Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Πόσο ευχαριστημένοι είστε με το after-sales του E-Shop;

Ψήφισαν
285. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Είμαι ευχαριστημένος

73 25,61%
  • Δεν είμαι ευχαριστημένος

135 47,37%
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

77 27,02%
Σελ. 4 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 23456914 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 46-60 από 211
    Περιοχή
    Άνω Πετράλωνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    Netfaster WLAN3
    SNR / Attn
    23.0(dB) / 4.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ψήφησα <<Είμαι ευχαριστημένος>>...

Μου έτυχε περίπτωση που πήρα εξαρτήματα πρόσφατα (από το μαγαζί στο Μενίδι), για μια σύνθεση. Η μητρική μου έβγαζε συνεχόμενα BSODs, και σε memtest που έτρεξα μου έβγαζε πολλά λάθη μνήμης (με ένα ή κ δυο στικάκια μνήμης). Παίρνω τη μητρική και πάω πίσω (Σάββατο) κ μου λένε ότι αν θέλω να περιμένω καμιά ωρίτσα (ΟΚ Σάββατο ήταν) θα την κοιτάξουν αυθημερόν... Την κοίταξαν, βρήκαν το πρόβλημα (η μητρική δεν διάβαζε σωστά τις μνήμες κ τους έδινε λιγότερα βολτ), τεστάραμε, όλα ΟΚ, και ένας ευχαριστημένος πελάτης (που κάνανε τον κόπο Σαββατιάτικα)...

Το avatar του μέλους hemlock
    Το μέλος hemlock δεν είναι συνδεδεμένο Τι εννοείς δεν ξέρεις πως το deadline ειναι ΑΥΡΙΟ?
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ -ΑΤΤΙΚΗΣ(ΜΕΝΙΔΙ)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psolord Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυσικά να μην ξεχνάμε οτι μεγάλη σημασία έχει και η τοποθέτηση των καταστημάτων. Εγώ πχ που μένω Περιστέρι, θα ήμουν ανόιητος αν ψώνιζα απο eshop απο την στιμγή που υπάρχει κατάστημα Πλαίσιο 5 λεπτά απο το σπίτι μου, με τα πόδια.

Αν είχα eshop και το κοντινότερο Πλαίσιο ήταν στην Αθήνα, τότε θα προτιμούσα eshop. Αν όμως υπήρχε κατάστημα Πλαίσιο έστω και 10 μέτρα πιο κοντά, πάλι σε Πλαίσιο θα πήγαινα.

Το κρίμα σε όλη αυτή την κατάσταση είναι η επιβίωση των μικρών καταστημάτων. Προσωπικά δεν τα εμπιστεύομαι. Έτσι εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε κλίμα πόλωσης και βοηθούμε εμπράκτως στην δημιουργία καρτέλ. Μετά παραπονιόμαστε.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
    Ειναι και θεμα τιμων και καλο θα ηταν να μην το προσπερνας με αυτον τον τροπο...
    ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.

Περιοχή
    Περιστέρι Αττικής
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Άρθρα
    12
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Έχω κατά καιρούς ψωνίσει πολλά πράγματα από το e-shop, πριν 1 μήνα μάλιστα και pc δικής μου σύνθεσης 1600 ευρώ.

Δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να τους επιστρέψω κάτι για να έχω προσωπική εμπειρία επί του θέματος, ωστόσο καλό θα ήταν να διαβάσουν λίγο οι υπεύθυνοι του ορισμένα από τα νήματα που υπάρχουν στο forum και που αναφέρονται σε αυτούς.

Μην ξεχνάμε ότι εμείς οι καταναλωτές επιβραβεύουμε αλλά και τιμωρούμε αντίστοιχα με τις όποιες επιλογές μας τους πάντες που πωλούν προιόντα ή υπηρεσίες.
    Jazz is the teacher, Funk is the preacher !

Περιοχή
    Down Under
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    24000/4500
    ISP
    Other
    Router
    F@ST3864AC
    SNR / Attn
    29(dB) / 10(dB)
    Μια φορά αλλαγή , σε λογικό χρόνο , αλλά με αγένεια.

Περιοχή
    SALONIKA
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΚΟΡΔΕΛΙΟ)
    kαι γω ποτε δεν ειχα προβλημα με εχω αγορασει σχεδον ολο το PC μου απο εκει και ποτε δεν υπηρξε προβλημα και τωρα τον οκτωμβρη θα το κανω μια αναβαθμιση παλι απο το e-shop

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    Μια φορά χρειάστηκε να αλλάξω ένα σκληρό δίσκο και η διαδικασία δεν κράτησε πάνω απο μια εβδομάδα!
    Οπότε δηλώνω ευχαριστημένος!

Περιοχή
    Seattle US
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από marios007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια φορά χρειάστηκε να αλλάξω ένα σκληρό δίσκο και η διαδικασία δεν κράτησε πάνω απο μια εβδομάδα!
    Οπότε δηλώνω ευχαριστημένος!
    Δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα το θέμα, αλλά μία εβδομάδα για αλλαγή δίσκου και είσαι "ευχαριστημένος";
    SSB

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    δεν ειμαι ευχαριστημενος διοτι δεν με καλυψε καθολου σε οσες φορες χρειαστηκε αλλα για να βρω το δικιο μου επρεπε η να κανω καταγγελια στις αρμοδιες αρχες η να μιλησω με την μαμα εταιρεια.

αρα το after sales support του E-SHOP κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι απαραδεκτο ειδικα αν ενα προιον θελει τεχνικο ελεγχο και αντικατασταση (κλαφτα χαραλαμπε) το στελνουν στην αντιπροσωπια και περιμενει ο πελατης.

Περιοχή
    Αθηνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    Netgear Wireless G54
    Δεν ξερω δεν απαντω. Δεν εχω αγωρασει τιποτα ποτε απο e-shop αν κ απο αποψης ποικιλιας ειναι πολυ μπροστα ειμαι τρομερα ευχαρηστημενος απο το πλαισιο κ δεν εχω σκοπο να μπω σε περιπετειες αλλαζωντας μαγαζι (για αλλαγη ελλατωματικης ψηκτρας στο πλαισιο στη μεταμορφωση εκαναν 1 ωρα και 30 λεπτα )
    Rig C= PSU: XFX 450W / CPU: Intel 3260 / MoBo: ASRock H81M / RAM: 8GB / GPU: Gigabyte GTX 960 4GB

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16383/ 1021
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
    Router
    ZTE ZXV H108L
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 5.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ακόμη ένας απογοητευμένος..

χρειάστηκαν καμιά 40ρια μέρες για την αντικατάσταση ενός mp3 player...

Πριν από αυτό όμως αγόρασα για φίλο pc ολόκληρο από κει και ελπίζω να μην χρειαστεί κάτι αντικατάσταση!!
    κρίμα για την εταιρεία πάντως....σε όλα της καλή αλλά στο aftermarket sales ..βράσε ρύζι!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos_frs : 25-07-08 στις 15:16.

Περιοχή
    ΠΡΩΗΝ Ελληνικη Μακεδονία
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone Power Station
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SSB Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα το θέμα, αλλά μία εβδομάδα για αλλαγή δίσκου και είσαι "ευχαριστημένος";
    Μαλλον δεν εχεις εξυπηρετηθει απο Πλαισιο για να διαπιστωσεις τι πραγματικα σημαινει η λεξη...

Ακου μια βδομαδα...

Περιοχή
    Μυστικη τοποθεσια
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    Draytek Vigor 2700
    SNR / Attn
    18(dB) / 8(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από l_satsok Εμφάνιση μηνυμάτων
    στο eshop εχω στειλει πισω κατα καιρους πολλα εξαρτηματα,οπως σκληρους ρουτερς,καρτες γραφικων,ακομη και μια οθονη.
    περαν καποιας καθυστερησης δεν αντιμετωπισα προβλημα,απλως παρατηρω οτι οι καθυστερησεις ειναι αναλογες του προιοντος,εξαρτωνται δηλαδη απο το τι θα κανει ο εισαγωγεας,μη ξεχνατε οτι το εσοπ ειναι μεσαζων.
    γενικα λοιπον πλην της καθυστερησης δεν ειχα προβλημα.
    μια φορα μονο δεν μου αντικατεστησαν μια μητρικη καρτα επειδη ειχε χτυπηθει απο κεραυνο και φαινοταν καθαρα ενα τσιπακι που ειχε σκασει το περιβλημα του,αυτο το εβγαλε η αντπροσωπεια της μητρικης(και οχι το eshop,προσεξτε) εκτος εγγυησης.

αλλο μεγαλο θεμα το τι καλυπτουν τελικα αυτες οι εγγυησεις....αλλα αυτο σηκωνει αλλη μεγαλη συζητηση.

γενικα θα ελεγα οτι με το πλαισιο ισως καποιος να αισθανεται πιο σιγουρος,αλλα καλο θα ειναι να μην ειμαστε
    φανατικα προκατειλημενοι με κανενα απ αυτα τα μαγαζια γιατι μπορει καποτε σε καποια μελλοντικη περιπτωση να απογοητευτουμε απο εκει που δεν το περιμεναμε.
    ετσι ειναι το εμποριο.
    πως αλλαζουν οι καταστασεις ε;
    αυτα εδω τα εγραφα πριν 10 μερες,για να απογοητευτω αμεσως μετα σχεδον με τη γνωστη ιστορια με το printer της canon
    προσεχτε και οι αλλοι που εισαστε μεχρι τωρα ευχαριστημενοι μη σας ερθει συντομα καμμια κεραμιδα κατακεφαλα(μεταφορικα εννοω)

ψηφισα δυσαρεστημενος και αν υπηρχε επιλογη θα ελεγα και αγανακτισμενος.

Περιοχή
    Δ.Ν.Τ.λανδία
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    13.900 / 1.000
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΚΟΡΔΕΛΙΟ)
    Router
    Linksys WAG200G
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ουτε και εγω ειμαι ευχαριστημενος μαζί τους, ειχα πάρει ένα δίσκο ο οποιος ήταν ελλάτωματος και τον πήγα πίσω και έκαναν 1 εβδομάδα να το αντικαταστήσουν, ενώ σε άλλο γνωστό κατάστημα η αντικατάσταση θα γινόταν μέσα σε 10-15 λεπτά ίσα δηλάδη να κάνεις μια βόλτα στο μαγάζι τους.

Τελικά τα 4-5€ που κέρδισα στην τιμή τα έφαγα στις βενζίνες για το πάνε-έλα και να μην βάλουμε την ταλαιπωρία και το σπάσιμο νευρων που δεν μετριούνται.

Επίσης στο υποκατάστημα τους στην Θεσ/νίκη πολύ σπάνια σηκώνουν το τηλέφωνο, ειχα προσπάθησει τότε ανεπιτυχώς τουλάχιστον 10φορές να μιλήσω μαζί τους και επίσης με εκνευρίζει πολύ το "περι πολλού" υφος τους, ποτε ξανά αγορά απο αυτούς το πολύ κανένα ανεμηστηράκι και κανα καλώδιο που δεν βρίσκω αλλού.

Intel Core 2 Quad Q9450@2.66 GHz (O/C 3.40 GHz), Asus P5Q Pro, Thermalright Ultra 120 Extreme, Enerman Pro82+ 425W,
    Mushkin XP2-8500 2x2024MB DDR2 1066 [5-5-5-15], Gainward Nvidia 8500GT 512MB, Intel SSD X25-M 80GB + WD Caviar Black 1TB

Περιοχή
    Seattle US
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psytransas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλλον δεν εχεις εξυπηρετηθει απο Πλαισιο για να διαπιστωσεις τι πραγματικα σημαινει η λεξη...
    Να σου πω την αλήθεια πάει καιρός που δεν μένω μόνιμα Ελλάδα, οπότε δεν γνωρίζω τι ακριβώς γίνεται. Πάντως από τις κάποιες φορές που έτυχε να εξυπηρετηθώ από το after sales του Πλαισίου, μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος.
    Όπως και να έχει μία εβδομάδα για αλλαγή δίσκου εντός εγγύησης είναι γελοίο. Γενικά αν αυτά που διαβάζω για το eshop ισχύουν, τότε μιλάμε για "απατεώνες" και απορώ πως δεν τους έχετε ταράξει στις αγωγές.
    SSB

Περιοχή
    Rotterdam-Περιστέρι-Στο δρόμο...
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Χαμηλή
    ISP
    Όποιος τύχει
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Παλιότερα κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το e-shop. Από τότε που άρχισε η επέκταση του με φυσική παρουσία τα προβλήματα αυξήθηκαν εκθετικά. Τέσσερεις φορές μόνο μέσα στο 2008, δόθηκαν σε εμένα ή σε πελάτες μου ανοιγμένα, μεταχειρισμένα προιόντα. Δύο φορές μου έγινε το κόλπο με το στραβωμένο πινάκι σε μητρική, τη δεύτερη δεν τους πέρασε.
    Μία μητρική που είχε εμφανώς πρόβλημα και τους το είχα περιγράψει λεπτομερώς (γραπτά και τηλεφωνικά), πέρασε 2 φορές από έλεγχο κατόπιν επιμονής μου στα κεντρικά και δεν της έβρισκαν τίποτα. Ευτυχώς έχω καλές σχέσεις με κάποια ευγενέστατα άτομα στο κατάστημα αγοράς και πείστηκε ο ικανός τεχνικός του καταστήματος να την ελέγξει κι'αυτός παρουσία μου. Το πρόβλημα φυσικά βρέθηκε αμέσως και η μητρική αντικαταστάθηκε, αλλά είχαν περάσει τρείς εβδομάδες από την επιστροφή της για έλεγχο.
    Φυσικά ψηφίζω δυσαρεστημένος και αναγκάζομαι πλέον να στέλνω φίλους και πελάτες για αγορές στο Πλαίσιο, μόνο και μόνο για να έχω το κεφάλι μου (σχεδόν) ήσυχο... Και μιλάμε για σύνολο δεκάδων χιλιάδων ευρώ κάθε χρόνο.

Σελ. 4 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 23456914 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 39
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-08, 03:07
  2. Μηνύματα: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-07, 11:04
  3. Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας
    Από koubaros στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-07, 23:03
  4. Μηνύματα: 40
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-07, 00:38
  5. Μηνύματα: 3