Σήμερα έστειλα την αίτηση στην Forthnet για να προχωρήσει στην διακοπή της αορίστου μου
με την altec και να με βάλει στο ιδιόκτητο της .
Παρά τα προβλήματα παρέμενα στην Altec μπας και γίνει κανένα θαύμα και σωθεί ,τουλάχιστον
να μην χάσει ο κοσμάκης το ψωμί του .
Αν έστελναν ένα email με μια δικαιολογία ή έβγαζαν μια ανακοίνωση θα έκανα υπομονή κανένα
μήνα ακόμα .
Τέλος πάντων, έφτασε το τέλος της σχέσης μαςκαλά ήταν όσο κράτησε ...
Από εμένα :
Ευχαριστώ για την άψογη εξυπηρέτηση,για την υψηλή ταχύτητα και τις χαμηλές τιμές .
Καλή τύχη στους εργαζόμενους .
R.I.P. ALTEC ....
Εμφάνιση 676-690 από 731
Θέμα: Down η Altec;
-
15-09-08, 16:36 Απάντηση: Down η Altec; #676
-
15-09-08, 16:53 Απάντηση: Down η Altec; #677
Μετά από επικοινωνία με το 13813,(περιέργως το χωρίς αναμονή) μου είπαν να μην πληρώσω το λογαριασμό και ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας η διοίκηση θα ανακοινώσει με πιο τρόπο ‘’δεν θα χρεωθούμε’’ για υπηρεσία που δεν έχουμε. Η υπάλληλος ακούστηκε πολύ αγχωμένη (δεν είναι λίγο να μην ξέρεις τι θα σου ξημερώσει…). Παντος όπως και να εχει μαλλον παμε για αλλα…λυπάμαι γιατί η 24αρα ήταν άψογη και με πολύ καλή τιμή.
-
15-09-08, 17:19 Απάντηση: Down η Altec; #678
Μακάρι να είναι αλήθεια...
Με ανησυχεί πάντως το ότι ήταν αγχωμένη...Μήπως έλεγε δικά της λόγια και όχι της διοίκησης;
Κάτι θα πρέπει να κάνει η Διοίκηση της ΑΛΤΕΚ γιατί από βδομάδα σε βδομάδα το πάνε...!
........Auto merged post: MessengerOfGood πρόσθεσε 2 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........
[QUOTE=anexitilos_84;2327852]δυστυχώς τα νεύρα μας είναι πολύ τεντωμένα αλλά φωνάζοντας και βρίζοντας δεν τρομάζει κανένας.
Τεσπά. πριν λίγο μίλησα με altec και μου είπαν ότι για τους συνδρομητές που έχουν προπληρωμένο jetpack megabit 5+1 μήνες όποτε και να διακόψουν την σύμβαση τους 8α πληρώσουν αναγκαστικά τον 6ο μήνα. όταν τους είπα πως κανονικά δεν πρέπει να πληρωθεί διότι δεν παρέχετε σωστό internet... μου απάντησε "μπορείτε να κάνετε αν θέλετε καταγγελία για να αποζημιωθείτε..."
δλδ απο την μία ανγνωρίζουν ότι το πρόβλημα είναι δικό τους (αφου κοινωποιούν και στο site τους οτι χρωστάνε στον ΟΤΕ ο οποίος και τους έκλεισε τα κυκλώματα) αλλά από την άλλη δεν δέχονται να δώσουν αποζημείωση αναγκάζοντάς μας να κινηθούμε νομικά για 20Ευρώ!!!!!
...QUOTE]
Αν δεν πληρώσεις τα 20Ε δεν χρειάζεται να κινηθείς ΕΣΥ νομικά η ALTEK πρέπει να κινηθεί...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MessengerOfGood : 15-09-08 στις 17:19. Αιτία: auto merged post
-
15-09-08, 18:42 Απάντηση: Down η Altec; #679
Μόλις πήρα για μια ακόμη φορα στο 13813, και για μια ακόμη φορά μου είπαν πως δεν έχουν καμία επίσημη ανακοίνωση για το πότε (ή το αν) θα έχουμε εξελίξεις (είτε θετικές, είτε αρνητικές).
Οπότε τα συμπεράσματα δικά σας παιδιά....
Πόσο πια να κάνουμε υπομονή; Κατάντησε γελοίο το όλο θέμα. Τώρα δεν λένε καν να περιμένουμε ως την Παρασκευή (η κάποια μέρα τελος πάντων)!
-
15-09-08, 18:52 Απάντηση: Down η Altec; #680
Ηδη σήμερα έκανα αιτηση για Φορθνετ και ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να τους πληρώσω το 20ευρω για το 6ο μήνα ας μου κάνουν μύνηση εκτος και αν πρώτα μου πληρωσουν αποζήμίωση για όλο αυτό το διαστημα που δεν εχω ιντερνετ εξαιτιας τους.
Παντως δεν νομίζω να φτάσουν να κάνουν μυνήσεις γιατι εως τοτε θα έχουν βάλει λουκέτο.
