Σελ. 68 από 73 ΠρώτηΠρώτη ... 4858636667686970 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.006-1.020 από 1081
    Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    I love this guy. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον κάνω recommend ή, ξέρω γω να ανέβουν τα αστέρια πάνω από το avatar του? Δεν μπορώ να αρχίσω να περιγράφω το πόσο με διασκεδάζει, lol.

........Auto merged post: c4lex πρόσθεσε 1 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Spoiler:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από midnightsun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά πρόσθεσε και ένα δεύτερο δίσκο αν θες, φυσικά εξωτερικό, κτλ
    Και αν χαλάσει το dvd-recorder ; Αποκλείεται να έχει οποιαδήποτε μηχανική βλάβη μηχάνημα από την Apple.
    Spoiler:
    Σε ειρωνεύομαι γιατί άλλο Mac mini άλλο iMac τα ονόματα της Apple είναι και case sensitive. (παραβλέπω που δεν πρόσεξες την έλλειψη του τρομερού i, που κάνει την διαφορά ανάεσα σε πετυχημένα προϊόντα π.χ. iPod και όχι και τόσο π.χ. Apple TV)

Κατάλαβα το επιχείρημα σου, να μην τρέχει windows και ό,τι να ναι.

Not really, απλά καταδεικνύω ότι όλα τα επιχειρήματα που βρίσκεις να κατανομάσεις κάποιον που αγόρασε apple άσχετο, είναι BS.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος c4lex : 17-07-08 στις 15:27. Αιτία: auto merged post

Το avatar του μέλους midnightsun
    midnightsun Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από c4lex Εμφάνιση μηνυμάτων
    Not really, απλά καταδεικνύω ότι όλα τα επιχειρήματα που βρίσκεις να κατανομάσεις κάποιον που αγόρασε apple, άσχετο, είναι BS.
    Εξήγησε μου για ποιον λόγο πρέπει να χρησιμοποιήσεις hardware φορητού υπολογιστή σε desktop ; Για να συνδυάσεις τα χειρότερα χαρακτηριστικά τους ; Μη-φορητότητα με μη-αναβαθμισιμότητα ;

Περιοχή
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet

Εξήγησε μου για ποιον λόγο πρέπει να χρησιμοποιήσεις hardware φορητού υπολογιστή σε desktop ; Για να συνδυάσεις τα χειρότερα χαρακτηριστικά τους ; Μη-φορητότητα με μη-αναβαθμισιμότητα ;
    Θέλω το OSX φθηνά και ωραία. Δεν πρόκειτε ποτέ να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου γιατί ούτως η άλλως τόσα χρόνια στα PC νέα συστήματα αγοράζω και κρατάω τα παλιά σαν δεύτερα συστήματα. Plus (added bonus), βλέπω PC users να παθαίνουν συγκοπή με αυτή μου την επιλογή.

Seriously, στο internet είμαστε. Όλοι έχουμε διαβάσει τα επιχειρήματα των μεν και των δε. Πήραμε τις αποφάσεις μας, live with it...

Το avatar του μέλους iloxos
    iloxos Guest
    ποιός έγραψε ρε παιδιά οτι οι Imac έχουν μέτριες οθόνες;;;; κόντεψα να πνιγώ. και το osx χειρότερο απο fedora????

μόλις γράψαμε οτι η ferrari είναι μλκ γιατί βγαίνει με 2 θέσεις, πάντα κόκκινη, δεν έχει σέρβις στα τρίκαλα και είναι και ακριβή. εεεεε μην τρελαθούμε οκ;;;;

δίπλα δίπλα τα έχω και τα 2. το σύστημα στην υπογραφή και τον Imac24!!!! ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

έλεος!!!!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    3G/1.5G
    ISP
    Cosmote
    Router
    XGS-ONU-25-20NI pfSense

ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
    Να γιατι δεν "πιάνει" το linux στην "αγορά"!

http://it.slashdot.org/article.pl?si...09216&from=rss
    http://www.amazon.com/Denon-AKDL1-De.../dp/B000I1X6PM

I don't care if we have only one percent of the users, as long as they're the best one percent.
    It's a clear choice for quality over quantity, and originality over following the herd. I like that.

