Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-25 από 25
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Έχω δοκιμάσει με μικρά passwords, με μεγάλα passwords, με κάθετα, οριζόνται, διαγώνια. Είχα την 5416 και την αντικατέστησα με μια της NetGear, επειδή η 5416 προκαλούσε blue screen αμέσως μόλις "έβλεπε" το δίκτυο. Με οδήγησε λίγο πριν (ελπίζω) την πλήρη παράνοια. Η NetGear αποδείχθηκε λιγότερο ευαίσθητη και περισσότερο σταθερή, τουλάχιστον στο δικό μου configuration.

Υπάρχει κανείς που να είναι σε θέση με _συγκεκριμένα_ settings να δημιουργεί και να εξαφανίζει κατά βούληση το φαινόμενο του να εμφανίζεται και να χάνεται η σύνδεση ανά 0,5 sec (από εκεί ξεκίνησε το thread αυτό);

Κάτι που σκέφτηκα ενώ γράφω: μήπως η χρήση spaces στο password δεν είναι καλή ιδέα; Μήπως αυτό μπορεί να προκαλεί προβλήματα;

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alearg
    μήπως η χρήση spaces στο password
    Γιατί έχεις βάλει space;

βγάλε τα καλύτερα

Επειδή χρησιμοποιώ ως password μια φράση. Θα δοκιμάσω και χωρίς spaces και θα σας πω.

Το avatar του μέλους vovin
    vovin Guest
    λοιπόν έχω επακριβώς το ίδο πρόβλημα.!!!join the club.
    Sp2 δεν έχω το πατσάκι αν είναι αυτό στο how to το περνάω αλλα κ πάλι στον οδηγό κολάω νωρίς.
    (το κουμπί advanced είναι μη-πατήσιμο)
    Ναι έχω την ίδια κάρτα και χρησιμοποιώ το utility της.Ακριβώς τα ίδια:
    WEP -> jet
    WPA -> 0.8milisecond connected
    αν βγάλει κανείς άκρη...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vovin : 10-10-05 στις 20:13.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vovin
    αν είναι αυτό στο how to το περνάω αλλα κ πάλι στον οδηγό κολάω νωρίς.
    (το κουμπί advanced είναι μη-πατήσιμο)
    Πρέπει να απενεργοποιήσεις το εξωτερικό utility

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    Router
    BPI-R4 + DFP-34X-2C3
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr
    Πρέπει να απενεργοποιήσεις το εξωτερικό utility
    vovin για να το κάνεις αυτό, πρέπει πρώτα να βγάλεις από το startup το u.s. robotics 802.11g wireless network utility(USRWLANG.exe) πηγαίνοντας start > run > all programs > startup και σβήνοντας τη συντόμευση. Έπειτα πρέπει να ενεργοποιήσεις το wireless zero configuration service (start > run > services.msc και βρίσκεις το service αυτό, στα properties του επιλέγεις automatic startup type και μετά πατάς και το start για να ξεκινήσει). Μετά πηγαίνεις στα properties της ασύρματης σύνδεσης και ξετσεκάρεις το "odyssey network services" ( αυτός είναι ο driver που εγκαθίσταται με το utility της usr και προσφέρει υποστήριξη wpa καθώς και wep-256bit, αντικαθιστώντας το wzc των xp).
    Έχοντας κάνει τα παραπάνω μπορείς να διαχειριστείς πλέον την κάρτα αποκλειστικά από το utility των xp του οποίου η χρήση περιγράφεται στο how-to.

BTW σήμερα κατάφερα να συνδεθώ με wpa-psk χρησιμοποιώντας κλειδί 63 χαρακτήρων(504bits) που είναι το μέγιστο που υποστηρίζει το wpa
    Στο κλειδί χρησιμοποίησα μόνο τα σύμβολα ~ : - @ και φυσικά γράμματα(μικρά και κεφαλαία) και αριθμούς. Πάντως είναι καλό μετά από αλλαγή κλειδιού, αν βλέπετε ότι γίνεται συνέχεια σύνδεση-αποσύνδεση, να κάνετε ένα reboot στο 9106, γιατί μου έτυχε μια φορά να δουλέψει μετά από reboot ενώ πριν δε συνδεόταν.

Απίστευτο και όμως αληθινό: στην περίπτωσή μου αυτό που έφταιγε ήταν πράγματι τα spaces που χρησιμοποιούσα στο password! Μόλις τα έβγαλα, έπαψα αμέσως να χάνω το δίκτυο κάθε 0,5 sec, συνδέθηκα σταθερά και με πλήρη κρυπτογράφηση.

Φοβάμαι πως τα συστηματάκια αυτά είναι ακόμα λίγο ανώριμα. Τόσες χαμένες ώρες για μια γραμμή κώδικα, που κάποιος βαρέθηκε να γράψει, κατά τα φαινόμενα.

ΥΓ Και σημειώστε πως αυτά όλα συμβαίνουν σε Windows 2000 - τώρα το σύστημα είναι απόλυτα σταθερό και με wpa-psk. Ούτε wireless zero configuration, ούτε τίποτα...

Περιοχή
    middle earth
    Downloads
    46
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240 kbps
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΛΛΗΝΗ
    Router
    FRITZ!Box 5530
    Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ εδώ και πολύ καιρό και δεν το έχω επιλύσει. Η κάρτα wifi είναι η ίδια, διαφέρει ο ρούτερ (ZyXEL prestige 2602HW-63). To κουφό της υπόθεσης είναι πως η κάρτα παίζει άψογα όταν τη βάζω στο dell latitude c-600 με wpa-psk. Όταν τη βάζω όμως στο HP omnibook xe3, τότε το δίκτυο χάνεται μετά από λίγο. Χωρίς κρυπτογράφηση η κάρτα δουλεύει! Το κλειδί είναι το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις...
    Any idea?

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alearg
    Φοβάμαι πως τα συστηματάκια αυτά είναι ακόμα λίγο ανώριμα. Τόσες χαμένες ώρες για μια γραμμή κώδικα, που κάποιος βαρέθηκε να γράψει, κατά τα φαινόμενα.
    Δεν είναι ανώριμα,η συνήθης πρακτική όμως είναι τα password να μην έχουν κενά.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aragorn
    Όταν τη βάζω όμως στο HP omnibook xe3, τότε το δίκτυο χάνεται μετά από λίγο. Χωρίς κρυπτογράφηση η κάρτα δουλεύει! Το κλειδί είναι το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις...
    Τελευταίοι driver στο HP και αν δεν έχεις το Sp2 πέρασε το patch για το Wpa των Win Xp.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Περιοχή
    middle earth
    Downloads
    46
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240 kbps
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΛΛΗΝΗ
    Router
    FRITZ!Box 5530
    Έχω sp2 και τους τελευταίους οδηγούς της κάρτας....

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. WPA-PSK Preshared Key
    Από saxlabouxlas στο φόρουμ Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-07, 20:31
  2. Wifi Ad/hoc πρόβλημα με WPA
    Από turboirc στο φόρουμ Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-07, 23:00
  3. SpeedTouch 565 & Πρόβλημα με WPA-PSK Encryption
    Από yfantiki στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-05-07, 21:23
  4. Προβλημα με την κρυπτογραφιση WPA