Σελ. 13 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 381112131415 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 181-195 από 247
    Το avatar του μέλους midnightsun
    midnightsun Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από liberostelios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πες τα στον αδερφό μου που του έχω βάλει OO.org και κάθε λίγο έρχεται και μου παραπονιέται ότι του κάνει βλακείες! Τελικά αποδεικνύεται ότι κάνει λάθος πράγματα ο ίδιος, που θα έβγαζαν τα ίδια λάθη και στο Office, αλλά παραπονιέται κάθε φορά γιατί είναι "καχύποπτος" ότι το OO.org "δε την παλεύει" και ότι "κάνει όλο βλακείες"...
    Είναι ενήλικος ; Αν είναι πες του να τα βγάλει πέρα μόνος του με ότι πρόγραμμα θέλει.

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από euklidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    (...)
    Μα χαιρω πολυ. Τους μισους ιους τους κολλανε απο infected προγραμματα που πανε να περασουν. Οποτε την αδεια θα την δωσει ουτως η αλλως.
    Το μηχάνημα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την κοινή λογική που οφείλει να έχει ο χρήστης, αλλιώς καταντά νταντά. Με ένα antivirus και το Windows Defender όμως νομίζω ότι χρειάζεται πλέον αρκετή προσπάθεια για να μπαχαλέψεις το σύστημα.
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Το avatar του μέλους Reb0rn
    Reb0rn Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Skaf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς αυτό δεν είπα και φυσικά το UAC δεν είναι antivirus. Εννοούσα ότι δεν μπορεί να τρέξει πλέον το κάθε τυχάρπαστο προγραμματάκι με δικαιώματα administrator (το κύριο πρόβλημα ασφαλείας στα Windows πριν από τα Vista), εκτός αν το επιβεβαιώσει ο χρήστης. Επαφίεται λοιπόν στον χρήστη να ελέγξει κάθε παράθυρο UAC και να σιγουρευτεί ότι εκείνος ξεκίνησε το πρόγραμμα ή την διαδικασία που αναφέρεται εκεί.
    Αν είναι ιός και δεν υπάρχει εγκατεστημένο AV, φυσικά και στα Vista θα το πάρει ο διάολος το σύστημα.

μα παλι καλε μου φιλε ειναι στο group των administrator o χρηστης που δημιουργητε μετα απο την εγκατασταση των vista .και μπορει ανετα ενα προγραμμα να ξεγελασει αυτο το "πανουργο" συστημα ασφαλειας και να προσπαθησεις να ανοιξεις μια φωτογραφια και να σου κανει τα εξις

να κανει enable τον administrator να κανει disable ton UAC και να αρχισουν μετα τα παρατραγουδα γιατι ακομα και με τα vista δεν εχει καταργησει την απαραδεκτη κατα την προσωπικη μου αποψη λειτουργια να ειναι by default ενεργοποιημενο το hide extensions for know file types και φυσικα μεσα στα know file types ειναι τα exe, com , pif, cmd , vbs ... κλπ.

ετσι την παθαινουν τωρα η χρηστες του msn και υπαρχουν ενα σωρο bot servers με vista ετoιμοι για DOS attacks επειδη ανοιξανε μια εικονα ( something.jpg ) ενω ηταν ( something.jpg.exe ) με εικονα του εκτελεσιμου την εικονα των jpg
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Reb0rn : 27-06-08 στις 02:42.

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Οπότε...πρέπει ο χρήστης απλά να προσέχει. Το θέμα με το MSN είναι κλασσικό πλέον και, δυστυχώς, συνεχίζει πολύς κόσμος να την παθαίνει. Παρά το γεγονός ότι ακούς καθημερινά τα ίδια και τα ίδια απλά μέτρα προφύλαξης:
    - Προσοχή στα αρχεία από το διαδίκτυο/IM.
    - Προσοχή στα e-mail με περίεργο αποστολέα/θέμα/συνημμένο.
    κλπ. κλπ. κλπ...

Τέλος πάντων
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MNP-10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι New York Times ανέφεραν οτι το IT τμήμα της Intel δεν βρίσκει αρκετούς λόγους για αναβάθμιση.
    Αυτή είναι η ουσία. Τα vista δεν προσφέρουν κάτι ελκυστικό πέρα απο το UI (που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο πια) ενώ έχουν διάφορα μειονεκτήματα. Γιατί λοιπόν να δώσουν ενα σωρό λεφτά και να ξοδέψουν πολλές ώρες για να λύσουν τα προβλήματα που σίγουρα θα παρουσιαστούν;

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Μα δεν είπα ότι τα xp είναι πιο ασφαλή! Είναι προφανές ότι τα Vista είναι πιο ασφαλή! Αλλά ακόμα είναι πίσω...
    Γιατί, χάκεψαν κανένα εδώ μέσα; Να βγει και να μας το πει... Μια χαρά είναι.

Μα δεν είπε κανένας ότι αποκλείεται η απειλή! Γι αυτό το λόγο και στο Linux υπάρχουν antivirus/firewalls για να αυξήσεις ακόμα περισσότερο την ασφάλειά σου! Αλλά και χωρίς αυτά είσαι κατά 99% εξασφαλισμένος! Δεν ξέρω αν σε περίπτωση που αυξηθεί το user base του Linux αυτό θα πέσει στο 90-95%, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα φτάσει των Windows... Δεν μπορεί, δηλαδή, με τον τρόπο που είναι δομημένο, να προκύψουν αντίστοιχα προβλήματα!

Επίσης, δεν υπάρχουν unpatched τρύπες σε Linux... Από 2-3 μέρες μέχρι 1 μήνα (το πάρα πολύ), κάθε τρύπα που ανακαλύπτεται κλείνεται.
    AV μπορείς να μην έχεις ούτε στα Vista. Παίζει ρόλο και το τι κάνει ο χρήστης. Όπως είπα, αν ανοίγει κάθε exe που του στέλνουν σε email δεν τον σώζει τίποτε. Όσο για τα 2-3 μέρες με 1 μήνα:

http://www.theinquirer.net/gb/inquir...awed-two-years

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    20766/1024 Προφίλ 1
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Pirelli Discus
    SNR / Attn
    7(dB) / 19(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από euklidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμπερασμα: Οταν ειπα οτι τα windows 2000 ειναι για σερβερ το εννοουσα και το πιστευω ακομα. Οι clients ειναι μερος του συστηματος server. Φανταστειτε ενα σερβερ χωρις clients σε ενα δικτυο επιχειρησης. Σας βγαζει νοημα; Ναι εχουμε dhcp σερβερ αλλα δεν εχουμε clients για να δουλεψουν με αυτο. Παντως εχει τελεια οθονη ο σερβερ μας.

Τα Windows NT 4.0 Workstation, Windows 2000 Professional (NT 5.0), Windows XP Professional (NT 5.1) είναι για σταθμούς εργασίας και όχι για servers.

Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Κάθε λειτουργικό έχει τρύπες. Μιας και αναφέρουμε τρύπες, μην ξεχάσουμε και το wmf vulnerability. Από τα windows 3 μέχρι το 2006. Πόσο? 10-12 χρόνια?

midnightsun Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από c4lex Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάθε λειτουργικό έχει τρύπες. Μιας και αναφέρουμε τρύπες, μην ξεχάσουμε και το wmf vulnerability. Από τα windows 3 μέχρι το 2006. Πόσο? 10-12 χρόνια?
    backdoor δεν είναι ;

Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από midnightsun Εμφάνιση μηνυμάτων
    backdoor δεν είναι ;
    Η διαφορά έγκειτε κυρίως στην πρόθεση που αντικειμενικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν περισσότερο απλή παράβλεψη "αρχαίου" κώδικα και όχι εσκεμμένη παράλειψη. Όπως και να' χει, τόσα χρόνια μια τέτοια τρύπα έχει ανεκτίμητη κωμική αξία σίγουρα.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    17500/1024
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΟΝΟΣ
    @Reb0rn όταν ακούω για compiz καταλαβαίνω ο χρήστης πόση δουλειά κάνει με το σύστημα του.
    οπως ειπα σ προηγουμενο post καλυτερο ο κυβος ή οτιδυποτε αλλο / επιπλεον επιφανειες εργασιας ΠΑΡΑ alt tabbing στη πλημυρισμενη γραμμη ενερξης που εχει χιλια δυο ανοιχτα παραθυρα

........Auto merged post: JediMasterMANIAC πρόσθεσε 2 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Βλέπεις μπιχλιμπίδια μπορεί να είναι το aero αλλά και το compiz είναι μια από τα ίδια.
    Δεν προσφέρουν τίποτα σε ευχρηστία & αυξάνουν την περιπλοκότητα του συστήματος με ότι καλά συνεπάγεται αυτό.
    δεν εχεις ιδεα τι λες αλλα εσυ δουλευε μονο σε ια επιφανεια εργασιας
    ΧΩΡΙ΅οργανωση της δουλειας σου
    βασικα τι κανεις web browing ,αντε κ κανα game
    Εγω κανω multi tasking κ το compiz βολευει φοβερα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JediMasterMANIAC : 27-06-08 στις 11:04. Αιτία: auto merged post
    Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
    Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
    Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
    Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ

Paintball team Last Chancers

midnightsun Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JediMasterMANIAC Εμφάνιση μηνυμάτων
    οπως ειπα σ προηγουμενο post καλυτερο ο κυβος ή οτιδυποτε αλλο / επιπλεον επιφανειες εργασιας ΠΑΡΑ alt tabbing στη πλημυρισμενη γραμμη ενερξης που εχει χιλια δυο ανοιχτα παραθυρα
    Μην ανακατεύεις το compiz και τις πολλαπλές επιφάνειες εργασίας το δεύτερο υπήρχε από πολύ παλιότερα και είναι λειτουργικό.

........Auto merged post: midnightsun πρόσθεσε 4 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

δεν εχεις ιδεα τι λες αλλα εσυ δουλευε μονο σε ια επιφανεια εργασιας
    ΧΩΡΙ΅οργανωση της δουλειας σου
    βασικα τι κανεις web browing ,αντε κ κανα game
    Εγω κανω multi tasking κ το compiz βολευει φοβερα
    Ξεκαβαλίκεψες το καλάμι ; Που το ξέρεις ότι έχω μόνο μια επιφάνεια εργασίας ;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος midnightsun : 27-06-08 στις 11:09. Αιτία: auto merged post

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    17500/1024
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΟΝΟΣ
    Πες τα στον αδερφό μου που του έχω βάλει OO.org και κάθε λίγο έρχεται και μου παραπονιέται ότι του κάνει βλακείες! Τελικά αποδεικνύεται ότι κάνει λάθος πράγματα ο ίδιος, που θα έβγαζαν τα ίδια λάθη και στο Office, αλλά παραπονιέται κάθε φορά γιατί είναι "καχύποπτος" ότι το OO.org "δε την παλεύει" και ότι "κάνει όλο βλακείες"...
    αυτο το ελεγε κ η κοπελα μου στην αρχη αλλα στο τελος ξερεις τι ειπε ;

"Τελικα ειναι καλυτερο" κ δουλευει κ linux (bubuntu ομως )

........Auto merged post: JediMasterMANIAC πρόσθεσε 7 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Μην ανακατεύεις το compiz και τις πολλαπλές επιφάνειες εργασίας το δεύτερο υπήρχε από πολύ παλιότερα και είναι λειτουργικό.
    σωπα εεε; το θεμα ποσο οργανωμενα ειναι
    εγω αυτο το προβλημα δεν το εχω
    εγω συνδιαζω κ τα εφε κ οσες επιφανεις εργασιας
    Μετα ομως εσυ λες οτι τα εφε δεν σε νοιαζαουν κ πολυ ... για αυτο χειριζεσαι sVISTA ειπαμε ;
    αφου δεν σε νοιαζουν τα εφε γυρνα στα XP

........Auto merged post: JediMasterMANIAC πρόσθεσε 1 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manicx Εμφάνιση μηνυμάτων
    το debian,Ubuntu ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LINUX
    ειναι διανομες linux απο τις πολλες που υπαρχουν
    αν θες να θιξεις το linux θιξε τον kernel .... αμα βρεις τιποτα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JediMasterMANIAC : 27-06-08 στις 11:19. Αιτία: auto merged post
    Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)

midnightsun Guest
    σωπα εεε; το θεμα ποσο οργανωμενα ειναι
    εγω αυτο το προβλημα δεν το εχω
    εγω συνδιαζω κ τα εφε κ οσες επιφανεις εργασιας
    Μετα ομως εσυ λες οτι τα εφε δεν σε νοιαζαουν κ πολυ ... για αυτο χειριζεσαι sVISTA ειπαμε ;
    αφου δεν σε νοιαζουν τα εφε γυρνα στα XP
    πολλαπλές επιφάνειες εργασίας μπορείς να έχεις και στα windows τώρα γιατί έχω triple boot (xp,vista,mandriva) δεν είμαι υποχρεωμένος να σου εξηγήσω.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    17500/1024
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΟΝΟΣ
    δεν χρειαζεται να εξηγησεις γιατι δεν υπαρχει κατι να εξηγησεις
    Οτι λεμε το τεκμηριωνουμε

Σελ. 13 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 381112131415 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-08, 16:14
  2. ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ???
    Από tuko στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-08, 23:17
  3. Intel Speedstep και Vista
    Από pan05 στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-07, 18:40