Τελευταία άκουσα για την υπάρξει του εξής «XP (Vista) Antivirus 2008».
Και δείτε το XP (Vista) Antivirus 2008 Removal Instructions !!!
μετά φαντάστηκα έναν απλό χρήστη να κάνει αυτά τα βήματα…
Εμφάνιση 1-15 από 1081
-
01-07-08, 10:56 Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #1
-
01-07-08, 11:14 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #2
φιλε μου, απ το πρωι ειμαι αναγκασμενος να δουλευω σε ενα thinkpad με core 2 duo kai 2 gb ram σε λειτουργικο vista business 32 bit.
To laptop ειναι καινουρικο και ΑΠΛΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ειμαι στα προθυρα νευρικης κρισης. αυτη τη στιγμη κατεβαζω το sp1 και ελπιζω μετα απ αυτο να γινει λιγο πιο ανθρωπινη η κατασταση.
Θεωρητικα χρησιμοποιω μια ασταθη διανομη, το debian unstable, αλλα αυτα που βιωνω απ τις 8 το πρωι σημερα ειναι πρωτογνωρα.
Να μιλησω για :
- χρονο εκκινησης και shutdown???
- για αποκρισιμοτητα??
- για το χαος που επικρατει στο control panel??
- για τα 1000000000 απιθανα παραθυρακια που σε ρωτανε ξανα και ξανα αν εισαι σιγουρος να κανεις αυτο που εσυ ζητησες να κανεις...??
- για τα απιθανα κρασαρισματα που μου εχουν συμβει (αναγκαστηκα να αφαιρεσω μεχρι και την μπαταρια για να επανεκκινησω) ????
πραγματικα εχω καθε καλη διαθεση απεναντι στα προιοντα της Ms. δεν την αντιμετωπιζω αρνητικα, αλλα αυτο το προιον που χρησιμοποιω απ το πρωι, απλα δεν ειναι λειτουργικο. ειναι κατι αλλο πρωτογνωρο για τα δεδομενα των λειτουργικων συστηματων.
Αυτο το κατασκευασμα δεν ειναι για απλους χρηστες. Ειναι αχρηστο. Και εννοειται οτι χρηστης που σεβεται τον εαυτο του (οχι προχωρημενος απαραιτητα) θα πρεπει να επανεξετασει τις εναλλακτικες λυσεις.
ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος allergic : 01-07-08 στις 11:22.
-
01-07-08, 11:19 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #3
Όποιος λέει πως το linux είναι πιο δύσκολο απ'τα windows, απλά δεν ξέρει να λειτουργεί σωστά, ούτε τα windows.
Επομένως, άμα κάτσει στραβή, τα @@ θα τα πάρει και στα 2 λειτουργικά.
-
01-07-08, 11:48 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #4
Αν η μάνα μου θεωρείτε πρoχωρημένος χρήστης τότε Ναι είναι για προχωρημένους χρήστες
-
01-07-08, 11:58 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #5
Λίγο άδικη η σύγκριση βέβαια αφού το συγκεκριμένο "antivirus" είναι ιός.
Time marches
On and on and on, flies eternally
-
01-07-08, 12:01 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #6
-
01-07-08, 12:20 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #7
Εντάξει, μην είστε υπερβολικοί. Αν το λάπτοπ στροφάρει το σκληρό του στις 5400rpm τι να περιμένεις;
Με core 2 και 2GB vista με sp1 τρέχουν μια χαρά, μετά το κατάλληλο customization βεβαίως βεβαίως (λέγε με UAC και ένα σωρό άλλες βλακείες)
-
01-07-08, 12:30 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #8
-
01-07-08, 12:42 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #9
No flame war intended
Πάντως με όλα αυτά που περιγράφεις κάτι άλλο παίζει και έχεις αυτά τα προβλήματα. Δε νοείται τέτοιο μηχάνημα να σέρνεται. Αν είναι δικό σου και ενδιαφέρεσαι κάνε έναν έλεγχο για τίποτα ζουζούνια..
-
01-07-08, 12:47 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #10
Ωρε τι λετε
52 χρονων ειναι ο πατερας μου και σερφαρει με Opera σε ARCH λινουξ. Τι χαζομαρες λέτε οτι το linux είναι για προχωρημένους. Αν ειναι δυνατον. Δεν ειμαστε στο 1998
-
01-07-08, 12:51 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #11
-
01-07-08, 12:52 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #12
Η αληθεια ειναι οτι αν εχεις καποιες γνωσεις πχ unix θα σε βοηθησουν στην προσαρμογη αλλα και χωρις αυτες δεν τρεχει κατι.Το θεμα ειναι να εχειθς ορεξη.Τα αλλα ειναι καθοδον μεσω Αττικης οδου χωρις κινηση
Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me
-
01-07-08, 12:54 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #13
συμφωνω μαζι σου , απλα μην το πεις εδω γιατι οι Vista-φιλοι θα σε φανε
Δεν το παραδεχονται με τιποτα
Σων κ καλα οτι εβαλα τα vista λαθος ....
Τα εχω συνηθισει τωα ομως αλλα κ παλι... μπλε οθονες πιο πολυ κ απο τα ME
για αυτο τρεχει η MS να βγαλει τα windows 7.Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ
Paintball team Last Chancers
-
01-07-08, 12:55 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #14
και τα 2 "ειδη" λειτουργικων διαβασμα θελουν, δεν γινεται να τα εχεις ολα ετοιμα και στρωμενα μπροστα σου
Quality is not an act, it is a habit.
-
01-07-08, 13:02 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #15
το linux ειναι ευκολο
οταν ομως ενα χρηστης παραθυρων παει να δοκιμασει το linux περιμενε να δει ενα καλυτερο "windows"
λες κ το linux ειναι προϊον την M$...
επροχθες σκοτωνουμουν με ενα φιλο μου που μου ελεγε οτι το linux ειναι μαλακια κ εν τω μεταξυ δεν εχει δουλεψει ΠΟΤΕ linux μονο κ μονο επειδη το του το ειπανε ενας (φοιτητης) τεχνικος δικτυου (του κωλου κατα την γνωμη μου - Στησε δικτυο με windows) κ επειδη το ειπαν παρα πολοι φιλοι του .... αααασεεεε......
Κ η μανα χρησημοποιει τον υπολογιστη επισης κ δουλευει στο archακι μου πια κ δεν αντιμετωπιζει ουτε ενα προβλημα
ισα ισα που της αρεσουν κ περισοτερο τα παιχνιδια (χαα)Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ
Paintball team Last Chancers
Παρόμοια Θέματα
-
για τους χρηστες habu
Από johnnyo. στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-08, 01:12 -
Μόνο για χρήστες Linksys spa3102 - υψίσυχνος θόρυβος (για τους ευαίσθητους σ' αυτιά)
Από ludist στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-07, 20:13 -
Ψηφιακό «φακέλωμα» για τους χρήστες του Iντερνετ
Από katafitos στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-06, 07:40 -
ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΧΡΗΣΤΕΣ???
Από nnn στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-03, 18:51
Bookmarks