Σελ. 8 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 3678910131828 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 106-120 από 603
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    Ιστορία που έγινε χθες.
    Αγόρασα μια κάρτα γραφικών από e-shop η οποία με την αγόρασα πήγα στο αυτοκίνητο και είδα ότι η συσκευασία είναι χτυπημένη και το χαρτάκι των cd με του drivers σκισμένο.

Την πάω επιτόπου πίσω και η κοπέλα στο ταμείο λέει ότι είναι απλώς ένα χτύπημα κατά τη μεταφορά και το προϊόν είναι άθικτο. Το δέιχνει στον τύπο δίπλα στο ταμείο (κατάστημα Χαλανδρίου) και αυτός λέει δεν μπορώ να το δεχτό γιατί είναι χτυπημένο και της λέει στείλτον στον πωλητή κάτω δεξιά (τον οποίο άλλη φορά είχα ακούσει λέει σε πελάτη ότι δεν μπορώ να το δεχτώ γιατί είναι ανοιγμένη η συσκευασία) !!!!!!!

Για να μην πολυλογώ ενώ περίμενα μπροστά στο ταμείο πάω μπρόστά στο πωλητή που το αγόρασα και του λέω πολυ ευγενικά αλλά αυστηρά ότι δώσε μου άλλο. Τελικά μου την άλλαξαν αλλά με ολόκληρη ιστορία.

Που να την είχα πάει σπίτι δηλαδή...δεν θα την άλλαζαν με τίποτα.

Περιοχή
    Stuttgart/Μελίσσια
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24/1, 300/50
    ISP
    OTE / VF Deutschland
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΝΤΕΛΗ
    Router
    DSL-AC68U/Fritz 6690Cable
    Επειδή λόγω απόστασης από το κεντρικό του Χαλανδρίου με βολεύει η παραλαβή από το κατάστημα (πάντα έτσι έκανα), ΑΝ ξαναψωνίσω από το e-shop πλέον θα ανοίγω τη συσκευασία μέσα στο μαγαζί μπροστά τους. Τουλάχιστον έτσι αποκλείεις ένα πιθανό παράγοντα/λόγο επιστροφής......
    Βασίλης

isurfer@outlook.com.gr

Περιοχή
    χαλανδρι
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    σερνεται
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    δε ξερω
    Path Level
    Interleaved
    Kαντε ενα κοπο να διαβασετε το End User Licence Agreement να δειτε οτι οσα λεω ισχυουν. Την επαθα πριν καιρο κι εγω και φυσικα δε μου αλλαζανε τη μητρικη.
    less than 20Hz
    -2dB right 0dB left

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/30M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    SNR / Attn
    4.5(dB) / 25.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dreamer08 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν αντι να το παιζατε εξυπνοι και να σχολιαζετε το ποτε κανει καποιος ποστ διαβαζατε το End User Licenced Agreement σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ για οποιοδήποτε download firmware αναφερει οτι το κάνεις με δική σου ευθύνη, και ΠΑΝΤΑ αναφέρει οτι δεν πρέπει να διακόψεις την διαδικασία.
    οσο για λινκ που θες σου παραθετω αναζητηση απο το Google να μπεις σε οποια σελίδα θες, απλα πίστευα οτι τα μελοι του φορουμ μπορουσαν να κανουν μια αναζητηση της προκοπής αντί για σχολια και παρατηρήσεις σε αποψεις αλλων χρηστων.
    Που ειναι ολα αυτα, μου τα δειχνεις κι εμενα πληζ?

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  snapshot11.png 
Εμφανίσεις:  10 
Μέγεθος:  33,0 KB 
ID: 39545

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  snapshot12.png 
Εμφανίσεις:  8 
Μέγεθος:  27,1 KB 
ID: 39546

A, επισης το λινκ απλα κατεβαζει ενα εκτελεσιμο και πουθενα δεν γινεται λογος για εγγυηση.

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    13500
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΥΡΙΝΑ
    SNR / Attn
    8.1(dB) / 24.5(dB)
    Thumbs down
    από την στιγμή που στο σάιτ της άσους για παράδειγμα αναφέρει ότι η τάδε μητρική υποστιρίζει τον τάδε επεξεργαστή μετά από bios update κ μάλιστα το διαφημίζουν ότι το υποστιρίζει, τότε γιατί να χάνεται η εγγύηση όταν εγώ θα θέλω να την συνδυάσω την μητρική με τον επεξεργαστή τον σούπερ ντούπερ που υποτίθεται ότι θα υποστιρίζει??

