καλησπερα παιδια,
εχω ενα notebook fjitsu-siemens amilo a1667g μοντελο.
μολις γυρισα απο διακοπες και πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη μετα απο 10 μερες.
μολις μπηκε στα windows και πατησα να ανοιξει ο υπολογιστης μου μαυρισε η οθονη και το μηχανημα νεκρωσε.
μετα απο πολυ πολυ πολυ ψαξιμο τον αφησα να δουλευει μονο με την μπαταρια και ειδα πως δεν υπηρχε κανενα απολυτως προβλημα...
ειμαι βαθυτατα πεισμενος πως φταιει το τροφοδοτικο!
Καμια ιδεα για να αγορασω καινουριο τροφοδοτικο???
90W 20V 4A ειναι το "μαλλον" χαλασμενο μου!!
Κοιταω στο νετ για τροφοδοτικα αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα που μου χαλαει δεν ξερω τι να αγορασω και επισης δεν θελω να ξοδεψω και καμια περιουσια!
οποιος μπορει να βοηθησει σας παρακαλω...
Ευχαριστω εκ των προτερων........
Εμφάνιση 1-15 από 15
Θέμα: τροφοδοτικο laptop
-
22-07-08, 14:32 τροφοδοτικο laptop #1
-
22-07-08, 14:37 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #2
Εbay από κανέναν κινέζο, γύρω στα 25 ευρώ με τα ταχυδρομικά. Ιμιτασιόν μεν, αλλά 2-3 που πήρα για διάφορα παλιότερα λάπτοπ βγήκαν αξιόπιστα.
Αλλιώς πας για τα τροφοδοτικά που δίνουν πλαίσιο και eshop, ακριβότερα και με προβληματικά βύσματα σύνδεσης. Αν διαλέξεις κάτι τέτοιο, δοκίμασε την εφαρμογή του βύσματος επιτόπου στο κατάστημα, με το λάπτοπ ανά χείρας!
Πιθανόν να σου κάνει αυτό.
ή αυτό
ή αυτόΤελευταία επεξεργασία από το μέλος BigBlack : 22-07-08 στις 14:46.
-
22-07-08, 14:39 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #3
δεν εχω και πολυ καλες σχεσεις με το ebay,
απο ελλαδα κατι???
-
22-07-08, 14:47 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #4
Δες πιό πάνω, το συμπλήρωσα...
Το φτηνότερο είναι το τρίτο από πλαίσιο. Eχει και λίγο ακριβότερο με 120W.
Σε κάθε περίπτωση, έλεγξε τα βύσματα!!!!
-
22-07-08, 14:54 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #5
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!
θα τσεκαρω και θα σας γραψω νεα!!!
-
22-07-08, 15:32 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #6
Άσε τα κινέζικα του ebay και του Πλαισίου και απευθύνσου στην αντιπροσωπεία για να αγοράσεις το κατάλληλο.
-
22-07-08, 15:37 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #7
-
22-07-08, 15:40 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #8
200 και 500, όσο κάνει.
Δε θα πάει να βάλει ό,τι κινέζικη φόλα βρει μπροστά του να κάψει και τα υπόλοιπα.
-
22-07-08, 15:46 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #9
Τι να σου πω, όπως έγραψα και πιό πάνω 2-3 που έχω πάρει δουλεύουν μιά χαρά, εδώ και χρόνια το πρώτο. Ε, σίγουρα δεν εννοείς να δώσεις όσα σου ζητήσουν για ένα τροφοδοτικό! Το πουλάς για ανταλλακτικά και παίρνεις καινούργιο λάπτοπ έτσι.
Τέλος πάντων, κι εσύ δίκιο έχεις. Ας αποφασίσει ο άνθρωπος ότι θέλει.
-
22-07-08, 16:35 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #10
Μαγκες λυπαμαι παρα παρα παρα παρα πολυ!!
δοκιμασα τροφοδοτικο του πατερα μου το οποιο δινει μαλιστα και περισσοτερα Αmpere αλλα το προβλημα συνεχιζει....μολις ζοριστει λιγο το μηχανημα μαυριζει η οθονη!!!!
γαμωτο!!!
Οταν το εχω και λειτουργει με μπαταρια δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα!!!
Καμια ιδεα????????????
-
22-07-08, 22:44 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #11Aργησα να ασχοληθώ με την τεχνολογία.
-
22-07-08, 23:31 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #12
παιδια δεν φταιει το τροφοδοτικο!!
κατι αλλο ειναι αλλα δεν ξερω τι!!
μολις τον βαλω στο ρευμα μαυριζει η οθονη,
οταν ομως του βαλω τη μπαταρια μονο λειτουργει κανονικα!!
Ηeeeelp
-
23-07-08, 22:13 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #13
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Πρόβλημα στην μητρική δείχνει
Βγάλε την μπαταρία και βάλε το στο ρεύμα και πες μας αν ανάβει.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
24-07-08, 09:59 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #14
Επειδή και εγώ είχα amilo (πριν λίγους μήνες μου καηκε η mobo, μετα από 3,5 χρόνια) στους πρώτους 7 μήνες άλλαξα και μπαταρία και τροφοδοτικό. Το τροφοδοτικό έχω την εντύπωση ότι έκανε 100 - 110 ευρω. Δε νομίζω να είναι πολύ πιο ακριβώ. Επίσης είχα δει κάποια στιγμή που το έψαχνα, στο mediamarkt τροφοδοτικό με 75ευρώ, το οποίο έχω την εντύπωση ότι ήταν της fujitsu. Τη μπαταρία την είχα χρυσοπληρώσει. Την πάτησα με την εγγύηση γιατί δεν έίχαν όλα τα μέρη του λαπτοπ 1 χρόνο. Τροφοδοτικό και μπαταρία είχαν 6μήνες.
Πάντως θα ήταν καλύτερα να το πας σε μια αντιπροσωπία να το δουν και να μη βγάζεις συμπεράσματα μόνος σου. Αν ισχύει ακόμα η εγγύηση δε θα πληρώσεις τπτ, αλλιώς θα δώσεις 50Ε για να το δουν μόνο (εργασία).
-
25-07-08, 13:18 Απάντηση: τροφοδοτικο laptop #15
Μαλλον ειμαι τυχερος μεσα στην ατυχια μου!
οταν εβγαλα την μπαταρια εμπαινε στα windows αλλα με το που πηγαινα να ανοιξω μια φωτο π.χ. μαυριζε η οθονη!
απ'τα νευρα μου εβγαλα το βυσμα του τροφοδοτικου και το εβαλα παλι με βιαιο τροπο αυτη τη φορα!
απο τοτε το προβλημα λυθηκε.........!!!
δεν ξερω τι να πω,μαλλον τα 'χει παιξει ο υπολογιστης μου.
οσο για το service της εταιριας ειναι πραγματικα αθλιο,χρεωνουν 56,5 Ε τον ελεγχο και ποιος ξερει ποσα αλλα για την βλαβη που πιθανον να εχει ο υπολογιστης μου!
Παρόμοια Θέματα
-
τροφοδοτικο αυτοκινητου για laptop
Από scoupegt στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-07, 23:21 -
Τροφοδοτικό για laptop ACER aspire 1703
Από SSofia στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-07, 17:36 -
τροφοδοτικο laptop
Από dream-maniac στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξηΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 08-07-07, 11:08 -
workstation ή laptop... αν laptop θέλω να λειτουργεί αρκετες ωρες,Οι γνώμες σας δεκτές
Από geosapsi στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-06, 15:29
Bookmarks