Εμφάνιση 181-195 από 247
-
27-06-08, 02:29 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #181
-
27-06-08, 02:35 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #182
-
27-06-08, 02:36 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #183
μα παλι καλε μου φιλε ειναι στο group των administrator o χρηστης που δημιουργητε μετα απο την εγκατασταση των vista .και μπορει ανετα ενα προγραμμα να ξεγελασει αυτο το "πανουργο" συστημα ασφαλειας και να προσπαθησεις να ανοιξεις μια φωτογραφια και να σου κανει τα εξις
να κανει enable τον administrator να κανει disable ton UAC και να αρχισουν μετα τα παρατραγουδα γιατι ακομα και με τα vista δεν εχει καταργησει την απαραδεκτη κατα την προσωπικη μου αποψη λειτουργια να ειναι by default ενεργοποιημενο το hide extensions for know file types και φυσικα μεσα στα know file types ειναι τα exe, com , pif, cmd , vbs ... κλπ.
ετσι την παθαινουν τωρα η χρηστες του msn και υπαρχουν ενα σωρο bot servers με vista ετoιμοι για DOS attacks επειδη ανοιξανε μια εικονα ( something.jpg ) ενω ηταν ( something.jpg.exe ) με εικονα του εκτελεσιμου την εικονα των jpgΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Reb0rn : 27-06-08 στις 02:42.
-
27-06-08, 03:04 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #184- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
27-06-08, 05:24 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #185
-
27-06-08, 10:11 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #186
Γιατί, χάκεψαν κανένα εδώ μέσα; Να βγει και να μας το πει... Μια χαρά είναι.
Μα δεν είπε κανένας ότι αποκλείεται η απειλή! Γι αυτό το λόγο και στο Linux υπάρχουν antivirus/firewalls για να αυξήσεις ακόμα περισσότερο την ασφάλειά σου! Αλλά και χωρίς αυτά είσαι κατά 99% εξασφαλισμένος! Δεν ξέρω αν σε περίπτωση που αυξηθεί το user base του Linux αυτό θα πέσει στο 90-95%, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα φτάσει των Windows... Δεν μπορεί, δηλαδή, με τον τρόπο που είναι δομημένο, να προκύψουν αντίστοιχα προβλήματα!
Επίσης, δεν υπάρχουν unpatched τρύπες σε Linux... Από 2-3 μέρες μέχρι 1 μήνα (το πάρα πολύ), κάθε τρύπα που ανακαλύπτεται κλείνεται.
http://www.theinquirer.net/gb/inquir...awed-two-years
-
27-06-08, 10:23 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #187
-
27-06-08, 10:26 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #188
Κάθε λειτουργικό έχει τρύπες. Μιας και αναφέρουμε τρύπες, μην ξεχάσουμε και το wmf vulnerability. Από τα windows 3 μέχρι το 2006. Πόσο? 10-12 χρόνια?
-
27-06-08, 10:36 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #189
-
27-06-08, 10:48 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #190
-
27-06-08, 11:04 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #191
οπως ειπα σ προηγουμενο post καλυτερο ο κυβος ή οτιδυποτε αλλο / επιπλεον επιφανειες εργασιας ΠΑΡΑ alt tabbing στη πλημυρισμενη γραμμη ενερξης που εχει χιλια δυο ανοιχτα παραθυρα
........Auto merged post: JediMasterMANIAC πρόσθεσε 2 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αργότερα ........
δεν εχεις ιδεα τι λες αλλα εσυ δουλευε μονο σε ια επιφανεια εργασιας
ΧΩΡΙ΅οργανωση της δουλειας σου
βασικα τι κανεις web browing ,αντε κ κανα game
Εγω κανω multi tasking κ το compiz βολευει φοβεραΤελευταία επεξεργασία από το μέλος JediMasterMANIAC : 27-06-08 στις 11:04. Αιτία: auto merged post
Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ
Paintball team Last Chancers
-
27-06-08, 11:09 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #192
........Auto merged post: midnightsun πρόσθεσε 4 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος midnightsun : 27-06-08 στις 11:09. Αιτία: auto merged post
-
27-06-08, 11:19 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #193
αυτο το ελεγε κ η κοπελα μου στην αρχη αλλα στο τελος ξερεις τι ειπε ;
"Τελικα ειναι καλυτερο" κ δουλευει κ linux (bubuntu ομως)
........Auto merged post: JediMasterMANIAC πρόσθεσε 7 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........
σωπα εεε; το θεμα ποσο οργανωμενα ειναι
εγω αυτο το προβλημα δεν το εχω
εγω συνδιαζω κ τα εφε κ οσες επιφανεις εργασιας
Μετα ομως εσυ λες οτι τα εφε δεν σε νοιαζαουν κ πολυ ... για αυτο χειριζεσαι sVISTA ειπαμε ;
αφου δεν σε νοιαζουν τα εφε γυρνα στα XP
........Auto merged post: JediMasterMANIAC πρόσθεσε 1 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα αργότερα ........
το debian,Ubuntu ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LINUX
ειναι διανομες linux απο τις πολλες που υπαρχουν
αν θες να θιξεις το linux θιξε τον kernel .... αμα βρεις τιποταΤελευταία επεξεργασία από το μέλος JediMasterMANIAC : 27-06-08 στις 11:19. Αιτία: auto merged post
Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
-
27-06-08, 11:22 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #194
-
27-06-08, 11:40 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #195
δεν χρειαζεται να εξηγησεις γιατι δεν υπαρχει κατι να εξηγησεις
Οτι λεμε το τεκμηριωνουμεΧρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
Παρόμοια Θέματα
-
Πρέπει να αναβαθμίσει η HOL τα πακέτα των 6Mbps ?
Από nikmix στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-08, 16:14 -
ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ???
Από tuko στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-08, 23:17 -
Intel Speedstep και Vista
Από pan05 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-07, 18:40 -
ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΕ 536ι v6
Από germanos στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-07, 19:13 -
Νορβηγία: Η Get επιλέγει Cisco IP NGN για να αναβαθμίσει το ευρυζωνικό της δίκτυο
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-07, 00:12
Bookmarks