προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει cd μονο dvd και δεν μπορω να κανω τη δουλια μου ειναι
matshita dvd-ram uj-811 ενω γραφει και διαβαζει dvd στα cd μονο μπορει να γραψει δεν διαβαζει
κανενα cd οτι μαρκα και να ειναι εχετε καμια ιδεα για το τι να κανω ?
Εμφάνιση 1-15 από 24
-
15-08-08, 22:10 προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #1
-
15-08-08, 22:11 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #2
δοκιμαζεις ενα firmware update και εαν δεν δεις διαφορα αγοραζεις ενα καινουργιο, εξαλλου μονο 20 ευρω εχουν.
Quality is not an act, it is a habit.
-
15-08-08, 22:20 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #3
Βγήκε στη σύνταξη. Πέτα το.
Ότι δεν υπάρχει, δεν χαλάει.
-
16-08-08, 09:22 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #4
αν το έχεις πολύ καιρό .. και καποιτε διαβαζε και ξαφνικα δεν διαβάζει .. το πιθανότερο ειναι αυτό που λεει κ ο a144 ... τα dvd roms έχουν περιορισμένη ζωή και ειναι ανάλογη της κατάστασης των δίσκων που βάζεις.
αλλα και αυτό να μην ειναι ... η δική μου γνώμη ειναι ότι ειναι τόοοσο φτηνο που δεν αξιζει ούτε μισή ώρα απο τη ζωή μου για να ασχοληθώ ...
μπορείς να δοκιμάσεις και το firmware upadate που προτείνει ο crypter ... ειναι μια αρχή .. όπως και να το καθαρίσεις ... αλλα γιατι να παιδεύεσαι ??Roy: No, there you go, I just heard it come on. No, that's the music you hear when it comes on. No, that's the music you hear when..I'm sorry, are you from the past?
-
16-08-08, 18:27 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #5
Γνωσυο το προβλημα αυτο.
Συνηθως ετσι γινεται....
Δεν νομιζω με firmware upadate να κανεις κατι αλλα δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις.
-
22-08-08, 06:54 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #6
Σχετικό με το παρόν νήμα,αλλά γενικότερο πρόβλημα.
Από χθες στο pc της δουλειάς.
Το dvd-rom ανοίγει με δυσκολία......προσπαθείαλλά γιόκ....όταν ανοίγει δε διαβάζει τίποτα.
Το cd-rw έγραψε δισκάκι κανονικά (το διάβασα σε άλλο Pc) αλλά δεν διαβάζει τίποτα....
Σε αναζήτηση οδηγών από το cd εγκατάστασης και τα 2 ψάχνουν....άρα εκεί διαβάζουν.
Το floppy με ή χωρίς δισκέτα (με αρχεία μέσα) ζητάει διαμόρφωση.
Το usb stick δεν ανοίγει από καμιά usb θύρα...μου βγαίνει μήνυμα για διαμόρφωση πάλι.....φυσικά λειτουργεί κανονικά σε άλλο pc.
Όλα λειτουργούν δηλαδή....δεν είναι νεκρά......ΑΛΛΑ σε κανένα δεν εμφανίζει πληροφορίες αυτών που εισάγω.
Στη διαχείριση συσκευών δεν εμφανίζεται σφάλμα......
Εμφανίζει πολλά σφάλματα στην προβολή συμβάντων αλλά όχι κάτι καινούργιο.
Έκανα :
απεγκατάσταση τις συσκευές 2 φορές
άλλαξα καλωδιοταινία
scandisk.
ανασυγκρότηση
chkdsk 2 φορές(διαβάζει κανονικά το cd εγκατάστασης)
default ρυθμίσεις στο bios
απεγκατάσταση προγράμματα-εφαρμογές που είχα βάλει 1 μέρα πρίν (net framework 2.....daemon tools......nlite)
μέχρι και επαναφορά συστήματος
Προσπάθησα να κάνω αρχικά αναβάθμιση firmware στο lg cd-rw αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη απο το site της lg.....δεν πιστεύω να φταίει κάτι τέτοιο όμως
Αποκλείεται να χαλάσαν όλα μαζί.....
Τα συνδέει όλα αυτά κάτι?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Soundgarden : 22-08-08 στις 07:37.
-
22-08-08, 10:24 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #7
Βγάλτα και βάλτα σε ένα άλλο μηχάνημα και τότε θα βρεις τι κοινό έχουν όλα αυτά.
