Στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας διεξάγεται μια έρευνα ικανοποίησης χρηστών κινητής τηλεφωνίας.
Στη διεύθυνση http://peiler.ath.cx/~antonis/mobile.php βρίσκεται το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο της έρευνας αυτής
Παρακαλώ επισκευτείτε την ιστοσελίδα και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο. Επίσης προωθήστε το μήνυμα σε όσα περισσότερα άτομα μπορείτε.
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
10-07-08, 08:36 Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #1
-
10-07-08, 15:18 Απάντηση: Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #2
Ορισμένες παρατηρήσεις :
Υπάρχουν πολλοί που έχουν πάνω από μια εταιρία ή καρτοκινητο και σύνδεση κλπ.
Μπορείτε ή να το κάνετέ ώστε να υπάρχει δυνατότητα πολλαπλής επιλογής ή να διευκρινίσετε πχ οτι σας ενδιαφέρει η κύρια σύνδεση κλπ
Επίσης δεν αναφερετε την q-telecom και κάποια πακέτα καρτοκινητης (frog,mad ίσως κ.α. που δεν γνωρίζω ).
Καλη επιτυχία στην εργασία σας"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
Ζ.Λορεντζάτος, COLLECTANEA
-
10-07-08, 19:09 Απάντηση: Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #3
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου..
Η αξιολόγηση που γίνεται στο ερωτηματολόγιο αφορά κάθε φορά μόνο μια εταιρεία. Οπότε αν κάποιος χρησιμοποιέι παραπάνω από μία εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τότε χρειάζεται να απαντήσει διαφορετικά ερωτημαλόγια για την καθεμία.
Οσον αφορά τις καρτοσυνδέσεις όπως η q-telecom ή mad, αυτές υπάγονται σε μια από τις τρεις εταορείες που έχω στο ερωτηματολόγιο. ( ΠΧ.. η q-telecom ανήκει στην wind). Για αυτό και δεν εχω βάλει αντίστοιχες εταρείες
Ευχαριστώ
-
10-07-08, 21:37 Απάντηση: Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #4
Προσπάθησα να απαντησω, αλλα η σελιδα κανει μια ωρα να φορτωσει που λεει εδω και ωρα 1 item remaining και δε μου φορτωνει το ερωτηματολογιο...
-
11-07-08, 11:23 Απάντηση: Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #5
Ναι, όντως η Q έχει εξαγορασθεί από τη wind αλλά όπως και οι υπόλοιπες είναι virtual πάροχοι και οι οποίοι έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την εταιρεία που τους δίνει τη φυσική διασύνδεση. Εξάλλου και η Q είναι ακόμα διαφορετική εταιρεία και δεν έχει ενσωματωθεί στη Wind.
Μήπως θα ήταν καλύτερο να τα χωρίσεις?
Καλή επιτυχία.
-
12-07-08, 01:13 Απάντηση: Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #6
Αμάν, σε οσα forum εχω δει καποιον φοιτητή να δημοσιευει ενα link για ερωτηματολογιο, πεφτουν παντα ολοι οι "ξερολες" και σορρυ για τη λεξη, σπευδουν να κανουν "καιρια σχολια" κρινοντας το ερωτηματολογιο!
Σε οσα μα οσα threads σε ολα τα forum εχω δει αντιστοιχα links με ερωτηματολογιο, το ιδιο γινεται! Ολοι εχουν να κανουν ενα σχολιο για τη δομη κλπ του ερωτηματολογίου!
Εννοειται οτι ολα τα ερωτηματολογια, εχουν εγκριθει απο καποιον εποπτη καθηγητη πρωτου δημοσιευθουν! Αλλά παντα , τουλαχιστον ο ελληνας, εχει να κανει ενα σχολιο για τη δουλεια του αλλου!
Δεν παει προσωπικα στα παιδια που σχολιασαν το ερωτηματολογιο, ειναι ενα προσωπικο σχολιο για κατι που συνανταω συνεχεια σε αντιστοιχα threads.
Ολοι κρινουν τη δομη, τις ερωτησεις κλπ, αλλα ελαχιστοι μπαινουν στον κοπο να απαντησουν στο ερωτηματολογιο.
υγ: ασχετο, αλλα δε θυμαμαι να ειδα πουθενα στο ερωτηματολογιο να ανεφερεται καποια απο τις εταιριες κινητες ονομαστικα...
καλη επιτυχια στην εργασιαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος alwaysalone : 12-07-08 στις 01:21.
-
12-07-08, 01:31 Απάντηση: Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #7
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
Εννοειται οτι ολα τα ερωτηματολογια, εχουν εγκριθει απο καποιον εποπτη καθηγητη πρωτου δημοσιευθουν! Αλλά παντα , τουλαχιστον ο ελληνας, εχει να κανει ενα σχολιο για τη δουλεια του αλλου!Dies, died, will die.
Lived, lives, will live.
-
12-07-08, 01:40 Απάντηση: Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #8
οχι , προς θεού, απλως τα σχολια , εμενα προσωπικα μου χτυπανε λιγο ασχημα.. αλλά οκ, ισως ειναι και υποκειμενικο αυτο που λεω.....
Και μην απαντησει κανεις οτι πχ "εγω να βοηθησω θελω για να γινει σωστη εργασια", γιατι πραγματικα δε θα το πιστεψω....Απλως οι περισσοτεροι κρύβουν εναν κριτή μεσα τους, και μιλαω γενικά τωρα....
-
12-07-08, 01:41 Απάντηση: Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #9
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
Στα fora αυτό συμβαίνει, γιατί όλοι έχουν το δικαίωμα έκφρασης γνώμης. Και τελικά αποδεικνύεται μονο καλό.
Dies, died, will die.
Lived, lives, will live.
-
13-07-08, 11:35 Απάντηση: Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #10
Παιδιά thanks για στα σχόλιά σας. Το συζήτησα με τον καθηγητή μου το θέμα των μικρότερων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και μου είπε να μην τις προσθέσω. Οπότε... μένει ως έχειν!!
Ευχαριστώ σε όσους συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο μέχρι τώρα.
Στο θέμα της καθυστέρησης της σελίδας, λόγω φορτωμένου server υπάρχει περίπτωση να μην σας ανοίγει το ερωτηματολόγιο κάποιες φορές.
Προσπαθήστε αν έχετε χρόνο κάποια άλλη στιγμή.
Ευχαριστώ
-
18-07-08, 09:14 Απάντηση: Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #11
Τις 2 προηγούμενες μέρες ο server είχε πρόβλημα και δεν άνοιγε πάντα την ιστοσελίδα.
Απλά ενημερώνω για όποιον δοκίμασε και δε κατάφερε να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο, ότι αυτη την στιγμή λειτουργεί κανονικά.
http://peiler.ath.cx/~antonis/mobile.php
Ευχαριστώ
-
18-07-08, 09:25 Απάντηση: Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #12
Το συμπλήρωσα, καλή επιτυχία στην πτυχιακή σου, φίλε.
-
18-07-08, 12:19 Απάντηση: Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #13
απάντησα στο ερωτηματολόγιό σου και ως "ξερόλας" έχω να κάνω την εξής παρατήρηση: μήπως θα έπρεπε να βάλεις σε κάποιες τουλάχιστον ερωτήσεις την επιλογή δεν ξέρω / δεν απαντώ; Για παράδειγμα εγώ έχω καρτοκινητό ( το συμπληρώνω στο α ) και με ρωτάς αν είμαι ευχαριστημένος από το πάγιό μου. Τι να σου απαντήσω;
καλή επιτυχία στην εργασία σουεκτός από ροζ υπάρχουν και άλλα χρώματα??
-
18-07-08, 14:04 Απάντηση: Πτυχιακή Εργασία HELP!!!!!!! #14
Ωραια δουλιτσα εκανες φιλε.
Καλη επιτυχια στην εργασια σου.
Παρόμοια Θέματα
-
ΠΤΥΧΙΑΚΗ
Από Lounar στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-08, 14:49 -
Ερωτηματολόγιο για το Oss για Πτυχιακή Εργασία
Από elena_karak στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 19-02-08, 22:07 -
Πτυχιακή εργασία σε Τηλεπικοινωνίες
Από kyrag στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-07, 16:58 -
Πτυχιακη Εργασια!!
Από Jimmysss στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-07, 21:14
Bookmarks