Για τα δεδομένα μου:
α) SyncToy Αντιστοίχηση φακέλων σε εξωτερικό σκληρό και ενημέρωση τους όταν υπάρχει σημαντική αλλαγή (μουσική, φώτος, έγγραφα)
β) μηνιαία αντιγραφή σε 2 usb των εικόνων/φωτογραφιών και των εγγράφων αντίστοιχα.
(για την μουσική, όσα είναι μέσω ιντερνετ και αποφασίζω να τα κρατήσω τα γράφω σε cd).
Και για "σκληρό" backup"
acronis true image 11 σε άλλο εξωτερικό σκληρό.
Έχω 3 πλήρη αντίγραφα του C, ένα μόνο με τα windows, ένα με τα βασικά προγράμματα ασφαλείας και ένα τρίτο (παράνοια) όταν εγκατέστησα και τα υπόλοιπα προγράμματα που κατέληξα να χρησιμοποιώ.
Πιστεύω πως είμαι καλυμμένος (όσο είναι δυνατό κάτι τέτοιο.....)![]()
Εμφάνιση 121-121 από 121
-
19-10-08, 15:33 Απάντηση: Γιατί δεν κάνεις backup τεμπέλη? #121https://365meres.wordpress.com/
Σκέφτομαι άρα υπάρχω.Ή μήπως...σκέφτομαι πως υπάρχω ενώ... (???) Όπως και να 'χει, σκέφτομαι !!
Παρόμοια Θέματα
-
Αμα δεν πιέσεις δεν απειλήσεις και δεν βρίσεις κανείς δεν κάνει τίποτα
Από christos79 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 117Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-08, 03:55 -
Κανεις, μα κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος με το 2-play??????
Από irinimienie στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-07, 21:30 -
Ξέρει κανείς ένα καλό πρόγραμμα για BackUP του συστήματος σε Images?
Από BigLion στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-06, 18:01 -
Νεκρό τηλέφωνο, κανείς δεν ξέρει γιατί! Βοηθήστε με παρακαλω!!
Από Elric PreDatoR στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 31-05-06, 15:41 -
isdn backup dialup στο prestige 652h κανείς;
Από pleyraki στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-04, 12:08
Bookmarks