Σελ. 31 από 73 ΠρώτηΠρώτη ... 1121262930313233364151 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 451-465 από 1081
    Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από haHa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω αν προσεξες αλλα μιλησα για ταινιες και οχι για μουσικη...(ρε συ, μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινομαστε, μια ο ns μια οι ταινιες!!)
    Για τραγουδια δεν προτιμω το itunes(που δινει και αυτο χωρις drm).

Αλλα για ταινιες ειναι μονοδρομος(νομμια παντα) το us itunes store.

Φυσικα και με το nokia map loader εχω παρομοια προβληματα..
    Στην υποστηριξη χωλαινει το linux...
    Ως φαίνεται και η υποστήριξη για μη αμερικανούς χρήστες, χωλαίνει από την Apple. :]
    Είσαι σίγουρος ότι πλήρωσες για νόμιμα downloads?

10. Territory. The Service is available only in the United States. You agree not to use or attempt to use the Service from outside of the available territory, and that Apple may use technologies to verify your compliance.

Mα αυτο κανω!!
    Και καλά κάνεις! Δεν πρόκειτε ποτέ να κατακρίνω κάποιον για την επιλογή του, αλλά μην ρίχνεις πέτρες σε πράγματα στα οποία προφανώς δεν έδωσες ποτέ "a fair chance"...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος c4lex : 08-07-08 στις 17:10.

Downloads
    189
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από c4lex Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ως φαίνεται και η υποστήριξη για μη αμερικανούς χρήστες, χωλαίνει από την Apple. :]
    Είσαι σίγουρος ότι πλήρωσες για νόμιμα downloads?
    Μα μονο οταν ειμαι Αμερικη κατεβαζω ταινιες!! (λεμε τωρα)

Αλλωστε θελει Αμερικανικη διευθυνση και πιστωτικη ή διαφορετικα κατι αλλα κολπακια..

Και καλά κάνεις! Δεν πρόκειτε ποτέ να κατακρίνω κάποιον για την επιλογή του, αλλά μην ρίχνεις πέτρες σε πράγματα στα οποία προφανώς δεν έδωσες ποτέ "a fair chance"...
    Επιλογες ειναι αυτες...
    Εγω προσωπικα θελω να δουλευει η οθονη του πληκτρολογιου μου, να περναω χαρτες με το nokia map loader σε series 60 κινητο ,να μπορω να κανω ευκολα και με το που βγαινει το jailbreak στο iPhone, οπως και να του περναω ταινιες κλπ κλπ..

Περιοχή
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Μα μονο οταν ειμαι Αμερικη κατεβαζω ταινιες!! (λεμε τωρα)

Αλλωστε θελει Αμερικανικη διευθυνση και πιστωτικη ή διαφορετικα κατι αλλα κολπακια..
    Ναι βρε, standard..

Δεν είναι και πολύ μεγάλη ευκολία πάντως αυτό αν πρέπει να κάνεις πατένετες και μετά να είσαι και (αν είσαι και) borderline νόμιμος. Χίλιες φορές δηλαδή DVD ενοικίαση και αντιγραφή που δεν είναι παράνομο απ' όσο γνωρίζω για προσωπική χρήση. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι παράνομο στην Αμερική.

Επιλογες ειναι αυτες...
    Εγω προσωπικα θελω να δουλευει η οθονη του πληκτρολογιου μου, να περναω χαρτες με το nokia map loader σε series 60 κινητο ,να μπορω να κανω ευκολα και με το που βγαινει το jailbreak στο iPhone, οπως και να του περναω ταινιες κλπ κλπ..
    Μόνο το iTunes store πάντως απ' ότι διάβασα δεν παίζει σε linux. Για το iPod το ίδιο έχουν βγει εφαρμογές (gtkpod πχ). Σύμφωνοι για το ασύμβατο υλικό, απλά καταλαβαίνεις ότι είναι θέμα δικών σου επιλογών να μην μπορείς να τρέξεις linux. Δεν θα αγοράσω PC δηλαδή και θα γκρινιάζω γιατί η Apple δεν βγάζει το iWork για Windows.