επίσης για το eshop έτυχε να πάρω μια ασύρματη κάρτα sweex των 15 ευρώ. την άνοιξα αφού πήγα σπίτι. δν υπήρχε καν νάυλον κ αφού άνοιξα το κουτί ανακάλυψα ένα cd γεμάτο δαχτυλιές κ το φακελάκι του με 2 αυτοκόλλητα κολλημένα το ένα πάνω απτο άλλο... το καλυμμένο έγραφε "cd ασύρματης κάρτας" με στυλό.

μιας κ την δεδομένη στιγμή δούλευε βαρέθηκα να μπω στον κόπο να την πάω πίσω. αλλά σίγουρα δν θα ξαναπάρω κ΄τι από εκεί. πολύ αρνητική εντύπωση. μαρέσει όταν παίρνω κάτι να ειναι ολοκαίνουριο. τέλος.

Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/640
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΙΑΔΝΗΣ
    Router
    Sagem something
    Μεγαλη συζητηση για ενα μαγαζι. Διαφερει αληθεια τοσο πολυ απο τα υπολοιπα?
    Απο μακροχρονη τριβη με καταστηματα υπολογιστων (και οχι μονο) τα συμπερασματα μου ειναι τα εξης:
    α) 2 στους 3 υπαλληλους ποικιλουν απο καλοπροαιρετοι ασχετοι ως ενοχλητικα βλακες
    9 στους 10 ειναι αγενεις (πισω βεβαια απο το λεκτικο dress code που επιβαλλει η εταιρια)
    Αν πετυχεις τον συννενοησιμο θα κανεις τη δουλεια σου. Αν πετυχεις τον ευγενικο θα την κανεις ευχαριστα. Στο κατω κατω ολοι γνωριζουμε οτι στην Ελλαδα ο καταλληλος υπαλληλος ειναι υπερανω της πολιτικης της εταιριας ή δημοσιας υπηρεσιας ή ο,τι αλλο. Το eshop δε διαφερει.
    β) η εμπειρια σε μαγαζια με πολλα υποκαταστηματα ειναι τζογος. Με το eshop Ηρακλειου εχω περασει ζαχαρη ως τωρα, στην Αθηνα εχω ταλαιπωρηθει αλλα εχω κανει και τη δουλεια μου. Το ιδιο ισχυει και για το πλαισιο κλπ κλπ
    γ) ΔΕΝ ειμαστε Ευρωπη, ουτε καν Αμερικη. Ο Ελληνας καταστηματαρχης σε λατρευει οταν απομακρυνεσαι απο το ταμειο του με ενα προϊον στο χερι, αλλα σε μισει οταν πλησιαζεις. Αυτο ειναι απλα αγενεια και ελλειψη σεβασμου προς τον πελατη. Δεν εξηγειται αλλιως. Σε ολο το κοσμο αγοραζεις κατι, κι αν δε σου κανει το γυρνας και ξεμπερδευεις. Οχι στην Ελλαδα, αρα ουτε στο eshop.
    δ) το σερβις υπολογιστων ειναι επικινδυνη υποθεση εδω. Αν πας μεσα το pc σου με το δισκο του, ολα τα προσωπικα σου αρχεια θα υποκλαπουν με πιθανοτητα 99.9%. Αν ξερεις τι εχει και δε τους το πεις, θα σου πουν οτι εχει κατι αλλο. Αν γινει καμια στραβη στο σερβις θα σου πουν οτι την εκανες εσυ. Ουτε eshop, ουτε πλαισιο, ουτε τιποτα. Φτιαξτο μονος σου...

Υπαρχει ομως κατι που καταλογιζω συγκεκριμενα στο eshop: ξεκινωντας ειχε τη δυναμικη (και ισως την εχει ακομη, αν και απομακρυνεται) να κανει κατι πολυ διαφορετικο και ωραιο για τα Ελληνικα δεδομενα. Αντ' αυτου προτιμαει να βαλτωνει με τον κλασσικο Ελληνικο τροπο.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Παιδια σε ενα search που εκανα σε ξενα site η κυρια αποψη ειναι οτι απτην στιγμη που κανεις bios update με official bios η εγγυηση δεν χανεται αν ομως κατα την διαρκεια του bios update ανεξαρτητα αν ο χρηστης φταιει ή οχι αποτυχει και γινει λαθος και δεν δουλευει η motherboard
    τοτε η εγγυηση παυει να ισχυει

