Σελ. 48 από 73 ΠρώτηΠρώτη ... 2838434647484950535868 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 706-720 από 1081
    Περιοχή
    Π. Φάληρο
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16.300/1023
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Linksys WAG120
    SNR / Attn
    7(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SSB Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ότι το είπες 300 φορές, και 300.000 φορές να το πεις είναι λάθος. Ότι ήταν τα Windows 2000 w/s είναι και τα XP, όπως επίσης, κάθε υπολογιστής μα σε σπίτι, μα σε αχυρώνα ή στη NASA, workstation θεωρείται ασχέτως με το αν χρησιμοποιείται για work ή διασκέδαση.
    Nαι εχεις δικιο.Και τα ΧP ερχονται σε εκδοση server, data center kai advanced server edition. Και επισης κυκλοφορουν και τα ΧΡ workstation. Ρε SSB ΧP με 2000 δεν ειναι το ιδιο. Ελεος. Εχω ποσταρει την μιση wikipedia εδω και ακομα τα ιδια.

........Auto merged post: euklidis πρόσθεσε 1 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Λάθος μεγάλο φίλε Wan. Ακόμα όμως και αν είχες δίκιο περί της επικινδυνότητας των scripting engine, θα έπρεπε να ξέρεις ότι και να απενεργοποιηθούν μπορούν, πράγμα εντελώς άσκοπο, και να οριοθετηθούν τα επίπεδα προσβασιμότητάς τους που άλλωστε είναι και το ζητούμενο.

Ή για να σου δώσω ένα ακόμα ενδεχόμενο, ίσως δεν θέλω να μοιάσω με αυτούς που γυρνούν στα topics διαλαλώντας την δωδεκαετή τους πείρα παριστάνοντας τους guru...
    Ε καλα το να απαντησεις σε μια ερωτηση δεν ειναι κακο. Δεν το διαλαλεις. Οταν λες οτι παιζεις με bsd απο τα 80's ειναι διαφορετικο;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euklidis : 12-07-08 στις 05:42. Αιτία: auto merged post
    TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
    Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!

Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    4288/448
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    Speed touch 536
    Μετά απο την χθεσινή μου εμπειρία ( εγκατάσταση xp σε ένα παλιό Sony Vaio Laptop φίλου ) ένα έχω να πώ . Τα Windows είναι για προχωρημένους χρήστες .

Τα cd με τους drivers προφανώς και δεν τα είχα ...Το αποτέλεσμα TIΠΟΤΑ να μην δουλέυει ... WIFI Ethernet κάρτα γραφικών και ήχου bluetooth memory slots ... TΙΠΟΤΑ . Tέτοιο πράγμα είχα χρόνια να δώ ... δεύτερο pc δεν είχα ... Τι να έκανα ? . βάζω ένα live cd του υbuntu που έχω πάντα πρόχειρο και κατέβασα τους drivers (νά είναι καλά η sony και η υποστήριξη της ) . Ο φίλος έμεινε μαλ..... . Τελικά δεν χρέιαστικα παρα ενα δυο επιχειρήματα για να τον πισω πως καλό θά ήταν για δική του ασφάλεια να έχει σε ένα μικρό χώρο του δίσκου και μία διανομή Linux ... Σε 20 - 25 λεπτα είχα κάνει την εγκατάσταση ... Μετά έφαγα άλλες δυο ώρες να βάζω τους drivers και τα απαραίτητα προγράματα στα windows . (firefox , msn , antivirus , antispyware , office (openoffice ) codecs , mp3 players .....

Σημερα το πρωί bootare σε ubuntu ... Με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει πως θα βάλει το Azureus γιατι το torrentaδικο τον ήθελε . Oταν το έβαλε έμεινε για 3η φορα μαλ.... η 2η ήταν τα 25 λεπτά που ήθελαν τα ubuntu για εγκατάσταση ...