Downloads
    189
    Uploads
    0
    ISP
    N/A

Δεν είναι και πολύ μεγάλη ευκολία πάντως αυτό αν πρέπει να κάνεις πατένετες και μετά να είσαι και (αν είσαι και) borderline νόμιμος. Χίλιες φορές δηλαδή DVD ενοικίαση και αντιγραφή που δεν είναι παράνομο απ' όσο γνωρίζω για προσωπική χρήση. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι παράνομο στην Αμερική.

Το itunes movie store ειναι βολικο οταν δε θελεις να βγεις απο το σπιτι (ή μπορει να μην υπαρχει και dvdαδικο κοντα ή ανοιχτο εκεινη την ωρα)
    και σου δινει τη δυνατοτητα να δεις ταινιες επι τοπου(σαν streaming) χωρις να περιμενεις να κατεβει.
    Μερικες φορες λοιπον ειναι πολυ βολικο..
    Στις υπολοιπες αγοραζω απο αλλα "μαγαζια"

Περιοχή
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Το itunes movie store ειναι βολικο οταν δε θελεις να βγεις απο το σπιτι (ή μπορει να μην υπαρχει και dvdαδικο κοντα ή ανοιχτο εκεινη την ωρα)
    και σου δινει τη δυνατοτητα να δεις ταινιες επι τοπου(σαν streaming) χωρις να περιμενεις να κατεβει.
    Μερικες φορες λοιπον ειναι πολυ βολικο..
    Στις υπολοιπες αγοραζω απο αλλα "μαγαζια"
    Μεταξύ μας, κι εγώ προτιμώ τα "άλλα μαγαζιά" πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις. Τα οποία άλλα μαγαζιά είναι 100% συμβατά με όποιο λειτουργικό, άμεσα διαθεσιμα και σε ανίκητη τιμή. Είναι κρίμα όμως που η μουσική βιομηχανία/Hollywood έχει σκαλώσει στο πως να κερδίσει τα περισσότερα και σε άσκοπες πολιτικές και χάνει mindshare, όσο περνάει ο καιρός, στο να προσφέρει φθηνή νόμιμη οδό παγκοσμίως. Πραγματικά δεν θα'χα κανένα πρόβλημα να πληρώσω λογικό ποσό για streamed ταινία, ή download μόνο και μόνο για την εξασφαλισμένη ποιότητα του προϊόντος. Αλλά αν μου αρέσει η ταινία, στην παρούσα φάση το DVD είναι ανίκητο. =)

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από allergic Εμφάνιση μηνυμάτων
    πραγματικα εχω καθε καλη διαθεση απεναντι στα προιοντα της Ms. δεν την αντιμετωπιζω αρνητικα, αλλα ...
    Αν είχα ένα όπλο και το Μπάλμερ μπροστά μου ...

Πες μη ντρέπεσαι, η παραδοχή είναι η αρχή της ... ψυχοθεραπείας.

........Auto merged post: pelasgian πρόσθεσε 9 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasper Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο μόνο, επαναλαμβάνω στο ΜΟΝΟ που χωλαίνει το Linux είναι στα Commercial προγράμματα, όπως τα παιχνίδια (αν και όχι όσο παλιά) και η επεξεργασία εικόνας και video. Πουθενά αλλού. Οπουδήποτε αλλού είναι κορυφή. Και ο λόγος μάλιστα που χωλαίνει σε αυτά είναι ότι οι εταιρίες δεν φτιάχνουν τα προγράμματά τους για αυτή την πλατφόρμα.
    Και που τα έφτιαξαν δηλαδή τι έκανες; Τα χρησιμοποίησες; πότε θα παίξουμε ETQW ρε αλήτη;!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pelasgian : 08-07-08 στις 21:05. Αιτία: auto merged post
    ... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
    改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
    Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
    δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
    ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux

Downloads
    189
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Πραγματικά δεν θα'χα κανένα πρόβλημα να πληρώσω λογικό ποσό για streamed ταινία, ή download μόνο και μόνο για την εξασφαλισμένη ποιότητα του προϊόντος. Αλλά αν μου αρέσει η ταινία, στην παρούσα φάση το DVD είναι ανίκητο. =)
    Η ποιοτητα ειναι εξασφαλισμενη..
    Τιμες: $2.99= 1.9 ευρω για παλιους τιτλους,
    $3.99 =2.5 ευρω για καινουριους τιτλους
    $4.99=3.1 ευρω για καινουριους τιτλους σε HD 720p ποιοτητα (αλλα δυστυχως τα Hd videos μπορεις να τα κατεβασεις μονο αν εχεις appletv)

Οι τιμες δεν ειναι ασχημες, αν σκεφθεις οτι δεν θελεις να αφησεις τον καναπε σου για να τρεχεις να νοικιασεις μια ταινια και μπορεις να αρχισεις να την βλεπεις αμεσως χωρις αναμονη..

