Σελ. 8 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 3678
Εμφάνιση 106-118 από 118

Θέμα: ασχετη.com

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από delta9 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιας αναφερθηκε, να πω οτι αλλαξα το ονομα του δικτυο μου απο FritzBox που ηταν το default σε delta9.Το θεμα ειναι οτι πια βλεπω δυο δικτυα τη λιστα των δικτυων απο μενα.Δηλαδη βλεπω και το FritzBox και το delta9.Ωστοσο στο δικτυο FritzBox δε μπορω να συνδεθω.Ειναι φυσιολογικο αυτο;
    Εχω κανει restart το ρουτερ, εχω τελευταιο firmware κλπ...
    Ναι, ή σου χει ξεμείνει στην λίστα, λόγω του ότι το είχες αποθηκευμένο, ή υπάρχει και άλλο Fritzbox κάποιου άλλου.
    Βασικά αν έβγαζες και το essid broadcast ακόμη καλύτερα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cacofonix Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πλάκα κάνω...
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Περιοχή
    Evosmos,Thessaloniki
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11287/ 1020 kbps
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Πολύ καλό το νήμα και μαθαίνουμε αρκετά από αυτούς που θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους..έστω και σε μικρό βαθμό. Εγώ έχω ανοιχτό το router του OTE (Baudtec) και του έχω αλλάξει την ονομασία και το key που ήταν default...το έχω βάλει σε wpa2-psk και δεν θυμάμε που το έχω ρυθμίσει στην άλλη επιλογή που δίνει.
    Αν βγάλω το braodcast ssid είναι μικρότερο το ενδεχόμενο να μπει κάποιος; Αν και δεν έχει μεγάλη εμβέλεια, είμαι στον 2ο και στο ισόγειο το πιάνω με το ζόρι αν και σίγουρα στην απέναντι πολυκατοικία θα έχει σήμα. Μήπως να ανοίξουμε ή να πάμε σε άλλο νήμα;

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Κλείσε το SSID broadcast

Οποιοδήποτε κλειδί που δεν είναι λέξη πχ mitsos123 πρακτικά δεν σπάει, πρέπει να στην στήσει ο άλλος απέξω για μέρες και να προσπαθεί, οπότε ή θα τον πάρεις χαμπάρι και θα τους κάνεις επίσκεψη ή θα τον πετάξει το router έξω.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sv2evs Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ καλό το νήμα και μαθαίνουμε αρκετά από αυτούς που θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους..έστω και σε μικρό βαθμό. Εγώ έχω ανοιχτό το router του OTE (Baudtec) και του έχω αλλάξει την ονομασία και το key που ήταν default...το έχω βάλει σε wpa2-psk και δεν θυμάμε που το έχω ρυθμίσει στην άλλη επιλογή που δίνει.
    Αν βγάλω το braodcast ssid είναι μικρότερο το ενδεχόμενο να μπει κάποιος; Αν και δεν έχει μεγάλη εμβέλεια, είμαι στον 2ο και στο ισόγειο το πιάνω με το ζόρι αν και σίγουρα στην απέναντι πολυκατοικία θα έχει σήμα. Μήπως να ανοίξουμε ή να πάμε σε άλλο νήμα;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κλείσε το SSID broadcast

Οποιοδήποτε κλειδί που δεν είναι λέξη πχ mitsos123 πρακτικά δεν σπάει, πρέπει να στην στήσει ο άλλος απέξω για μέρες και να προσπαθεί, οπότε ή θα τον πάρεις χαμπάρι και θα τους κάνεις επίσκεψη ή θα τον πετάξει το router έξω.
    Όπως και ο nnn, δεν θα χάσεις τίποτα να κλείσεις το SSID. Αποθαρρύνεις πολλούς.
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    4096/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    HOL - ΚΕΡΑΤΕΑ
    Router
    NETGEAR 835GT
    Στα τζαμπα δεν λεμε οχι αλλα με διακριτικοτητα

Περιοχή
    far away from where my mind is...
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ST585-ZTE ZXV10 W300 v5.2
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Αν όλοι ήταν ενημερωμένοι για το τι εστί WPA2, ο κόσμος μας θα ήταν διαφορετικός
    I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.

Περιοχή
    Evosmos,Thessaloniki
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11287/ 1020 kbps
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Ευχαριστώ...το έχω κάνει ήδη...και ελπίζω να μην αποκτήσω ποτέ "πρόβλημα" με το ασύρματο δίκτυο.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zazazaza Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σας. Εδώ και 1 μήνα μπορώ να εισέρχομαι αυτόματα από τον φορητό μου ΗΥ σε ένα ασύρματο δίκτυο της γειτονιάς μου, το οποίο δεν έχει κωδικό και μου έιναι άγνωστο. Από τότε το χρησιμοποιώ και σερφάρω με την μεγάλη ταχύτητά του 54Μbit/sec.
    Είναι νόμιμο αυτό;
    Υπάρχει κίνδυνος για μένα από τη χρήση αυτή;
    στο ερώτημα αυτό θέλω να προσθέσω,τί κινήσεις πρέπει να γίνονται ιγια να μην έχει πρόσβαση αυτός που έχει το δίκτυο, στον υπολογιστή μας?

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από George85 Εμφάνιση μηνυμάτων
    στο ερώτημα αυτό θέλω να προσθέσω,τί κινήσεις πρέπει να γίνονται ιγια να μην έχει πρόσβαση αυτός που έχει το δίκτυο, στον υπολογιστή μας?
    ΚΑι για οσους δεν καταλαβαν, ο φιλος ρωταει πως θα κλεψει, υποκλεψει, εκμεταλευτει χωρις ομως να τον παρουν ειδηση, καρφωσουν, τιμωρησουν. Ευγε !!

Downloads
    56
    Uploads
    18
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Router
    speedtouch(Thomson..)
    SNR / Attn
    17(dB) / 45(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από George85 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχε υποψη σου, οτι καποιος μαγκας μπορεις να σου την σηστει καλα, και να σε πιασει και με ειτε νομιμους ειτε παρανομους τροπους να εκδικηθεί....
    μην κανεις κανενα τετοιο κακογουστο αστειο για πολλους λογους.....

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 29gk Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΚΑι για οσους δεν καταλαβαν, ο φιλος ρωταει πως θα κλεψει, υποκλεψει, εκμεταλευτει χωρις ομως να τον παρουν ειδηση, καρφωσουν, τιμωρησουν. Ευγε !!
    Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα φίλε,μην βαράς!!Απλά και το δικό μου laptop συνδέθηκε με καποιο άγνωστο ασύρματο δίκτυο,και
    ,ούτε έσπασα κωδικούς,ούτε έχω κάποιο κακό σκοπό για το όλο θέμα.απλά να σερφάρω μια στο τόσο μιας και ως φοιτητής τα οικονομικά μου δεν σηκώνουν για πολλά.Και άν διάβαζες απο την αρχή το θέμα που κάποιος άλλος ξεκίνησε,(με έκπληξη ίσως,για την δική σου ηθική) θα διαπίστωνες οτι δεν είμαι ο μόνος..Και το ερώτημά μου ήταν για το αν θα μπορεί το άτομο που έχει τη σύνδεση να έχει πρόσβαση στα αρχεία μου(όπως κι εγώ δεν θα επιδίωκα με τίποτα να κάνω κάτι τέτοιο σε κάποιον άλλο),και τίποτα παραπάνω.αν είμαι τόοσο ανήθικος και..κλέφτης λοιπόν,τι να πω..Ο αναμάρτητος πρώτος τον λιθο..

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    α) ναι μπορει να αποκτησει προσβαση στο pc σου
    β) ναι, μπορεις να αποκτησεις προσβαση στο pc του εκτος απο την χρηση του ιντερνετ που πληρωνει αυτος
    γ) ναι, μπορει να σε παρει ειδηση καποια στιγμη. Δεν εχεις ανακαλυψει μονον εσυ το adslgr
    δ) δεν γνωριζω για τα οικονομικα σου και δεν με αφορα αλλωστε, αλλα σιγουρα αν γουσταρεις το ιντερνετ περισσοτερο απο κατι αλλο, πχ το κινητο, θα μειωσεις εκει, θα παρεις μια φτηνοτατη πλεον συνδεση, και θα εισαι αρχοντας.
    ε) ναι δεν ξεκινησες εσυ το θεμα αλλα εχω παρατηρησει ολοενα και περισσοτερους φοιτητες με οικονομικη στενοτητα που εχουν ή ψαχνουν βολικους γειτονες. Αυτο ειναι ανηθικο. Επιπλεον, δημιουργουν προβληματα και σε αλλους εκτος απο τους συγκεκριμενους γειτονες.
    στ) οταν το βαζο ειναι ανοιχτο ειναι σιγουρο πως θα βουτηξουμε το δαχτυλακι μας καποια στιγμη μεσα στο ξενο μελι.

Για 10 € λοιπον το μηνα, ητοι 3 και κατι πακετα τσιγαρα ή μια τηλεφωνικη καρτα, σηκωνουμε ολη αυτη τη φασαρια για να ριξουμε τον γειτονα. Που ποιος ξερει, αυτη τη στιγμη μπορει να ψαχνει εδω σε αυτο το φορουμ να βρει γιατι η συνδεση του σερνεται. ΚΑι ενα σωρο αλλοι φιλοι σαν εμας αναλωνονται στο να τον βοηθησουν.

Τι αλλο να πω !

Περιοχή
    Αγρίνιο
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ
    SNR / Attn
    31(dB) / 19(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 29gk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που ποιος ξερει, αυτη τη στιγμη μπορει να ψαχνει εδω σε αυτο το φορουμ να βρει γιατι η συνδεση του σερνεται. ΚΑι ενα σωρο αλλοι φιλοι σαν εμας αναλωνονται στο να τον βοηθησουν.
    Αχαχαχαχαχαχα μπορει να ειναι και ο ο φιλςο εδω.Το φανταζεσαι;;;!!! Πλακα θα ειχε....

Σελ. 8 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 3678

Παρόμοια Θέματα

1. ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΗ
    Από SPEIO στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-09-08, 15:35
  2. [Baudtec] Ασχετη
    Από garyfallia στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-08, 12:06
  3. μια ασχετη ζηταει βοηθεια
    Από erwtas στο φόρουμ Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-08, 23:30
  4. Boηθεια σε ασχετη...
    Από jenny_v στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computing
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-07, 18:03
  5. Πολύ άσχετη ερώτηση...
    Από charly13 στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-05, 15:02

Bookmarks

Bookmarks