Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Έχω δοκιμάσει με μικρά passwords, με μεγάλα passwords, με κάθετα, οριζόνται, διαγώνια. Είχα την 5416 και την αντικατέστησα με μια της NetGear, επειδή η 5416 προκαλούσε blue screen αμέσως μόλις "έβλεπε" το δίκτυο. Με οδήγησε λίγο πριν (ελπίζω) την πλήρη παράνοια. Η NetGear αποδείχθηκε λιγότερο ευαίσθητη και περισσότερο σταθερή, τουλάχιστον στο δικό μου configuration.
Υπάρχει κανείς που να είναι σε θέση με _συγκεκριμένα_ settings να δημιουργεί και να εξαφανίζει κατά βούληση το φαινόμενο του να εμφανίζεται και να χάνεται η σύνδεση ανά 0,5 sec (από εκεί ξεκίνησε το thread αυτό);
Κάτι που σκέφτηκα ενώ γράφω: μήπως η χρήση spaces στο password δεν είναι καλή ιδέα; Μήπως αυτό μπορεί να προκαλεί προβλήματα;
Εμφάνιση 16-25 από 25
Θέμα: Πρόβλημα με WPA-PSK
-
07-10-05, 13:26 #16
-
07-10-05, 13:28 #17
Αρχικό μήνυμα από alearg
βγάλε τα καλύτερα
-
07-10-05, 13:33 #18
Επειδή χρησιμοποιώ ως password μια φράση. Θα δοκιμάσω και χωρίς spaces και θα σας πω.
-
10-10-05, 18:09 #19
λοιπόν έχω επακριβώς το ίδο πρόβλημα.!!!join the club.
Sp2 δεν έχω το πατσάκι αν είναι αυτό στο how to το περνάω αλλα κ πάλι στον οδηγό κολάω νωρίς.
(το κουμπί advanced είναι μη-πατήσιμο)
Ναι έχω την ίδια κάρτα και χρησιμοποιώ το utility της.Ακριβώς τα ίδια:
WEP -> jet
WPA -> 0.8milisecond connected
αν βγάλει κανείς άκρη...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vovin : 10-10-05 στις 20:13.
-
10-10-05, 18:13 #20
Αρχικό μήνυμα από vovin
-
10-10-05, 20:24 #21
Αρχικό μήνυμα από sdikr
Έχοντας κάνει τα παραπάνω μπορείς να διαχειριστείς πλέον την κάρτα αποκλειστικά από το utility των xp του οποίου η χρήση περιγράφεται στο how-to.
BTW σήμερα κατάφερα να συνδεθώ με wpa-psk χρησιμοποιώντας κλειδί 63 χαρακτήρων(504bits) που είναι το μέγιστο που υποστηρίζει το wpa
Στο κλειδί χρησιμοποίησα μόνο τα σύμβολα ~ : - @ και φυσικά γράμματα(μικρά και κεφαλαία) και αριθμούς. Πάντως είναι καλό μετά από αλλαγή κλειδιού, αν βλέπετε ότι γίνεται συνέχεια σύνδεση-αποσύνδεση, να κάνετε ένα reboot στο 9106, γιατί μου έτυχε μια φορά να δουλέψει μετά από reboot ενώ πριν δε συνδεόταν.
-
12-10-05, 09:14 #22
Απίστευτο και όμως αληθινό: στην περίπτωσή μου αυτό που έφταιγε ήταν πράγματι τα spaces που χρησιμοποιούσα στο password! Μόλις τα έβγαλα, έπαψα αμέσως να χάνω το δίκτυο κάθε 0,5 sec, συνδέθηκα σταθερά και με πλήρη κρυπτογράφηση.
Φοβάμαι πως τα συστηματάκια αυτά είναι ακόμα λίγο ανώριμα. Τόσες χαμένες ώρες για μια γραμμή κώδικα, που κάποιος βαρέθηκε να γράψει, κατά τα φαινόμενα.
ΥΓ Και σημειώστε πως αυτά όλα συμβαίνουν σε Windows 2000 - τώρα το σύστημα είναι απόλυτα σταθερό και με wpa-psk. Ούτε wireless zero configuration, ούτε τίποτα...
-
12-10-05, 11:45 #23
Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ εδώ και πολύ καιρό και δεν το έχω επιλύσει. Η κάρτα wifi είναι η ίδια, διαφέρει ο ρούτερ (ZyXEL prestige 2602HW-63). To κουφό της υπόθεσης είναι πως η κάρτα παίζει άψογα όταν τη βάζω στο dell latitude c-600 με wpa-psk. Όταν τη βάζω όμως στο HP omnibook xe3, τότε το δίκτυο χάνεται μετά από λίγο. Χωρίς κρυπτογράφηση η κάρτα δουλεύει! Το κλειδί είναι το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις...
Any idea?
-
12-10-05, 19:40 #24
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Αρχικό μήνυμα από alearg
Αρχικό μήνυμα από aragorn
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
12-10-05, 23:27 #25
Έχω sp2 και τους τελευταίους οδηγούς της κάρτας....
Παρόμοια Θέματα
-
WPA-PSK Preshared Key
Από saxlabouxlas στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-07, 20:31 -
Wifi Ad/hoc πρόβλημα με WPA
Από turboirc στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-07, 23:00 -
SpeedTouch 565 & Πρόβλημα με WPA-PSK Encryption
Από yfantiki στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 02-05-07, 21:23 -
Προβλημα με την κρυπτογραφιση WPA
Από Psychaos στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-07, 23:28 -
Linux και WPA/PSK
Από dracula στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-07, 12:59
Bookmarks