Mόνο που εδώ ,μισθολογικά,είμαστε παρακάτω...οπότε ,πάλι,ακριβότερα είναι.
Εμφάνιση 31-41 από 41
-
15-07-08, 18:58 Απάντηση: Η Nvidia μειώνει τις τιμές στις GeForce GTX #31
-
15-07-08, 19:10 Απάντηση: Η Nvidia μειώνει τις τιμές στις GeForce GTX #32
Δηλαδή εάν είχα μαγαζί και μου είχε ξεμείνει για πέντε χρόνια μια Ti4600, θα την πούλουγα ακόμα για 400 ευρώ μέχρι να τη ξεφορτωθώ;
Το πλαίσιο (και όλοι οι άλλοι) πρέπει να ρίξει τις τιμές εκεί που πρέπει. Να πουλήσουν το ακριβό στοκ τους, έστω και με ελάχιστο κέρδος και να προμηθευτούν νέο στοκ σε φθηνότερες χονδρικές που θα τους αποφέρει τα σύνηθη κέρδη.
Όχι να κρατάνε +50% στην τρέχουσα τιμή και να περιμένουν τα κορόιδα να τις πάρουν.
Διότι γι'αυτό πρόκειται. Για συνειδητή, καραμπινάτη εξαπάτηση του καταναλωτή.
Μπορεί να λαικίζω αλλά τουλάχιστον δεν είμαι αφελής, σιγά να μην πω και "αχού το καημένο το πλαίσιοοοοο"...
-
15-07-08, 19:19 Απάντηση: Η Nvidia μειώνει τις τιμές στις GeForce GTX #33
Τι δουλεια εχει το σκηνικο που λες με το Πλαισιο; Για κανε μια αναζητηση στο skroutz για παλιες καρτες και δες μαγαζια.
Γιατι να πουλησουν με ελαχιστο κερδος; Εδω δε γινεται σε προιοντα ζωτικης σημασιας θα γινει..... με τις καρτες γραφικων; Για ποιο λογο παρακαλω; Για να μην εξαπατησουν τους προβατο-gamers;
Δεν προκειται για καμια εξαπατηση. Ο καταναλωτης εχει υποχρεωση να ενημερωνεται. Ο επιχειρηματιας εχει υποχρεωση να κερδιζει.
Λαικιζεις... (again)
Eιπε κανεις για "καημενο Πλαισιο;" Εσυ μου λες για "καημενουληδες" που δεν μπορουν να παρουν την "καρτουλα" τους σε "λογικη" τιμη και δεν θα "εξαπατωνται".
Και στην τελικη, καλα κανει το Πλαισιο και "εξαπατα" τα "προβατα" καταναλωτες. Κραταει την επιχειρηση πολυ κερδοφορα και εγω ο "μαγκας" καταναλωτης αγοραζω φτηνα.
-
15-07-08, 19:35 Απάντηση: Η Nvidia μειώνει τις τιμές στις GeForce GTX #34
Ξέρεις, υπάρχει και η εταιρική ευθύνη, η κοινωνική ευθύνη και τα λεγόμενα business ethics...
Το πλαίσιο, σαν market leader, έχει εκ των πραγμάτων τη δυνατότητα να φιξάρει κατά βούληση τιμές. Δυστυχώς οι μικροί έχουν την τάση να ακολουθούν (πού πιστά, σε σημείο αηδίας) τις τιμές του ηγέτη, είτε αυτός τιμολογεί ορθολογικά ή παράλογα.
Αν δεις, οι τιμές σχεδόν σε όλα τα e-shops κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα γι'αυτές τις κάρτες.
ΌΛΟΙ αυτοί έχουν στοκ και θέλουν να ξεπουλήσουν; ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έλαβε νέο στοκ να ρίξει τη τιμή στα κανονικά επίπεδα; Το πλαίσιο κινείται ΜΟΝΟ με 5-10 κομμάτια GTX260/80 τις οποίες πρέπει ντε και καλά να δώσει πριν παραγγείλει νέες;
Σόρρυ, στη χώρα μας γίνεται εξώφθαλμο price fixing, καρτέλ έχει καταντήσει η κατάσταση. Φυσικά και θα παραπονεθώ γι'αυτό, άλλωστε είναι παράνομο.
-
15-07-08, 19:42 Απάντηση: Η Nvidia μειώνει τις τιμές στις GeForce GTX #35
Δεν ειναι και καμια τεραστια αγορα η Ελλαδα και η μειωση τιμων ηταν "αναπαντεχη" - λογω ανταγωνισμου απο ΑΤΙ.
Δε θα μου εκανε εντυπωση λοιπον να τα ειχαν αλλιως προγραμματισει τα μαγαζια και να τους εχει μεινει μεγαλος αριθμος "ακριβων καρτων".
Οσο για το 'καρτελ', εχεις δικιο αλλα παντου ετσι ειναι. Και επειδη προκειται απλα για vga και οχι για γαλα ή ψωμι δε με νοιαζει και δε διαμαρτυρομαι.
Εγω ο καταναλωτης κινω την αγορα και οχι η αγορα εμενα. Οταν η αγορα δε μου αρεσει, απεχω. Μακαρι να γινοταν αυτο και σε αλλα πολυτιμοτερα προιοντα. Εκει οντως μας κινει η αγορα.
-
16-07-08, 00:43 Απάντηση: Η Nvidia μειώνει τις τιμές στις GeForce GTX #36
Παιδιά. μην τσακώνεστε. Πάντα υπάρχουν και οι ATi... Love is in the air...
-
16-07-08, 00:48 Απάντηση: Η Nvidia μειώνει τις τιμές στις GeForce GTX #37
-
16-07-08, 01:47 Απάντηση: Η Nvidia μειώνει τις τιμές στις GeForce GTX #38
-
16-07-08, 02:26 Απάντηση: Η Nvidia μειώνει τις τιμές στις GeForce GTX #39
Δεν έχει σχέση αυτό με τα θέμα μας. Όχι πως διαφωνώ για τα πρόβατα που πάνε και παίρνουν όχι μόνο κλοκο-hardware αλλά και τρελά πράγματα που ποτέ δε θα χρειαστούν π.χ. 700 W τροφοδοτικά για σύστημα που το πολύ να φτάσει τα 250 Watt σε κατανάλωση.
Και φυσικά τα πρόβατα είναι ίδια από όποιο μαγαζί κι αν ψωνίζουν, είτε είναι Πλαίσιο, είτε E-shop είτε κάτι άλλο.
-
16-07-08, 02:39 Απάντηση: Η Nvidia μειώνει τις τιμές στις GeForce GTX #40
Στοχεύουν στην αδυναμία που δείχνει ο χρήστης σε μια εφαρμογή ,το παιχνίδι.Αν δεν αύξαναν τις απαιτήσεις
στα γραφικά,τί κόστος θα είχαν οι κάρτες αυτές;Κατά τη γνώμη μου είναι το πιο ασύμφορο υλικό.Πανάκριβο
και που ξεπερνιέται γρήγορα (κάθε εξάμηνο,όπως το πάνε).
-
16-07-08, 20:14 Απάντηση: Η Nvidia μειώνει τις τιμές στις GeForce GTX #41
Ενωμεταξύ, η eVGA και η XFX δίνουν πίσω ένα ποσοστό των χρημάτων σε όσους αγόρασαν 260 και 280 τις πρώτες μέρες.
Σοβαρές εταιρείες που κοιτάνε πρώτα τη φήμη τους και μετά να βγάλουν κανά φράγκο με μπαγαποντιές του κ*λου. Έτσι κρατάς τους παλιούς πελάτες και κερδίζεις νέους.
Άντε με τους "κουτόφραγκους" πλαισιάδες που λέει και ο wantilles.
Παρόμοια Θέματα
-
Η Microsoft μειώνει τις τιμές στο Xbox 360
Από Mouse Potato στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 106Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-08, 08:31 -
Η Vivo μειώνει τις ταχύτητες, αυξάνει τις τιμές!
Από xrg στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 13-09-07, 15:23 -
H OTEnet μειώνει τις τιμές των υπηρεσιών OnDSL έως και 53%!
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 111Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-05, 16:33 -
ALTEC TELECOMS: Πρώτη μειώνει τις τιμές προπληρωμένων συνδρομών ADSL
Από sdikr στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 19-09-05, 19:38 -
Η Forhtnet μειωνει τις τιμες - νεα πακετα
Από Elalekom στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-04, 23:08
Bookmarks