Δυστυχως , η ποικιλια ειναι μικρη..

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    17500/1024
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΟΝΟΣ
    παντως ρε παιδια ο Wantilles ειχε μεγαλο δικιο τελικα.

Καθομαστε και ασχολουμαστε τωρα με ατομα τα οποια παιζει να εχουν δοκιμασει το linux για 10 λεπτα αντε το πολυ μια μερα και βγαλανε γνωμη , δεν λεω οι περισσοτεροι που δουλεουμε linux πια με windows ξεκινησαμε αλλα "we have seen the light" οτι και ναι λενε οι "ειδημωνες" των παραθυρων.
    Επειδη τοσα χρονια δουλευαμε windows και ξαφνικα στα vista γιναμε αδαεις επειδη τιποτα δεν ειναι της προκοπη ενω ολα δουλευαν ρολοϊ γιναμε αδαεις. Δεν χρειαζεται να απανταω προσωπικα σε κανενα κ να του εξηγω αλλα τα flame wars εχουν πλακα

Οι βλακειες περι μη υποστηριξης hardware και κκουραφεξαλα απλα με κανου να

Δειχνει απλα την νοοτροπια windows αυτων των windows χρηστων που πραγματικα δεν ασχολουνται γιατι νομιζουν οτι το linux ειναι alternative... windows!!

Οτιδηποτε απο δικαιολογιες απο εκει και περα ειναι αγνοια
    Κλειστες καλες επαγγελματικες εφαρμογες υπαρχουν κ στο linux
    για οσους κολλανε στο open source

To Linux ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ windows που νομιζουν μερικοι
    Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
    Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
    Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
    Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ

Paintball team Last Chancers

Downloads
    189
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JediMasterMANIAC Εμφάνιση μηνυμάτων

Οι βλακειες περι μη υποστηριξης hardware και κκουραφεξαλα απλα με κανου να

Καλο και αυτο!!!

Περιοχή
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Η ποιοτητα ειναι εξασφαλισμενη..
    Τιμες: $2.99= 1.9 ευρω για παλιους τιτλους,
    $3.99 =2.5 ευρω για καινουριους τιτλους
    $4.99=3.1 ευρω για καινουριους τιτλους σε HD 720p ποιοτητα (αλλα δυστυχως τα Hd videos μπορεις να τα κατεβασεις μονο αν εχεις appletv)

Οι τιμες δεν ειναι ασχημες, αν σκεφθεις οτι δεν θελεις να αφησεις τον καναπε σου για να τρεχεις να νοικιασεις μια ταινια και μπορεις να αρχισεις να την βλεπεις αμεσως χωρις αναμονη..

Δυστυχως , η ποικιλια ειναι μικρη..
    Δεν διαφωνώ καθόλου στις τιμές. Κάντο παγκόσμιο, ή έστω να πιάνει και Ευρώπη, βγάλε το DRM να μου ανήκει πραγματικά αυτό που αγόρασα και να μην σκέφτομαι αν θέλω mac ή windows ή linux and I'm sold. Στην ουσία, πίσω από την πλάτη μας, γίνεται πόλεμος ποιός θα έχει το μονοπώλιο σε αυτή την αγορά. Αυτό, εμένα σαν καταναλωτή, δεν με νοιάζει και μέχρι να το καταλάβουν οι εταιρείες παραγωγής περιεχομένου, προτιμώ να δίνω τα λεφτά μου στα "άλλα μαγαζιά" online μπας και το νιώσουν. Αλλώς DVD και πάλι DVD... =)

