Ιστορία που έγινε χθες.
Αγόρασα μια κάρτα γραφικών από e-shop η οποία με την αγόρασα πήγα στο αυτοκίνητο και είδα ότι η συσκευασία είναι χτυπημένη και το χαρτάκι των cd με του drivers σκισμένο.
Την πάω επιτόπου πίσω και η κοπέλα στο ταμείο λέει ότι είναι απλώς ένα χτύπημα κατά τη μεταφορά και το προϊόν είναι άθικτο. Το δέιχνει στον τύπο δίπλα στο ταμείο (κατάστημα Χαλανδρίου) και αυτός λέει δεν μπορώ να το δεχτό γιατί είναι χτυπημένο και της λέει στείλτον στον πωλητή κάτω δεξιά (τον οποίο άλλη φορά είχα ακούσει λέει σε πελάτη ότι δεν μπορώ να το δεχτώ γιατί είναι ανοιγμένη η συσκευασία) !!!!!!!
Για να μην πολυλογώ ενώ περίμενα μπροστά στο ταμείο πάω μπρόστά στο πωλητή που το αγόρασα και του λέω πολυ ευγενικά αλλά αυστηρά ότι δώσε μου άλλο. Τελικά μου την άλλαξαν αλλά με ολόκληρη ιστορία.
Που να την είχα πάει σπίτι δηλαδή...δεν θα την άλλαζαν με τίποτα.
Εμφάνιση 106-120 από 603
-
27-06-08, 10:51 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #106
-
27-06-08, 10:59 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #107
Επειδή λόγω απόστασης από το κεντρικό του Χαλανδρίου με βολεύει η παραλαβή από το κατάστημα (πάντα έτσι έκανα), ΑΝ ξαναψωνίσω από το e-shop πλέον θα ανοίγω τη συσκευασία μέσα στο μαγαζί μπροστά τους. Τουλάχιστον έτσι αποκλείεις ένα πιθανό παράγοντα/λόγο επιστροφής......
-
27-06-08, 11:03 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #108
Kαντε ενα κοπο να διαβασετε το End User Licence Agreement να δειτε οτι οσα λεω ισχυουν. Την επαθα πριν καιρο κι εγω και φυσικα δε μου αλλαζανε τη μητρικη.
less than 20Hz
-2dB right 0dB left
-
27-06-08, 11:14 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #109
-
27-06-08, 11:47 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #110
από την στιγμή που στο σάιτ της άσους για παράδειγμα αναφέρει ότι η τάδε μητρική υποστιρίζει τον τάδε επεξεργαστή μετά από bios update κ μάλιστα το διαφημίζουν ότι το υποστιρίζει, τότε γιατί να χάνεται η εγγύηση όταν εγώ θα θέλω να την συνδυάσω την μητρική με τον επεξεργαστή τον σούπερ ντούπερ που υποτίθεται ότι θα υποστιρίζει??
επίσης για το eshop έτυχε να πάρω μια ασύρματη κάρτα sweex των 15 ευρώ. την άνοιξα αφού πήγα σπίτι. δν υπήρχε καν νάυλον κ αφού άνοιξα το κουτί ανακάλυψα ένα cd γεμάτο δαχτυλιές κ το φακελάκι του με 2 αυτοκόλλητα κολλημένα το ένα πάνω απτο άλλο... το καλυμμένο έγραφε "cd ασύρματης κάρτας" με στυλό.
μιας κ την δεδομένη στιγμή δούλευε βαρέθηκα να μπω στον κόπο να την πάω πίσω. αλλά σίγουρα δν θα ξαναπάρω κ΄τι από εκεί. πολύ αρνητική εντύπωση. μαρέσει όταν παίρνω κάτι να ειναι ολοκαίνουριο. τέλος.
-
27-06-08, 12:19 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #111
Μεγαλη συζητηση για ενα μαγαζι. Διαφερει αληθεια τοσο πολυ απο τα υπολοιπα?
Απο μακροχρονη τριβη με καταστηματα υπολογιστων (και οχι μονο) τα συμπερασματα μου ειναι τα εξης:
α) 2 στους 3 υπαλληλους ποικιλουν απο καλοπροαιρετοι ασχετοι ως ενοχλητικα βλακες
9 στους 10 ειναι αγενεις (πισω βεβαια απο το λεκτικο dress code που επιβαλλει η εταιρια)
Αν πετυχεις τον συννενοησιμο θα κανεις τη δουλεια σου. Αν πετυχεις τον ευγενικο θα την κανεις ευχαριστα. Στο κατω κατω ολοι γνωριζουμε οτι στην Ελλαδα ο καταλληλος υπαλληλος ειναι υπερανω της πολιτικης της εταιριας ή δημοσιας υπηρεσιας ή ο,τι αλλο. Το eshop δε διαφερει.
β) η εμπειρια σε μαγαζια με πολλα υποκαταστηματα ειναι τζογος. Με το eshop Ηρακλειου εχω περασει ζαχαρη ως τωρα, στην Αθηνα εχω ταλαιπωρηθει αλλα εχω κανει και τη δουλεια μου. Το ιδιο ισχυει και για το πλαισιο κλπ κλπ
γ) ΔΕΝ ειμαστε Ευρωπη, ουτε καν Αμερικη. Ο Ελληνας καταστηματαρχης σε λατρευει οταν απομακρυνεσαι απο το ταμειο του με ενα προϊον στο χερι, αλλα σε μισει οταν πλησιαζεις. Αυτο ειναι απλα αγενεια και ελλειψη σεβασμου προς τον πελατη. Δεν εξηγειται αλλιως. Σε ολο το κοσμο αγοραζεις κατι, κι αν δε σου κανει το γυρνας και ξεμπερδευεις. Οχι στην Ελλαδα, αρα ουτε στο eshop.
δ) το σερβις υπολογιστων ειναι επικινδυνη υποθεση εδω. Αν πας μεσα το pc σου με το δισκο του, ολα τα προσωπικα σου αρχεια θα υποκλαπουν με πιθανοτητα 99.9%. Αν ξερεις τι εχει και δε τους το πεις, θα σου πουν οτι εχει κατι αλλο. Αν γινει καμια στραβη στο σερβις θα σου πουν οτι την εκανες εσυ. Ουτε eshop, ουτε πλαισιο, ουτε τιποτα. Φτιαξτο μονος σου...
Υπαρχει ομως κατι που καταλογιζω συγκεκριμενα στο eshop: ξεκινωντας ειχε τη δυναμικη (και ισως την εχει ακομη, αν και απομακρυνεται) να κανει κατι πολυ διαφορετικο και ωραιο για τα Ελληνικα δεδομενα. Αντ' αυτου προτιμαει να βαλτωνει με τον κλασσικο Ελληνικο τροπο.
-
27-06-08, 12:25 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #112
Παιδια σε ενα search που εκανα σε ξενα site η κυρια αποψη ειναι οτι απτην στιγμη που κανεις bios update με official bios η εγγυηση δεν χανεται αν ομως κατα την διαρκεια του bios update ανεξαρτητα αν ο χρηστης φταιει ή οχι αποτυχει και γινει λαθος και δεν δουλευει η motherboard
τοτε η εγγυηση παυει να ισχυει
-
27-06-08, 13:02 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #113
Δεν αμφισβητώ την έρευνα που έκανες, έχω όμως ένσταση στη φράση "η κύρια άποψη". Από τη στιγμή που σε κανένα site κατασκευαστή δεν αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι χάνεις την εγγύηση σε περίπτωση που στραβώσει ένα BIOS update (που κακά τα ψέματα, η συντριπτική πλειοψηφία πλέον των χρηστών το κάνει αν είναι απόλυτα απαραίτητο - πχ bug correction η support για νέο CPU). Αν ήταν έτσι, οι κατασκευαστές για να αποφύγουν όλη αυτή τη φασαρία θα λέγαν είτε φέρτε το/πηγαίνετέ το σε εξουσιοδοτημένο service κλπ (για να βγάλουν και από εκεί) είτε θα σου έλεγαν ότι αν σου σκάσει έχασες (που ΔΕΝ το λένε), οπότε και ο χρήστης για να αποφύγει το ρίσκο πάλι θα επέλεγε το service για εξασφάλιση (άρα πάλι με χρέωση). Αυτά απλά δεν ισχύουν.
Άλλωστε, με τα crashfree, τα clear bios κλπ δεν νομίζω πλέον ότι μπορείς να καταλήξεις με νεκρό σύστημα από BIOS update που τσάκισε (αν κάνω λάθος διορθώστε με).
