Nαι εχεις δικιο.Και τα ΧP ερχονται σε εκδοση server, data center kai advanced server edition. Και επισης κυκλοφορουν και τα ΧΡ workstation. Ρε SSB ΧP με 2000 δεν ειναι το ιδιο. Ελεος. Εχω ποσταρει την μιση wikipedia εδω και ακομα τα ιδια.
........Auto merged post: euklidis πρόσθεσε 1 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ε καλα το να απαντησεις σε μια ερωτηση δεν ειναι κακο. Δεν το διαλαλεις. Οταν λες οτι παιζεις με bsd απο τα 80's ειναι διαφορετικο;
Εμφάνιση 706-720 από 1081
-
12-07-08, 05:42 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #706
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euklidis : 12-07-08 στις 05:42. Αιτία: auto merged post
TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!
-
12-07-08, 11:54 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #707
Μετά απο την χθεσινή μου εμπειρία ( εγκατάσταση xp σε ένα παλιό Sony Vaio Laptop φίλου ) ένα έχω να πώ . Τα Windows είναι για προχωρημένους χρήστες .
Τα cd με τους drivers προφανώς και δεν τα είχα ...Το αποτέλεσμα TIΠΟΤΑ να μην δουλέυει ... WIFI Ethernet κάρτα γραφικών και ήχου bluetooth memory slots ... TΙΠΟΤΑ . Tέτοιο πράγμα είχα χρόνια να δώ ... δεύτερο pc δεν είχα ... Τι να έκανα ? . βάζω ένα live cd του υbuntu που έχω πάντα πρόχειρο και κατέβασα τους drivers (νά είναι καλά η sony και η υποστήριξη της ) . Ο φίλος έμεινε μαλ..... . Τελικά δεν χρέιαστικα παρα ενα δυο επιχειρήματα για να τον πισω πως καλό θά ήταν για δική του ασφάλεια να έχει σε ένα μικρό χώρο του δίσκου και μία διανομή Linux ... Σε 20 - 25 λεπτα είχα κάνει την εγκατάσταση ... Μετά έφαγα άλλες δυο ώρες να βάζω τους drivers και τα απαραίτητα προγράματα στα windows . (firefox , msn , antivirus , antispyware , office (openoffice) codecs , mp3 players .....
Σημερα το πρωί bootare σε ubuntu ... Με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει πως θα βάλει το Azureus γιατι το torrentaδικο τον ήθελε . Oταν το έβαλε έμεινε για 3η φορα μαλ.... η 2η ήταν τα 25 λεπτά που ήθελαν τα ubuntu για εγκατάσταση ...
-
12-07-08, 12:06 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #708#41693
-
12-07-08, 12:26 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #709
Δεν θέλω να σχολιάσω για επίπεδα συζήτησης, ή "ατυχές" εκφράσεις, με τις οποίες φυσικά και είμαι αντίθετος. Εξάλλου νομίζω το εξαντλήσαμε αυτό το flame thread. Αλλά, σε συνέχεια αυτού που είπε ο anon:
Στην δική μας εποχή, οι νέοι "γουστάραν" την microsoft και τα windows. Κι εγώ ένα μεγάλο κομμάτι της εφηβείας μου το έβγαλα με αυτό το λειτουργικό και παίρνοντας "ακραίες" θέσεις υπέρ του πολλές φορές. Όταν όμως βλέπεις 12χρονα να ασχολούνται σήμερα με linux (3 είχαμε την τελευταία βδομάδα μόνο σε αυτό το forum) και να παίρνουνε θέση υπέρ του, καταλαβαίνεις ότι κάτι θα αλλάξει...
Σίγουρα έχει χαθεί το επιχείρημα ότι το linux είναι δύσκολο για τον απλό χρήστη, από την στιγμή που βλέπεις 12χρονα να το εγκαθιστούνε, να το λειτουργούνε και να παίρνουν και τόσο κατηγορηματική θέση υπέρ του. =)
Ίσως είναι ώρα να ακούσουμε σοβαρά και το τι θέλουν τα 12χρονα. Αύριο αυτός θα σου μιλάει σαν ενήλικας.
-
12-07-08, 12:51 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #710
Κατα την ταπεινη μου αποψη είναι λιγο ουτοπικο να προσπαθει ο καθε χρηστης του τάδε λειτουργικου να πεισει τον αλλον ότι τα Α ή το Β είναι καλύτερο απο το άλλο.Καθένας απο εμάς καλώς ή κακός έχει επιλέξει το λειτουργικο που του κάνει για τους δικους του λόγους και αυτό είναι όλο.
Βέβαια ισχυει και το μέ όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις(εννοώ βέβαια ότι αν καθισεις με έναν καλό χρηστη λινουξ θα μάθεις λίνουξ και θα θεωρείς αδιανόητο το να πας σε windows και το αναποδο).