Πιστευω οτι αυτήν την γραμμη θα πρέπει να ακολουθήσουν ολοι οσοι εχουν jetpack, που σιγά μην προχωρήσουν σε τοσες χιλιαδες μυνησεις, θα πρεπει να δουλευουν τα δικαστήρια για μερικούς μήνες μόνο για την αλτεκ, υπευθυνοι για την μη τήρηση των όρων των συμβολαιων ειναι ΑΥΤΟΙ και οχι οι πελάτες τους.
Intel Core 2 Quad Q9450@2.66 GHz (O/C 3.40 GHz), Asus P5Q Pro, Thermalright Ultra 120 Extreme, Enerman Pro82+ 425W,
Mushkin XP2-8500 2x2024MB DDR2 1066 [5-5-5-15], Gainward Nvidia 8500GT 512MB, Intel SSD X25-M 80GB + WD Caviar Black 1TB
-
15-09-08, 19:11 Απάντηση: Down η Altec; #681
Θα τους είχα αφήσει και εγώ, αλλα δεν ξέρω τί θα γίνει με τις 16 static IPs που μου έχουν δώσει.
Σε mail από το Corporate support τους αν θυμάμαι καλά, αναφέρει πως οι static IPs περνούν στην ιδιοκτησία του πελάτη και οτι ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την σωστή χρήση τους. Για αυτό είμαι κάπως δυστακτικός στο να διακόψω από μέρους μου το JetPack που έχω. Ίσως να χάσω τις IPs. Αν τώρα κλείσει η Altec, το τί θα γίνει με το δίκτυό τους και ποιός θα το αναλάβει να το συντηρεί είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα για όσους περιμένουν και δεν φεύγουν από τώρα.
Αυτός είναι ο μόνος λόγος που πραγματικά κάνω ΤΟΣΟ υπομονή! Αν και κάποιες φορες έχω καλούτσικες ταχύτητες, κοντά στα 600-900Κ, και ποτέ δε έχασα την σύνδεση, ούτε για 1 λεπτό.
Κουράγιο μας να δούμε τι θα απογίνουμε....
-
15-09-08, 19:14 Απάντηση: Down η Altec; #682
Παιδια εχει πεσει παντου το adsl της altec? Γιατι σ'εμενα με διοδο ακομα δουλευει κανονικα, εκτος απο το απογευμα που πεφτει η ταχυτητα στο μισο.
Η σταθερη βεβαια παει κατα διαολου. Πιανει γραμμη μια φορα στις 20.
-
15-09-08, 19:49 Απάντηση: Down η Altec; #683
Μέχρι τις 5 που είμουν σπίτι, είταν οκ. Για τώρα δεν ξέρω.
-
15-09-08, 20:33 Απάντηση: Down η Altec; #684
να θεωρησω αυτονοητο οτι και να μας ερθει λογαριασμος αλτεκ μην τον πληρωσουμε ε?
-
15-09-08, 20:44 Απάντηση: Down η Altec; #685
Αν δεν επαναφέρουν τα πράγματα όπως είταν, δεν εχουν κανένα δικαίωμα να ζητήσουν τίποτα. Ίσα-ίσα που πρέπει να μας αποζημιώσουν κιόλας για την ταλαιπωρία.
-
15-09-08, 21:30 Απάντηση: Down η Altec; #686
χαχα μόλις με πήραν από τον ΟΤΕ (134) να μου πουλήσουν 1mbps , και φυσικά παραξενεύτηκε όταν τον είπα ότι λειτουργεί το ιντερνέτ μου
ήταν τυχερός που ήταν ευγενικός και δεν ήταν πιεστικός , γιατί θα άκουγε γερό μπινελίκι
ΟΧΙ λέμε στον οτε... Οχι και στο κλείσιμο τις ΑΛΤΕΚBaCkOs AE
No Rights Reserved
-
15-09-08, 21:33 Απάντηση: Down η Altec; #687
-
15-09-08, 21:59 Απάντηση: Down η Altec; #688
όταν ένας isp έχει Χ συνδρομητές .. και με το που γίνετε ότι γίνετε την κοπανανε όλοι πως περιμένουμε να την αγοράσει ένας άλλος ? η να την δανείσουν οι τράπεζες
Αρχικό μήνυμα από protothema.gr
BaCkOs AE
No Rights Reserved
-
16-09-08, 00:21 Απάντηση: Down η Altec; #689
Ηρθε το ΤΕΛΟΣ...................................
Δεν υπάρχει νόμος δυτικά του Ρίο PECOS........
-
16-09-08, 00:24 Απάντηση: Down η Altec; #690
Ακουσα οτι θα γινει δικαστηριο την Τεταρτη και θα ξερουμε σιγουρα για το τι μελλη γενεσθαι με την εταιρια Τεταρτη απογευμα η Πεμπτη πρωι
Παρόμοια Θέματα
-
ALTEC επεσες κατω ! Altec is down!
Από CamClone στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-08, 18:55 -
demo Altec
Από al0000 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-06, 15:25 -
Altec Free Minutes: Νέο προϊόν από την ALTEC TELECOMS
Από dantouan στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-05, 03:02
Bookmarks