Τυπικά θέλω να αναβαθμίσω το Pc αντικειμενικά πρόκειται για νέο μηχάνημα.Βασικά έχω κάρτα γραφικών nvidia 8600 gt η οποία δεν με ικανοποιεί.θα ήθελα πχ ένα σύστημα το οποίο να μπορεί να παίξει το crysis στο max,καθώς και όλα τα νέα παιχνίδια.Φυσικά σε 2 χρόνια θα έχουν αλλάξει τα πράγματα,αλλά έχει κανείς να μου προτείνει κάρτα γραφικών ή γενικά δομή ώστε να έχω ένα pc από τα δυνατότερα στην αναπαραγωγή παιχνιδιών; (εν όψει και του resident evil 5... :Ρ)και φαντάζομαι πως ένα δυνατό σύστημα θα μπορεί να καλύψει και ανάγκες όπως προγράμματα για επεξεργασία γραφικών κτλ...
Εμφάνιση 1-9 από 9
Θέμα: Αναβάθμιση
-
29-07-08, 20:06 Αναβάθμιση #1
-
29-07-08, 20:07 Απάντηση: Αναβάθμιση #2
Θες ολο το συστημα?Ή μονο καρτα?Ποσα λεφτα?Χρηση μονο game?
-
29-07-08, 21:35 Απάντηση: Αναβάθμιση #3
Μια πρωτη προταση με βαση τις απαιτησεις που θετεις, περα απο την αλλαγη της καρτας γραφικων, ειναι να στησεις ενα συστημα γυρω απο ενα γρηγορο τετραπυρινο επεξεργαστη αφου ολο και περισσοτερα συγχρονα παιχνιδια θα τον αξιοποιουν(το crysis νομιζω ειναι optimized για 4 πυρινες).
Θεσε ενα οικονομικο οριο για μπορεσουν να γινουν πιο συγκεκριμενες προτασεις...she's both evil and divine...
-
29-07-08, 21:51 Απάντηση: Αναβάθμιση #4
σωστο.χμ...γύρω στα 600 ευρώ;(αν μπορείς ανέφερε και ένα σύστημα 1000 ευρώ μήπως και σε λίγο καιρό τα έχω και μπορέσω να τα δώσω...).υπόψην θα πρέπει να αλλάξω και οθόνη καθώς δεν φαίνεται να πολυτραβάει(εδώ παίζω manager και έχει μαύρους κυματισμούς)...άρα μιλάω για καινούριο σύστημα αφού φαντάζομαι ότι μια αλλαγή σε κάρτα γραφικών σε ένα πολύ ανώτερο επίπεδο θα απαιτεί και άλλες αλλαγές..
//χρήση όχι μόνο games απλά υπέθεσα ότι ένα δυνατό σύστημα για games με δυνατό επεξεργαστή,κάρτα γραφικών κτλ θα είναι σε θέση να επεξεργαστεί προγράμματα γραφικών και λοιπά προγράμματα των windows...
σημείωση:στις κάρτες γραφικών αυτό που λένε για 'παράλληλη συνδεση' που αυξάνει την απόδοση τι είναι;;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vaggouras : 29-07-08 στις 21:59.
-
29-07-08, 22:03 Απάντηση: Αναβάθμιση #5
με 600 ευρο δεν μπορω να σου εγκιηθω πολλα.
Cpu
http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1135651
Mobo
http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1024396
RAM
http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=935557
Vga
http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1145991
Τα αλλα δικα σου.
σημείωση:στις κάρτες γραφικών αυτό που λένε για 'παράλληλη συνδεση' που αυξάνει την απόδοση τι είναι;;
-
29-07-08, 22:17 Απάντηση: Αναβάθμιση #6
καρτα γραφικων
επεξεργαστης
(αν σκοπευεις να κλοκαρεις παρε τον 9300)
μητρικη
μνημες
Σκληρο, dvd και κουτι υποθετω τα κρατας απο το προηγουμενο. Επισης πες τι τροφοδοτικο εχεις μηπως δε χρειαστει αλλαγη.
Για οθονη θα προτεινα αυτη
Συνολο 969(με οθονη ομως). Αν θες ενα δυνατο gaming συστημα κατα τη γνωμη μου και με βαση τις απαιτησεις που θετεις παντα (crysis στο max) τα 600 ειναι καπως περιοριστικα, ειδικα αν βαλεις και την οθονη.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gregg : 29-07-08 στις 22:24.
...she's both evil and divine...
-
29-07-08, 22:32 Απάντηση: Αναβάθμιση #7
εντάξει και πάνω από 600...γι αυτό είπα και το 1000 ψιλομυρίστηκα τη δουλειά :Ρ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις,οποιαδήποτε προσθήκη ευπρόσδεκτη!
τροφοδοτικό έχω ενα 500w silent...τώρα μάρκα να πω την αλήθεια δε θυμάμαι,τώρα είμαι δουλειά,θα τα δω και θα αναφέρω και τα πλήρη χαρακτηριστικά του pc.πάντως αν θέλετε προτείνετε και χωρίς οικονομικό περιορισμό,απλά να ξέρω τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς σήμερα.ήδη πάντως με τις επιλογές σας μου άνοιξε η όρεξη!
-
29-07-08, 23:24 Απάντηση: Αναβάθμιση #8
cpu : INTEL CORE 2 DUO E8400 ή E8500 , και η πρόταση του kuja πολλή καλη αλλά για 30-50 euro γιατι να μην πάρεις κατι με περισοτερη L2 CACHE .
mb : την Albatron PXP35 έχω και εγώ και είμαι υπερ ευχαριστημένος , το μόνο μίον ειναι η μία ATA . αν και θα προτιμούσα σίγουρα την ASUS P5Q που λέει ο gregg κυρίως λόγω Ταχύτητα FSB: 1600MHz. και
Chipset: Intel P45 / ICH10R που απο riviews και όχι δικα μου τεστ είναι πολύ καλο.
Μνήμες : έχω 2 x Corsair Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-12 , και με ένα πακετάκι μια χαρά θα έισαι αφού αν λες να βάλεις xp δεν βλέπουν 4 gb . και οι TEAM XTREEM μια χαρά είναι
vga : αυτήν έχω και σου προτείνω ή αυτή που είναι σχεδόν η ίδια , βασικά και η asus απο το πλαίσιο που λέει ο kuja έιναι σχεδόν ίδια απλά οι άλλες δύο έχουν GDDR3 . ati μακρία
-
30-07-08, 00:59 Απάντηση: Αναβάθμιση #9
thnks φιλε!
Παρόμοια Θέματα
-
Εκκρεμεί η αναβάθμιση providing μετά από αναβάθμιση ταχύτητας
Από antwnhszr στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-08, 03:32 -
Αναβάθμιση σε ΧΡ
Από Durdyn στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-07, 23:53 -
Όλοι μιλάνε για αναβάθμιση και αναβάθμιση δεν βλέπω εγώ..
Από RagSoul στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-06, 23:12 -
αναβαθμιση?
Από kosmos στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 19-09-06, 08:29 -
Αναβαθμιση PC
Από blade12 στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-05, 00:28
Bookmarks