Περιοχή
    Stuttgart/Μελίσσια
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24/1, 300/50
    ISP
    OTE / VF Deutschland
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΝΤΕΛΗ
    Router
    Δεν αμφισβητώ την έρευνα που έκανες, έχω όμως ένσταση στη φράση "η κύρια άποψη". Από τη στιγμή που σε κανένα site κατασκευαστή δεν αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι χάνεις την εγγύηση σε περίπτωση που στραβώσει ένα BIOS update (που κακά τα ψέματα, η συντριπτική πλειοψηφία πλέον των χρηστών το κάνει αν είναι απόλυτα απαραίτητο - πχ bug correction η support για νέο CPU). Αν ήταν έτσι, οι κατασκευαστές για να αποφύγουν όλη αυτή τη φασαρία θα λέγαν είτε φέρτε το/πηγαίνετέ το σε εξουσιοδοτημένο service κλπ (για να βγάλουν και από εκεί) είτε θα σου έλεγαν ότι αν σου σκάσει έχασες (που ΔΕΝ το λένε), οπότε και ο χρήστης για να αποφύγει το ρίσκο πάλι θα επέλεγε το service για εξασφάλιση (άρα πάλι με χρέωση). Αυτά απλά δεν ισχύουν.

Άλλωστε, με τα crashfree, τα clear bios κλπ δεν νομίζω πλέον ότι μπορείς να καταλήξεις με νεκρό σύστημα από BIOS update που τσάκισε (αν κάνω λάθος διορθώστε με).
    Βασίλης

isurfer@outlook.com.gr

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Leased
    Είναι γνωστό το service του eshop μπορείς απλά να κάνεις τις αγορές σου απο αλλού δεν αξίζει να γλυτώσεις λίγα ευρω και να παρακαλας να μη σου χαλάσει το προϊον που αγόρασες.

Περιοχή
    Stuttgart/Μελίσσια
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24/1, 300/50
    ISP
    OTE / VF Deutschland
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΝΤΕΛΗ
    Router
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ela002 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι γνωστό το service του eshop μπορείς απλά να κάνεις τις αγορές σου απο αλλού δεν αξίζει να γλυτώσεις λίγα ευρω και να παρακαλας να μη σου χαλάσει το προϊον που αγόρασες.
    Και αν δεν βρίσκεις αλλού αυτό που θες (η περίπτωσή μου)? Κάνεις το σταυρό σου.....
    Βασίλης

isurfer@outlook.com.gr

Το avatar του μέλους GnF
    GnF Guest
    Αγορά απο eshop λαπτοπ 12,1 ιντσες (hasee 225R) πριν απο μηνες (κοντα χρόνο).

Μετά απο μερικές ώρες χρήση παρατήρησα ότι υπήρχε πρόβλημα με τα usb (τα αποσύνδεε μετά απο 2-3 λετπα και τα ξανασύνδεε σε χαμηλότερη ταχύτητα. Το ίδιο έκανε και με την onboard wireless καρτα).

Προσπάθεια εγκατάστασης άλλων λειτουργικών (xp, vista, linux) μπας και ήταν θέμα driver. Λύση καμία.

Το μηχανημα επιστράφικε στο μαγαζί 3 μέρες αφού αγοράστηκε και τους ανέφερα όλες τις προσπάθειες που έκανα.

2 εβδομάδες μετά (και μετά απο αμέτρητα τηλέφωνα δικά μου προς αυτούς) μου λένε ότι είναι πρόβλημα της κάσας (μάλλον motherboard θέλανε να πούνε) και δεν φτιάχνεται και ότι θα με ενημερώσουνε.
    3 μέρες μετά απο αυτό μου λένε ότι δεν έχουν διαθέσιμο για αλλαγή και θα περιμένω 1 με 1,5 μήνα μέχρι να κάνουν καινούργια παραλλαβή.
    Μετά απο το βρίσιμο που άκουσαν μου είπαν ότι μπορούνε να μου δώσουν χρεωστικό να πάρω κάτι άλλο.
    Μετά το τηλ του δικηγόρου μου μου επιστράφηκαν τα χρήματά μου.

Χρόνος για όλα αυτά περί τις 3 βδόμαδες. Χαμένα χρήματα σε τηλ και βενζίνες......, εκνευρισμος.
    Και φαντάσου ότι μέχρι τότε τους έκανα τζίρο περί το 1χιλιάρικο το μήνα (βάλε και πελάτες που έστελνα και δεν πήγαινα εγώ για αυτούς).
    Αποτέλεσμα να μην ξαναδώ στη ζωή μου το γελίο κίτρινο σηματάκι τους.

Καλύτερη αντιμετώπιση απέναντί τους.............κάνε τον κόσμο να μάθει το τι λαμόγια είναι.
    Και δυστηχώς όσο το τρώμε το παιχνίδι τους τόσο πιο άγριο θα γίνεται.

