Καλησπέρα!
Έχω πάρει εδώ και πολύ καιρό ένα router μεταχειρισμένο, στο οποίο ο προηγούμενος κάτοχος μου είχε πει ότι είχε αλλάξει την default IP με κάποια άλλη που δεν θυμόταν αλλά με ένα reset στο router θα ξαναγύρναγε στην αρχική και δεν θα είχα πρόβλημα.
Τώρα ασχολήθηκα πια να το συνδέσω και τελικά απ'ό,τι φαίνεται το router με reset επαναφέρει μόνο το password στο αρχικό και όχι και την ΙΡ.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω σε ποια IP είναι ρυθμισμένο τώρα το router;
Ευχαριστώ!
Υ.Γ. Το router είναι το Zyxel Prestige P662HW-63, αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει για όλα τα router.
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
05-08-08, 13:37 Πώς βρίσκω την IP του router??? #1
-
05-08-08, 13:56 Απάντηση: Πώς βρίσκω την IP του router??? #2
δεν είμαι σίγουρος .. αλλα αν πας start>run>cmd.exe .. και γράψεις την εντολή .. ipconfig θα σου δείξει τις ip..
η πρώτη πρεπει να ειναι η ip σου στο δίκτυο και η default getaway του router σου.Roy: No, there you go, I just heard it come on. No, that's the music you hear when it comes on. No, that's the music you hear when..I'm sorry, are you from the past?
-
05-08-08, 14:47 Απάντηση: Πώς βρίσκω την IP του router??? #3
Σ'ευχαριστώ πολύ, είχες απόλυτο δίκιο.
Παρόμοια Θέματα
-
Πως βρισκω την port;
Από doctorsigmund στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-07, 22:45 -
ξερετε πως θα αλαξω την IP του router???
Από geioannou στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 02-10-06, 15:36 -
Nα μάθω πως βρίσκω την ΙΡ που μου δίνει η forthnet?
Από dankannn στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-06, 12:05 -
Πως Βρίσκω την Κεντρική Πρίζα;
Από redlemon.gr στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-04, 18:46
Bookmarks