Όπως επίσης θα ήθελα να μάθω πέρα απο την εργονομία που λέει και ο φίλος αλλά και την χρήση του. Έχω έναν imac εδώ και 4 χρόνια, δεν του έχω κάνει ούτε μια αναβάθμιση και ούτε ένα format και δουλέυει φανταστικά, μιας και έιμαι γραφίστας και χρησιμοποιώ προγράμματα βαριά, φαντάζομαι ότι στα pc στα 4 χρόνια έχετε αλλάξει 2 υπολογιστές, συμπέρασμα έχετε πληρώσει παραπάνω απ' ότι θα πέρνατε 1 mac, τελικό αποτέλεσμα, εργονομία και χρήση πάνε υπέρ των mac.
Αλήθεια γιατί κάθε λογισμικό που βγάζει η Microsoft παραπονιέστε κάθε προηγούμενο και καλύτερο ενώ στα Linux και τα Mac δεν το λέμε αυτό?
Γιατί την τεχνολογία στο λειτουργικό σύστημα, την είχαν τα Linux και τα Mac εδώ και χρόνια και δεν κολλάνε τα συστήματα, βγήκαν τα Vista με μια παρόμοια (θέλουν να πιστεύουν) και καλά διάφανα παράθυρα κ.α. και σέρνεται το σύστημα?
Οπότε φίλοι μου πριν αρχίζετε να λέτε κάτι για κάποιο πράγμα, καλό είναι να το έχετε δοκιμάσει,
όσο αφορά για το iphone μιας και έχει ξεφύγει η κατάσταση έχω να πω κάτι τελευταίο.
Πριν κάμποσες μέρες μου έδωσαν ένα Q-teck κινητό να δω πως είναι, κατά την δική μου άποψη το κινητό είναι τελείως άχρηστο μιας και έχει και προγράμματα windows τα οποία εγώ δεν χρησιμοποιώ σαν χρήστης Mac, αυτό όμως δεν το κάνει κακό κινητό επειδή εγώ είμαι κολλημένος με τα Mac, το κινητό είναι τέλειο γι' αυτούς που χρειάζονται αυτές τις εφαρμογές, το ίδιο ισχύει για το iphone, εμένα μου είναι τέλειο, εσάς σας ξυνίζει, το θεωρώ λογικό, οπότε όσοι θέλετε να το πάρετε μόνο και μόνο για την μούρη καλύτερα αφήστε το, θα σας είναι άχρηστο, πάρτε ένα Nokia κάτι άλλο ρε παιδιά, εμένα προσωπικά με θίγει κάποιος που δεν κατέχει το άθλημα να πέρνει ένα iphone και να το βγάζει άχρηστο στους γύρω του.
Ελπίζω να μην έθιξα κανέναν και ο καθένας ας κάνει ότι καταλαβαίνει, ο πόλεμος μεταξύ Mac - Windows δεν χρειάζεται να υπάρχει![]()
Εμφάνιση 91-102 από 102
-
13-08-08, 21:12 Απάντηση: "Blacklisted" εφαρμογές για το iPhone; #91
-
14-08-08, 20:11 Απάντηση: "Blacklisted" εφαρμογές για το iPhone; #92
Τον πρώτο υπολογιστή μου τον κράτησα 7 χρόνια, τον δεύτερο 3,5 χρόνια (δουλεύει ακόμα, τον έδωσα σε έναν ξάδερφό μου για γραφομηχανή), τον τρίτο τον κράτησα 4 χρόνια και τον τέταρτο τον έχω 2 χρόνια και σκοπεύω να τον κρατήσω ένα με δύο χρόνια ακόμα, και ποτέ δεν χρειάστηκε να πετάξω την οθόνη μαζί με τον υπολογιστή όπως θα κάνεις στο μέλλον εσύ με τον iMac.
Ελπίζω να μην έχεις τον 20άρη iMac με την TN οθόνη γιατί ειλικρινά είναι ότι χειρότερο σε απόδοση χρωμάτων.
-
16-08-08, 20:46 Απάντηση: "Blacklisted" εφαρμογές για το iPhone; #93
Στην δουλειά έχουμε Mac με Power PC 15ετίας το οποίο παράγει έργο κανονικά. Αν έχεις ακόμη CRT οθόνη σου συνιστώ να την αλλάξεις ακόμα και για μια με TN πάνελ, αλλιώς θα αλλάξεις τα μάτια σου. Επιπλέον, ο iMac θα είναι για πέταμα όταν πλέον το panel του θα είναι για πέταμα από τις ώρες που θα έχει «παίξει».
-
16-08-08, 20:51 Απάντηση: "Blacklisted" εφαρμογές για το iPhone; #94
@DrEthernet οι οθόνες υγρών κρυστάλλων υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια, δεν βλέπω τον λόγο όταν έχεις native ανάλυση 1280*1024 και κανένα καμμένο pixel να πετάξεις μια οθόνη έστω και αν έχει ξεπεράσει την εξαετία.