Καλή τύχη σε όποιον ασχολείται μαζί τους. Εγώ καλά κάνω και αποτρέπω όλους μου τους πελάτες απο το να πατάνε εκεί. Πότε θα μάθουν ότι χάνοντας 1 πελάτη χάνεις άλλους 10? Ίσως πριν φτάσουν στο αμην να κλείσουν.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/30M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    SNR / Attn
    4.5(dB) / 25.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από isurfer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και αν δεν βρίσκεις αλλού αυτό που θες (η περίπτωσή μου)? Κάνεις το σταυρό σου.....
    Κοιτας στον Σκρουτζ να το βρεις αλλου ή ρωτας σε καποιο καταστημα της προκοπης εαν μπορουν να στο παραγγειλουν. Για κατι μνημες λαπτοπ που εψαχνα αυτο εκανα στο MSystems και οι ανθρωποι σκιστηκαν να με εξυπηρετησουν.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GnF Εμφάνιση μηνυμάτων
    2 εβδομάδες μετά (και μετά απο αμέτρητα τηλέφωνα δικά μου προς αυτούς) μου λένε ότι είναι πρόβλημα της κάσας (μάλλον motherboard θέλανε να πούνε) και δεν φτιάχνεται και ότι θα με ενημερώσουνε.
    Οχι βρε, δεν εκαναν λαθος. Επειδη ηταν ψοφιο εψαχναν κασα να το θαψουνε, γι'αυτο καθυστερουσαν...

Το avatar του μέλους GnF
    GnF Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Xouzouris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτας στον Σκρουτζ να το βρεις αλλου ή ρωτας σε καποιο καταστημα της προκοπης εαν μπορουν να στο παραγγειλουν. Για κατι μνημες λαπτοπ που εψαχνα αυτο εκανα στο MSystems και οι ανθρωποι σκιστηκαν να με εξυπηρετησουν.
    Το συγκεκριμένο μαγαζί μαν αν και αρχίζει να γίνεται λίγο πιο ακριβό απο όλα τα άλλα έχει τρομερή εξυπηρέτηση. Όσο για το ότι δεν έχουν πραγματικά σκίζονται να στο βρούνε.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Xouzouris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι βρε, δεν εκαναν λαθος. Επειδη ηταν ψοφιο εψαχναν κασα να το θαψουνε, γι'αυτο καθυστερουσαν...
    μουχαχαχαχαχαχα

Περιοχή
    Stuttgart/Μελίσσια
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24/1, 300/50
    ISP
    OTE / VF Deutschland
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΝΤΕΛΗ
    Router
    Στο skroutz έψαξα, και ήταν το μόνο στην Αθήνα που το είχε ετοιμοπαράδοτο.
    Σε όσους τηλεφώνησα μου είπαν από 2 έως 7 (!!) εργάσιμες........
    Βασίλης

isurfer@outlook.com.gr

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από isurfer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν αμφισβητώ την έρευνα που έκανες, έχω όμως ένσταση στη φράση "η κύρια άποψη". Από τη στιγμή που σε κανένα site κατασκευαστή δεν αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι χάνεις την εγγύηση σε περίπτωση που στραβώσει ένα BIOS update (που κακά τα ψέματα, η συντριπτική πλειοψηφία πλέον των χρηστών το κάνει αν είναι απόλυτα απαραίτητο - πχ bug correction η support για νέο CPU). Αν ήταν έτσι, οι κατασκευαστές για να αποφύγουν όλη αυτή τη φασαρία θα λέγαν είτε φέρτε το/πηγαίνετέ το σε εξουσιοδοτημένο service κλπ (για να βγάλουν και από εκεί) είτε θα σου έλεγαν ότι αν σου σκάσει έχασες (που ΔΕΝ το λένε), οπότε και ο χρήστης για να αποφύγει το ρίσκο πάλι θα επέλεγε το service για εξασφάλιση (άρα πάλι με χρέωση). Αυτά απλά δεν ισχύουν.

Άλλωστε, με τα crashfree, τα clear bios κλπ δεν νομίζω πλέον ότι μπορείς να καταλήξεις με νεκρό σύστημα από BIOS update που τσάκισε (αν κάνω λάθος διορθώστε με).
    Η φραση κυρια αποψη μπηκε ακριβως γιατι τα περισσοτερα ατομα ανεφεραν προσωπικες εμπειριες ή γνωση χωρις να ανφερεται καποια συγκεκριμενη πηγη

Σελ. 8 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 3678910131828 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
    Από gpro στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα