Σελ. 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 46-60 από 100
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    17500/1024
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΟΝΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από birdbrain Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις απόλυτο δίκαιο. Οι περισσότεροι Linux-αδες δεν τα καταλαβαίνουν αυτά, η αρνούνται πεισματικά να τα καταλάβουν. Εγώ προσωπικά πρόσφατα έγραψα ένα εξοργισμένο γράμμα σε ένα Ubuntu forum , επειδή μάταια επί 3 ημέρες προσπαθούσα να εγκαταστήσω μια ATI 1650 Pro AGP. Υπάρχει πρόβλημα? οκ. Γράψτε ένα οδηγό-ΝΑ δουλεύει. "Άλλαξε την κάρτα σου", μου απάντησαν. Ε, δεν θα την αλλάξω. Θα πετάξω έξω το Ubuntu. Έλεος εάν εν έτη 2008 ένα λειτουργικό σύστημα δεν μπορεί σωστά να εγκαταστήσει τις βασικές συσκευές ενός συστήματος.
    Για αυτο ειχαν ενα δικιο "αλλαξε καρτα" γιατι απλα οι drivers ειναι χαλια ΚΑΙ στα windows , ειχα την ιδια ακριβως καρτα κ εκανα αμαν κ πως μεχρι να δουλεψει μια φορα σωστα. Oi drivers ηταν χαλια κ ειχα κανει downgrade 1 χρονο πισω που δουλευε σωστα μονο η 7.5 (νομιζω)
    Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
    Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
    Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
    Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ

Paintball team Last Chancers

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Router
    Speedport plus2
    Και που να δεις εγω που εχω νεωτερη καρτα nvidia 9600gt τι διαβασμα εχω ριξει για να βαλω οδηγους της nvidia (την πλακα των 3 λεπτων που κανετε παραπανω να την κοψετε γιατι δεν γινεται σε 3 λεπτα ).Στην εκδοση 8.04 εγκαθιστω τον οδηγο που κατεβαζω απο την nvidia και εχω και 3d υποστηριξη.
    Τωρα εχω βαλει 8.10 εκει οχι δεν δουλευει με τιποτα ο οδηγος της nvidia ακολουθωντας την διαδικασια της 8.04 αλλα δεν δουλεουν και οδηγοι στο synaptic (κατι nvidia-glx kai nvidia 177 παρωτι γραφουν οτι υποστηριζουν την καρτα ) Φυσικα στους restricted drivers δεν εμφανιζει καποια επιλογη για την καρτα .Γενικα δεν δουλεουν και πολλα πραγματα σωστα .Τελικο σχολιο, κατι πρεπει να κανουν με την υποστηριξη υλικου αν θελουν να βαζει ο κοσμος λινουξ.Επισης πιστευω οιτι δεν θελουν να βαζει ο κοσμος λινουξ και να δουλεουν ολλα αυτοματα και οι εμπειροι χρηστες να κατεχουν μονο αυτοι την ικανοτητα να ρυθμιζουν το συστημα τους .Τελικα για μενα το λινουξ ειναι χομπυ και παρολο που ειμα καποια ηλικιας μου αρεσει να ψαχνω γιατι δεν δουλευει η καρτα μου και να ψαχνω στα φορουμ και να εκτυπωνω οδηγιες για να δουλεουν τα πραγματα κλπ αλλα ποτε δεν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω λινουξ για τη δουλεια μου .Εξαλου για το βασικο ψωνιο μου που ειναι το σκακι που στα win υπαρχουν φοβερα προγραματα στο λινουξ δεν υπαρχουν αντιστοιχα παροτι αυτοι που τα παραγουν ειναι ειδικοι στο unix ( οι λογοι οικονομικοι βεβαιως)
    CPU : i5770K , mobo : Gigabyte Z77 , ram : Corsair 16GB
    GPU : ATI 7950 , Case : HAF932

Περιοχή
    Άστεγος στο Παρίσι
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    ISP
    Κάποιος άλλος
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Takis_Kal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και που να δεις εγω που εχω νεωτερη καρτα nvidia 9600gt τι διαβασμα εχω ριξει για να βαλω οδηγους της nvidia (την πλακα των 3 λεπτων που κανετε παραπανω να την κοψετε γιατι δεν γινεται σε 3 λεπτα ).Στην εκδοση 8.04 εγκαθιστω τον οδηγο που κατεβαζω απο την nvidia και εχω και 3d υποστηριξη.
    Τωρα εχω βαλει 8.10 εκει οχι δεν δουλευει με τιποτα ο οδηγος της nvidia ακολουθωντας την διαδικασια της 8.04 αλλα δεν δουλεουν και οδηγοι στο synaptic (κατι nvidia-glx kai nvidia 177 παρωτι γραφουν οτι υποστηριζουν την καρτα ) Φυσικα στους restricted drivers δεν εμφανιζει καποια επιλογη για την καρτα .Γενικα δεν δουλεουν και πολλα πραγματα σωστα .
    Έχεις βάλει μια δοκιμάστικη έκδοση διανομής η οποία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και δεν λειτουργεί κάτι σωστά. Αντιθέτως στην τωρινή έκδοση της διανομής αυτής, όπως λες, όλα λειτουργούν κανονικά. Που βρίσκεις το παράξενο? Εμένα φυσιολογικά μου φαινονται όλα αυτά. Οι προ-εκδοσεις δινομων ειναι για bug-testing κατα κύριο λόγο κ όχι για καθημερινή χρήση. Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις bug-reports ειναι καλύτερα να μεινεις με την τωρινή έκδοση 8.04

Φιλικά

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Router
    Speedport plus2
    Ναι αλλα στην stable 8.04 δεν δουλεουν ετσι απλα .Πρεπει να βαλεις τον οδηγο της nvidia που θελει καποια διαδικασια καθολου απλη.Δεν παραπονιεμαι για την 8.10 εν γνωσει μου παιδευομαι

Περιοχή
    Ανω Λιόσια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    envyng απο τον synaptic manager ,ακολουθεις τις οδηγιες και τέλος.

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Router
    Speedport plus2
    Με υποτιμας , με τον συγγραφεα του envy εχουμε ανταλλαξει και email.To envy δεν υποστηριζει ακομα τους τελευταιους οδηγους που θελει η καρτα μου .Πιο παλια που μαι nvidia 7600gt me to envy εβαζα τους οδηγους.Παντως οι φανατικοι του linux ειναι λαβροι κατα του envy και παλαιοτερα του automatix .Ειναι αληθεια οτι με αυτα τα προγραμματα δεν μαθαινεις να το κανεις μονο σου (φυσικα οχι σε 3λεπτα )

Περιοχή
    Ανω Λιόσια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JediMasterMANIAC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για αυτο ειχαν ενα δικιο "αλλαξε καρτα" γιατι απλα οι drivers ειναι χαλια ΚΑΙ στα windows , ειχα την ιδια ακριβως καρτα κ εκανα αμαν κ πως μεχρι να δουλεψει μια φορα σωστα. Oi drivers ηταν χαλια κ ειχα κανει downgrade 1 χρονο πισω που δουλευε σωστα μονο η 7.5 (νομιζω)
    δεν διαφωνω καθολου είχα ακριβώς την ιδια κάρτα και στα win και στο linux με κάθε επανεκινηση είχε διαφορετικη συμπεριφορά(μια εφευγε δεξιά ή αριστερά μια εφευγε πανω ή κάτω),πίκρα.Εγώ την δουλευα με τους omega.

........Auto merged post: CORDOBAN πρόσθεσε 2 λεπτά και 0 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Minas1000 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σας.
    Εγκατεστησα το ubuntu 8.04.1 αλλα εχω προβλημα με την καρτα γραφικων (7600gt)
    Με ενεργοποιημενο τον driver της nvidia δεν εχω αναλυση πανω απο 640χ480 ενω με απενεργοποιημενο παει μεχρι 800χ600.
    Τι πρεπει να κανω βημα βημα γιατι οπου εψαξα δεν καταλαβα τιποτα.Το μονο που ειδα ειναι οτι εχουν πολλοι αυτο το προβλημα.
    Αν αναγκαζομαι να ψαχνω 1 μερα για κατι τοσο βασικο,δεν ειναι παραξενο που η διαδοση του linux στο ευρυ κοινο δεν ειναι αυτη που θα επρεπε.
    Παρακαλω αν μπορει να με βοηθησει καποιος,γιατι ειμαι πολυ κοντα στην απεγκατασταση,και δεν θα το ηθελα πριν το ψαξω καλυτερα.

Ευχαριστω.
    Τωρα εχω βαλει 8.10 εκει οχι δεν δουλευει με τιποτα ο οδηγος της nvidia ακολουθωντας την διαδικασια της 8.04 αλλα δεν δουλεουν και οδηγοι στο synaptic (κατι nvidia-glx kai nvidia 177 παρωτι γραφουν οτι υποστηριζουν την καρτα ) Φυσικα στους restricted drivers δεν εμφανιζει καποια επιλογη για την καρτα .Γενικα δεν δουλεουν και πολλα πραγματα σωστα .Τελικο σχολιο, κατι πρεπει να κανουν με την υποστηριξη υλικου αν θελουν να βαζει ο κοσμος λινουξ.Επισης πιστευω οιτι δεν θελουν να βαζει ο κοσμος λινουξ και να δουλεουν ολλα αυτοματα και οι εμπειροι χρηστες να κατεχουν μονο αυτοι την ικανοτητα να ρυθμιζουν το συστημα τους .Τελικα για μενα το λινουξ ειναι χομπυ και παρολο που ειμα καποια ηλικιας μου αρεσει να ψαχνω γιατι δεν δουλευει η καρτα μου και να ψαχνω στα φορουμ και να εκτυπωνω οδηγιες για να δουλεουν τα πραγματα κλπ αλλα ποτε δεν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω λινουξ για τη δουλεια μου .Εξαλου για το βασικο ψωνιο μου που ειναι το σκακι που στα win υπαρχουν φοβερα προγραματα στο λινουξ δεν υπαρχουν αντιστοιχα παροτι αυτοι που τα παραγουν ειναι ειδικοι στο unix ( οι λογοι οικονομικοι βεβαιως)
    εγώ απαντουσα στο αρχικό μυνημα.

........Auto merged post: CORDOBAN πρόσθεσε 9 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Με υποτιμας , με τον συγγραφεα του envy εχουμε ανταλλαξει και email.To envy δεν υποστηριζει ακομα τους τελευταιους οδηγους που θελει η καρτα μου .Πιο παλια που μαι nvidia 7600gt me to envy εβαζα τους οδηγους.Παντως οι φανατικοι του linux ειναι λαβροι κατα του envy και παλαιοτερα του automatix .Ειναι αληθεια οτι με αυτα τα προγραμματα δεν μαθαινεις να το κανεις μονο σου (φυσικα οχι σε 3λεπτα )
    παρεπιμπτοντως αν θες να μάθεις τοσα θα πρεπει να πάς σε μια διανομή του στυλ arch-gentoo e.t.c.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CORDOBAN : 17-07-08 στις 15:35. Αιτία: auto merged post

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    SNR / Attn
    31(dB) / 30(dB)
    @takis_kal Παρακαλώ, άνοιξε άλλο νήμα για τα παράπονά σου, δεν βοηθάς σε κάτι.
    Από το «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», στο «Η εταιρία έχει πάντα δίκιο».
    Επιλογή linux διανομής.
    Αγγλικά <- Απορίες για το Slack; Διάβασε -> Ελληνικά. Οδηγίες εγκατάστασης από imitheos
    Θησαυρός πληροφοριών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ διανομής GNU/Linux.

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Router
    Speedport plus2
    Δεν παραπονιεμαι για κατι το λινουξ ειναι επιλογη μου.Εμπειριες αναφερω.
    Δεν το κουραζω αλλο σορυ

Περιοχή
    Π. Φάληρο
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16.300/1023
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Linksys WAG120
    SNR / Attn
    7(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath

H 8.10 εχει ακομα βαρη developing μπροστα. ειναι. To επισημο release της ειναι καπου στον Οκτωβρη. Οποτε μην περιμενεις πολλα εκει. Για σκακι ειχα βρει ενα παρα πολυ καλο , καθως ειχα ενα κολλημα παλιοτερα και εγω. Αλλα δεν θυμαμαι πιο. ψαξε λιγο καλυτερα.

........Auto merged post: euklidis πρόσθεσε 2 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Minas1000 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Katarxas 1 megalo syggnomh gia ta greeklish,alla den bgazei ellhnika.8a ta ftia3o elpizo.

Epiteloys doylevei.Eimai poly xaroumenos.

Sas grafo apo to firefox toy Ubuntu 8.04.1.

Eimai enas apo esas. (Vasilis Gagatsis).

Symperasma to KVM switch eftaige gia ola.

Saw eyxaristw oloys para poly poy me voh8hsate.

Stamatao na grafo logo greeklish,

1000 thx kai pali.

Eπισης δεξι κλικ πανω στιην μπαρα. Add applet και κανε αδδ το keyboeard indicator. δεξι κλικ εκει και βαλε ελληνικα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euklidis : 17-07-08 στις 17:10. Αιτία: auto merged post
    TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
    Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!

Downloads
    143
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
    Γενικα δεν δουλεουν και πολλα πραγματα σωστα .Τελικο σχολιο, κατι πρεπει να κανουν με την υποστηριξη υλικου αν θελουν να βαζει ο κοσμος λινουξ.Επισης πιστευω οιτι δεν θελουν να βαζει ο κοσμος λινουξ και να δουλεουν ολλα αυτοματα και οι εμπειροι χρηστες να κατεχουν μονο αυτοι την ικανοτητα να ρυθμιζουν το συστημα τους .Τελικα για μενα το λινουξ ειναι χομπυ και παρολο που ειμα καποια ηλικιας μου αρεσει να ψαχνω γιατι δεν δουλευει η καρτα μου και να ψαχνω στα φορουμ και να εκτυπωνω οδηγιες για να δουλεουν τα πραγματα κλπ αλλα ποτε δεν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω λινουξ για τη δουλεια μου .Εξαλου για το βασικο ψωνιο μου που ειναι το σκακι που στα win υπαρχουν φοβερα προγραματα στο λινουξ δεν υπαρχουν αντιστοιχα παροτι αυτοι που τα παραγουν ειναι ειδικοι στο unix ( οι λογοι οικονομικοι βεβαιως)
    Εξαιρετικό. Βλέπεις και εδώ-απλά αναφέρει κάποιος πως έχει σοβαρό πρόβλημα λειτουργικότητας, και αμέσως αρχίζουν να το χλευάζουν η να κάνουν υποτιμητικά σχόλια για τη νοημοσύνη του.
    Σχεδόν τίποτα σωστά δεν δουλεύει εκεί. Η για να δουλέψει χρειάζονται μήνες προεργασίες.
    Η φιλοσοφία αυτών των διανομών είναι άκρως εσφαλμένη. Ξεχνάνε πως αυτό είναι λειτουργικό σύστημα, και εάν ο χρήστης δεν μπορεί να εγκαταστήσει τα βασικά επιτυχημένα, όλα είναι για πέταμα. Το ίδιο εάν το υλικό δεν έχει πλήρης λειτουργικότητα. Αγοράζεις εκτυπωτή, ο οποίος έχει driver-άψογος. Με παρακολούθηση επίπεδου μελανιών, πλήρης ανάλυση, εκτύπωση διπλής όψεως. Υπό Linux -τα μισά. Και για να τυπώνεις σωστά-2 εβδομάδες "έρευνες". Σωστά-στην πλήρη του ανάλυση εννοώ. Όχι πολυτέλειες. Ε, όχι και έτσι... . Οι περισσότερες χρήστες σήμερα είναι χρήστες-με περισσότερες η λιγότερες γνώσεις. Ο ρόλος του λειτουργικού δεν είναι κάθε χρήστης να γράψει διατριβή επί του λειτουργικού. Ο ρόλος του είναι να δουλεύει εκμεταλλέυοντας στο έπακρο το hardware, να είναι ταυτόχρονα εύχρηστο και για οποίον θέλει-βαθύ.
    Άλλο σημείο πόνο στο Ubuntu είναι antialising των fonts. Επειδή αυτές τεχνολογίες είναι patent τα πράγματα με τις γραμματοσειρές του Ubuntu είναι χάλια. Κάθε ένας έχει βολευτεί "ιδιωτικά". Δυστυχώς, η εμφάνιση των fonts επί της οθόνης είναι ακόμα έτη φωτός μακριά από τα αντίστοιχα στο Mac η στο Windows. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες-όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Σημαντικό μέρος της... δυστυχώς.

"Δεν έχουμε οδηγούς. Δεν μας δίνουν" Ναι, έτσι είναι. Και έμενα δεν με πληρώνουν μήνες. Είναι δικαιολογία αυτό? Ο κόσμος είναι έτσι-τα προϊόντα είναι δικά τους, οι οδηγοί, το ίδιο. Εάν θέλουν, θα σου τα δώσουν. Έχουν επενδύσει σε αυτά πολλά χρήματα. Δεν έχουν πάντα δίκαιο-σίγουρα. Εαν μπορείς-φτιάξε τα μονός σου. Με "έτσι θέλω" δεν γίνεται. Έχει δυστυχώς πραγματικότητες σε αυτό το κόσμο.

........Auto merged post: birdbrain πρόσθεσε 16 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Τίποτα τέτοιο. Η κάρτα δουλεύει άψογα σε Windows XP Pro. Με τους οδηγούς ΑTI Catalyst και ATI tray tools.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος birdbrain : 17-07-08 στις 19:05. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Φίλε, επέτρεψέ μου να σου πω ότι είμαι μεγάλος προσωπικός fan των όσων γράφεις.

Επί της ευκαιρίας, να σε ενημερώσω:

Spoiler:
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος c4lex : 17-07-08 στις 19:16.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    17500/1024
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΟΝΟΣ
    Λοιπον
    1) το Linux δεν ειναι το Ubuntu , ειναι διανομη. Μην κρινεις το linux απο μια διανομη.
    2) η 8.10 ubuntu ειναι beta εκδοση, λογικο ειναι να μην δουλευει τιποτα, ειναι για σκοπους δοκιμης μεχρι να εκδοθει η "σταθερη" εκδοση
    3) Η εγκατασταση των nvidia drivers ειναι πολυ απλη
    α)ειτε μεσω του SYnaptic +ενεργοποιηση απο hardware drivers
    β) η κατεβαζωντας το nvidia-drivers-xxxx.pkgx.run και εκτελωντας την εντολη με " su sh nvidia-drivers-xxxx.pkgx.run" (μην ξεχνας την διαδρομη εννοειται ειτε με το να εισαι μεσα στον φακελο είτε με "su sh διαδρομη/nvidia-drivers-xxxx.pkgx.run" (χωρις τα "" εννοειται )
    γ)... δεν υπαρχει 3ος τροπος προτιμησε τον α) τροπο μονο !!!

Διωρθωστε με αν ξεχασα τιποτα
    Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
    Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
    Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
    Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ

Paintball team Last Chancers

Περιοχή
    Ανω Λιόσια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Λοιπον
    1) το Linux δεν ειναι το Ubuntu , ειναι διανομη. Μην κρινεις το linux απο μια διανομη.
    2) η 8.10 ubuntu ειναι beta εκδοση, λογικο ειναι να μην δουλευει τιποτα, ειναι για σκοπους δοκιμης μεχρι να εκδοθει η "σταθερη" εκδοση
    3) Η εγκατασταση των nvidia drivers ειναι πολυ απλη
    α)ειτε μεσω του SYnaptic +ενεργοποιηση απο hardware drivers
    β) η κατεβαζωντας το nvidia-drivers-xxxx.pkgx.run και εκτελωντας την εντολη με " su sh nvidia-drivers-xxxx.pkgx.run" (μην ξεχνας την διαδρομη εννοειται ειτε με το να εισαι μεσα στον φακελο είτε με "su sh διαδρομη/nvidia-drivers-xxxx.pkgx.run" (χωρις τα "" εννοειται )
    γ)... δεν υπαρχει 3ος τροπος προτιμησε τον α) τροπο μονο !!!

Διωρθωστε με αν ξεχασα τιποτα
    To ποιο απλό ειναι:
    synaptic----->envyng----->και μετά απλά 3 κλικ!!

........Auto merged post: CORDOBAN πρόσθεσε 8 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από birdbrain Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εξαιρετικό. Βλέπεις και εδώ-απλά αναφέρει κάποιος πως έχει σοβαρό πρόβλημα λειτουργικότητας, και αμέσως αρχίζουν να το χλευάζουν η να κάνουν υποτιμητικά σχόλια για τη νοημοσύνη του.
    Σχεδόν τίποτα σωστά δεν δουλεύει εκεί. Η για να δουλέψει χρειάζονται μήνες προεργασίες.
    Η φιλοσοφία αυτών των διανομών είναι άκρως εσφαλμένη. Ξεχνάνε πως αυτό είναι λειτουργικό σύστημα, και εάν ο χρήστης δεν μπορεί να εγκαταστήσει τα βασικά επιτυχημένα, όλα είναι για πέταμα. Το ίδιο εάν το υλικό δεν έχει πλήρης λειτουργικότητα. Αγοράζεις εκτυπωτή, ο οποίος έχει driver-άψογος. Με παρακολούθηση επίπεδου μελανιών, πλήρης ανάλυση, εκτύπωση διπλής όψεως. Υπό Linux -τα μισά. Και για να τυπώνεις σωστά-2 εβδομάδες "έρευνες". Σωστά-στην πλήρη του ανάλυση εννοώ. Όχι πολυτέλειες. Ε, όχι και έτσι... . Οι περισσότερες χρήστες σήμερα είναι χρήστες-με περισσότερες η λιγότερες γνώσεις. Ο ρόλος του λειτουργικού δεν είναι κάθε χρήστης να γράψει διατριβή επί του λειτουργικού. Ο ρόλος του είναι να δουλεύει εκμεταλλέυοντας στο έπακρο το hardware, να είναι ταυτόχρονα εύχρηστο και για οποίον θέλει-βαθύ.
    Άλλο σημείο πόνο στο Ubuntu είναι antialising των fonts. Επειδή αυτές τεχνολογίες είναι patent τα πράγματα με τις γραμματοσειρές του Ubuntu είναι χάλια. Κάθε ένας έχει βολευτεί "ιδιωτικά". Δυστυχώς, η εμφάνιση των fonts επί της οθόνης είναι ακόμα έτη φωτός μακριά από τα αντίστοιχα στο Mac η στο Windows. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες-όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Σημαντικό μέρος της... δυστυχώς.

"Δεν έχουμε οδηγούς. Δεν μας δίνουν" Ναι, έτσι είναι. Και έμενα δεν με πληρώνουν μήνες. Είναι δικαιολογία αυτό? Ο κόσμος είναι έτσι-τα προϊόντα είναι δικά τους, οι οδηγοί, το ίδιο. Εάν θέλουν, θα σου τα δώσουν. Έχουν επενδύσει σε αυτά πολλά χρήματα. Δεν έχουν πάντα δίκαιο-σίγουρα. Εαν μπορείς-φτιάξε τα μονός σου. Με "έτσι θέλω" δεν γίνεται. Έχει δυστυχώς πραγματικότητες σε αυτό το κόσμο.

........Auto merged post: birdbrain πρόσθεσε 16 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Τίποτα τέτοιο. Η κάρτα δουλεύει άψογα σε Windows XP Pro. Με τους οδηγούς ΑTI Catalyst και ATI tray tools.
    Επειδή πιστευω ότι καπου έχουμε μπερδευτει να σε ενημερώσω ότι η nvidia δινει drivers sto linux αλλα όχι open που σημαινει ότι στους δίνει αλλα΄δεν έχεις δικαιωμα να τους πειράξεις,αν θέλεις υπάρχουν και οι free σε κάθε διανομή ή αν γνωρίζεις μπορείς να πειραματιστείς μονος σου.
    Οσον αφορά την ΑΤΙ έχει δηλώσει επισημα ότι προς το παρόν δεν δινει σε όλες τις διανομες λινουξ γιατι δεν ξέρουν να τους φτιάξουν και σε ορισμένες διανομες πληρωμενες(red hat)τους φτιάχνουν οι ιδιοι τις red hat,σε πληροφορώ ότι στα χπ που υποτιθετε θα δουλεύουν σφαίρα διάβασε εδώ μέσα να δεις τι έχουμε περάσει όλοι μας!!!
    Oi omega είναι κλάσεις ανώτεροι και σταθεροτατοι.

........Auto merged post: CORDOBAN πρόσθεσε 1 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από CORDOBAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    To ποιο απλό ειναι:
    synaptic----->envyng----->και μετά απλά 3 κλικ!!

........Auto merged post: CORDOBAN πρόσθεσε 8 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Επειδή πιστευω ότι καπου έχουμε μπερδευτει να σε ενημερώσω ότι η nvidia δινει drivers sto linux αλλα όχι open που σημαινει ότι στους δίνει αλλα΄δεν έχεις δικαιωμα να τους πειράξεις,αν θέλεις υπάρχουν και οι free σε κάθε διανομή ή αν γνωρίζεις μπορείς να πειραματιστείς μονος σου.
    Οσον αφορά την ΑΤΙ έχει δηλώσει επισημα ότι προς το παρόν δεν δινει σε όλες τις διανομες λινουξ γιατι δεν ξέρουν να τους φτιάξουν και σε ορισμένες διανομες πληρωμενες(red hat)τους φτιάχνουν οι ιδιοι τις red hat,σε πληροφορώ ότι στα χπ που υποτιθετε θα δουλεύουν σφαίρα διάβασε εδώ μέσα να δεις τι έχουμε περάσει όλοι μας!!!
    Oi omega είναι κλάσεις ανώτεροι και σταθεροτατοι.
    Ασε που για να δουλέψει το Ati control center σε γονατίζει.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CORDOBAN : 17-07-08 στις 20:59. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Router
    Speedport plus2
    Ρε παιδια κοφτε την πλακα με το synaptic .Εχω ubuntu απο την 4.10 λετε να μην ξερω οτι πρεπει να κοιταξω εκει πρωτα για οδηγους , ο οδηγος που εχει δεν υποστηριζει την καρτα μου ( 9600gt) .
    Στην 8.10 εχει νεους οδηγους που λενε ρητα οτι υποστηριζουν την καρτα μου αλλα αν τους βαλεις δεν μπουταρει καν ουτε μετα απο καθαρη εγκατασταση.Στα φορουμ του ubuntu που εψαχνα απαντησεις ειπε γνωστης οτι πραγματι υποστηριζει την καρτα μου αλλα δεν δουλευουν με τον kernel που εχει η 8.10
    Στην 8.04 εβαζα χωρις προβλημα τους οδηγους της nvidia ακολουθωντας τισ οδηγιες που βρηκα στο φορουμ, αλλα synaptic παπαλα δεν γινεται τιποτα

Σελ. 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ubuntu user privileges
    Από vasilisp στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-07-08, 13:48
  2. Ubuntu user broken?
    Από nstamoul στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-07, 17:24
  3. Ο ασχετος και ο ασχετος
    Από gvagenas στο φόρουμ Vodafone ADSL