-
17-08-08, 02:51 Απάντηση: "Blacklisted" εφαρμογές για το iPhone; #95
-
17-08-08, 04:54 Απάντηση: "Blacklisted" εφαρμογές για το iPhone; #96
-
17-08-08, 09:21 Απάντηση: "Blacklisted" εφαρμογές για το iPhone; #97
και την ακτινοβολία.
-
17-08-08, 10:01 Απάντηση: "Blacklisted" εφαρμογές για το iPhone; #98
Αν μπορεί μια crt να δουλέψει στα 100hz στην ανάλυση που θέλεις δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, δεν είναι όλες οι crt της πλάκας, χώρια που έχουν πολύ καλή αντίθεση και απόδωση χρωμάτων, στα άλλα βέβαια υπολείπονται σε σχέση με τις LCD.
-
17-08-08, 22:38 Απάντηση: "Blacklisted" εφαρμογές για το iPhone; #99
αφού αφήσαμε το iphone και πιάσαμε τους υπολογιστές τελικά, εγώ αναφέρθηκα στο Hardware και στο Software που αλλάζεται ανά δίμηνο που βγαίνει καινούργιο παιχνίδι και καινούργιο αντιγραφικό για να γράφετε πιο γρήγορα τα DVD, σε αυτό το θέμα έχετε δώσει πιο πολλά λεφτά, πάρα για έναν Mac, όσο αφορά την οθόνη μου την έχω και την χαίρομαι χωρίς κανένα καμένο pixel, επίσης τα καινούργια Mac έχουν τεχνολογία LED, πόσο θα πληρώσεις για να πάρεις την καινούργια LED αφού αγόρασες τώρα TFT και τι? θα την πουλήσεις 35 ευρώ ενώ την αγόρασες 250, κρίμα, ο υπολογιστής μου μετά από 5 χρόνια και άνετα τον πουλάς 500 ευρώ, το pc πόσο θα το πουλήσεις?
Είναι σαν να λέτε το ίδιο είναι η Bendley με την FIAT γιατί η FIAT έχει φτηνά ανταλλακτικά, έλεος
και για να τελειώνω
2 τελευταίες ερωτήσεις
Τι είναι το Format στον υπολογιστή? δεν θυμάμαι
Για πιο λόγο χρειάζεται το antivirus? 5 χρόνια χωρίς αυτό και δεν κατάλαβα διαφορά
P.S. ακόμα δεν μου είπατε για τα Windows Vista, είναι γρήγορα ε? φοβερά εφέ ε? widgets και τέτοια
Αυτά τα είχαμε πριν 5 χρόνια εμείς, ακολουθήστε το μέλλον λοιπόν
και κάτι τελευταίο για τις οθόνες, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όντως υπάρχουν οθόνες φοβερές, αλλά δύσκολα δίνεις τόσα λεφτά για μία οθόνη και μόνο
-
17-08-08, 22:39 Απάντηση: "Blacklisted" εφαρμογές για το iPhone; #100
Δεν ξέρω αν είμαι εντός θέματος, αλλά θα προσπαθήσω
Λογικό είναι να υπάρχει βlacklist εφαρμογών για το iphone. Αν σήμερα βγάλω μια εφαρμογή με ζωάκια και αρκουδάκια και την κατεβάσουν όλοι για screensaver και αύριο βάλω ότι πιο διεστραμένο παιδεραστικό κτηνοβατικό theme θέλω στο screensaver, πως θα εμποδίσει η apple να εμφανίζονται όλα αυτά στο τηλέφωνό μου;
Η κάθε εφαρμογή λογικά πάντα, επικοινωνεί με το τηλέφωνο απευθείας, άσε που η apple δεν έχει καμία όρεξη να κάνει traffic monitoring τι δεδομένα στέλνει η κάθε εφαρμογή στο κάθε iphone.
Η blacklist διασφαλίζει ότι οι developers όχι μόνο θα ακολουθούν τους TOS για να συνεχίσουν να πουλάνε, αλλά επίσης όταν τους παραβιάσουν θα χάνουν και τους εγκατεστημένους χρήστες.
Τα περί ελευθερίας κλπ είναι κομμάτι του πακέτου, αν θες ελευθερία δεν παίρνεις iphone σίγουρα από την αρχή...Δεν είναι αυτό το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ανελευθερίας της apple ανά τα χρόνια
-
18-08-08, 02:34 Απάντηση: "Blacklisted" εφαρμογές για το iPhone; #101
Μπράβο φίλε Kennyyy που επανέφερες την κουβέντα στα λογικά πλαίσια, θα συμφωνήσω σε αυτά που είπες, απλά θα ήθελα να προσθέσω ότι πέρα του ότι η Apple δεν έχει όρεξη να ασχολείται με τον καθένα μας, υπάρχουν οι Ελληνικές εταιρίες που ασχολόνται καθώς και ο Μάκης
οπότε παιδιά ξεχάστε την Apple και ασχοληθείτε με τους δικούς μας κλέφτες
-
18-08-08, 10:56 Απάντηση: "Blacklisted" εφαρμογές για το iPhone; #102
Παρόμοια Θέματα
-
Disconnected και μήνυμα "Your IP is blacklisted"...?
Από konnak στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-06, 23:12
Bookmarks