Εγώ πρωσοπικά είμαι χρήστης windows αλλά απο το φεβρουάριο το έχω βάλει πείσμα να μάθω λινουξ στον λίγο ελεύθερο χρονο που έχω,εδώ και 2 εβδομάδες που έχω ψιλοστησει το ουμπουντου δεν έχω κάνει boot από xp και θα κάνω όταν χρειαστεί για να μετατρέψω κάτι ταινίες που έχω διότι δεν έχω ασχοληθει ακόμα πώς γίνεται στο ουμπουντου.
Οταν το μάθω καλά θα πάω σε κάποια ποιό "σοβαρή"(ας μου επιτραπεί η εκφραση) διανομή με ποιο νέες εφαρμογες και δυνατότητες.
Συμπέρασμα:δοκίμασε τα όλα και κατέληξε σε αυτό που ικανοποιεί τις δικές σου ανάγκες,απλά όταν καποιος σε ρωτήσει τι να προτιμήσει να του πείς "Εγώ δοκιμασα το Α-Β-Γ λειτουργικο και επέλεξα το τάδε γιατι οι ανάγκες μου είναι αυτές......Εσυ θα πρέπει να μου πείς τι ακριβως θές να κάνεις για να μπορώ να σου προτείνω τι να επιλέξεις."
-
12-07-08, 12:51 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #711
-
12-07-08, 12:54 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #712
Δεν πας να φέρεις και την εθνική βιβλιοθήκη; Αυτό που λες είναι λάθος και δεν βλέπω το λόγο που το επαναλαμβάνεις κάθε τόσο. Εξαιρουμένων των server, exchange, SB, DC εκδόσεων οι υπόλοιπες είτε μιλούμε για XP είτε για 2000 είναι για ατομική workstation χρήση, ανεξάρτητα ή ως clients ενός δικτύου. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι τα XP είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα 2000 σε επίπεδο προσωπικής χρήσης, άντε και "καλά κρασιά"...
Ενώ στο Linux βαρεθήκαμε να μετρούμε τεχνολογίες ειδικά ...νέες.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SSB : 12-07-08 στις 13:11.
SSB
-
12-07-08, 13:06 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #713
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
-
12-07-08, 13:08 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #714
και βεβαια ειναι διαφορετικα. τα 2000 ειναι μια εκδοση σοβαρη, σχεδον ποτε δεν εχεις BSOD, και ολα δουλευουν ρολοι. xp/vista αχ ναι τι ομορφα, να τα χεις και παιζεις και τιποτα δεν δουλευει, (οχι τοσο στα vista)... δεν ειναι τυχαιο που οι σοβαρες εταιριες χρησιμοποιουν, αν οχι linux, windows 2000...
-
12-07-08, 13:08 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #715
ΤΟ partition (που δεν ήταν κρυφό) που είχαν πρέπει να του το είχα πετάξει εδώ και και αρκετά χρόνια . Δεν μπορώ να βάζω windows 5-6 χρόνων που δεν έχουν ούτε καν sp1 και να έιναι γεμάτα προγράματα τύπου NORTON 2001 και δεν ξερω εγώ τί ... Ο χρονος εγκατάστασης απαγκατάστασής θα ήταν ακόμη μεγαλύτερος ... Πρωτημώ να εχω ενα Live cd για να μου λινει τα χέρια ... σε τετοιες περιπτώσεις ... ?
-
12-07-08, 13:08 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #716
Ορίστε ένα 12χρονο που λερώνεται με arch, μια διανομή που προσωπικά δεν θα πρότεινα σε κανέναν "απλό χρήστη". Ο δωδεκάχρονος φαίνεται να κάνει μακροβούτια εκεί που άλλοι φοβούνται τα ρηχά...
They' re the future φίλε sdkir, don't uderestimate them because they can be hot-headed at times...
-
12-07-08, 13:16 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #717
-
12-07-08, 13:45 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #718
-
12-07-08, 13:51 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #719
-
12-07-08, 13:55 Απάντηση: Λένε : Τα Windows για τους χρήστες, το Linux για τους προχωρημένους χρήστες... #720
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
Παρόμοια Θέματα
-
για τους χρηστες habu
Από johnnyo. στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-08, 01:12 -
Μόνο για χρήστες Linksys spa3102 - υψίσυχνος θόρυβος (για τους ευαίσθητους σ' αυτιά)
Από ludist στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-07, 20:13 -
Ψηφιακό «φακέλωμα» για τους χρήστες του Iντερνετ
Από katafitos στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-06, 07:40 -
ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΧΡΗΣΤΕΣ???
Από nnn στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-03, 18:51
Bookmarks