Εχω σκοπο να κάνω νέα γραμμή από OTE και να βάλω όποιο ISP θέλω αργότερα (είτε HOL-RAM,NETKEY,ΤΡΙΜΗΝΗ,ΑΟΡΙΣΤΟΥ,κτλ).
Mεχρι πριν λιγο καιρο είχα γραμμή και σύνδεση από Vivodi (Full LLU). Έχω ένα router speedtouch 530 USB. Αυτό μου το φέραν έτοιμο με ρυθμίσεις από την vivodi. Οπότε όταν το έβαλα δεν πειραξα τπτ. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Οσον αφορα την γραμμή πρεπει να κάνω τπτ σε σχέση με ρυθμίσεις; Από όσο γνωρίζς για τον ISP έπειτα υπάρχουν config αρχεία που στα στέλνουν; Ποια είναι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω;
Έπισης κάτι άλλο πάλι διαδικαστικό. Όταν είχα βάλει vivodi είχε φέρει το καλώδιο της DSL απο το καφάο της γειτονιάς στη οικοδομή μου και έπρεπε εγώ να αναλάβω να το φέρω στο διαμέρισμα μου. Τι γίνεται με τον οτέ; Θα μου την φέρει την γραμμή μέχρι το διαμέρισμα μου; Δηλαδή αν εγώ έχω το router συνδεδεμένο θα ανάψει το λαμπάκι της γραμμής; Ξαναλέω ότι θα πάρω μόνο γραμμή ΟΤΕ, όχι και ΟΤΕΝΕΤ σύνδεση. Επίσης δεν έχω σκοπό να πληρώσω και τέλη εγκατάστασης.
Ρωτάω γιατί εμπλεξα πολυ στα διαδικαστικα της ενεργοποιήσης με την vivodi και δεν έχω όρεξη να έχω πάλι τέτοια κολλήματα.
Ευχαριστώ.
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
04-10-05, 00:27 Ερώτηση για νέα γραμμή DSL ΟΤΕ #1
-
04-10-05, 11:09 #2
Αρχικό μήνυμα από mike_vmp
Νομίζω οτι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το μοντεμ.. με την γραμμή δεν κάνεις τίποτα απλα..
Το να το ρυθμίσεις μπορείς και μόνος εύκολα, αφου είναι USB και αφού είσαι στο aDSLgr.COM
Αρχικό μήνυμα από mike_vmp
CPU:i7 965+Hydro™ MOBO: Classified DDR:3x2GB Corsair 1866C7 GPU........SSD:Intel® X25-M HDD: 2x1TB Speedpoint F1-F3 PSU: Revolution 1050W CASE: Obsidian TFT: ASUS VW266H 26''
-
04-10-05, 11:46 #3
Όταν είχες την Full LLu είχες και άλλη γραμμή τηλεφώνου από τον ΟΤΕ; Αν ναι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο από θέμα καλωδίου μια και θα γίνει shared το adsl πάνω στην υπάρχουσα τηλεφωνική. Αν όχι, τότε μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις με τον ΟΤΕ. Το 530 λογικά παίζει πάνω σε adsl ΟΤΕ. Θα χρειαστούν βέβαια κάποιες ρυθμίσεις τις οποίες θα σου πούνε το τεχνικό τμήμα από την εταιρεία που θα βάλεις DSL.
-
04-10-05, 13:57 #4
Εχω το ίδιο modem απο βιβο και δουλεύει κανονικά με οτε.Απλα θα χρειαστεί να κάνεις ένα setup απο την αρχή. Κατά τα άλλα δεν χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο με την προυπόθεση ότι έχεις γραμμή οτε.
-
04-10-05, 14:49 #5
Και γω με το 530 ειμαι και ολα μια χαρα με τον Οτε...no problem!
Παρόμοια Θέματα
-
ερωτηση για 2048 γραμμη οτε :)
Από paokc στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-08, 16:52 -
Νέα πολυκατοικία: ποιός δίνει τηλ+DSL χωρις καθόλου γραμμή ΟΤΕ?
Από agarwaen στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 30-04-07, 02:19 -
Ερωτήση σχετικά με κόστος για νεα γραμμή + DSL
Από Otf_ στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 17-06-06, 21:42 -
Νέα αίτηση για ADSL γραμμή και modem οτε
Από Passenger57 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-05, 00:37 -
απορια για νεα συνδρομη με ιδια γραμμη dsl
Από nicks1974 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 29-09-04, 13:56
Bookmarks