Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το ionix mod με τις ρυθμίσεις του αρχικού post και μπορώ να πω οτι πάει καλά.Στο site με τα επίσημα mod βλέπω όμως οτι μιλάνε με πολύ καλά λόγια για το xtreme το οποίο και αυτό ανανεώνεται πολύ συχνά.Κάποιος εδω που το χρησιμοποιεί?Μήπως κάποιος γνώστης του θέματος να μας έδινε κάποιο οδηγό ρυθμίσεων για το συγκεκριμένο mod να το δοκιμάσουμε?
Ευχαριστώ![]()
Εμφάνιση 1-4 από 4
Θέμα: emule xtreme mod
-
12-10-05, 07:43 emule xtreme mod #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GnG : 12-10-05 στις 18:54.
-
12-10-05, 22:22 #2
Αρχικό μήνυμα από GnG
Και αυτοι που κάναν τους παλιούς οδηγούς απλοι χρήστες είναι, απλά με trial and error βρήκαν τις καλύτερες ρυθμίσεις και τις μοιραστήκαν με το υπολοιπο φόρουμ
-
13-10-05, 01:40 #3
Οι χρήστες που έχουν φτιάξει τους οδηγούς είναι σίγουρα έμπειροι χρήστες μουλαριών.Εγώ ασχολήθηκα με το μουλάρι μόλις προχθές που έψαχνα ένα αρχείο που δεν βρήκα στο bittorent,dc++ που δουλεύω.Τώρα εσύ θέλεις να μου πείς οτι αν γίνω έμπειρος στο πρόγραμμα μπορώ να φτιάξω και εγώ οδηγό?
Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου
-
13-10-05, 13:33 #4
Αρχικό μήνυμα από GnG
Το xtreme είναι όντως ένα απο τα πιο αξιόλογα mods που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό και το έχω προτείνει ήδη σαν ενα απο τα mods που μπορείτε να δοκιμάσετε εδώ http://www.adslgr.com/forum/showpost...4&postcount=69 !
Οι γενικές ρυθμίεις όλων των clients δεν διαφέρουν πολύ! Επομένως άν δοκιμάσετε κάποιο και σας αρέσει ο τρόπος λειτουργίας του και μπορείτε να περιγράψετε με λίγα λόγια τίς έξτρα λειτουργίες του, είναι εύκολο να βοηθήσετε την κοινότητα φτιάχνοντας ένα HowTo και εσείς!
Παρόμοια Θέματα
-
eMule Xtreme Mod
Από Da GuRu στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 28Τελευταίο Μήνυμα: 10-06-09, 14:54 -
xtreme mod περίεργο μύνημα
Από akilleas στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-08, 18:00 -
Περίεργο πρόβλημα με xtreme mod
Από rubadub στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-07, 15:12 -
xtreme mod ram και cpu usage
Από katdoc στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-07, 04:55 -
Emule xtreme & Linksys WAG354G.Πως θα συνεργαστουνε ?????
Από kaopakagr στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-06, 22:38
Bookmarks