Έχω μία συσκευή Sony Ericsson W810i περίπου 1μιση χρόνο. Το πρόβλημα είναι πως βούτηξα στην θάλασσα χωρίς να θυμηθώ να το βγάλω απο την τσέπη μου και έμεινα για αρκετή ώρα μέσα στο νερό μαζί του.Αν είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα με την συσκευή του, μήπως θα μπορούσε να μου πει τι διαδικασία ακολούθησε καθώς και αν έχω και την παραμικρή ελπίδα να μου αλλάξουν δωρεάν την συσκευή στο service εφόσον η εγγύηση της συσκευής ισχύει ακόμα; Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας.
![]()
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
26-07-08, 14:50 Sony Ericsson W810i Πρόβλημα #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bartogeneral : 26-07-08 στις 14:57.
-
27-07-08, 19:17 Απάντηση: Sony Ericsson W810i Πρόβλημα #2
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Δεν σε καλύπτει πλέον η εγγύηση, οι συσκεύες έχουν εσωτερικά ενδείκτη υγρασίας που δείχνει αν έχουν βραχεί ή όχι.
Αν είχες βγάλει αμέσως την μπαταρία και το στέγνωνες άμεσα ίσως είχε ελπίδες, αλλά το αλάτι τρώει και βραχυκυκλώνει γρήγορα την πλακέτα.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
28-07-08, 00:31 Απάντηση: Sony Ericsson W810i Πρόβλημα #3
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία
. Η αλήθεια είναι πως στέγνωσα για τα καλά την συσκευή αλλά ήταν σχετικά αργά οπότε... Παρόλ' αυτά νομίζω πως δεν έχω να χάσω και τίποτα αν αναφερθώ στο service της Sony Ericsson.
-
28-07-08, 00:35 Απάντηση: Sony Ericsson W810i Πρόβλημα #4
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Άδικα θα πας, αν βγάλεις την μπαταρία θα δεις ένα μικρό κομματάκι πλαστικού κενό με ένα χρωματιστό ή με κουκίδες χαρτί εσωτερικά, αυτό δείχνει αν έχει πάρει νερό η συσκευή.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
28-07-08, 00:36 Απάντηση: Sony Ericsson W810i Πρόβλημα #5
σορρυ που θα σε απογοητευσω φιλε μου αλλα οταν ενα κινητο εχει "υγρασια" η εχει "οξειδωθει" κτλ θεωρειτε κακη χρηση αρα ουτε θα το κοιταξουν αλλα ουτε θα το φτιαξει το σερβις της Sony-Ericsson Hellas.
αλλα γενικα οποιο σερβις το πας ειναι η πολιτικη των εταιρειων αυτη.
-
28-07-08, 00:41 Απάντηση: Sony Ericsson W810i Πρόβλημα #6
Κρίμα
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας πάντως
-
28-07-08, 01:21 Απάντηση: Sony Ericsson W810i Πρόβλημα #7
Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να το ξέπλενες επιτόπου με απιονισμένο νερό. Από την στιγμή που στεγνώσε το αλάτι μέσα δύσκολα θα επιβιώσει η συσκευή. Ειδικά τα SE είναι υπερευαίσθητα στην υγρασία, ακόμα και αν το νερό είναι βρόχινο.
Αν δεν λυπάσαι 15 ευρω πήγαινε και δοκίμασε να σου καθαρίσουν την πλακέτα σε κάποιο μαγαζί με service.
-
09-07-09, 23:29 Απάντηση: Sony Ericsson W810i Πρόβλημα #8
Απαντώ εδώ αν και το θέμα είναι νεκρό για ένα χρόνο, να μην ανοίγω καινούριο.
Με λίγα λόγια έπαθα το ίδιο με το w302 white. Αφού μου τα έπρηξε το Πλαίσιο πήρα τηλέφωνο τη σόνυ, που μου έκανε διαφήμηση τα φοβερά της γκάτζετ, για να πάω στην αντιπροσωπεία να μου πουν ότι το τηλέφωνο χάλασε από την υγρασία, ενώ το έχω μόνο 10 μέρες, και φυσικά δεν έχω προλάβει να το πάω για μπάνιο!!! Η αλήθεια είναι ότι αυτό που αναφέρατε με τη χρωματιστή ένδειξη ισχύει, αν και όπως προείπα δεν το έχω κάνει τίποτα! Μπορεί το κινητό αυτό να είναι υπερευαίσθητο, ή το μοντέλο ελλατωματικό, να πάρω κάπως αποζημίωση ή αντικατάστασή του; Αν δείτε αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλοί, και ίσως να μη φταίει το μεσογειακό μας κλίμα, η γ@μημένη υγρασία, και η βλακεία μας να μπουγελώνουμε τα κινητά που πληρώνουμε εκατοντάδες ευρώ, αλλά η φύση αυτών των εξαιρετικά ανθεκτικών κινητών. Είδα αυτό, αλλά χωρίς κανένα επίσημο στοιχείο. Παίζει να ισχύει, υπάρχει ελπίς;
Παρόμοια Θέματα
-
Nokia 6300 vs. Sony Ericsson W810i
Από a5a6b8b9g3h5w6a9 στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-08, 12:48
Bookmarks