Σελ. 13 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 3811121314 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 181-195 από 206
    Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4997
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    FritzBox 7430
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Lagman Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδή αν πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της FORTHnet και τους ρωτήσω πόση ώρα έχω μιλήσει σε κινητά δεν θα γνωρίζουν ; Μου ακούγετε τραγικό ...
    Γιατι δεν μπαίνεις στο Online να δεις πόση ώρα μιλησες σε κινητά , σε σταθερά , σε εξωτερικό κλπ
    Το OAM ειναι ενα από τα πρώτα online συστηματα που δόθηκαν στην ελληνική αγορά με παρακολούθηση σχεδόν σε real time των κλήσεων και των λογαριασμών μας. Ποιοι άλλοι πάροχοι το έχουνε δώσει ? Εχω τηλεφωνικές κλήσεις και λογαριασμούς από το 2003 εαν δεν κάνω λάθος ηλεκτρονικά.

Τώρα για το θέμα με τις δωρεάν κλήσεις είπαμε παιδιά ενδεχόμενα δεν έχει διορθωθεί ακόμη το ΟΑΜ να λαμβάνει υπόψη του αυτή την παράμετρο. Η εταιρία το εβγαλε ως feauture (τα 60 λεπτά δωρεάν) αρκετά βιαστικά και λόγω του ανταγωνισμού δεν ειναι λιγα τα χρήματα που ζητάνε οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για αυτά τα 60 "δωρεάν λεπτά"
    Γνωρίζω όμως ότι οι λογαριασμοί θα είναι σωστοί και κάποια στιγμή θα διορθωθεί και το ΟΑΜ (www.forthnet.gr/oam) και το πρόβλημα ειναι προσωρινά μονο πρόβλημα ενημέρωσης του πελάτη και όχι χρέωσής του.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    cosmote
    Router
    H 300 S
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FSHOPAXD Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι δεν μπαίνεις στο Online να δεις πόση ώρα μιλησες σε κινητά , σε σταθερά , σε εξωτερικό κλπ
    Το OAM ειναι ενα από τα πρώτα online συστηματα που δόθηκαν στην ελληνική αγορά με παρακολούθηση σχεδόν σε real time των κλήσεων και των λογαριασμών μας. Ποιοι άλλοι πάροχοι το έχουνε δώσει ? Εχω τηλεφωνικές κλήσεις και λογαριασμούς από το 2003 εαν δεν κάνω λάθος ηλεκτρονικά.

Τώρα για το θέμα με τις δωρεάν κλήσεις είπαμε παιδιά ενδεχόμενα δεν έχει διορθωθεί ακόμη το ΟΑΜ να λαμβάνει υπόψη του αυτή την παράμετρο. Η εταιρία το εβγαλε ως feauture (τα 60 λεπτά δωρεάν) αρκετά βιαστικά και λόγω του ανταγωνισμού δεν ειναι λιγα τα χρήματα που ζητάνε οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για αυτά τα 60 "δωρεάν λεπτά"
    Γνωρίζω όμως ότι οι λογαριασμοί θα είναι σωστοί και κάποια στιγμή θα διορθωθεί και το ΟΑΜ (www.forthnet.gr/oam) και το πρόβλημα ειναι προσωρινά μονο πρόβλημα ενημέρωσης του πελάτη και όχι χρέωσής του.

Εγω παντως χτες τους ειχα στειλει e-mail να δω γιατι εχω χρεωση ενω δεν θα'πρεπε. Οντως μπορει να ειναι καποιο προβλημα του oam γιατι σημερα το πρωί που μπηκα να δω παλι το oam οι κλησεις που μου ειχαν χρεωσει σημερα ειναι χωρις χρεωση.