Περιοχή
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Διάβασε τα reviews.

http://www.amazon.com/Denon-AKDL1-De.../dp/B000I1X6PM

If I could use a rusty boxcutter to carve a new orifice in my body that's compatible with this link cable, I would already be doing it. I can just imagine the pure musical goodness that would flow through this cable into the wound and fill me completely -- like white, holy light. Holding this cable in my hands actually makes me feel that much closer to the Lord Jesus Christ. I only make $6.25/hr at Jack In The Box, but I saved up for three months so I could have this cable. It sits in a shrine I constructed next to my futon in Mother's basement.

I only gave it four stars in my review because I can't find music that is worthy enough to flow through this utterly perfect interconnect.

midnightsun Guest
    @iloxos βάλανε ή δεν βάλανε 24" glossy οθόνη σε iMac ;
    Όσο για το OSX γιατί δεν τολμάνε να το πουλήσουν μόνο του σαν λειτουργικό ;

Περιοχή
    Π. Φάληρο
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16.300/1023
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Linksys WAG120
    SNR / Attn
    7(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Γιατι δεν θα παιζει πουθενα εκτος απο συγκεκριμενα μηχανηματα με συγκεκριμενες συσκευες. Εδω mac4pc πας να περασεις και δεν μπαινει σε 9/10 pc. Να αγορασεις ΟSX να το βαλεις που; Στον παλιο σου mac που δεν υποστηριζεται πλεον απο το OSX; Την apple την ενδιεφερε παντα να εχει επιδοσεις και οχι να εχει ενα συστημα που απλα κανει boot αλλα μετα σερνεται. Αυτη την αγορα στοχευει.
    TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
    Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!

Το avatar του μέλους iloxos
    iloxos Guest
    φίλε δε ξέρω αν σε ενοχλεί το glossy. εμένα προσωπικά δεν μ'αρέσει. το βράδυ που βλέπω τις ταινίες μου πάντως και χαζεύω με την 24αρα και το τηλεκοντρολ πάντως δεν το παίρνω χαμπάρι. με ήλιο στη πλάτη είναι ενοχλητικό. ΔΕΝ σημαίνει όμως οτι η 24 είναι μούφα. η 20 είναι λόγω πάνελ.

αν το πουλήσουν σκέτο ξεκίνα να μαθαίνεις osx.

midnightsun Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από iloxos Εμφάνιση μηνυμάτων

φίλε δε ξέρω αν σε ενοχλεί το glossy. εμένα προσωπικά δεν μ'αρέσει. το βράδυ που βλέπω τις ταινίες μου πάντως και χαζεύω με την 24αρα και το τηλεκοντρολ πάντως δεν το παίρνω χαμπάρι. με ήλιο στη πλάτη είναι ενοχλητικό. ΔΕΝ σημαίνει όμως οτι η 24 είναι μούφα. η 20 είναι λόγω πάνελ.

αν το πουλήσουν σκέτο ξεκίνα να μαθαίνεις osx.
    Μόνο σου το είπες για την 20άρα (TN panel ; ) Mε glossy την ημέρα πάντα θα έχεις αντανακλάσεις.
    Υπερβολικά κορεσμένα χρώματα, δεν σημαίνουν και ακριβή χρώματα, το λέω για την 24".

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Το OSX είναι customised λειτουργικό για συγκεκριμένα μηχανήματα στα οποία δουλεύει χωρίς πρόβλημα.

Αν θέλετε την γνωμη μου, αν είχα τα λεφτά, θα αγόραζα ανετα εναν iMac και θα του φορτωνα στο BootCamp ό,τι Windows θέλω (32 ή 64 bit) και Linux (αν και θα ήθελα άλλο ποντίκι, γιατί το μονοκλίκ μου την σπάει ολίγον τι).

Εχει τα καλα: είναι BSD based, εχει κανονική κονσόλα, δεχεται όλες τις Γιουνιξοειδεις εντολές, μπαινουν πανεύκολα προγραμματα

Εχει κακα: κλειδομπαρωμένο απο χίλιες δύο πλευρες DRM, πιο κλειστό συστημα δεν γίνεται. Μία απο τις αποδείξεις είναι ότι μπαινει σωστα μονο σε iMac ή macbooks, δηλαδή είναι μονο για συγκεκριμένα μηχανήματα.