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SSB Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσο για το αν τα Windows είναι η καλύτερη αρχιτεκτονική, επίσης ποτέ δεν το ισχυρίστηκα. Τουναντίον, αυτό που μου αρέσει να κάνω συζητώντας με συναδέλφους στο hobby ή την εργασία, είναι να σχολιάζουμε τα υπέρ και τα κατά κάθε συστήματος, software ή hardware. Και επίσης σε διαβεβαιώ ότι κανένα από τα υπάρχοντα συστήματα (Win, Linux, BSD, OSX κλπ) δεν είναι άριστο ή χάλια, ούτε στερείται πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων. Θα έλεγα ότι είναι τουλάχιστον ανόητο ή γραφικό να ισχυρίζεται κάποιος το αντίθετο, αν και θα βρεις πολλούς τέτοιους αν κοιτάξεις τριγύρω.
    Και το όλα τα ίδια είναι και να τα πούμε με ένα τρόπο έτσι χαλαρό για να μην θίξουμε την μετριοπάθεια κάποιων ούτε αυτό είναι προσέγγιση. Εξάλλου, μετριοπάθεια και μετριότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Μόνο όποιος δεν είναι σίγουρος για την ορθότητα του λόγου του προσπαθεί σε όλα να είναι στη μέση, ώστε να αποφύγει ένα 100% λάθος με ένα 50% σωστό.

Δηλαδή, στην επιστήμη και τη μηχανική κάποια στιγμή πρέπει να βγάλεις ένα ραπόρτο και να πεις: «για αυτή τη δουλειά αυτό είναι καλύτερο για τους κάτωθι αντικειμενικούς λόγους» και δεν μπορούν να περιλαμβάνουν τα human factors διανοητικά καθυστερημένων γκαγκάδων με το σκεπτικό ότι αφού ένας ανεκπαίδευτος ηλίθιος και με τα δύο μπορεί να τα κάνει μπάχαλο και τα δύο ίδια είναι.

Γιατί έτσι και μία rolls royce silver cloud είναι το ίδιο με ένα datsun με μπαλάντζα για καρπούζια επειδή ένας βλάκας και τα δύο μπορεί να ρίξει με 80mph σε ένα βενζινάδικο και να ανατινάξει με τη μισή γειτονιά. Και σε περίπτωση που έχεις αγωνία, δεν θεωρώ τα windows τη rolls royce.

Φαντάζομαι ότι δεν υπονοείς ότι όλοι οι άριστοι προγραμματιστές μεταφέρθηκαν στο *nix, όπου όλα τα προγράμματα είναι bug-free! Γιατί προσωπικά η άποψή μου περί της αντικειμενικής σταθερότητας και αξιοπιστίας των περισσοτέρων εφαρμογών *nix (εκτός λαμπρών εξαιρέσεων) είναι χειρότερη από απλώς αρνητική, κάτι που βέβαια σε μεγάλο βαθμό ισχύει και στις εφαρμογές των Windows.
    Έχεις προσπαθήσει ποτέ να πάρεις μία θέση που να είναι υπέρ μίας λύσης ή μίας άλλης; Είναι εξαιρετικά χρήσιμο στις επιχειρήσεις ξέρεις, κάποιος στο τέλος της ημέρας πρέπει να σταματήσει το μπλα μπλα και να πάρει μία απόφαση.

Τελειώνοντας, αν υπάρχει κάτι που ειλικρινά με προβληματίζει αυτό δεν είναι οι αρνητικές ή θετικές γνώμες ορισμένων συγκεκριμένων χρηστών για το ένα ή το άλλο σύστημα. Είναι η απόλυτη αυτοπεποίθησή τους και η αρνητικοί αδιαπραγμάτευτοι ισχυρισμοί, παρά την καταφανέστατή τους άγνοια.
    Την οποία φαντάζομαι τη στηλιτεύεις ως κάτοχος δύο διδακτορικών, με την έδρα τεχνητής ευφυίας του MIΤ, όπου που να συγκριθεί τώρα ο μέσος χρήστης του adslgr με τέτοια παγκοσμίου επιπέδου αυθεντία.

Κανονικά, θα έπρεπε να πως «συγνώμη που είμαι εριστικός», αλλά δεν θα το κάνω. Στη προκειμένη είμαι εριστικός, διότι έχω βαρεθεί το «όλοι και όλα ίδια είναι και αυτό το λέμε εμείς που ξέρουμε, οπότε εσείς οι "απλοί ερασιτέχνες άνθρωποι" τι να μας πείτε για τη ζωή σας». Και στη τελική, έστω ότι ήταν, το ένα είναι και τσάμπα.

