Το e-shop είναι πάρα πολύ καλό μαγαζί μέχρι τη στιγμή που πρέπει να αντικατασταθεί κάτι εντός εγγύησης επειδή χάλασε...Τότε γίνεσαι άσχετος,ψεύτης,συκοφάντης του καταστήματος και βγαίνεις και εκτός εγγύησης.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Πόσο ευχαριστημένοι είστε με το after-sales του E-Shop;
- Ψήφισαν
- 285. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Είμαι ευχαριστημένος
73 25,61% -
Δεν είμαι ευχαριστημένος
135 47,37% -
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ
77 27,02%
Εμφάνιση 16-30 από 211
-
14-07-08, 10:04 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #16ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
http://slightlymagic.net
-
14-07-08, 11:20 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #17
Παιδια γεια χαρα σε ολουσ, διαβαζω κατα καιρουσ πολλα παραπονα για το eshop, αλλα εγω προσωπικα μεχρι τωρα εχω 4 υπολογιστεσ αγορασει απτο συγκεκριμενο καταστημα και μονο μια καρτα τηλεορασησ ειχε προβλημα την οποια την αλλαξαν χωρισ το παραμικρο προβλημα οπωσ επισησ και ενα ακριβο τροφοδοτικο το οποιο μου το αντικατεστησαν και αυτο. Αυτο που μπορω να τουσ προσαψω ειναι οτι αργουν πολυ στο service τoυσ.... εξοντωτικα πολυ, και αν καποιοσ χρειαζεται για τη δουλεια του τον υπολογιστη εχει σοβαρο προβλημα απο αποψη χρονου.
-
15-07-08, 18:39 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #18
εχω κανει αρκετες αγορες οπως και αρκετες φορες που χρειαστηκε κατι για σερβις μεσα σε 3-4 ημερες με ειχαν εξυπερετηση
-
15-07-08, 18:50 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #19ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
-
15-07-08, 18:57 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #20
-
15-07-08, 19:16 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #21
Μια φορά τους χρειάστηκα και μου έβγαλαν το λάδι.
Πριν μερικούς μήνες είχα αγοράσει 1 router της LinkSys το οποίο αποδείχθηκε DOA. Τους το πήγα πίσω και από και και πέρα άρχισε η οδύσσειά μου. Χρειάστηκαν ένα κάρο τηλέφωνα, mail, απειλές, εξαφανισμένους τεχνικούς, υπεύθυνους που δεν έπαιρναν ποτέ τηλέφωνο και άλλα πολλά, για να καταφέρω 1 μήνα και κάτι αργότερα να μου εκδώσουν ένα πιστωτικό. Αναφέρομαι σε αγορά από το site τους με παραλαβή από το κατάστημα του Χαλανδρίου. Εκεί έγινε και η επιστροφή.
Αντίθετα, σε άλλο μαγαζί -όλοι φανταζόμαστε ποιο εννοώ- είχα DOA ένα floppy και το MS wireless desktop 6000 που μου χάλασε μερικούς μήνες μετά την αγορά. Το floppy το άλλαξαν λίγα λεπτά αργότερα και το σετάκι πληκτρολόγιο-ποντίκι μια μέρα αργότερα - Σάββατο μεσημέρι το πήγα, Δευτέρα μεσημέρι έστειλαν SMS για να πάω να το παραλάβω.
Από το eShop δεν δεν έχω ψωνίσει και δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά οτιδήποτε άλλο πέρα από κάνα DVD, χάρτινες θήκες για DVD και τα σχετικά. Και αυτά προσπαθώ να τα αποφύγω. Εμένα με έχασαν από πελάτη και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να με ξανακερδίσουν....But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
-
15-07-08, 19:28 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #22
Και μενα με εχουν παιδεψει δυο φορες...Αλλα απο τοτε και περα μπαινω με τουπε μεσα και τους ψαρωνω εγω.
ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
15-07-08, 20:25 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #23
Ευτυχώς δεν έχω χρειαστεί ακόμη το after sales τους αν και έχω αγοράσει αρκετά πράματα απ αυτούς, ακριβά κομμάτια κυρίως.
Δεν ξέρω αν εδώ στο μαγαζί της Κύπρου είναι καλύτερα ή χειρότερα τα πράματα. Θα το μάθω αν (φτου φτου) μου χαλάσει κάτι.
-
15-07-08, 20:28 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #24
Καμια σχεση με το πλαισιο.
-
15-07-08, 21:51 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #25
5 φορες εχω αγορασει απο αυτους, την ή και πιο πριν απο την υποσχομενη ημερομηνια.. εκτος απο μια φορα τα χριστουγεννα που δεν ηρθε ποτε, και φυσικα την ακυρωσα...
-
16-07-08, 00:19 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #26
Έχω αγοράσει πολλά πράγματα, αλλά ποτέ δεν έχω χρειαστεί το ASS, και ελπίζω να μην το χρειαστώ.
-
16-07-08, 01:57 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #27
Προφανως επειδη το τεχνικο τους τμημα ηταν ''κοντα''..
Για να εισαι απο...επαρχια και να πρεπει:
Να το ελεγξουν στο τοπικο καταστημα, να το στειλουν Αθηνα στπ τεχνικο τους τμημα, να το ελεγξουν και εκει, να το βγαλουν προς αντικατασταση, να το στειλουν στην αντιπροσωπεια και να δωσουν παραγγελια για νεο και μετα να το ξαναστειλουν στο τοποικο καταστημα που παρεδωσες το ελλατωματικο...
Κι ολα αυτα μας κανουν 2 βδομαδουλες το λιγοτερο...
Αν ειναι και πολλα parts (π.χ. απο ενα pc)...καλα κρασια..
-
16-07-08, 15:29 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #28
Παλιότερα, όταν είχα πρωτοανακαλύψει το e-chop, είχα γίνει τρελλός fan. Μέχρι την πρώτη βλάβη. Mobo DFI χαλασμένο και περίμενα 15 μέρες, να το στείλουν αντιπροσωπεία και τρέχα γύρευε. Τα ξαναπήρα στο κρανίο με ένα τροφοδοτικό λίγο μετά και ήταν και εκτός εγγύησης που ούτε μπορούσα να το φανταστώ στους 13 μήνες (εγώ έφταιγα που το πήρα εξ'αρχής βέβαια).
Απο τότε ΠΛΑΙΣΙΑΡΑ!PC1:14600kf, 4070ti, z690, PC2:8600k, rx 6600, z370, PC3:2700k, GTX 1070, P67
PC4:12600kf, rx9070, B760, PC5:4770k, rtx3060ti, z97, PC6:Lenovo Thinkcentre M71E
Work PC, 13500, GTX 970, B660
Reviews: ATI 4870X2, ΑΤΙ 4850,test GTX 970 σε 3 CPUs
-
16-07-08, 20:02 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #29
Στο πλαίσιο υπάρχει hardware με 1 έτος εγγύηση?
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
-
16-07-08, 20:19 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #30
Εχω την εντυπωση πως υπαρχει νομος που οριζει σαν ΕΛΑΧΙΣΤΗ εγγυηση τα 2 ετη για ολα τα προιοντα που διακινουνται στην Ευρωπαικη ενωση.
Αν καποιος σας πει οτι ..."περασε 1 χρονος και δεν ισχυει η εγγυηση σας"... τριξτε του λιγο τα δοντια με καταγγελια και 99% θα ψαρωσει και θα γινει η δουλεια σας.
Φυσικα εφοσον δεν εχουν περασει 2 χρονια απο την ημερομηνια αγορας.
Παρόμοια Θέματα
-
Πόσο ευχαριστημένοι είστε από την NETONE ?
Από makis16 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-08, 03:07 -
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE
Από mbartsas στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-07, 11:04 -
Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας
Από koubaros στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 35Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-07, 23:03 -
Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας
Από koubaros στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 40Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-07, 00:38 -
Πόσο είστε ευχαριστημενοι απο το ADSL σας?(fixed)
Από georgtheitalian στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-05, 00:55
Bookmarks