Λοιπόν μετά από κάποιες μαζεμένες ενημερώσεις που έκανα, πλέον όταν βάζω να πάιξει κάποιο τραγούδι στο ubuntu ακούγεται αλλοιωμένος ο ήχος, δλδ όταν παίζει μπάσα ακούγεται σαν ηχείου του ενός ευρώ που παίζει στο φουλ. Αντίθετα το πρόβλημα δεν υπάρχει σε περιβάλλον windows και φυσικά δεν υπήρχε πριν κανα μήνα.
Τί γινεται?
Υ.Γ Το πρόβλημα υφίσταται με όποιο πρόγραμμα μουσικής έχω (amarok, kmplayer,αναπαραγωγέας μουσικής)
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
16-08-08, 13:51 Πρόβλημα με ήχο στο ubuntu #1Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Μας γλωσσόφαγαν κάτι κογιότ και ακυρώθηκε το πάρτυ της Εύας
-
16-08-08, 14:37 Απάντηση: Πρόβλημα με ήχο στο ubuntu #2
Αχ αυτες οι ενημερώσεις του ubuntu...
Για τρέξε ενα sudo alsaconf
-
16-08-08, 14:48 Απάντηση: Πρόβλημα με ήχο στο ubuntu #3
command not found
Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
-
17-08-08, 08:30 Απάντηση: Πρόβλημα με ήχο στο ubuntu #4Σπίτι μου είναι όπου έχω το pc μου.
3 χρόνια απροβλημάτιστη χρήση υπερ-πατσαρισμένης, non-standard, όχι GNU, δήθεν Linux, διανομής, επειδή βαριέμαι να δουλεύω για το λειτουργικό και όχι το λειτουργικό για εμένα. Ας είναι καλά οι αυτοματισμοί!
-
17-08-08, 12:22 Απάντηση: Πρόβλημα με ήχο στο ubuntu #5
Από τις επιλογές του mixer (ή του alsamixer σε τερματικό) κλείσε analog mix, optical, ίσως και micboost
-
17-08-08, 13:28 Απάντηση: Πρόβλημα με ήχο στο ubuntu #6
Δικιο έχετε, ήταν τόσο απλό. Απλά κατέβασα λίγο το pcm.
Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
-
18-08-08, 16:05 Απάντηση: Πρόβλημα με ήχο στο ubuntu #7
Εκανα πριν απο λιγο ενα γενικο ξυλωμα καλωδιων για να βαλω το καινουργιο μου τροφοδοτικο.Τα ηχεια απο τοτε δεν δουλευουν.Για την ακριβεια για να ακουγεται ισα ισα και αλλοιωμενος ο ηχος πρεπει να τα βαλω στο φουλ.Το πρωι που τα εβαλα σε windows,στο λαπτοπ, επαιζαν μια χαρα.μπορει καποιος να βοηθησει?
........Auto merged post: pga21ole πρόσθεσε 69 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........
οκ το βρηκα.για καποιο λογο ειχαν πειραχτει λιγο οι ρυθμισεις και ειχαν μπει κατι mute παραπανωΤελευταία επεξεργασία από το μέλος hammer21 : 18-08-08 στις 16:05. Αιτία: auto merged post
Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me
Παρόμοια Θέματα
-
Προβλημα με ηχο στο YouTube
Από tsangaris στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-12, 18:10 -
Ubuntu: Πρόβλημα στον ήχο
Από pzogr στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 52Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-08, 14:24 -
προβλημα με ηχο στo ubuntu 7.04
Από tsadreas στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 03-07-07, 11:35 -
πρόβλημα με ήχο σε ubuntu 7.04
Από antonis_wrx στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-07, 20:03 -
Ubuntu-Προβλημα με τον ηχο
Από iliasnik28 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-07, 15:39
Bookmarks