........Auto merged post: pelasgian πρόσθεσε 5 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JediMasterMANIAC Εμφάνιση μηνυμάτων
    παντως ρε παιδια ο Wantilles ειχε μεγαλο δικιο τελικα.
    Αυτό να το κοιτάξεις!
    Μήπως αν άναβες το aircondition;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pelasgian : 08-07-08 στις 21:23. Αιτία: auto merged post
    ... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
    改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
    Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
    δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
    ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux

Downloads
    189
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Δεν διαφωνώ καθόλου στις τιμές. Κάντο παγκόσμιο, ή έστω να πιάνει και Ευρώπη, βγάλε το DRM να μου ανήκει πραγματικά αυτό που αγόρασα και να μην σκέφτομαι αν θέλω mac ή windows ή linux and I'm sold. Στην ουσία, πίσω από την πλάτη μας, γίνεται πόλεμος ποιός θα έχει το μονοπώλιο σε αυτή την αγορά. Αυτό, εμένα σαν καταναλωτή, δεν με νοιάζει και μέχρι να το καταλάβουν οι εταιρείες παραγωγής περιεχομένου, προτιμώ να δίνω τα λεφτά μου στα "άλλα μαγαζιά" online μπας και το νιώσουν. Αλλώς DVD και πάλι DVD... =)
    Τωρα το αρχισε και στο Αγγλικο itunes store.. Το προβλημα ειναι με το νομο και τις δισκογραφικες και δεν το εχει κανει παγκοσμιο.. Αλλο που δεν θα ηθελε να ειναι παγκοσμιο για να εχει μεγαλυτερες πωλησεις.

Ομως μην μπερδευεσαι:
    με αυτες τις τιμες δεν αγοραζεις την ταινια, την ενοικιαζεις.Ειναι σαν υποκαταστατο της ενοικιασης DVD, οχι σαν υποκαταστατο της αγορας DVD.
    Εξου και οι χαμηλες τιμες που συγκρινονται με τιμες ενοικιασης..

Οποτε,οχι δεν σου ανηκει αυτο που αγορασες..Εσυ αγορασες ενοικιαση ταινιας.
    Αλλωστε movie rentals λεγεται η υπηρεσια..

http://www.apple.com/itunes/store/movies.html
    Rent a movie and you have 30 days to start watching it. Hit Play, and you have 24 hours to finish it — or play it as many times as you want. Rentals disappear when they expire, so they won’t take up storage space on your hard drive.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Netgear DGN2200v3
    SNR / Attn
    10(dB) / 32(dB)
    Είναι θέμα συνήθειας, βασικά! Σχεδόν όλοι μας μάθαμε σε Windows και από αυτούς, μόνο όσοι πήγαν στο Linux συνειδητά και όχι από μόδα ή περιμένοντας να δουν ένα σύστημα που θα τους κάνει... αυτόματα χάκερς, συνειδητοποιούν την αξία του!

Εγώ θα πω ένα απλό παράδειγμα! Αν όλος ο κόσμος μάθαινε σε Linux και ξαφνικά του ερχόντουσαν τα Windows όχι απλά δε θα τα χρησιμοποιούσε αλλά θα τα άκουγε και θα έτρεχε! Φαντάσου μετά το install (πχ.) εκεί που ο άλλος έχει μάθει να βάζει όποια εφαρμογή θέλει (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) από ένα κεντρικού μενουδάκι όπου απλά επιλέγει αυτό που θέλει και το εγκαθιστά, στο να πρέπει να κατεβάσει/βρει κάθε εφαρμογή και να τρέξει ξεχωριστά έναν-έναν τους installers! Επίσης, φαντάσου μετά το install του λειτουργικό από εκεί που έχει μάθει να δουλεύουν σχεδόν τα πάντα (κάποια πιθανόν να έχουν πρόβλημα, οκ, το καταλαβαίνω) να πρέπει να βάλει έναν-έναν τους drivers για motherboard, vga, κάρτα ήχου και διάφορα άλλα καλούδια (κάτι joysticks, controllers και δεν ξέρω κι εγώ τι) με το 70% αυτών των installers να απαιτεί και ένα restart αμέσως μόλις τελειώσει! Αντιστοίχως, αν όλος ο κόσμος είχε Linux και ξαφνικά έβγαιναν τα Windows με τα γνωστά προβλήματα... επιβράδυνσης που αντιμετωπίζουν (που συνήθως καταλήγουν σε format) ο κόσμος θα έλεγε "καλά είναι τρελοί; θέλουν να βάλουμε ένα λειτουργικό που όσο το δουλεύεις γίνεται όλο και πιο αργό;". Ή όταν θα μας έλεγαν ότι θέλει defragment θα λέγαμε "δε μας χαιρετάτε, λέω εγώ, που θα πρέπει να κάνω κάθε τόσο defragment σε όλα τα partitions μου;"...

Είναι μόνο μερικά παραδείγματα όπου το Linux είναι πιο εύχρηστο! Υπάρχουν πολλές άλλες περιπτώσεις όπου το Linux υπερτερεί, όπως υπάρχουν και κάποιες που τα Windows υπερτερούν (σε θέματα ευχρηστίας)! Το θέμα είναι ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τους παραλογισμούς-μειονεκτήματα των Windows (λόγω συνήθειας) ως φυσιολογικές συμπεριφορές ενώ όταν βλέπουν κάτι διαφορετικό στο Linux (άλλοτε καλό, άλλοτε κακό) είναι πρόβλημα! Το πρόβλημα είναι ότι όση θέληση κι αν έχει ένας καινούργιος χρήστης, δεν μπορεί να είναι "αντικειμενικός" διότι κρίνει σε λάθος βάση!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος liberostelios : 08-07-08 στις 21:40.

Περιοχή
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Τωρα το αρχισε και στο Αγγλικο itunes store.. Το προβλημα ειναι με το νομο και τις δισκογραφικες και δεν το εχει κανει παγκοσμιο.. Αλλο που δεν θα ηθελε να ειναι παγκοσμιο για να εχει μεγαλυτερες πωλησεις.

Ομως μην μπερδευεσαι:
    με αυτες τις τιμες δεν αγοραζεις την ταινια, την ενοικιαζεις.Ειναι σαν υποκαταστατο της ενοικιασης DVD, οχι σαν υποκαταστατο της αγορας DVD.
    Εξου και οι χαμηλες τιμες που συγκρινονται με τιμες ενοικιασης..

Οποτε,οχι δεν σου ανηκει αυτο που αγορασες..Εσυ αγορασες ενοικιαση ταινιας.
    Αλλωστε movie rentals λεγεται η υπηρεσια..

http://www.apple.com/itunes/store/movies.html

Τότε, εμένα με έχασαν από πελάτη... απλά. Τα DVD είναι φθηνότερα.-
    =]

Οι νόμοι τους, δεν με νοιάζουν καθόλου... Δικό τους πρόβλημα πως θα βγάλουν λεφτά online.

Downloads
    189
    Uploads
    0
    ISP
    N/A

Τότε, εμένα με έχασαν από πελάτη... απλά. Τα DVD είναι φθηνότερα.-
    =]

Tελευταιο γιατι τα ξεσκισαμε στο offtopic..

Και εγω προτιμω την κανονικη ενοικιαση DVD,μιας και ειναι φθηνοτερη κλπ, αλλα αυτο το εχω για τις φορες που ειμαι καπου και δεν υπαρχει dvdαδικο ή ειναι αργα και ειναι κλειστο ή απλα βαριεμαι να βγω εξω και θελω επι τοπου να δω μια ταινια...

Δεν το υπερασπιζομαι ,μη νομιζεις, αλλωστε 3-4 φορες εχω ενοικιασει ετσι ταινια,αλλα σκεψου ποσο βολικο ειναι οταν εισαι μαζεμενος με φιλους ή και μονος σου και θελεις να δεις μια ταινια και βαριεσαι να βγεις εξω (να οδηγησεις, να χασεις κανα μισαωρο κλπ).
    Με το που αποφασισεις ποια ταινια θελεις να δεις (υπο την προυποθεση οτι υπαρχει), σε 2 λεπτα εχεις αρχισει να την βλεπεις.. Ανεση!!

Και δεν εχεις και το αγχος και το χασιμο χρονου να την γυρισεις πισω..

Σελ. 31 από 73 ΠρώτηΠρώτη ... 1121262930313233364151 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. για τους χρηστες habu
    Από johnnyo. στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-08, 01:12
  2. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-07, 20:13
  3. Μηνύματα: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-06, 07:40
  4. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-03, 18:51

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα