Εμφάνιση 1-5 από 5
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Question
    Εχω σκοπο να κάνω νέα γραμμή από OTE και να βάλω όποιο ISP θέλω αργότερα (είτε HOL-RAM,NETKEY,ΤΡΙΜΗΝΗ,ΑΟΡΙΣΤΟΥ,κτλ).

Mεχρι πριν λιγο καιρο είχα γραμμή και σύνδεση από Vivodi (Full LLU). Έχω ένα router speedtouch 530 USB. Αυτό μου το φέραν έτοιμο με ρυθμίσεις από την vivodi. Οπότε όταν το έβαλα δεν πειραξα τπτ. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Οσον αφορα την γραμμή πρεπει να κάνω τπτ σε σχέση με ρυθμίσεις; Από όσο γνωρίζς για τον ISP έπειτα υπάρχουν config αρχεία που στα στέλνουν; Ποια είναι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω;

Έπισης κάτι άλλο πάλι διαδικαστικό. Όταν είχα βάλει vivodi είχε φέρει το καλώδιο της DSL απο το καφάο της γειτονιάς στη οικοδομή μου και έπρεπε εγώ να αναλάβω να το φέρω στο διαμέρισμα μου. Τι γίνεται με τον οτέ; Θα μου την φέρει την γραμμή μέχρι το διαμέρισμα μου; Δηλαδή αν εγώ έχω το router συνδεδεμένο θα ανάψει το λαμπάκι της γραμμής; Ξαναλέω ότι θα πάρω μόνο γραμμή ΟΤΕ, όχι και ΟΤΕΝΕΤ σύνδεση. Επίσης δεν έχω σκοπό να πληρώσω και τέλη εγκατάστασης.

Ρωτάω γιατί εμπλεξα πολυ στα διαδικαστικα της ενεργοποιήσης με την vivodi και δεν έχω όρεξη να έχω πάλι τέτοια κολλήματα.

Ευχαριστώ.

Περιοχή
    Salonica City
    Downloads
    123
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΙΑΒΑΤΩΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mike_vmp
    Mεχρι πριν λιγο καιρο είχα γραμμή και σύνδεση από Vivodi (Full LLU). Έχω ένα router speedtouch 530 USB. Αυτό μου το φέραν έτοιμο με ρυθμίσεις από την vivodi. Οπότε όταν το έβαλα δεν πειραξα τπτ. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Οσον αφορα την γραμμή πρεπει να κάνω τπτ σε σχέση με ρυθμίσεις; Από όσο γνωρίζς για τον ISP έπειτα υπάρχουν config αρχεία που στα στέλνουν; Ποια είναι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω;
    Απο περιέργεια γιατί έβγαλες την full ?
    Νομίζω οτι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το μοντεμ.. με την γραμμή δεν κάνεις τίποτα απλα..
    Το να το ρυθμίσεις μπορείς και μόνος εύκολα, αφου είναι USB και αφού είσαι στο aDSLgr.COM

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mike_vmp
    Έπισης κάτι άλλο πάλι διαδικαστικό. Όταν είχα βάλει vivodi είχε φέρει το καλώδιο της DSL απο το καφάο της γειτονιάς στη οικοδομή μου και έπρεπε εγώ να αναλάβω να το φέρω στο διαμέρισμα μου. Τι γίνεται με τον οτέ; Θα μου την φέρει την γραμμή μέχρι το διαμέρισμα μου; Δηλαδή αν εγώ έχω το router συνδεδεμένο θα ανάψει το λαμπάκι της γραμμής; Ξαναλέω ότι θα πάρω μόνο γραμμή ΟΤΕ, όχι και ΟΤΕΝΕΤ σύνδεση. Επίσης δεν έχω σκοπό να πληρώσω και τέλη εγκατάστασης.
    o OTE θα σου φέρει μέχρι το κουτί της οικοδομής μετά πρέπει εσύ να περάσεις καλώδιο μέχρι το σπίτι σου..
    CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''

Το avatar του μέλους kalm
    kalm Guest
    Όταν είχες την Full LLu είχες και άλλη γραμμή τηλεφώνου από τον ΟΤΕ; Αν ναι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο από θέμα καλωδίου μια και θα γίνει shared το adsl πάνω στην υπάρχουσα τηλεφωνική. Αν όχι, τότε μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις με τον ΟΤΕ. Το 530 λογικά παίζει πάνω σε adsl ΟΤΕ. Θα χρειαστούν βέβαια κάποιες ρυθμίσεις τις οποίες θα σου πούνε το τεχνικό τμήμα από την εταιρεία που θα βάλεις DSL.

Περιοχή
    ΠΕΥΚΗ
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
    SNR / Attn
    6(dB) / 43(dB)
    Εχω το ίδιο modem απο βιβο και δουλεύει κανονικά με οτε.Απλα θα χρειαστεί να κάνεις ένα setup απο την αρχή. Κατά τα άλλα δεν χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο με την προυπόθεση ότι έχεις γραμμή οτε.

Περιοχή
    Κερατσινι,Πειραιας
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Τελλάς Providing 1024/256
    Router
    DrayTek Vigor 2700e
    Και γω με το 530 ειμαι και ολα μια χαρα με τον Οτε...no problem!

Παρόμοια Θέματα

1. ερωτηση για 2048 γραμμη οτε :)
    Από paokc στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-08, 16:52
  2. Μηνύματα: 24
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-04-07, 02:19
  3. Μηνύματα: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-06-06, 21:42
  4. Νέα αίτηση για ADSL γραμμή και modem οτε
    Από Passenger57 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-05, 00:37
  5. Μηνύματα: 9