τον λόγο από τον πελάτη που τους προτίμησε και που τους σκάει το χρήμα.
Εντελώς μη επαγγελματίες..ΓυφτιάRyzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
24-06-08, 15:36 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #51
κριμα γιατι εχουν πολυ καλες τιμες, αλλα απο την αλλη κιολας ειναι εντελως ξεφτιλα αλλα eshops να εχουν στα ιδια προιον 5-10% πανω τις τιμες.. δηλαδη θα πρεπει να διαλεγουμε ή λιγα λεφτα και χαλια service ή περισοτερα λεφτα και καλυτερο service.. οπως και να το κανεις απο παντου μας κλεβουν και οτι μπορεσει ο καθενας να αρπαξει..
-
24-06-08, 16:13 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #52
Δυστηχώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα...
-
25-06-08, 08:53 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #53
Την ίδια (με το ενσωματωμένο Wifi) που έχω αγοράσει κι εγώ από το Πλαίσιο, στα καλά καθούμενα την είδα να μην κάνει boot.
Την πήγα πίσω και ευτυχώς μέσα σε 1 ώρα με είχαν ειδοποιήσει να πάω να παραλάβω την νέα.
Δεν νομίζω ότι φταις εσύ φίλε. Η παρτίδα έχει το πρόβλημα (και έχω και αποδεικτικό την φωτοτυπία του τιμολογίου με την αντικατάσταση).
-
25-06-08, 11:20 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #54
Ελπίζω να μην χρειαστεί να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Άλλωστε και στην παραλαβή την έλεγξαν,
και αργότερα ο τεχνικός "στα ενδότερα", εξ ου και το SMS που έλαβα και η αποστολή τους στην αντιπροσωπεία. Το θέμα είναι ότι η καθυστέρηση συνεχίζεται (μόλις ξανατηλεφώνησα)......
-
25-06-08, 13:32 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #55
Μάλλον εγώ πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας όπως φαίνεται ... εάν υπήρξε ένας ανέυθυνος τεχνικός που δεν ενημέρωσε για κάποια ζημιά που έκανε και εαν το κατάστημα δεν έχει καμία διάθεση να εξύπερετήσει σωστά τους πελάτες αυτά είναι τα αποτελέσματα. Από ότι έχω διαβάσει τις τελευταίες ημέρες αντιλαμβάνομαι ότι είναι ξεκάθαρη πολιτική του e-shop να αποφεύγει τις εγγυήσεις με οποιονδήποτε τρόπο, να ποντάρει στην άγνοια των πελατών και στο ότι δεν είναι εφικτό να χάνεις τόσο πολύ χρόνο σε τηλέφωνα, φασαρίες, επισκέψεις στα καταστήματα κτλ.
Εγώ από την πρώτη εμπειρία που είχα με το σερβις του e-shop βλέπω οτι απλά υπάρχει πλήρης αδιαφορία για τον πελάτη και το τι επικαλείται.
Για αυτό και το σλόγκαν τους "ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ" είναι απολήτως σωστό. Μόνο που θα ολοκληρωμένο θα έπρεπε να είναι:
"ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ ΕΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP"
Όπως φαίνεται το φθηνό είναι πάντα ακριβότερο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojooh : 25-06-08 στις 13:40.
-
25-06-08, 14:49 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #56
Ειμαι συχνος πελατης του e-shop αλλα ευτυχως μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα με τα πραγματα ωστε να χρειαστει να τα επιστρεψω. Ενα εχω να πω ομως, απο Πλαισιο ειχα παρει ενα switcher και εβγαλε προβλημα μετα απο 2 μηνες, το πηγα στο καταστημα, μετα απο 3 λεπτα αφου το ειδαν οτι δεν δουλευε μου το αλλαξαν με κανουργιο σφραγισμενο με καινουργια αποδειξη που ισχυει ξανα απο την αρχη
-
25-06-08, 14:59 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #57
Η εταιρία στην οποία εργάζομαι έχει τέσσερις μεγάλους προμηθευτές συμπεριλαμβανομένου ΠΛΑΙΣΙΟ, INFO-QUEST και αλλους.
Το τμήμα στην εταιρία υπάρχει 20 χρόνια. Την αντιμετώπιση του e-shop eίναι η ΠΡΩΤΗ φορά που την συναντώ σε αυτό το κλάδο.
-
25-06-08, 15:05 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #58
χωρις δοση ειρωνειας φιλε μου (παντα φιλικα) καλωςηρθες στο club.
για ολα τα κακα υπαρχει η πρωτη φορα (ξερεις ποσες εταιρειες εκει που δουλευω τις εχω βαλει στην μαυρη λιστα) γιατι το Business To Business μερικοι δεν ξερουν τι σημαινει.
οταν καλει ο επαγγελματιας πελατης
ο επαγγελματιας πωλητης της εταιρειας πρεπει να σκιστει να τον εξυπηρετησει και να λυσει ολα τα τυχον προβληματα του.
απλα πραγματα.
-
25-06-08, 15:15 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #59
Στο Business To Business (τμήμα) του e-shop που κάλεσα, μου απάντησε ότι δεν αγόρασα τα πράγματα από τον πωλητή του Business To Business που είναι αρμόδιος για την εταιρία μου, αλλά απ' ευθείας από το κατάστημα και δεν μπορούν να κάνουν κάτι!!!!!!!
Τους είπα ότι λόγο του συμβάντος η συνεργασία θα σταματήσει εδώ και η απάντηση ήταν ότι "Θα το μεταφέρω".
Τα συμπεράσματα δικά σας...
-
25-06-08, 17:59 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #60
Πόσο είναι ένα "λογικό" διάστημα για να ελέγξει η αντιπροσωπεία και να αντικαταστήσει ένα ΜΒ? Πότε θα πρέπει να τηλεφωνήσει ο επόμενος (δικηγόρος) για τα περαιτέρω? Άντε γιατί μας νομίζουν για πρόβατα.....
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Από gpro στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14
Bookmarks