Ότι δεν υπάρχει, δεν χαλάει.
-
22-08-08, 15:34 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #8
-
22-08-08, 18:09 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #9
Χp pro Ελληνικά 32bit.
Service pack 3.
Έκανα και update (2-3 ενημερώσεις έγιναν).
Τώρα που επέστρεψα στη δουλειά αρχίζω σκανάρισμα για ιούς.
EDIT:
Δε γίνεται τίποτα..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Soundgarden : 22-08-08 στις 21:04.
-
25-08-08, 01:45 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #10
Ακόμα δεν έβγαλα άκρη.
Στην διαχείριση συσκευών -> εμφάνιση κρυφών συσκευών - μου έβγαζε μια λίστα με 3 στοιχεία μαρκαρισμένα.
με κίτρινο σηματάκι (παρόμοιο με περιπτώσεις συσκευών που έχουν πρόβλημα-δεν έχουν εγκατασταθεί κ.λ.π)
beep
null
και με κόκκινο κάτι σαν
idlil.sys
τα απεγκατέστησα και μετά δεν ξαναεμφανίστηκαν.
Απεγκατέστησα ελεγκτές ide - usb και ξανά εγκατάσταση.
Αποσύνδεσα τις συσκευές μία μία.
Απεγκατάσταση service pack 3 και ξανά εγκατάσταση.
-
25-08-08, 06:29 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #11
δοκιμασε repair της εγκαταστασης με το δισκακι των windows
Quality is not an act, it is a habit.
-
26-08-08, 00:27 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #12
xaris αν έχεις δύο δίσκους με διαφορτικά λειτουργικά , δες και στο άλλο αν στο κάνει αυτό!!
μήπως φτάει κάτι στο λειτουργικό!!
αν τα ίδια το πιο λογικό είναι να χάλασε το dvd-rom !!
και αυτήν την μάρκα που έχεις δεν την ξέρω!!
καλύτερα LG ή Sony!!
-
26-08-08, 06:17 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #13
Εννοείς να επιλέξω restore μέσα από περιβάλλον dos?...και μετά chkdsk?.....το έκανα 2-3 φορές.....εκεί το διαβάζει το cd.
Αν εννοείς μέσα από περιβάλλον windows,δε μπορώ γιατί δεν διαβάζει το cd.
Έκανα ξανά σκανάρισμα για ιούς σε «βάθος».....μέχρι και άλλο λογαριασμό έφτιαξα για να δω αν θα διαβάζω τα cd-floppy-usb μέσα από αυτόν.
Θα κάνω μια τελευταία δοκιμή με τις μνήμες.....την μέρα που έγινε αυτό δοκίμαζα μνήμες....δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Θα μπω και με safe mode στα windows.
Δυστυχώς με βλέπω να κάνω format....δεν πίστευα ότι θα έφτανα μέχρι εδώ....πρώτη φορά θα καταφύγω στην έσχατη λύση.
-
29-08-08, 01:43 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #14
Έκανα format και όλα καλά.
Ξαναεμφανίστηκαν και τα στοιχεία που έλειπαν στη λίστα κρυφών συσκευών.
Beep
Null
Το pc χρησιμοποιείται απο 3-4 άτομα με λιγοστές γνώσεις και έχω μια υποψία ότι βάλανε το χεράκι τους.
1-2 προγράμματα είχαν βγεί off πρίν παρουσιαστεί το πρόβλημα.
-
29-08-08, 07:50 Απάντηση: προβλημα με το cd μου δεν διαβαζει #15Το pc χρησιμοποιείται απο 3-4 άτομα με λιγοστές γνώσεις και έχω μια υποψία ότι βάλανε το χεράκι τους.Quality is not an act, it is a habit.
Παρόμοια Θέματα
-
Διαβαζει DVD, δεν διαβαζει CD [c@pied]
Από opeth στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 15-07-07, 17:13 -
Δε μου διαβαζει τα *.τορρεντ
Από alwaysalone στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-07, 10:31 -
Δεν διαβαζει Double Layer το 3520Α
Από wizardakis στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 30-12-05, 00:41 -
πρόβλημα με το emule δεν μου κατεβαζει
Από bill_2 στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 24-10-05, 01:00 -
Bοηθεια!! Το CD-ROM μου δε διαβαζει τιποτα!
Από Makelaris στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-04, 17:17
Bookmarks