Οι iMacs απο την αλλη είναι εξαιρετα μηχανήματα, να λες "ουάου", αλλα εχουν το κακό ότι είναι λιγότερο ευκολο να αλλαξεις εξαρτηματα και απο λαπτοπ. Δηλαδη, χαλαει η καρτα ήχου ; Πας όλο το μηχανημα εκεί.
    For those who come after.

Περιοχή
    Seattle US
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από iloxos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...αν το πουλήσουν σκέτο ξεκίνα να μαθαίνεις osx.
    Και η Apple υπερεντατικά μαθήματα C/Asm για να προλάβει να φτιάξει drivers.
    SSB

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gkimonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    mraccess αφού το θέμα raid σε linux για τον μέσο χρήστη είναι μια επίπονη και τρομακτική δουλειά και με συγχωρείς που το λέω έτσι.
    ...
    Κάτσε, επειδή θα ιδρώσει λίγο (όχι πολύ) κατά την εγκατάσταση είναι το πρόβλημα;
    Ξέρεις ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα; Αν βάλει το onboard soft raid σε windows γιατί στην πρώτη στραβή (που 1 στις 2 θα του συμβεί) όπως: αναβάθμιση BIOS, reset BIOS επειδή έκανε λάθος ρυθμίσεις, επειδή απέτυχε το OC, επειδή τελείωσε η μπαταρία της μητρικής, αναβάθμιση μητρικής (μπορεί και επειδή χάλασε κάτι), πάει να κάνει κάποια συντήρηση και βάζει τα καλώδια των σκληρών σε διαφορετικές θέσεις και πολλές ακόμη περιπτώσεις το array θα χαλάσει και αυτός θα χορεύει γύρω από τη φωτιά μήπως και οι θεοί (που τρελάθηκαν) δεήσουν να του επιδιορθώσουν το array.
    Στο linux αυτό δεν πρόκειται να του συμβεί.

Το θέμα είναι να έχεις RAID και όχι κατ'ευφημισμό RAID επειδή έγινε της μόδας και το διάβασες και στο RAM.
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    3G/1.5G
    ISP
    Cosmote
    Router
    XGS-ONU-25-20NI pfSense
    while(true) {mineIsBiggerThanYours();} //Που να χτυπιέσαι κάτω!

I don't care if we have only one percent of the users, as long as they're the best one percent.
    It's a clear choice for quality over quantity, and originality over following the herd. I like that.

Περιοχή
    Seattle US
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mrsaccess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτσε, επειδή θα ιδρώσει λίγο (όχι πολύ) κατά την εγκατάσταση είναι το πρόβλημα;
    Ξέρεις ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα; Αν βάλει το onboard soft raid σε windows γιατί στην πρώτη στραβή (που 1 στις 2 θα του συμβεί) όπως: αναβάθμιση BIOS, reset BIOS επειδή έκανε λάθος ρυθμίσεις, επειδή απέτυχε το OC, επειδή τελείωσε η μπαταρία της μητρικής, αναβάθμιση μητρικής (μπορεί και επειδή χάλασε κάτι), πάει να κάνει κάποια συντήρηση και βάζει τα καλώδια των σκληρών σε διαφορετικές θέσεις και πολλές ακόμη περιπτώσεις το array θα χαλάσει και αυτός θα χορεύει γύρω από τη φωτιά μήπως και οι θεοί (που τρελάθηκαν) δεήσουν να του επιδιορθώσουν το array.
    Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε Intel ICHx raid γιατί δεν ισχύουν αυτά. Αμέτρητες φορές έχω αναδημιουργήσει arrays ακόμα και προερχόμενες από παλαιότερης γενιάς ICH σε νεώτερα, σε διαφορετικά κανάλια, διαφορετικά Intel firmware versions κλπ, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.
    SSB

Σελ. 68 από 73 ΠρώτηΠρώτη ... 4858636667686970 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. για τους χρηστες habu
    Από johnnyo. στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-08, 01:12
  2. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-07, 20:13
  3. Μηνύματα: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-06, 07:40
  4. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-03, 18:51

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα