Mπορεί να γίνει;;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....![]()
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
22-07-08, 17:37 Προσθήκη υποτίτλων μετά απο convert.... #1
-
22-07-08, 17:41 Απάντηση: Προσθήκη υποτίτλων μετά απο convert.... #2
ειναι πολυ ασαφης η ερωτηση σου, convert απο τι σε τι;
ευκολη ενσωματωση υποτιτλων σε avi γινεται με το winavi http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=181030
αλλιως για ενσωματωση και ταυτοχρονη μετατροπη κοιτας στο convertxtodvd που ειναι μια πολυ ευκολη λυσηQuality is not an act, it is a habit.
-
23-07-08, 10:41 Απάντηση: Προσθήκη υποτίτλων μετά απο convert.... #3
-
23-07-08, 17:42 Απάντηση: Προσθήκη υποτίτλων μετά απο convert.... #4
Εχετε δίκιο.....
Πώς είναι δυνατόν να ξέρετε τί εχω ΄γω στο μυαλό μου;;;;
Αναφέρομαι σε μετατροπή αρχείων .avi σε DVD, ωστε ταινίες που εχω στον υπολογιστή μου να παίζονται στο DVD player και να τις βλέπω στην τηλεόρασή μου...Το ρωτάω αυτό γιατί χρησιμοποιησα το convertxtodvd χωρίς να έχω πρώτα προσαρμόσει τους υποτίτλους και τώρα εχω το DVD χωρίς αυτούς....Γι¨αυτό ρωτάω αν μπορέι να γίνει εκ των υστέρων η προσαρμογή....
Εξ΄αλλου το convertxtodvd στην δοκιμαστική του έκδοση, μου πέταξε μέσα ενα υδατογράφημα που μου λέει κάθε 5 δευτρόπλεπτα να αγοράσω κλειδί ξεκλειδώματος.....Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αυτό το υδατογράφημα, κι απο την άλλη δε σκοπεύω να δώσω χρήματα να αγοράσω το πρόγραμμα....Υπάρχει κάποιο free πρόγραμμα στο διαδίκτυο;;;;;
-
24-07-08, 01:52 Απάντηση: Προσθήκη υποτίτλων μετά απο convert.... #5
Στο google βρήκα δωρεάν αυτό για δοκίμασε το φαίνεται καλό http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAvi2Dvd.php
-
24-07-08, 10:17 Απάντηση: Προσθήκη υποτίτλων μετά απο convert.... #6Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
24-07-08, 16:08 Απάντηση: Προσθήκη υποτίτλων μετά απο convert.... #7
Παρόμοια Θέματα
-
προσθηκη υποτιτλων σε dvd
Από panathas στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-07, 17:51 -
Προσθηκη υποτιτλων σε DVD
Από Takis_Kal στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 04-01-07, 19:30 -
BSoD μετά από προσθήκη μνήμης
Από nikos_online στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-06, 11:19 -
Προσθήκη υποτίτλων σε DVD
Από akazamias στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-06, 15:24
Bookmarks