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    23600/1021
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ
    Router
    Thomson 585 v7
    SNR / Attn
    6(dB) / 6.5(dB)
    Τα sony έχουν κρυφό partition για restore και σου επαναφέρουν το σύστημα σε κατάσταση όπου είναι όλα περασμένα.

Εκτός και αν ήθελες να πετάξεις τα Vista.

Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manicx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμ, μάλλον ώρα να μην ασχοληθώ άλλο με αυτό το topic. Ότι επιχειρήματα και να έχεις, όταν χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις πέφτεις χαμηλότερα από το επίπεδο του 12χρονου στις προηγούμενες σελίδες. Δεν μιλάς με παιδάκια βλέπεις...
    Δεν θέλω να σχολιάσω για επίπεδα συζήτησης, ή "ατυχές" εκφράσεις, με τις οποίες φυσικά και είμαι αντίθετος. Εξάλλου νομίζω το εξαντλήσαμε αυτό το flame thread. Αλλά, σε συνέχεια αυτού που είπε ο anon:

Στην δική μας εποχή, οι νέοι "γουστάραν" την microsoft και τα windows. Κι εγώ ένα μεγάλο κομμάτι της εφηβείας μου το έβγαλα με αυτό το λειτουργικό και παίρνοντας "ακραίες" θέσεις υπέρ του πολλές φορές. Όταν όμως βλέπεις 12χρονα να ασχολούνται σήμερα με linux (3 είχαμε την τελευταία βδομάδα μόνο σε αυτό το forum) και να παίρνουνε θέση υπέρ του, καταλαβαίνεις ότι κάτι θα αλλάξει...

Σίγουρα έχει χαθεί το επιχείρημα ότι το linux είναι δύσκολο για τον απλό χρήστη, από την στιγμή που βλέπεις 12χρονα να το εγκαθιστούνε, να το λειτουργούνε και να παίρνουν και τόσο κατηγορηματική θέση υπέρ του. =)

Ίσως είναι ώρα να ακούσουμε σοβαρά και το τι θέλουν τα 12χρονα. Αύριο αυτός θα σου μιλάει σαν ενήλικας.

Περιοχή
    Ανω Λιόσια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Κατα την ταπεινη μου αποψη είναι λιγο ουτοπικο να προσπαθει ο καθε χρηστης του τάδε λειτουργικου να πεισει τον αλλον ότι τα Α ή το Β είναι καλύτερο απο το άλλο.Καθένας απο εμάς καλώς ή κακός έχει επιλέξει το λειτουργικο που του κάνει για τους δικους του λόγους και αυτό είναι όλο.
    Βέβαια ισχυει και το μέ όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις(εννοώ βέβαια ότι αν καθισεις με έναν καλό χρηστη λινουξ θα μάθεις λίνουξ και θα θεωρείς αδιανόητο το να πας σε windows και το αναποδο).
    Εγώ πρωσοπικά είμαι χρήστης windows αλλά απο το φεβρουάριο το έχω βάλει πείσμα να μάθω λινουξ στον λίγο ελεύθερο χρονο που έχω,εδώ και 2 εβδομάδες που έχω ψιλοστησει το ουμπουντου δεν έχω κάνει boot από xp και θα κάνω όταν χρειαστεί για να μετατρέψω κάτι ταινίες που έχω διότι δεν έχω ασχοληθει ακόμα πώς γίνεται στο ουμπουντου.
    Οταν το μάθω καλά θα πάω σε κάποια ποιό "σοβαρή"(ας μου επιτραπεί η εκφραση) διανομή με ποιο νέες εφαρμογες και δυνατότητες.
    Συμπέρασμα:δοκίμασε τα όλα και κατέληξε σε αυτό που ικανοποιεί τις δικές σου ανάγκες,απλά όταν καποιος σε ρωτήσει τι να προτιμήσει να του πείς "Εγώ δοκιμασα το Α-Β-Γ λειτουργικο και επέλεξα το τάδε γιατι οι ανάγκες μου είναι αυτές......Εσυ θα πρέπει να μου πείς τι ακριβως θές να κάνεις για να μπορώ να σου προτείνω τι να επιλέξεις."

