Μου πήρε αρκετή ώρα να καταλάβω τι γίνεται και δε συνδέεται με το internet αλλά τελικώς καταλήγω στο εξής.
Το router έχει προεπιλεγμένα ενεργό το dhcp για αυτόματη απόδοση ip στο pc. Κάθε φορά που ο υπολογιστής έκανε αίτηση για να συνδεθεί με το router, το router έκανε restart. Με το που σιγχρόνιζε και πήγαινε το pc να αιτηθεί ip ξανά restart το router κ.ο.κ.
Το ίδιο συνέβαινε και μέσω ethernet και μεσω wifi.
Πέρασα χειροκίνητα ip στα properties του network adapter και επαιξε μια χαρά.
Τι λέτε; Να τα παιξε το DHCP του router? Είναι του κουτιού το άτιμο.
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
16-07-08, 12:49 Baudtec ConnX ADSL2+ ...δεν δίνει ip #1famous
-
29-07-08, 22:59 Απάντηση: Baudtec ConnX ADSL2+ ...δεν δίνει ip #2
καταρχην καλησπερα
να πω κι εγω τον πονο μου..............
μια απο τα ιδια κι εμενα δεν δινει ip me dhcp και κανει restart συνεχεια...........
θα το παρω αυριο παραμασχαλα και θα τους το παω στον (Π)οτε να μου το αλαξουν
αλιμονο τους και μου πουν οχιθα γινει της ...........
θα βαλω παλι το linksys WAG354GΤελευταία επεξεργασία από το μέλος TRACERT : 29-07-08 στις 23:05.
-
31-07-08, 18:58 Απάντηση: Baudtec ConnX ADSL2+ ...δεν δίνει ip #3
Οντως πολυ μαπα αυτο το ρουτερακι, αυτες τις εταιριες μονο ο ΟΤΕ τις ξεθαβει απο τα βαθη της Ασίας
........Auto merged post: teorid πρόσθεσε 31 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Οντως εχετε δικιο παιδια, υπαρχει καποιο προβλημα με το ρουτερακι, δειτε http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/baudtec_tw.htmΤελευταία επεξεργασία από το μέλος teorid : 31-07-08 στις 18:58. Αιτία: auto merged post
-
02-08-08, 00:48 Απάντηση: Baudtec ConnX ADSL2+ ...δεν δίνει ip #4
Καλησπερα και παλι καλημερα δηλαδη
οντως επαιξε κανονικα μετα το upgrade και παει μια χαρα μεχρι τωρα αντε να δουμε......
ευχαριστω πολυ
-
02-08-08, 16:47 Απάντηση: Baudtec ConnX ADSL2+ ...δεν δίνει ip #5
Οντως τελειωνουν τα προβληματα μετα το upgrade, αλλα ακομη δεν καταλαβα πως το service pack επηρεαζει το ρουτερακι, τεσπα..
-
02-08-08, 21:08 Απάντηση: Baudtec ConnX ADSL2+ ...δεν δίνει ip #6
ελα ντε τι πω...........
(Π)Ο Τ Ε βλεπεις.................
-
14-09-08, 13:02 Απάντηση: Baudtec ConnX ADSL2+ ...δεν δίνει ip #7
Παιδες καλη σας μερα!!Θα ηθελα σας παρακαλω πολυ την βοηθεια σας!Προχθες κατεβασα ενα firmware για το router μου και εκατσα και το περασα,χωρις να προσεξω οτι ειναι πιο παλια εκδοση απο εκεινη που ειχα!!!Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ασυρματο δικτυο μιας και οταν το συνδεω μου λεει οτι ειναι περιορισμενη και χωρις αξιοπιστια η συνδεση!!
Helpr me pls!!
-
14-09-08, 21:15 Απάντηση: Baudtec ConnX ADSL2+ ...δεν δίνει ip #8
Γράψε Μοντέλο και Annex και δες κι εδώ
Παρόμοια Θέματα
-
[Baudtec] Baudtec ADSL2+ router
Από haris_led στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 395Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-12, 01:34 -
baudtec adsl2+ router
Από Juohmaru στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 30-11-10, 23:11 -
Connx και Baudtec
Από krek στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 05-08-08, 15:28 -
[Baudtec] help! connx BaudTec modem/router αποριες...
Από oGioRGos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-08, 00:10 -
8mbit connx kai baudtec
Από dkmaster στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 30-12-07, 17:04
Bookmarks