Σελ. 12 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 271011121314 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 166-180 από 206
    Περιοχή
    Γκύζη, Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    16445 / 1021
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΘΗΝΑ
    Router
    speedtouch 536
    SNR / Attn
    5.9(dB) / 24(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lagman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα δεν με βολεύει να βλέπω την ανάλυση, θεωρώ πως επίτηδες δεν μας παρέχουν αυτή την δυνατότητα .
    Μου είπαν στις πληροφορίες ότι θα υπάρξει στο μέλλον τρόπος να βλέπουμε το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου.

To ότι μεταφέρεται ο χρόνος στην Τellas που το διάβασες;

Περιοχή
    Περαμα
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
    Router
    TG585v7 Firmware 7.4.4.7
    Δεν νομιζω να μεταφερεται ο χρονος απο τους παροχους στα 60 λεπτα προς κινητα,η tellas ομως τωρα που σινεργαζεται με την wind πιστευω θα το κανει γιατι μονο η wind θα το επηδιοξει...
    Η tellas τοσα χρονια ηταν απο τις χειροτερες εταιριες η γνωμη μου,τωρα ομως καλυτερευει και φενεται αυτο(wind στην μεση)

Περιοχή
    Αιγάλεω,Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    OTE
    Απορία:60λεπτά το μήνα(120λεπτά 2μήνες) ή τα 60 λεπτά ισχύουν μέχρι να εξοφλήσουμε το λογαριασμό(κάθε 2μήνες δηλαδή);;
    Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα
    -----------------------------------------------------------------------------

Περιοχή
    Sofia, BG
    Downloads
    30
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000MBPS
    ISP
    Mtel BG
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΜΝΗΝΩΝ
    Router
    Huawei
    Path Level
    Fastpath
    120 λεπτα 2 μηνες...

Το avatar του μέλους [DSL]MANOS
    [DSL]MANOS Guest
    60 λεπτά / μήνα

Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4997
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    FritzBox 7430
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Fastpath
    60 λεπτά το μήνα σε κινητά , εαν κάνεις 56 δεν μεταφέρεται τίποτα, εαν κάνεις 70 πληρώνεις τα επιπλέον 10 (προσοχή μετα τα δωρεάν ισχύει 30 δευτερόλεπτα ελάχιστη χρέωση κάτι που νομίζω μονο η Forthnet δίνει -ας με διαψεύσει κάποιος, όλοι δεν χρεώνουν ελάχιστο 60? - και μετά τα πρώτα 30 δευτερα χρέωση ανα δευτερόλεπτο με χαμηλές χρεώσεις νομίζω σε παλιότερο ελενχο μου ήταν φθηνότερα και από Tellas και από ΟΤΕ ο τιμοκατάλογός τους ).
    Το πακέτο πάντα έχει προπληρωμή δυο μηνών , δεν αθροίζεται κάτι, σε ποιο άλλο πακέτο ισχύει κάτι διαφορετικό ? Δεκαετίες πληρώναμε με προπληρωμή δυο μηνών γιατι μας φαίνεται τώρα διαφορετικό ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    12565/509 Kbps
    ISP
    Forthnet
    Router
    SIEMENS CL-110
    SNR / Attn
    6.3(dB) / 39,0(dB)
    Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά εγώ βλέπω σήμερα στην ανάλυση έχω κάνει 22 κλησεις σε κινητά με συνολική διάρκεια 11λεπτά+:52sec και στις τελευταίες 2 κλήσεις με χρεώνουν κανονικά.
    Σχεδόν όλες οι κλήσεις (εκτός 1-2) δεν ξεπερνούν το λεπτό και βεβαίως δεν έχω ξεπεράσει σε σύνολο τα 60 λεπτά (ή ακόμα και τις 60 κλήσεις) σε ένα μήνα.

Οπότε τι τρέχει, έχει γίνει λάθος?? Κάποιος άλλος εχει τσεκάρει την ανάλυσή του?

Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4997
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Router
    FritzBox 7430
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Το πακέτο του δωρεάν χρόνου τρέχει για όλους τους συνδρομητές 2PLAY από 17/7 παλιούς και νέους, ενδεχόμενα να μην έχει διορθωθεί ακόμη το ΟΑΜ (το αυτόματο online) λογικά περίμενε τον λογαριασμό σου πρώτα ..

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hel Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου είπαν στις πληροφορίες ότι θα υπάρξει στο μέλλον τρόπος να βλέπουμε το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου.

To ότι μεταφέρεται ο χρόνος στην Τellas που το διάβασες;
    μακάρι η FORTHnet να μας δώσει τον τρόπο να βλέπουμε το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου σύντομα...

Δεν το διάβασα μου το είπε η αρραβωνιαστικιά μου που στο πατρικό της σπίτι έχουν WIND, μου έκανε τρομερή εντύπωση .
    Οι γονείς της δεν κάνανε κλήσεις προς κινητά και είχε 60(προηγούμενος μήνας) + 60(τρέχων μήνας) σύνολο 120 λεπτά !!! Συμφέρει.

Κάνεις ένα τηλέφωνο και σε ενημερώνουν αμέσως ,πόσο δωρεάν υπόλοιπο έμεινε.
    Ότι υπόλοιπο περισσέψει προστίθεται στον επόμενο μήνα,αλλα το ίδιο υπόλοιπο φαντάζομαι πως δεν μεταφέρεται και στον επόμενο. Όπως και να το κάνουμε η FORTHnet δεν τα παρέχει .

........Auto merged post: Lagman πρόσθεσε 5 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stendel Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπότε τι τρέχει, έχει γίνει λάθος?? Κάποιος άλλος εχει τσεκάρει την ανάλυσή του?
    έχει αναφερθεί και από άλλους συνδρομητές,φαντάζομαι θα τα πληρώσεις και στον επόμενο(θεωρητικά) λογαριασμό θα γίνει πίστωση(καλά ξεμπερδέματα).Κλήσεις προς κινητά δεν έχω κάνει ακόμα από το 2play φοβάμαι ότι θα χρεωθούν κανονικά.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lagman : 27-07-08 στις 23:59. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4997
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Router
    FritzBox 7430
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εδω τι δίνει η Tellas http://www.tellas.gr/UserFiles/File/...32111_tdgr.pdf
    http://www.tellas.gr/default.asp?sit...eid=4&langid=1

και εδώ τι δίνει η Forthnet http://www.forthnet.gr/templates/cor...spx?c=10010165
    http://www.forthnet.gr/media/double_...lay_110107.pdf

Διαφέρει το βημα χρεωσης μετά τον δωρεάν χρόνο και επιπλέον ο τιμοκατάλογος χρεώσεων προς κινητά.
    Επιπλέον ο ασύρματος router χρεώνεται στην Tellas εαν δεν κάνω λάθος +34,80 ευρώ .
    Σε ερώτηση στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατων επειδή στα site δεν αναφέρεται , η απάντηση ήταν ότι ο δωρεάν χρόνος ΔΕΝ μεταφερεται από μηνα σε μήνα.

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jason93 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απορία:60λεπτά το μήνα(120λεπτά 2μήνες) ή τα 60 λεπτά ισχύουν μέχρι να εξοφλήσουμε το λογαριασμό(κάθε 2μήνες δηλαδή);;
    Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα
    τον Ιανουάριο δεν κάνεις κλήσεις προς κινητά οπότε τον Φεβρουάριο θα έχεις 120 τον Μάρτιο αν έχεις υπόλοιπο από τον Ιανουάριο φαντάζομαι θα το χάσεις κλπ φαντάζομαι έτσι πάει .

........Auto merged post: Lagman πρόσθεσε 4 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FSHOPAXD Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω τι δίνει η Tellas http://www.tellas.gr/UserFiles/File/...32111_tdgr.pdf
    http://www.tellas.gr/default.asp?sit...eid=4&langid=1

και εδώ τι δίνει η Forthnet http://www.forthnet.gr/templates/cor...spx?c=10010165
    http://www.forthnet.gr/media/double_...lay_110107.pdf

Διαφέρει το βημα χρεωσης μετά τον δωρεάν χρόνο και επιπλέον ο τιμοκατάλογος χρεώσεων προς κινητά.
    Επιπλέον ο ασύρματος router χρεώνεται στην Tellas εαν δεν κάνω λάθος +34,80 ευρώ .
    Σε ερώτηση στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατων επειδή στα site δεν αναφέρεται , η απάντηση ήταν ότι ο δωρεάν χρόνος ΔΕΝ μεταφερεται από μηνα σε μήνα.

το πακέτο που αναφέρομαι είναι μόνο τηλεφωνία θα ρωτήσω πως λέγεται ακριβώς, περίεργο δεν είναι να το παρέχουν σε πακέτο που είναι μόνο για τηλεφωνία και σε πακέτο που έχει και internet να μην το παρέχουν ;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lagman : 28-07-08 στις 00:09. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4997
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Router
    FritzBox 7430
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Η Τελλας δεν εχει πακέτο άλλο με 60 λεπτα δωρεαν σε κινητά, μάλλον το μπερδεύεις με κάποιο πακέτο κινητων της Wind, εκει συζητάμε για άλλα πράγματα και δεν ειναι συγκρισιμα

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FSHOPAXD Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Τελλας δεν εχει πακέτο άλλο με 60 λεπτα δωρεαν σε κινητά, μάλλον το μπερδεύεις με κάποιο πακέτο κινητων της Wind, εκει συζητάμε για άλλα πράγματα και δεν ειναι συγκρισιμα
    άλλο πακέτο σταθερής τηλεφωνίας δίνει η τελλας άλλο η wind ?

........Auto merged post: Lagman πρόσθεσε 20 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........

WIND Σταθερή Απεριόριστα (μόνο για ιδιώτες)

* Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις και 60 λεπτά προς κινητά WIND μόνο με 17,95€ !

αυτό είναι , άλλα είχε βγει προσφορά για μια εβδομάδα (πριν δυο μήνες περίπου ) οπού συμπεριλάμβανε 60 λεπτά προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας .

όσοι προλάβανε...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lagman : 28-07-08 στις 00:57. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    δηλαδή αν πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της FORTHnet και τους ρωτήσω πόση ώρα έχω μιλήσει σε κινητά δεν θα γνωρίζουν ; Μου ακούγετε τραγικό ...

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    cosmote
    Router
    H 300 S
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stendel Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά εγώ βλέπω σήμερα στην ανάλυση έχω κάνει 22 κλησεις σε κινητά με συνολική διάρκεια 11λεπτά+:52sec και στις τελευταίες 2 κλήσεις με χρεώνουν κανονικά.
    Σχεδόν όλες οι κλήσεις (εκτός 1-2) δεν ξεπερνούν το λεπτό και βεβαίως δεν έχω ξεπεράσει σε σύνολο τα 60 λεπτά (ή ακόμα και τις 60 κλήσεις) σε ένα μήνα.

Φιλε μου και εγω το ιδιο προβλημα εχω, εκανα μεχρι σημερα 17 κλησεις με διαρκεια γυρω στη μιση ωρα μπηκα να δω την αναλυση και βλεπω χρεωση σε κινητο. θα περιμενω 2,3 μερες και θα παρω τηλ. πριν εκδοσουν κανα λογαριασμο να δω τι συμβαινει

Σελ. 12 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 271011121314 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Εδωσε η Τελλας πανω απο 12mbps?
    Από gravis στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-08, 02:02
  2. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-06, 18:24
  3. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-05, 13:47
  4. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-04, 08:58

Tags για αυτό το Θέμα