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από c4lex Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θέλω να σχολιάσω για επίπεδα συζήτησης, ή "ατυχές" εκφράσεις, με τις οποίες φυσικά και είμαι αντίθετος. Εξάλλου νομίζω το εξαντλήσαμε αυτό το flame thread. Αλλά, σε συνέχεια αυτού που είπε ο anon:

Στην δική μας εποχή, οι νέοι "γουστάραν" την microsoft και τα windows. Κι εγώ ένα μεγάλο κομμάτι της εφηβείας μου το έβγαλα με αυτό το λειτουργικό και παίρνοντας "ακραίες" θέσεις υπέρ του πολλές φορές. Όταν όμως βλέπεις 12χρονα να ασχολούνται σήμερα με linux (3 είχαμε την τελευταία βδομάδα μόνο σε αυτό το forum) και να παίρνουνε θέση υπέρ του, καταλαβαίνεις ότι κάτι θα αλλάξει...

Σίγουρα έχει χαθεί το επιχείρημα ότι το linux είναι δύσκολο για τον απλό χρήστη, από την στιγμή που βλέπεις 12χρονα να το εγκαθιστούνε, να το λειτουργούνε και να παίρνουν και τόσο κατηγορηματική θέση υπέρ του. =)

Ίσως είναι ώρα να ακούσουμε σοβαρά και το τι θέλουν τα 12χρονα. Αύριο αυτός θα σου μιλάει σαν ενήλικας.

Να λέγανε και κάτι τις προκοπής να πώ εντάξει, απλά συμφώνουν ή βάζουν σε ποστ αλλών

τι ακριβώς να αλλάξουνε;

Περιοχή
    Seattle US
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από euklidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nαι εχεις δικιο.Και τα ΧP ερχονται σε εκδοση server, data center kai advanced server edition. Και επισης κυκλοφορουν και τα ΧΡ workstation. Ρε SSB ΧP με 2000 δεν ειναι το ιδιο. Ελεος. Εχω ποσταρει την μιση wikipedia εδω και ακομα τα ιδια.
    Δεν πας να φέρεις και την εθνική βιβλιοθήκη; Αυτό που λες είναι λάθος και δεν βλέπω το λόγο που το επαναλαμβάνεις κάθε τόσο. Εξαιρουμένων των server, exchange, SB, DC εκδόσεων οι υπόλοιπες είτε μιλούμε για XP είτε για 2000 είναι για ατομική workstation χρήση, ανεξάρτητα ή ως clients ενός δικτύου. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι τα XP είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα 2000 σε επίπεδο προσωπικής χρήσης, άντε και "καλά κρασιά"...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και για να πω και την κακιούλα μου, η Microsoft δεν χρειάζεται το Linux για να πάει προς τα κάτω, απο άποψη τεχνολογίας (βλ ποιότητα λογισμικού, τεχνολογίες, δυνατότητες κλπ κλπ κλπ).
    Ενώ στο Linux βαρεθήκαμε να μετρούμε τεχνολογίες ειδικά ...νέες.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SSB : 12-07-08 στις 13:11.
    SSB

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να λέγανε και κάτι τις προκοπής να πώ εντάξει, απλά συμφώνουν ή βάζουν σε ποστ αλλών

τι ακριβώς να αλλάξουνε;
    Sdikr, υπάρχει και η adslgr αναζήτηση για τα ποστς των άλλων. Τσέκαρε και δες τί έχει κάνει απο την μερα που έκανε εγγραφή.
    For those who come after.