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved

Στην γιαγιά μου δεν μπορώ να της εξηγήσω πώς να μπαίνει Online να βλέπει το ΟΑΜ, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σε ενημερώσουνε ;

απαράδεκτοι ;

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    370/250
    ISP
    Nova
    Router
    NOKIA G-2425G-A
    Path Level
    Interleaved
    Χρησιμοποιησα χτες τον δωρεαν χρονο προς κινητα (τον ξεπερασα για την ακριβεια μιλωντας 65' και 50")
    περιπου μιση ωρα μετα παω στο ΟΑΜ της forthnet και βλεπω να με εχουν χρεωσει 8.6 ευρω!!!
    Ζητησα εξηγησεις απο το τμημα πωλησεων αλλα δεν ηταν σε θεση να μου τις δωσουν γιατι λεει μονο πρωινες ωρες γινετε αυτο..
    Τελικα περιπου 2 ωρες μετα οταν εκανα ξανα ελεγχο στο ΟΑΜ, τα 8.6 ευρω ειχαν γινει 1.9 ευρω ευτυχως γιατι θα τα ακουγαν χοντρα σημερα
    Θελει τον χρονο του απ'οτι φαινεται το συστημα
    Μια ερωτηση καποιος να μου απαντησει plz: Ο λογαριασμος εκδιδεται καθε 20 του μηνα στην περιπτωση μου' αν καταλαβα καλα απο αυτα που γραφτηκαν στο νημα αυτο, τα επομενα 60 λεπτα τα δικαιουμαι απο τις 20 αυγουστου και μετα?
    ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ

Περιοχή
    Γκύζη, Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    16445 / 1021
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΘΗΝΑ
    Router
    speedtouch 536
    SNR / Attn
    5.9(dB) / 24(dB)
    Εμένα μου είπαν στο τηλέφωνο ότι τα 60 λεπτά πάνε από τις 14 του ενός μήνα μέχρι τις 14 του επόμενου...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΚΑΝΗ
    μπραβω στην forthnet καλη προσφορα λεω να βαλω και εγω τωρα το 2play

Περιοχή
    Χίος
    Downloads
    17
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    23998/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΙΟΣ
    Router
    Netgear DGN3500
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 10,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Επιβεβαιώνω και εγώ αυτό που έγραψαν μερικοί φίλοι παραπάνω, σχετικά με την καθυστέρηση στην ενημέρωση του ΟΑΜ για τις δωρεάν κλήσεις σε κινητά.

Χθες μπήκα στο ΟΑΜ και κάποιες κλήσεις σε κινητά που είχα κάνει την Παρασκευή τις είχε χρεώσει. Σήμερα, οι κλήσεις αυτές είναι με μηδενική χρέωση.

Ως τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την υπηρεσία, τόσο στο τηλέφωνο όσο και στο Internet. Εύχομαι να συνεχιστεί έτσι.
    Best Regards,
    Frontier

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hel Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα μου είπαν στο τηλέφωνο ότι τα 60 λεπτά πάνε από τις 14 του ενός μήνα μέχρι τις 14 του επόμενου...

θα ήταν πολύ εξυπηρετικό να μεταφέρει το δωρεάν υπόλοιπο χρόνου ομιλίας προς τα κινητά για ένα μήνα μετά ... όπως κάνει η wind.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    cosmote
    Router
    H 300 S
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Frontier Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επιβεβαιώνω και εγώ αυτό που έγραψαν μερικοί φίλοι παραπάνω, σχετικά με την καθυστέρηση στην ενημέρωση του ΟΑΜ για τις δωρεάν κλήσεις σε κινητά.

Χθες μπήκα στο ΟΑΜ και κάποιες κλήσεις σε κινητά που είχα κάνει την Παρασκευή τις είχε χρεώσει. Σήμερα, οι κλήσεις αυτές είναι με μηδενική χρέωση.

Ως τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την υπηρεσία, τόσο στο τηλέφωνο όσο και στο Internet. Εύχομαι να συνεχιστεί έτσι.

Απο το τμημα εξυπηρετησης της Forthnet μετα απο e-mail που τους εστειλα:

Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία forthnet 2play παρέχει 60' δωρεάν προς εθνικά κινητά από τις 14/07/2008. Η καταγραφή χρεώσιμων κλήσεων οφείλεται σε προσωρινό πρόβλημα του on line συστήματος παρακολούθησης του λογαριασμού σας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    ναι ,καλύτερα όμως είναι να μην χρεωθείς γιατί για να γίνει πίστωση ... θα περάσει αρκετός καιρός ...

Περιοχή
    Χίος
    Downloads
    17
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    23998/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΙΟΣ
    Router
    Netgear DGN3500
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 10,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    ναι ,καλύτερα όμως είναι να μην χρεωθείς γιατί για να γίνει πίστωση ... θα περάσει αρκετός καιρός ...
    1 ημέρα χρειάζεται. Την επόμενη, οι χρεώσεις είναι μηδενικές.
    Best Regards,
    Frontier

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Πώς παρακαλουθώ τον τηλεφωνικό λογαριασμό του 2play? Κυρίως με ενδιαφέρει η κατανάλοωση της δωρεάν ώρας που δίνουν για κλήσεις προς κινητά!

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ

Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4997
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    FritzBox 7430
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Fastpath
    θα ήταν πολύ εξυπηρετικό να μεταφέρει το δωρεάν υπόλοιπο χρόνου ομιλίας προς τα κινητά για ένα μήνα μετά ... όπως κάνει η wind.
    Δεν το κάνει η Wind είπαμε ... ή η Tellas που δίνει 2play, ας μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα αλλο τα πακέτα κινητής όπου τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και άλλο τα πακέτα 2PLAY. Το έχουμε πει και ποιο πάνω η Tellas 2PLAY ΔΕΝ μεταφέρει ούτε δευτερόλεπτο και συγκριτικά οι χρεώσεις τους ειναι ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ από τον τιμοκατάλογο χρεώσεων της Forthnet (μετά τα δωρεάν λεπτά πάντα). Το 2PLAY της FORTHNET παραμένει αυτή την συγκεκριμένη στιγμή το καλύτερο πακέτο σε σχέση value/money της αγοράς σε πανελλαδικό επίπεδο. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι το 1ο πακέτο που βγήκε (αρχές 2007) και εκτός πολύ μικρών χρονικών περιόδων παραμένει πάντα ανταγωνιστικό. Αντε από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο να αλλάξει το 2 σε 3 και να προσθέσουνε και το NOVA.

Το τι δείχνει το Online σύστημα είπαμε ότι είναι προσωρινό πρόβλημα, εκει μπορείς να δεις και το πόσο μιλησες.
    Για την γιαγιά του που αναφέρθηκε κάποιος ας ζητήσει αναλυτικό δωρεάν ΕΝΤΥΠΟ λογαριασμό και εκει με τα γυαλάκια της μπορει να τα διαβάσει όλα αναλυτικά και χωρίς να πληρώσει ΧΧΧ ποσό για κάθε σελίδα που τυπώθηκε όπως κάνουν κάποιοι.

Περιοχή
    Λατρεμένη αττική πρωτεύουσα, επιτέλους
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9999
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η267Ν
    SNR / Attn
    16.5(dB) / 7.1(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ας μην ξεχνάμε ότι είναι το 1ο πακέτο που βγήκε (αρχές 2007) και εκτός πολύ μικρών χρονικών περιόδων παραμένει πάντα ανταγωνιστικό.
    Απλά μια διευκρίνηση , το πρώτο πακέτο που βγήκε ήταν το Tellas Zisto τον Οκτώβρη του 2006 στα 4096/512 με 47 ευρώ τότε .

(σε λίγες βδομάδες κλείνουμε 2 χρόνια από την αρχή της Επανάστασης )
    Same shit, different day...
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
    Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...

This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Σελ. 13 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 3811121314 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Εδωσε η Τελλας πανω απο 12mbps?
    Από gravis στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-08, 02:02
  2. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-06, 18:24
  3. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-05, 13:47
  4. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-04, 08:58

Tags για αυτό το Θέμα