-
27-06-08, 13:26 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #114
Είναι γνωστό το service του eshop μπορείς απλά να κάνεις τις αγορές σου απο αλλού δεν αξίζει να γλυτώσεις λίγα ευρω και να παρακαλας να μη σου χαλάσει το προϊον που αγόρασες.
-
27-06-08, 13:32 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #115
-
27-06-08, 13:32 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #116
Αγορά απο eshop λαπτοπ 12,1 ιντσες (hasee 225R) πριν απο μηνες (κοντα χρόνο).
Μετά απο μερικές ώρες χρήση παρατήρησα ότι υπήρχε πρόβλημα με τα usb (τα αποσύνδεε μετά απο 2-3 λετπα και τα ξανασύνδεε σε χαμηλότερη ταχύτητα. Το ίδιο έκανε και με την onboard wireless καρτα).
Προσπάθεια εγκατάστασης άλλων λειτουργικών (xp, vista, linux) μπας και ήταν θέμα driver. Λύση καμία.
Το μηχανημα επιστράφικε στο μαγαζί 3 μέρες αφού αγοράστηκε και τους ανέφερα όλες τις προσπάθειες που έκανα.
2 εβδομάδες μετά (και μετά απο αμέτρητα τηλέφωνα δικά μου προς αυτούς) μου λένε ότι είναι πρόβλημα της κάσας (μάλλον motherboard θέλανε να πούνε) και δεν φτιάχνεται και ότι θα με ενημερώσουνε.
3 μέρες μετά απο αυτό μου λένε ότι δεν έχουν διαθέσιμο για αλλαγή και θα περιμένω 1 με 1,5 μήνα μέχρι να κάνουν καινούργια παραλλαβή.
Μετά απο το βρίσιμο που άκουσαν μου είπαν ότι μπορούνε να μου δώσουν χρεωστικό να πάρω κάτι άλλο.
Μετά το τηλ του δικηγόρου μου μου επιστράφηκαν τα χρήματά μου.
Χρόνος για όλα αυτά περί τις 3 βδόμαδες. Χαμένα χρήματα σε τηλ και βενζίνες......, εκνευρισμος.
Και φαντάσου ότι μέχρι τότε τους έκανα τζίρο περί το 1χιλιάρικο το μήνα (βάλε και πελάτες που έστελνα και δεν πήγαινα εγώ για αυτούς).
Αποτέλεσμα να μην ξαναδώ στη ζωή μου το γελίο κίτρινο σηματάκι τους.
Καλύτερη αντιμετώπιση απέναντί τους.............κάνε τον κόσμο να μάθει το τι λαμόγια είναι.
Και δυστηχώς όσο το τρώμε το παιχνίδι τους τόσο πιο άγριο θα γίνεται.
Καλή τύχη σε όποιον ασχολείται μαζί τους. Εγώ καλά κάνω και αποτρέπω όλους μου τους πελάτες απο το να πατάνε εκεί. Πότε θα μάθουν ότι χάνοντας 1 πελάτη χάνεις άλλους 10? Ίσως πριν φτάσουν στο αμην να κλείσουν.
-
27-06-08, 13:41 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #117
Κοιτας στον Σκρουτζ να το βρεις αλλου ή ρωτας σε καποιο καταστημα της προκοπης εαν μπορουν να στο παραγγειλουν. Για κατι μνημες λαπτοπ που εψαχνα αυτο εκανα στο MSystems και οι ανθρωποι σκιστηκαν να με εξυπηρετησουν.
Οχι βρε, δεν εκαναν λαθος. Επειδη ηταν ψοφιο εψαχναν κασα να το θαψουνε, γι'αυτο καθυστερουσαν...
-
27-06-08, 13:44 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #118
-
27-06-08, 13:45 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #119
Στο skroutz έψαξα, και ήταν το μόνο στην Αθήνα που το είχε ετοιμοπαράδοτο.
Σε όσους τηλεφώνησα μου είπαν από 2 έως 7 (!!) εργάσιμες........
-
27-06-08, 14:42 Απάντηση: e-shop - Απαράδεκτη αντιμετώπιση service -Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! #120
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Από gpro στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 00:14
Bookmarks