παιδια θα ηθελα οποιος γνωρίζει να μας πει τι χρειάζεται ωστε να αποκτήσω δίπλωμα skipper. πηρα τηλεφωνο στο ιστιοπλοικο ομιλο εδω στον βολο κ μου ειπανε για 12 μαθημα απο μεσα σεπτεμβρη εως κ οκτώβρη.μόνο αυτά είναι? αν εχει κανενας περισσοτερες γνωσεις,ας τις μοιραστεί
Εμφάνιση 1-11 από 11
Θέμα: Δίπλωμα skipper
-
12-08-08, 16:41 Δίπλωμα skipper #1
-
12-08-08, 16:48 Απάντηση: Δίπλωμα skipper #2
ειναι οτι σου ειπαν
και αμα εχεις κονε μην κατσεις ελλαδα
και φυσικα αμα εχεις κοπελα μην κανεις τον κοπο να παρεις πτυχιο.......
(στο λεω και στο υπογραφω 1000000000000000% )
-
12-08-08, 17:08 Απάντηση: Δίπλωμα skipper #3
τι εννοεις μην κατσεις ελλαδα!
χρειαζονται 10 ή 12 ωρες πρακτικη!
και 5 ή 6 μερες(σαββατο ή κυριακη) που θα κανεις τα μαθηματα πανω στο ιστιοπλοικο!
εγω πηγαινα αν θυμαμαι καλα 10 το πρςι καθε κυριακη και επεστρεφα στις 7!
Εχε ομως στο νου σου οτι περνεις το διπλωμα βοηθου skipper!!!!!!
-
12-08-08, 17:35 Απάντηση: Δίπλωμα skipper #4
εχω φιλο που εβγαλε διπλωμα ο οποιος "φερνει" απο γαλλια ισπανια ελλαδα
και ο τυπος εχει χ#%$@#% στις γκομενες και φυσικα στα φραγκα...
-
12-08-08, 17:39 Απάντηση: Δίπλωμα skipper #5
-
12-08-08, 18:10 Απάντηση: Δίπλωμα skipper #6
μα ναι αυτο το ξερω για τα αλλα του λεω εγω
τα καλα και τα κακα ταυτοχρονα
-
16-08-08, 04:02 Απάντηση: Δίπλωμα skipper #7
Το να οδηγάς ιστιοπλοικό από μόνο του δεν έχει τόσα πολλά λεφτά πάντως
, από γκομένες συμφωνώ
τα υπόλοιπα μετά τον αγώνα
-
16-08-08, 09:43 Απάντηση: Δίπλωμα skipper #8
Και στα υπόλοιπα, όπως τα λέει ο tsaltinho είναι βέβαια στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι και τα καράβια στο αιγαίο είναι τίγκα στα εχμμμ therapin wannabes οπότε η ακτοφυλακή έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από το βοηθό skipper ή τον skipper...! Όπως στα λένε είναι πάντως και η εξέταση είναι πιο εύκολη και από τις προαγωγικές του λυκειοχανίου...Απλά δώσε το παρόν!
Είναι πολύ καλό να κάνεις τα μαθήματα πάντως, ο Βόλος προσφέρεται απίστευτα για Ιστιοπλοία, να πας και στο Πιπέρι, θα νιώσεις λίγο σα το lost (από την απομόνωση όχι από τη ζούγκλα)
Πόσο πάει όλο το σετ μαθημάτων αν επιτρέπεται;Το έχω απορία αν οι τιμές Αθήνα/Βόλο είναι διαφορετικές...
-
16-08-08, 11:29 Απάντηση: Δίπλωμα skipper #9
Γιατί απλά δεν ακολουθείς το πρόγραμμα μαθημάτων του ομίλου όπως το περιγράφεις? Είναι κάποιες ώρες θεωρητικών μαθημάτων (ναυσιπλοϊα, ΔΚΑΣ κλπ) και κάποιες "βόλτες" όπου υποτίθεται θα αποκτήσεις την ελάχιστη εμπειρία που απαιτείται. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικής αντίληψης και εμπειρίας για το αν θα μπορείς να κυβερνήσεις ένα σκάφος (ακόμα και σαν γκομενοπαγίδα όπως πρότειναν μερικοί εδώ) με ασφάλεια για σένα και το κυριώτερο, γι αυτούς που θα σ'εμπιστευτούν. Ή απλά, θα είσαι ένας από όλους τους επικίνδυνους άσχετους που γεμίζουν τις θάλασσες το καλοκαίρι και η φράση "έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα?" τους εκφράζει απόλυτα.
Veni, vidi, vici
-
16-08-08, 11:32 Απάντηση: Δίπλωμα skipper #10
Με ασφάλεια στο Αιγαίο πως; Θα ρίξεις πυρηνική στους ναυσιπλόους που έχουν το κότερο κυρίως / σκάφος εν γένει σα γκομενοπαγίδα και δεν ξέρουν ούτε πως παραχωρείς προτεραιότητα ούτε τα στοιχειώδη ναυτικά σήματα;...!
Όποιος έχει κάνει 5 βόλτες στο Αιγαίο τα έχει δει αυτά πιστεύω, δε νομίζω ότι έχω τύχει τόσο πολύ στην εξαίρεση...:S
-
16-08-08, 23:45 Απάντηση: Δίπλωμα skipper #11
Ακριβώς kennyy, γι αυτό δεν χρειάζεται να βγει ένας ακόμα τέτοιος στη θάλασσα. Βtw αυτό με τα πυρηνικά με βάζει σε σκέψεις... είσαι στο σωστό δρόμο
Veni, vidi, vici
Παρόμοια Θέματα
-
Δίπλωμα αυτοκινήτου
Από SpartanX στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 78Τελευταίο Μήνυμα: 31-10-08, 23:35 -
Δίπλωμα αυτοκινήτου
Από johnkall69 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 79Τελευταίο Μήνυμα: 13-09-08, 02:05 -
Διπλωμα
Από kosmas_dlkr στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-08, 12:09 -
Δίπλωμα 50cc
Από mix21 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-07, 19:23 -
Δίπλωμα αυτοκινήτου
Από midfinga στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-05, 16:55
Bookmarks