Το avatar του μέλους apollokk
    apollokk Guest
    Δεν πας να φέρεις και την εθνική βιβλιοθήκη; Αυτό που λες είναι λάθος και δεν βλέπω το λόγο που το επαναλαμβάνεις κάθε τόσο. Εξαιρουμένων των server, exchange, SB, DC εκδόσεων οι υπόλοιπες είτε μιλούμε για XP είτε για 2000 είναι για ατομική workstation χρήση, ανεξάρτητα ή ως clients ενός δικτύου. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι τα XP είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα 2000 σε επίπεδο προσωπικής χρήσης, άντε και "καλά κρασιά"...
    και βεβαια ειναι διαφορετικα. τα 2000 ειναι μια εκδοση σοβαρη, σχεδον ποτε δεν εχεις BSOD, και ολα δουλευουν ρολοι. xp/vista αχ ναι τι ομορφα, να τα χεις και παιζεις και τιποτα δεν δουλευει, (οχι τοσο στα vista)... δεν ειναι τυχαιο που οι σοβαρες εταιριες χρησιμοποιουν, αν οχι linux, windows 2000...

Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    4288/448
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    Speed touch 536
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nstamoul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα sony έχουν κρυφό partition για restore και σου επαναφέρουν το σύστημα σε κατάσταση όπου είναι όλα περασμένα.

Εκτός και αν ήθελες να πετάξεις τα Vista.
    ΤΟ partition (που δεν ήταν κρυφό) που είχαν πρέπει να του το είχα πετάξει εδώ και και αρκετά χρόνια . Δεν μπορώ να βάζω windows 5-6 χρόνων που δεν έχουν ούτε καν sp1 και να έιναι γεμάτα προγράματα τύπου NORTON 2001 και δεν ξερω εγώ τί ... Ο χρονος εγκατάστασης απαγκατάστασής θα ήταν ακόμη μεγαλύτερος ... Πρωτημώ να εχω ενα Live cd για να μου λινει τα χέρια ... σε τετοιες περιπτώσεις ... ?

Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet

τι ακριβώς να αλλάξουνε;
    Ορίστε ένα 12χρονο που λερώνεται με arch, μια διανομή που προσωπικά δεν θα πρότεινα σε κανέναν "απλό χρήστη". Ο δωδεκάχρονος φαίνεται να κάνει μακροβούτια εκεί που άλλοι φοβούνται τα ρηχά...

They' re the future φίλε sdkir, don't uderestimate them because they can be hot-headed at times...

Το avatar του μέλους EvilHawk
    EvilHawk Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η χρήση λόγων αυτού του τεράστιου ανθρώπου από την κατάπτυστη RedHat, μου προκαλεί μόνο αναγούλα και εμετό.
    Αντιλαμβάνεσαι πόσο τραγικά γελοίο είναι αυτό το μήνυμα ή έχεις χάσει κάθε αίσθηση με την πραγματικότητα ?

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η χρήση λόγων αυτού του τεράστιου ανθρώπου από την κατάπτυστη RedHat, μου προκαλεί μόνο αναγούλα και εμετό.
    Και δεν σου προκαλεί η χρήση του wow(world of warcraft) από την διαφημιστική καμπάνια της ms για τα vista?

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από c4lex Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ορίστε ένα 12χρονο που λερώνεται με arch, μια διανομή που προσωπικά δεν θα πρότεινα σε κανέναν "απλό χρήστη". Ο δωδεκάχρονος φαίνεται να κάνει μακροβούτια εκεί που άλλοι φοβούνται τα ρηχά...

They' re the future φίλε sdkir, don't uderestimate them because they can be hot-headed at times...
    Και εγώ έχω βάλει gentoo, τι πάει να πεί αυτό;

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Και εγώ έχω βάλει gentoo, τι πάει να πεί αυτό;
    Eλα ρε sdikr, εσύ είσαι 30+ , αυτός είναι 12.
    For those who come after.

Σελ. 48 από 73 ΠρώτηΠρώτη ... 2838434647484950535868 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. για τους χρηστες habu
    Από johnnyo. στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-08, 01:12
  2. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-07, 20:13
  3. Μηνύματα: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-06, 07:40
  4. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-03, 18:51

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα